RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2013 Ker mislim, da sem Idrijco proti Idrijski Beli vedno slikal sam "s strani", sem se danes na poti nazaj proti Idriji, ustavil pri edinem "visečem mostu" (?), malo nije od Vojkove spominske plošče, in tokrat Idrijco slikal tudi "od zgoraj" ... Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2013 :notworthy: :notworthy: :notworthy: umetnica51, Keiko in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2013 umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 13, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 13, 2013 Nikii, Snatcher, Keiko in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 (popravljeno) Še to, potem pa res obljubim da ne bom več težil, vsaj do Valdoltre ne ... Če se prav spomnim, mislim da se reče, da se zarečečenega kruha še največ poje ... Upam, da me ne bo kdo zopet podil na maketarske forume, ker so me tudi od tam že spodili ... 5. oktobra sem na netu poiskal meni ustrezno sliko (risbo ?) smreke ... ..., jo sprintal, fotokopiral in s pomočje likalnika "prenesel" na 4 mm debelo vezano ploščo ... Pobarval sem jo z vodenimi barvicami, "veje in zunanje linije" s črnim flomastrom, kar pa ni bilo ravno najbolje, ker svetleči brezbarvni lak topi črno barvo flomastra ... Popravljeno Oktober 14, 2013. Popravil RobiRoberto umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 ? ? ? ? Keiko, umetnica51 in Nikii 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 To bo božična (?) smrekica za "v pisarno zdranice mojega softwareja" in če bom moral pred tem že v Valdoltro, ji ga bom že dostavil nekako ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 14, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 Kaj me je včeraj popoldne "zvleklo" proti Idrijski Beli ??? Najbrž pogled z našega balkona proti "zahodnemu griču", vendar se mi zdi, da včeraj vseeno ni bil tako "pobarvan", kakor je danes ??? Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 (popravljeno) Ker mislim, da sem Idrijco proti Idrijski Beli vedno slikal sam "s strani", sem se danes na poti nazaj proti Idriji, ustavil pri edinem "visečem mostu" (?), malo nižje od Vojkove spominske plošče, in tokrat Idrijco slikal tudi "od zgoraj" ... Ker je v petek napovedano "vreme brez padavin do nižin" , bom verjetno vseeno šel preveriti, če mi teh dveh slik ni kdo "podtaknil" ... .) Popravljeno Oktober 15, 2013. Popravil RobiRoberto umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Ko sem pravkar prebral "dogajanje" Kmeta2 in "dopis" Živnorca, sem svoj vzrok za padec iz policijskega zapisnika še malo "prilagodil", oziroma spremenil v ZARADI PREZGODNJEGA DODAJANJA GASU, ŠE VEDNO V PRECEJŠNJEM NAGIBU ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Ker "je naslov" PLEZALNI CENTER STRUG, je tudi dostop do njega "rahko plezalen, beri brez pomoči bergel ... umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 16, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 (popravljeno) Kaj je človeška žlehtnoba ??? Danes sem moral 3eMa "spraviti na cesto" iz kotlovnice, ker ga je nekdo iz hodnika "parkiral" tja, ker je bilo to zanj očitno "lažje", kakor da bi ga porinil en meter naprej, ker ga je oviral pri odpiranju vrat, ki jih odpira zelooo redko ... Zato bom od sedaj naprej 3Ma "parkiral" v odprti dvoriščni garaži, vendar mi je v delavnici uspelo najti nekaj, verjetno by Louise, in v nočni omarici v spalnici tudi ključe, tako da odprta garaža ne bo panika ... Popravljeno Oktober 16, 2013. Popravil RobiRoberto umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 (popravljeno) Kaj nebi bilo bolšek, če se odpre modelarski forum?? Po tem "nasvetu" sem se glede sestavljanja maket "preselil" na forum makete.si in tudi tam že nekaj časa nisem željen, ker sem "malo dugačen" ... gregax je napisal: Mislim, da si si zaslužil izključitev iz tega foruma... _________________ Jaga's & Kotzina's favourite B*tch & "Koliščar" Popravljeno Oktober 18, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Po tem "nasvetu" sem se glede sestavljanja maket "preselil" na forum makete.si in tudi tam že nekaj časa nisem željen, ker sem "malo dugačen" ... gregax je napisal: Mislim, da si si zaslužil izključitev iz tega foruma... _________________ Jaga's & Kotzina's favourite B*tch & "Koliščar" Ne obremenjuj se kaj ti kdo reče,vsi te ne morejo imeti radi in vsi te ne morejo sovražiti,sem pa prepričan,da nas je tu več takih oz. večina,ki želimo,da nam še kaj poveš,kaj se ti je zgodilo in kako rešuješ bitko z mlini na veter v zdravstvu......... Drži se Roberto kuntakinte, Keiko, pik1 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mato295 Objavljeno Oktober 18, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Ne obremenjuj se kaj ti kdo reče,vsi te ne morejo imeti radi in vsi te ne morejo sovražiti,sem pa prepričan,da nas je tu več takih oz. večina,ki želimo,da nam še kaj poveš,kaj se ti je zgodilo in kako rešuješ bitko z mlini na veter v zdravstvu......... Drži se Roberto Točno tako. Ti kar napiši, rad preberem, kako se boriš dalje. kuntakinte, I30, Dadi in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 "Vračam" se v leto 2007 na Mali Lošonj, kjer smo si z ladjo OZALJ vsi štirje privoščili "krožno plovbo" PREMUDA (?), SUSAK in UNIJE ... ... in ker sem se na internetu najprej prepričal, da na otoku Susak res ni nobenih cest, izgleda prevzem naročenih, in z ladjo Ozalj pripeljnih stvari tako ... :notworthy: Maximus, pik1, umetnica51 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Ai je tudi Robertotova noga stopila na otok Susak ??? Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Verjetno smo v Malem Lošinju tudi mi "speljali v rikverc" in se vrnili "pravilno" ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Med vsemi "otročički" na maketarskem forumu se na srečo najde tudi gdo, z resničnimi izkušnjami ... Nisem se hotel vtikati, a mi vest tega več ne dopušča ... Roberto je doživel poškodbo možganov. V srednji šoli sem redno opravljal prakso v bolnišnični sobi s pacienti po možganski kapi. Kot študent sem delal v društvu za pomoč po nezgodni poškodbi možganov Vita. Kot učitelj sem imel možnost videti kaj pomeni poškodba možganov pri 14-letniku (sposobnosti učenca prej in sposobnosti potem). In iz vseh mojih dosedanjih izkušenj vem, da Roberto zelo dobro napreduje ter izdeluje naravnost fantastične makete (relativno gledano seveda). Je pa njegova nesreča, da se je znašel v družbi ljudi, ki tega žal ne morejo razumeti (pa ne samo na tem forumu). Ker nimajo izkušenj s tem. In naj upajo, da jih nikoli ne bodo imeli kaj več, kot jih imajo sedaj, po srečanju z Robertom. Tako, da lahko malo razmislite o možnosti, da ga povabite nazaj na forum in s tem po svojih najboljših močeh sodelujete pri Robertovi rehabilitaciji ter pri rehabilitaciji njegovih bližnjih. Kmet2, Maximus, Dadi in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Oktober 28, 2013 Deli Objavljeno Oktober 28, 2013 Ej moj Roberto, kaj mi sedaj ponujaš to zelenje, ti mi rajši povej, kje se zadnje čase skriva vseh mojih 51 Umetnic ??? .) Jutrooo ROBERTOO:))) Zeloo dobra fotografija.... Vse naše kobile sem tud jest fotografirala čisto od blizu in ko pogledam to fotko, je tako kot bi zdela stala ob meni... Moraš enkrat pridt na kasaške dirke, da vidiš na stotine teh luštnih kasačev na kupu... Ne vem pa kje je prostanek vseh tvojih 51 umetnic... najbrž se furajo z motorjem :grrr Maximus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 28, 2013 Kasaške dirke so za Robertota nekaj podobnega, kakor živali v živalskem vrtu, v kletkah ... Zakaj sem zadnje čase bolj skromen s svojim pisanjem ? Ker se obnašam tržno = moja ponudba se prilagaja povpraševanju ... .) Kakšen dan nazaj sem v TV dnevniku slišal nekaj zame ne ravno najbolj obetavnega in to je, da bo zaradi "težav v našem zdravstvu", "zdravstvena zavarovalnica" (?) plačevala tudi nujne posege v tujini, , kar bi bilo kar dobro, če tujci (Italjani) ne bi "okupirali" ortopedske bolnice Valdoltra ... ..., čemur ja razlog najbrž kvaliteta storitev v Valdoltri ... Z mojim desnim kolenom je res vse slabše, tako da bom verjetno, prav kmalu, rabil pomoč bergel tudi "pri premikih" po stanovanju ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 28, 2013 Deli Objavljeno Oktober 28, 2013 če tujci (Italjani) ne bi "okupirali" ortopedske bolnice Valdoltra ... ..., čemur ja razlog najbrž kvaliteta storitev v Valdoltri ... Roberto, italjani, predvsem tisti, ki imajo denar že nekaj časa hodijo v našo najboljšo Ortopedsko Kliniko Valdoltra, tako, da zdaj ne bo nič več pacjentov, sploh pa se kvaliteta ne bo zmanjšala. Zakaj bi se? Čakalne vrste so vsepovsod, tako da vsak italjanski pacijent z napotnico bo isto postavljen v vrsto, kot so naši pacjenti, tako da tukaj ne rabiš imet pomislekov. Isto boš obravnavan kot vsak drug ne glede od kod prihaja. Naša ortopedska klinika Valdoltra je ena najboljših klinik daleč na okoli. Je pa res, da ga naši politiki malo serjejo in me moti, ko pa njih nekaj "zaboli", so pa takoj na vrsti! Zakaj le? Maximus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2013 Breitner, "novi objekti" v Valdoltri verjetno niso nastali s prihodki od ZZZS ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave