RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2013 Včerj popoldne mi je nekdo prinesel "novo igračo" ... http://youtu.be/FiWpCe8GDBY Keiko, umetnica51 in Janez123 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 31, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2013 V "mojem maketarskem kotičku" mi je že resno začelo zmanjkovati prostora, in Janez123 verjetno ne bi bil več zadovoljen z mano ..., .) ..., zato sem (kdaj ???) v steklarstvu Luša naročil še eno stekleno polico in "Pri najboljšemu sosedu" kupil tudi ustrezne nosilce ..., ..., tako da mi je "naš ta mlad", danes, ko sta se z mojo hčerko vrnila "iz študenta", iz "mesta" še pripeljal že narejeno stekleno polico in po dobri pol ure mojega dela, Janez123 ne bi bil več razočaran zaradi Robertota ... Keiko in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2013 Še včeraj ... Že danes ... Janez123 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2013 (popravljeno) Mogoče sem med danšnjim gledanjem prenosa kvalifikacij mopedgp končno le odkril, zakaj sem padel ... "Kaj pa če" sem padel zato, ker nisem znal ........................................................................... "komolčkati" ... Popravljeno Junij 1, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Junij 2, 2013 Deli Objavljeno Junij 2, 2013 Roberto, ne zameri, ampak mislim, da se je sedaj spraševati po razlogih za padec - popolnoma neproduktivno. Se je zgodilo. Si preživel. Si borec in nisi vrgel puške v koruzo. Pojdi naprej - kot pač lahko. Keiko, gasperX, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2013 Zgoraj objavljena slika je bila samo šala = "bilo i prošlo, teraj dalje koliko možeš ..." .) Ker je moja mama še vedno v bolnici Petra Držaja, mi danes med zajtrkom vseeno ni bilo dolgčas, ker mi je Bil ves čas zajtrka delal samo družbo in nič lajal (izsijeval, kakor to ponavadi počne z mojo drago) , ker je vedel, da bo po mojem koncu zajtrka dobil v svojo posodico na tleh eno "zvrhano žlco" polnozrnatih kosmičev, prelitih s toplim mlekom ... Kmet2, aders in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2013 Današnje popoldne je mimo naša hiše "kar bučalo & grmelo" ... Kam so se "vsi ti vrli fantje in dekleta" peljali, ker se niso ne proti Idriji (& Ljubljani), ne proti Tolminu (& Novi Gorici) ... ... ampak so "zavili v grič" ... ... in tudi "čez njega" ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 (popravljeno) Ali se motim, če se spominjam, da sta bila "moped skupak" .) v Žireh in maraton Franja vedno isti vikend ??? Letos niso poskbeli samo za redarja na mostu ... ... ampak so postavili tudi tri redarke, če bi kakšnega udeleženca iz Žirov, danes "pripeljalo kar čez grič" ... .) Najprej se je mimo pripeljal ... ... in vsem redarem in redarkam povedal, naj čez stranske ceste napnejo varovalne trakove, ker prihajaajo ... Popravljeno Junij 9, 2013. Popravil RobiRoberto umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 "Ajde nek se čuje čuje, ajde nek nek se zna, da je danas maraton Fraaaanja ..." .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Kdo od tuki ??? Sanda7 v vodilni množici ??? .) BinaBana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Moj floky Bil je do vseh ljudi kar prijazen ("podedovano po Robartotu"), vendar če "mu bi kdaj zašlo" in bi "zasadil svoje čekane" v kakšno stegno, to za tistega, ki bi to občutil, ne bi bilo najbolj prijetno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Če imate lektrični raženj, katerega imamo mi že več kakor 20 let (hčerka), lahko spečete čevapčiče kar v kuhiji alk na balkonu, če "pripeljete tja" 220 V. Jaz sembil danes samo "redar" zaradi "zob" na zgornji sliki. Današnje kosilo je bilo zame slano in rahlo pekoče (čevapčiči) ter še slano in kislo (paradižnikova solata) ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Kolesarji so že zdavnaj mimo, "kobilice" pa še vedno "urejajo promet" ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 "Maratonci trče počasni krug" so jo najbrž precej bolje (suho !!!) odnesli, kakor ta "mopedistični par", ki se je najbrž vrčal iz Žirov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Zadnji iz "zbirke" Janez123-jevih daril + 1 mesec in 19 dni + vsak dan = V Mladininem članku o 3D tiskalnikih je tudi komentar AndrejaMX13, kjer je kot ideja lastno tiskanje modelčkov: http://www.thingiverse.com/thing:41583. Potem si lahko sam svoj "Janez123" umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 12, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2013 (popravljeno) Danes pozno popoldne: Pac. napotimo na RTG konzilij - CT slikanje za oceno prikrajšave in torzijske deformacije desne stegnjenice, datum dobi po pošti = danes ... Prosimo, da 10 dni po opravljenem slikanju preverite, na tel. št. XXXXXXXXXXXXXXXXXXX, če smo prejeli vaše izvide ... http://www.viva.si/Diagnostika/473/Kaj-se-skriva-za-kraticami-diagnosti%C4%8Dnih-preiskav-CT-MRI-PET Popravljeno Junij 12, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2013 (popravljeno) Menda se Suzuki vrača v mopedGP, vendar brez ??????? , ki ga že deset let ni več "med nami", pred približno 30 leti, pa sem ga videl na Grobniku in če se ne motim, so o njem govorili, da mu eno nogo "skupaj drži samo še železje" ... ??????? = ? .) Popravljeno Junij 22, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dromomaniac Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 ????? = Barry Sheene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Še eno vprašanje. Kam smo "v tisih časih" hodili gledat motokros dirke, verjetno "republiške kategorije", če "odštejemo" Orehvo vas ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Danes "so me obiskali" štirje Irci, vendar več kot do foto kontakta med nami ni prišlo, ker se je še tretji par pripeljal mimo z Robertotovo hitrostjo .) in sta morala oba takoj za njim ... .) Keiko in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zankuk Objavljeno Junij 24, 2013 Deli Objavljeno Junij 24, 2013 no da še jaz delim svojo zgodbo z vami... nedovno tega nazaj sma se s kolegom odpravila na krajšo vožnjo in to z namenom da se malo sprostima. nažalost se je za vožnja tragično končala saj je pri malo hitrejši vožnji kolega začel sekati ovinek in v tistem trenutku se je pripeljal avto.... tako da polagam vam na srce prosim če že morate noreti norite po dirkališču po cesti pa z glavo!!!! nobenem ne privoščim nič slabega zdi se mi pa prav da delim to z vami in upam da se bo vsaj nekoga prijelo da se bo malo zamislil kakšne so lahko posledice ob nevarni vožnji po cesti.. če si motorist nesmeš pazit samo nase temveč tudi na 100 drugih udeležencev v prometu... kot veste smo motoristi veliko manj zaščiteni v prometu in so zato poškodbe veliko vrečkrat usodnejše kot pri nesrečah z avtomobili. polagam vam na srce pazite nase... pa PO CESTI ZA GLAVO!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2013 Še eno vprašanje. Kam smo "v tisih časih" hodili gledat motokros dirke, verjetno "republiške kategorije", če "odštejemo" Orehvo vas ... Mogoče bi na to vprašanje znala še najbolj pravilno odgovoriti Bela81, ki je doma okrog 5 km (by Google maps) od tam, če ta matokros proga sploh še obstaja ... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2013 (popravljeno) Poklical sem številko, ki je bila napisana v zadnjem izvidu s Poliklinike in oglasila se je sprejemna pisarna "na travmatologiji" (?), in gospe, ki se mi je oglasila, sem povedal, da kličem zaradi "preverjanja", če so moje "slike" z radiološkega (?) oddelka že prispele za dr. XYZ in ker še niso, mi je gospa svetovala naj pokličem "konec tedna", ker se to ponavadi "kar zavleče" in ko bojo "slike" prispele, bom dobil tudi uro za pregled pri dr. XYZ ... Popravljeno Junij 24, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Junij 24, 2013 Deli Objavljeno Junij 24, 2013 Še eno vprašanje. Kam smo "v tisih časih" hodili gledat motokros dirke, verjetno "republiške kategorije", če "odštejemo" Orehvo vas ... čist taprave dirke za SP so bile v Tržiču (Podljubelj) (proge ni več) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave