Fantocci Objavljeno Julij 25, 2013 Deli Objavljeno Julij 25, 2013 Roberto, želim ti, da si boš nogo podaljšal na pravo dolžino, pa s čimmanj bolečinami... So pa face ti dohtarji, kaj vse ne (z)rihtajo.... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 25, 2013 Deli Objavljeno Julij 25, 2013 Roberto - SREČNO !!!!! RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2013 Če so mene toliko spravili skupaj, da še vedno "pametujem" tukaj ... V torek sem bil zopet pri psihiatrinji in zopet me je zelooo pohvalila, koliko sem že dosegel po taki poškodbi ... Poleg tega,da je (vsaj zame) zelooo dobra psihiatrinja, je tudi dobra splošna zdravnica, ker me j po tem, ko sem ji povedal kaj "me še čaka" , najprej vprašala, če slučajno vem tudi, kakšno anastezijo bojo upoabili = splošno nikakor zaradi negativnega vpliva na spomin, ki ga je (trenutnega) zelooo pohvalila, ker med govorom ne "iščem" več besed in govorim "zvezno" (?) in tudi zgovoren sem že tako, kakor sem bil včasih ... logi, Keiko, igorkr in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Julij 26, 2013 Deli Objavljeno Julij 26, 2013 Super - vsak dan, v vsakem pogledu vse bolj in bolj napreduješ! Ohrani ta optimizem in pogumno naprej. umetnica51, igorkr in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2013 1. slovensko angleški spletni slovar prvič: stegnenica = thighbone 2. slovensko angleški spletni slovar drugič: kolektivna = collective 3. slovensko angleški spletni slovar tretjič: osteotomja = osteotomy 4. google: collective thighbone osteotomy 5, tako se bo moja stegnjenica nazaj podaljšala, če bom vsak dan trikrat vijake privil za 1/4 (?) obrata ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2013 (popravljeno) Upam da bosta KOREKTIVNA OSTEOTOMIJA http://www.ortopedska-klinika.si/upload/files/9-korektivna_osteotomija.pdf in PODALJŠAVA STEGNENICE http://www.ortopedska-klinika.si/upload/files/11-podaljsava_kosti_z_zunanjim_fiksaterjem.pdf zadoščali,da ne bo potrebna še kolenska proteza ... Popravljeno Julij 30, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2013 ... To izvajamo z navijanjem aparata s ključem, ki se z vsakim obratom raztegne za 1 mm. Na dan naredimo štirikrat po 1/4 obrata = 1 mm dnevno = cca 1 mesec ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2013 (popravljeno) "Honda Varadero from Logatec" & Ebay to Roberto ... .) :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Popravljeno Avgust 1, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko in cikadina 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2013 Moje desno koleno "napreduje v smeri proti" kolenski protezi, ker hodim samo še "po hiši + WC oba kužka enkrat do dvakrat dnevno", glede kolesarjenja, pa kljub temu, da sem lani (?) prekolesaril že 80 km + (planinske rajde), sem včeraj dopoldne komaj prikolesaril do "Sam svoj mojster" in nazaj domov, približno 5 km, ker me je desno koleno tako bolelo in zaradi česar tudi ne verjamem čisto, da bo "zlom" desne stegnjenice in njeno ponivno "sestavljanje" to izboljšalo, kar bi "napisalo recept za" kolensko protezo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2013 (popravljeno) http://www.eurobike.si/sl/ponudba/katalog-izdelkov?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=2877&category_id=189 "EKO Roberto" na tri kolesa, tako da bi lahko padel samo še Roberto, brez kolesa, oziroma Roberto s kolesa, če bi ga "slučajno zmanjkalo" (slabost) ... Popravljeno Avgust 4, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2013 Moja osebna zdravnica mi je povedala, da so "njenemu sosedu", ki je preživel možgansko kap , na kolo pritrdili dve pomožni stranski kolesi, ki mu pomagata ohranjati ravnotežje in tako lahko dela krajše "premike" s tem kolesom ... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 4, 2013 Deli Objavljeno Avgust 4, 2013 (popravljeno) Roberto, zakaj si kupoval ta kompresor, če bi si lahko rajši kupil Ravell-ov Airbrush Set za 85€. Z njim, če znaš delat, lahko ustvarjaš čudeže .... poglej spodnji video, kjer človek dela z takšnim set-om. Ko se naučiš, potem gre zelo simpl. Popravljeno Avgust 4, 2013. Popravil BREITNER RobiRoberto, cikadina in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Oboje kar sem kupil, airbrush in kompresor, so mi svetovali na maketareskem forumu ... Airbrush je bil že na servisu v Ljubljani , če bi bil Revellov, ne vem kje bi mi ga lahko popravljali, ker 6.9.2009 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 (popravljeno) Včeraj popoldne se je moja draga "na ranč" odpeljala brez mene (zaradi 38 oC) in brez obeh flokijev (zaradi Robertota) in na ranču je fotodokumentirala "neprijavljene goste" ... Koga ali kaj ??? .) Popravljeno Avgust 5, 2013. Popravil RobiRoberto umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Trenutno je zunaj še vedno zelooo prijetnih 21 oC, vendar se jaz vseeno počutim "za umreti", zato sem si "že kar po dolgem času" izmeril pritisk, in "pritiskomer" je pokazal 148 / 96 ... Ali se tako slabo počutim zaradi tega ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 6, 2013 ... in na ranču je fotodokumentirala "neprijavljene goste" ... Koga ali kaj ??? .) Olajšanje vprašanja by Roberto & Google ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 6, 2013 Deli Objavljeno Avgust 6, 2013 Oboje kar sem kupil, airbrush in kompresor, so mi svetovali na maketareskem forumu ... Airbrush je bil že na servisu v Ljubljani , če bi bil Revellov, ne vem kje bi mi ga lahko popravljali, ker 6.9.2009 ... Roberto, glede na to, da se v Leclerc trgovinah dobijo Revellovi artikli - barve, spreji z zrakom in Airbrush pištole, sem siguren, da obstaja nek zastopnik za Revell v Sloveniji, ker sigurno Leclerc ni sam dobavitelj, ampak verjetno jemljejo preko zastopnika. Tako da, treba je drugič malo prečekirat zadevo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 7, 2013 Mislim, da je slovenski zastopnik ta Revell sedaj Mueler, vendar mi airbrusha ni usoelo najti tudi na Reveloovi spletni strani ... http://www.revell.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 (popravljeno) V ponedeljek sem v Ptuj (Eurobike) poslal mail s tako vsebino: Pozdravljeni, V vaši spletni ponudbi sem opazil elektro trikolo, ki bi bilo zame mogoče nekaj primernega, ker sem invalid s težavami z ravnotežjem, po nesreči z motorjem pred tremi leti. Ali bi bila velikost tega trikolesa primerna zame, ker sem velik 182 cm in imam 80 kg ? Zanima me tudi, če je poganski akumulator zamenljiv s polnim v rezervi, kadar se obstoječi izprazne, ali ga imate "na zalogi" in koliko stane ? Najlepša hvala za vaš odgovr in lep pozdrav, Robert ....... Ker odgovora včeraj še nisem sprejel, sem popoldne še "malo brskal po netu" in našel "isto za isto ceno" kar precej bližje, v Ljubljani http://www.hribitec.com/si/elektricna-kolesa/128-trikolo-triem.html , zato sem mail z isto vsebino poslal še tja in danes me je med prejeto el. pošto - edino :-( že čakal odgovor ... Spoštovani hvala za vaše povpraševanje trikolo imamo na zalogi lahko ga preiskusite mislim da ustreza vaši velikosti preiskus je skoraj nujen zaradi same karakteristike vožnje trikolesa (delno se nagiba ali pa je kolo togo) potrebno se ga je navaditi baterijo se da dokupiti za točno ceno vam sporočim jutri Hvala inLep pozdrav, Takoj sedaj se moram gospodu zahvaliti za takojšen odgovor in se mu opraviiti za "odlog mojega nakupa", ker me v oktobru "čaka" še UKC ... Popravljeno Avgust 8, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 Ker sem siten sem še malo "srfal" in mislim, da je to kar "v BTC-ju" ... http://www.centerbauer.com/elektricna-kolesa/elektricno-kolo-triem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2013 (popravljeno) Če bi se s tem elktro triciklom hotel odpeljati na kavico in "selfservis fruštik" k Gabrijeli in ????? v Garni Routlingen v Colfosu, ba rabil kar 10 accujev (310 km +), če ne bi nič gonil in pred vrrnitvijo nazaj, počakati kar nekaj dni, da bi se vsi zopet napolnili ... ... , zato mislim, da bo, če bo, kavica v Idrijski Beli, kar dovolj ... :hooray: Popravljeno Avgust 8, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 Zakaj se Roberto te dni ne "namaka" v "kopališču" kampa Čikat na Malem Lošinju ??? Kmet2, igorkr in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 Zato ker si ne želi, da bi v večernem dnevniku slišači, da je je "iz neznanih vzrokov" v kopališču kampa Čikat utopil 552-letni Slovenski državljan ... Vsak dan slikano ob 16.45, po tem, ko je bil termometer približno 1 uro "na soncu" ... TOREK SREDA ČETRTEK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 Telefoniral sem v Kolesarski center BAUER v "BTC-ju", kjer mi je prijazen gospod odgovoril, da mojega željenega TRIEM el. tricikla nimajo "na zalogi", vendar se bo "po mojem jokanju in stokanju" poizkusil dogovoriti s svojim sodelavci, da bi, če je to pri njihovem dobavitelju (HribiNet) to sploh še mogoče, v njihovo trgovino naročili še enega, ki bi si ga Roberto lahko ogledal un ga tudi preizkusil. :notworthy: "Iz mojega jokanja in stokanja je ugotovil predvsem to", da mi bo največje težave povzročal prav dodatni elektro poogon in zaradi občutka za ravnotežje tudi "nagib" pri zavijanju, ki ga bo treba za Robertota "fiksirati" = izkušnje s kupcem pred Robertotom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2013 (popravljeno) Če x 899 € + "ostale melenkosti", si moram obvezno priskrbeti tudi nekaj takega, in to kar 2 x, če bo možno kako pritrditi na obe kolesi ... ZAKAJ ??? Ker me je bilo že "na navadnem kolesu" zelooo strah prehitevajočih avtobusov, "prikoličarjev" in "šleparjev" in me bo sedaj (???) strah tudi vseh ostalih udeležencev v prometu, ker trikolo ni tako hitro kot "navadno kolo" in tudi tako "ozko" ne ... Popravljeno Avgust 9, 2013. Popravil RobiRoberto nxyz in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave