RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 SIOL je med prazniki naredil tudi nekaj sprememb v svojem TV programu ..., ..., zato sem moral te spremembe tudi jaz vnesti v že obsoječi wordov dokument, ga kar po mailu poslati hčerki v spodnje nadstropje (noben več me ne bo prepričal, da vreme ne vpliva "na kosti" in ona mi je takoj, že sprintanega, prinesla nazaj v stanovanje ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 5, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2014 Tudi na SIOL TV imam "svoje priljubljene" ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 (popravljeno) MNENJE: Glede na defekt kostnine v metafizi (nekakšna "bula" na "hrbtni strani" zaraščenega zloma stegnenice = by Roberto) menim, da bi bilo reševanje z valgizacijsko osteotomijo (podaljševanje s ponovim "prelomom by žaga") precej tvegano, zato vidim edino možno rešitev aplikacijo umetnega kolena. Ker je za aplikacijo umetnega kolena boljše predhodno odstraniti OSM (vijake), svetujem da se oglasi pri lečečem travmatologu za odstranitev OSM, mi pa ga uvrstimo v čakalno listo za vstavitev umetnega kolena desno. Včeraj popodne mi je prišel voščit Novo leto tudi "programer moje usode" 6. septembra 2009 ... ... in ko sem mu kazal slike v mapi "Noga" sem "našel" tudi sliko "bule" na moji desni stegnjenici in ker je že bila v mapi, je nisem mogel "prinesti" iz Valdoltre, ampak je bila narejena že gdaj prej na Polikliniki ... Popravljeno Januar 6, 2014. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Na nepomanjšani sliki sem prebral (berem): 29.11.2011 Stegnenica LAT UKC TRAVMA POLIKLINIKA
RobiRoberto Objavljeno Januar 6, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2014 Včeraj popoldne si nisem ogledal prenosa kvalifikacij smučarskih skokov, ker se v "novem" Wordo 2007 ne znajdem popolnoma nič, toda hčerka mi je vseeno lahko sprintala nov spored "mojih priljubljenih" na SIOL TV, katerega se sedaj vidi tudi s kavča, ker so črke kar nekaj "pik" (?) večje in med vrsticami ni več "1,5" razmaka, ampak samo še "1" in tudi na "temni podlagi" ni več ... :notworthy:
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2014 Danes sem, že takoj po zajtrku, hčerki v mailu poslal dokaz, da res "stiskam fige" (?) za njo ... ... in kasnje je prispel odgovor, da ji je to verjetno tudi pomagalo, ker ji je že uspelo narediti enega najzahtevejših letošnjih izpitov, zato sem ji takoj posla še "šopek vtnic" ... pik1, Keiko, trebor in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2014 Tudi danes "držim pesti" za mojo hčerko, ker ima še en izpit in jutri jih bom držal zopet, ker ji bodo na "zobozdravniški kliniki spululi" že drugi modrostni zob ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2014 (popravljeno) Škatlo sem iz "skladišča v delavnici" prinesel 11. novembra 2013 ... Med precejšnjim številom "možnih kombinacij nalepk", ... ..., sem izbral "Švicarja", keterega slike sem s pomočjo njegove "registracije" našel tudi na internetu ... Popravljeno Januar 23, 2014. Popravil RobiRoberto Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 23, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2014 (popravljeno) Po dveh mesecih in dvanajstih dneh je nastalo to, prvič barvano (zunanjost) z airbrushem ... Popravljeno Januar 23, 2014. Popravil RobiRoberto ciciban, ZdenkoK, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 26, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 26, 2014 ROBERT + PETER + JERNEJ =
RobiRoberto Objavljeno Januar 28, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 28, 2014 (popravljeno) SIOL TV = program 102 = NATIONAL GEOGRAPHIC WILD = oddaje o morskih psih = nič čudnega, da kakšen beli morski volk "pomalica" tudi kakšnega plavalca ali surferja na valovih (ZDA -Kalifornija ?), ker se njegova "morilska pot" začne že v "materinem trebušku", ker "mama skoti" samo enega = najmočnejšega, ki ob zmanjkanju maminih zalog v "trebuščku", pohrusta vse svoje "brate in sestre" ... Beli morski volk by Wikipedija Popravljeno Januar 28, 2014. Popravil RobiRoberto DXR16 in Mia 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 29, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2014 (popravljeno) Prejšnji teden, mi je zaradi moje nerodnosti, uspelo poškodovati moja očala "za na daleč" ... ... zato me je moja draga v petek odpeljala "do našega očalnika", ki mi je rekel, da to lahko popravi in bo v torek že popravljeno ... :notworthy: ... in to tako, da je "vse skupaj kar zalotal", vendar se sedaj "držala" še vedno "zapirajo" ... :notworthy: ... in ker me "pri starih" lečah (?) ki se samodejno zatemjujejo to zelooo moti, mi je v okvir očal moje drage, ki jih ne uporablja več, vgradil še nove "leče brez zatemnjevanja" ... Popravljeno Januar 29, 2014. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Januar 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Včeraj 17.00 do 18.00. SIOL TV. Kanal 102 - Nat Geo Wild. Oddaja: Najbolj nenavadno na svetu. Danes (pravkar) s pomočjo Googla: KITOVEC je samo po svojem imenu kit, drugače spada v družino morskih psov in največje primerke so "videli" dolge tudi do 20m in težke 34 ton ... Za dosego te velikosti in teže morajo pojesti kar precej planktona in iker drugih "morskih živali ... :yes:
RobiRoberto Objavljeno Januar 30, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Januar 30, 2014 Če kdo ne verjame, da je kitovec res tako velik in da ne je "mesa" ... .)
RobiRoberto Objavljeno Februar 1, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2014 Verjetno sem se mimo Plitvičkih jezer peljal vsaj dvakrat, enkrat na poti proti Splitu in drugič nazaj grede iz Karlobaga, mogoče celo iz Zadra, proti Karlovcu in Novem Mestu in seveda naprej proti domu ... Seveda "nikoli ni bilo časa", da bi se v Plitvičkih jezerih tudi malo ustavil in kaj ogledal ... PLITVIČKA JEZERA
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Po večernem dnevniku, športu in vremenu, se zadnje čase največkrat "preselim" kar v posteljo v spalnici in rešujem križake "firme" 3K, ki mi jih vsak mesec v idrijskih trafikah kupi moja draga. Do sedaj ni bilo samo enkrat, da sem svetilko na nočni omarici ugasnil šele "prihodnji dan" ... .) Tokrat bom tudi nekaj "vtaknil v kuverto" in poslal po pošti ... .) :notworthy:
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Robi so ti kaj prav prišle podpazdušne noge? RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Ali sem ti samo mislil napisati ali sem ti tudi napisal, vendar nisi prebral, da so tvoje podpazdušne bergle zame neprimerne, ker me po njihovi uporabi boli vse okoli obeh podpazduh ... Naslednji teden imam na UKC CT desne stegnenice in kolena, kar bo odločilo, če se moje kosti že dovolj zaraščene, da mi bodo lahko odstranili vse "železje", kar je "tudi uvod v montažo" kolenske proteze ...
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Uspelo mi je celo najti eno doposnico in "zadnji rok" oddaje na pošto je 13. marec ... :notworthy:
RobiRoberto Objavljeno Februar 3, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Kmat2, kje si sedaj ti ??? V kakšni bolnici, na okrevanju ali doma ???
Kmet2 Objavljeno Februar 3, 2014 Opozori Objavljeno Februar 3, 2014 Roberto,pri meni je prišlo do komplikacij in čakam da me pokličejo na ponovni poseg,uradno pa sem že sprejet v bolnico!
RobiRoberto Objavljeno Februar 4, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2014 Oprosti, ker sem pozabil, da je Blaž prišel po bergle k tebi domov ... Poseg na UKC ???
RobiRoberto Objavljeno Februar 10, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 10, 2014 (popravljeno) Na forumu MODELARJI.COM, kamor "sem bil pregnan" iz foruma MAKETE.SI, sem prvo objavo v temi NUEUPORT objavil v sredo, osmega januarja ..., ..., torej sem ga sestavjal, barval in še kaj, en mesec in dva dni, vsak dan kar nekaj ur ... Popravljeno Februar 10, 2014. Popravil RobiRoberto umetnica51, DXR16 in motozajebant 3
RobiRoberto Objavljeno Februar 13, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2014 Včeraj popoldne = slike. Čez 10 do 14 dni moram poklicati v sprejemno pisarno travmatologije na polikliniki in vprašati, če je "moj zdravnik" že dobil moje včerajšnje "slike" in če jih je, vprašati tudi za datum in uro "sestanka z njim", ko mi bo najbrž tudi že povedal, kaj se je travmatološki konzilij odločil glede odstranitve "železja" iz moje desne noge ...
umetnica51 Objavljeno Februar 22, 2014 Opozori Objavljeno Februar 22, 2014 Robi Roberto lep pozdrav iz Ljubljane Še mal, še mal pa bo pomlad in boš lahko naredil kakšno rožico iz lesa Lepoo se mej, lep vikend
Priporočene objave