Skoči na vsebino

Moje izkušnje - Arhiv

RobiRoberto

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Včer popoldne by moja draga iz Vipave v Idrijo :notworthy:  , jaz pa danes "naprej" vsem mojim prijateljicam ... :love1:

img8879.jpg

img8880.jpg

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Okrog "ure" 10 in 30 minut se je mimo Mokraške vasi najprej pripeljala "vodeča ubežna skupina" ... :grupni:

img8881.jpg

... in par minut za njo še "prva glavnina". :notworthy:   Živnorc v kateri skupini si bil ti ?   :hmm: :hmm: .)

img8883.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je bila za kosilo riba in zelenjava in zopet nisem okusil nič drugega razen slano ... :blush:  Vzrok za to je poškodovana povezava (živec) med jezikom in "možganskim centrom za okus" in ker se to samo od sebe najbrž nikoli več ne bo popravilo, sem se spomnil, da to lahko popravim kar sam in škoda le, da sem se tega spomnil šele po kosilu ... :OK:

img8885.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po zgornji sliki sodeč so na tem forumu eni zelo čudni ljudje ... :OK:

Danes takoj po zajtrku sem se s 3eMom odpeljal v Idrijo k pravemu strkovnjaku , ki je zadnje kolo "samo malo poguncal sem in tja" in tudi takoj ugotovil, da je ležaj v njem "popolnoma fuč" in "mi ga bo vzel v delo" že jutri, ker ga danes res nima kam "parkirati", ker ima delavnico & trgovino v pritličju stanovanjskega bloka in res veeeliko težavo s "parkiriščem" za kolesa ... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včer popoldne by moja draga iz Vipave v Idrijo :notworthy:  , jaz pa danes "naprej" vsem mojim prijateljicam ... :love1:

Hvala Robi, lepe so!  :OK: 

Upam, da ti čim prej zrihtajo 3M-a da se boš lahko spet potepal :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Keiko res lepo, da še nisi pozabila name ... :worship:

Glede 3eMa pričakujem, da bo popravljen prav kmalu in bom lahko začel "testirati njegove višinske zmogljivosti". Najprej proti Ledinskem razpotju in če to ne bo preveč zame, tudi na Vojsko še nisem pozabil, vendar tokrat po asfaltu iz Idrije (11 km) in ne po makadamu iz Kanomlje ... :blush:

Še nekaj je moja draga prinesla včeraj s sabo iz Vipave, česar ti tudi ne morem "poslati po forumu" in česar je v gajbi v hladnejšem prostoru še preeecej več ... :OK:

img8895.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj najprej proti Ledinskem razpotju ???

Google Maps:

Mokraška vas  -->  Ledinsko razpotje  =  4,4 km  :notworthy:

Mokraška vas  -->  Vojsko  =  15,8 km  :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ledinsko razpotje "naravnost naprej"  in kasneje je Govejk.

Ledinsko razpotje, v križišču na levo, so Ledine.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"To je vse na kupu" ... .)

Danes sem takoj po zajtrku peljal 3eMa v Idrijo na zamenjavo ležaja v zadnjem desnem kolesu in g. Bonča mi je rekel, naj pokličem po 16-ti uri, če je že gotov ...

Z vrnitev nazaj domov sem imel dve možnosti in sicer avtobus ali pa "vse štiri noge". Upal sem, da je vzhodna stran doline od Idrije proti Spodnji Idriji še v senci in ker upanje umre zadnje ... .)   :worship:   :OK:

2014-06-10-100810.jpg

2014-06-10-102147.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali mi lahko gdo pomaga? V "novih" Google Maps mi nikakor ne uspe shraniti novega zemjevida. V "starih" mislim, da sem moral najprej "ustvariti" naslov novega zemljevida in ko sem tega naredil, sem nov zemljevid shranil kar v ta naslov. Sedaj tega "postopka" ne najdem več.  :blush:   "Kam naj kliknem", da bom svoje nove zemljevide lahko zopet shranil ...   :blush:

googlemaps.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poglejmo, če mi je res uspelo ??? Kliknil sem "nekja spodaj desno" in ponudilo mi je "naslov te poti" in tudi kasneje, ko sem jo sestavil, je bila možnost Shrani v Razpotje / Gore / Godovič (?)

https://www.google.com/maps/mm?authuser=0&hl=sl

:blush:  :blush:  :blush:  :blush:  :blush:  :blush:  :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbrž za povezavo zemljevida za objavo na forumih ne zadostuje njegov naslov v "zgornji vrstici", ampak je treba v Google Maps klikniti na "verigo" (verjetno simbol za povezavo) ...

https://www.google.com/maps/ms?msid=201313842976206712514.0004fb7a3649fd6e33e8e&msa=0

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HipHipHura, le znova si bo to treba zapomniti ... :blush:

Zakaj sem sploh delal to "traso" ??? Zato ker me je zanimalo koliko km je (33), ker sem jo s Cultom že veeelikokrat prevozil in si jo želim prevoziti tudi s popravljenim 3eMom, ko .......................................... bo zunanja temperatura malo bolj primerna ... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če ta objava koga moti "naj jo preskoči", toda tukaj mi bojo "slike" postopka objave povezave nove trase iz Google Maps bolj dosegljive ... :blush:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Tukaj sem prezgodaj "print screen", ker sem takoj nato ugotovil, da je treba klikniti na Odpri zemljevid

4.jpg

5.jpg

6.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Postopek objave ali postopek shranjevanja nove trase  =  moj kratkoročni NESPOMIN ... :blush: :blush:  :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Robi a Ledine so blizu Govejka, ane?

Upam, da si boš s to sliko lahko vsaj malo orientiral. Pravkar sem jo slikal iz Idrijsko Cerkljanske "specijalke", ki mi je že včasih precej pomagala in mi zdaj še več ... "Mojo" Mokrško  vas sem označil z zeleno "piko" ...

img8901.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Trajk" 3eM je zopet doma, z enajstimi novimi kroglicami, zato nič več ne ropota ... :grupni:

:blush:  :blush:  :blush:  Prav vse prejšnje krogljice "so malo sploščene" ...

Lahko, da je bilo krogljic tudi več, toda ker je ležaj "odprt" ... sem jih dobil samo toliko ... .)

post-12027-0-15925900-1402413082_thumb.jpg

post-12027-0-28459400-1402413091_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj popoldne sem bil "nekje" in "negdo" mi je rekla, da sem s svojim govorom zelooo napredoval, ker sedaj govorim brez prekinjanja, katerega krivda je bilo prej iskanje ustreznih besed po mojem nespominu :blush:  in strinjala se je tudi s tem, da sem to dosegele s svojim večernim "negledanjem" TV in namesto tega reševanjem križank in "ugank" ... Povedala mi je tudi, da je bila med svojim študijem prisotna pri menjavi kolka in ji je bilo skoraj slabo ... :blush:

Kljub tem, da je "tam", vsaj zunaj, prijazno okolje, me je vseeno rajši napotila nazaj domov ... :grupni:

2014-06-11-165440.jpg

2014-06-11-165459.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Upam, da si boš s to sliko lahko vsaj malo orientiral. Pravkar sem jo slikal iz Idrijsko Cerkljanske "specijalke", ki mi je že včasih precej pomagala in mi zdaj še več ... "Mojo" Mokrško  vas sem označil z zeleno "piko" ...

img8901.jpg

Sej se spomnim zdej, smo tudi v Ledine takrat parkrat šli......hvala Robi

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj popoldne sem bil "nekje" in "negdo" mi je rekla, da sem s svojim govorom zelooo napredoval, ker sedaj govorim brez prekinjanja, katerega krivda je bilo prej iskanje ustreznih besed po mojem nespominu :blush:  in strinjala se je tudi s tem, da sem to dosegele s svojim večernim "negledanjem" TV in namesto tega reševanjem križank in "ugank" ... Povedala mi je tudi, da je bila med svojim študijem prisotna pri menjavi kolka in ji je bilo skoraj slabo ... :blush:

Kljub tem, da je "tam", vsaj zunaj, prijazno okolje, me je vseeno rajši napotila nazaj domov ... :grupni:

Bravo za Robija in za križanke! Vsa čast in srečno naprej!  :OK:

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi za branje in pisanje, po sedaj le še dveh forumih, mi je rekla, da je zelooo koristno za obnavljanje mojih pozabljenih besed ...

Ker so bili na maketatskem forumu zelooo neprijazni do mene, tudi "s pomočjo" enega policista, pilota helikopterja, so na modelarskem forumu, kjer "me poznajo" že dogo časa pred mojo poškodbo, odprli "prav zame" "rubriko" MAKETE ... :grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nekaj mi je "ona" povedala včeraj, tako da mi ne bo treba spraševati moje osebne zdravnice. Ves čas hladna stopala (?) so tudi povezana s poškodbo možganov, ker do njih pride "nepopoln ali napačen ukaz iz procesorja" ... :blush:

Kam sva se danes takoj po kosilu odpeljala s 3eMom ??? Na kavč za računalnik ... :blush:

http://youtu.be/TQZ5C6AW7e8

radar.jpg

img8925.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od "nje" sem dobil tudi nasvet za odpravljanje težav z ves čas hladnimi stopali:  KNAJPANJE: Izmenično v hladno in toplo vodo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!