RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Tudi na področju Jazn in Otaleža žled ni prizanašal ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 V Zgornjih Jaznah sem moral zamenjati akumulator. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Pri cestni tabli Otalež sem telefoniral domov, povedal kje sem in da sem še zmeraj živ ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Če boste pri "svojem zelenjavarju" .) kupovali češnje, ga vpršajte, če ima slučajno tudi "multibio" črešnje iz Otaleža ... umetnica51, Efendi in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Cesta iz Otaleža se na cesto idrija - Tolmin priključi v "Pirhovi lukn" (Pirihova luknja) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Ko sem se ustavil na avtobusnem postajališču Mokraška vas je števec pokazal ..., ..., toda ker sem izračunal, da bo treba pedala uporabljati le pri vračanju iz Idrijske Bele, sem svojo današnjo pot še malo podaljšal ... umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2014 (popravljeno) Ko sem se končno le vrnil domov je števec pokazal ... in pedala sem moral obračati samo zadnji kilometer ... Tudi danse sem moral na poti proti Mrzlemu Vrhu 3eMu pooogosto pomagati s pedali, toda ker sem pred odhodom od doma dvignil sedež za 2 do 3 cm, me danes desno koleno skoraj nič ni bolelo ... Še nekaj sem danes "spremenil pri vožnji v hrib". Namesto dosedanjih "preforsiranih" 12 do 14 km/h, sem bil danes čisto zadovoljen z 8 do 10 km/h ... Popravljeno Junij 15, 2014. Popravil RobiRoberto ForU2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ForU2 Objavljeno Junij 15, 2014 Deli Objavljeno Junij 15, 2014 Nov dan.......nov Robijev podvig!!!! :notworthy: :hooray: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2014 Upam, da si prestavljaš, kako sem užival šele z yamaho v Dolomiti: vožnja + okolica ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2014 V eni od "rajd" se nahaja "vhod v rudnik", ali je mogoe to kaj drugega ??? .) Na žalost so "naši prezgodaj napodili Italijane", da ti niso uspeli izvesti njihovega namena: tunela proti Žirem ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2014 (popravljeno) Če bi že "pred nekaj leti" ... slika ... ... znal uporabljati Google Maps, bi odpeljal "KROG" okoli Idrije dolg kar 109 km ... Zakaj z XT-jko ??? Zato ker je med Dolenji Trebušo in Oblakovim vrhom, ter tudi med Idrijsko Belo in Zadlogom "asfalt brez katrana" ... .) Popravljeno Junij 16, 2014. Popravil RobiRoberto umetnica51 in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2014 (popravljeno) Mislim, da sem o "oranžni" barvi "stekel" mojih addidas očal v tej temi že napisal da mi ta barva nikakor ne ugaja, zato sem se v ponedljek (?) ustavil pri "idrijskem očalniku", ki je najprej pogledal v "addidasov katalog", iz katerega sem izbral sivo barvo, nato je telefoniral "svojemu addidas dobavitelju", ki mu je odgovoril, da "sive šipce" za moj addidasov model očal imajo in včeraj dopoldne sem prejel SMS z vsebino, da so moja očala že popravljena in ker pri "očalniku" nimam nobeni očal v popravilu = JuHuHu ... :notworthy: Popravljeno Junij 19, 2014. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2014 (popravljeno) Pravkar sva se s 3eMom vrnila iz Idrijske Bele, "jaz na pol zmrnjen" in da ne bo kdo slučajno mislil, da iz Idrijske Bele vedno objavljam le strejše slike, sem danes 3eMa slikal v slogu: Moj črni konj ne rabi uzde, uboga me brez vajeti ... .) Popravljeno Junij 21, 2014. Popravil RobiRoberto Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 21, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2014 Mislim, da sem prev na tem forumu videl, da nekdo svoje slike tudi malo "obdela" zato me je zanimalo, če to omogoča tudi program Gimp 2, ki ga jaz uporabljam za zmanjševanje resolucije mojih slik in ugotovil sem, da ima "malo morje" teh možnosti ... mozaik popačenje (?) časopisni tisk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2014 Ker se je po kosilu sonce še "skrivalo za oblaki", me je 3eM zopet odpeljal spoznavati pozabljeno: Doma - Ledinsko Razpotje - Govejk - če bi imel s sabo tudi drugi akumulator, bi iz Govejka nadaljeval do Žiri, toda ker mi je bil klanec nazaj iz Žiri "sumljiv", sem svojo pot nadaljeval v - Vrsnik - Ledinsko Razpotje - Ledine - Pečnik - Ledinsko Razpotje - Doma ...Če se ne motim, je števec pokazal 21 km ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2014 (popravljeno) Na tej sliki se vidi, da sem imel bergle na 3eMu zopet "obrnjene naprej in ne nazaj", ker sem obe bergli "med vzponom" proti Ledinskemu Razpotju izgubil in tega nisem slišal in ju je prijazni gospod v BMW-ju našel in pripeljal za mano, ko je svojega BMW-ja lahko nekje obrnil, ker sva se srečala med mojo potjo navzgor in njegovo navzdol ... ŠE SO DOBRI LJUDJE NA TEM SVETU ... Popravljeno Junij 22, 2014. Popravil RobiRoberto Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Danes sem bergle imel "ves čas na očeh", brez da bi me ovirale ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Že dopoldne sem s pomočjo GoogleMaps preveril, če jaz, 3M in oba LiPO akumulatorja to zmoremo ..., :notworthy: ..., po kosilu sem pa še preveril radarsko sliko padavin "by Lisca" ... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 (popravljeno) V Godoviču sem s "tremi kolesi" prvič zavil desno ... :notworthy: ... do tunela, "na koncu katerega sem še vedno videl lučko" ... ... in naprej do Črnega vrha, kjer sem svojo vožnjo nadaljeval ....... naravnost ... Popravljeno Junij 23, 2014. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 ... do avtobusnega postajališča, ... ..., kjer sem "zaradi ceste ves čas navzgor", pri 21 km že moral zamenjati akumulator ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Prvi ovinek v desno, za Črnim Vrhom, je že primeren za "kolenčkanje & ostalo", za kar so "cestarji" poskrbeli tudi s "slikovnim obvestilom" ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 (popravljeno) "Cijno ravnino" na Strmecu ("včasih" NaVrhGore) ... ... sem podaljšal še za en ovinek v desno in drugega v levo do odcepa za Javornik, oziroma planinski dom (?) na njemu, za keterga se mi zdi, da sem tam že bil, toda ne spomnim se več kako = mogoče pred kar preceeej leti s Cultom? "Vajdušna" je bila sicer "za ovinkom" toda tudi če ne bi bila, se je danes zaradi "vlage v zraku" najbrž vseeno ne bi videlo. Popravljeno Junij 23, 2014. Popravil RobiRoberto trebor in KNNMS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2014 Po vrnitvi domov je "števec" na 3eMu pokazal 53 km, kar se samo za 1 km razlikuje od izračuna GoogleMaps, tako da se bom nanje sedaj lahko zanesel (?) še bolj, kakor sem se do sedaj ... :notworthy: ForU2 in KNNMS 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2014 V četrtek in petek bo vreme brez sonca in padavin, kar bo zopet primerno za naju s 3eMom, zato sem danes že pripravil "traso" po kateri sem se že voziil, toda ... Zanima me predvsem cesta od Žiri, čez Rovte do Logatca, predvsem to, koliko bo ta del zahteven za 3eMov akumulator = "klanci navzgor" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2014 Avtor Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Glede na nadmorsko višino obeh krajav, kakšnih "hudih klancev" ne bi smelo biti na tej cesti ... Žiri - 478 m Logatec - 476 m Idrija 343 m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave