RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2015 1. Danes sem se od doma odpeljal po kosilu pri 13 oC v senci in cesta med Podratejo in Fežnarjem je skoraj vsa v senci ... 2. "Itak !" ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 21, 2015 Drugo sliko sem v programu GIMP 2 malenkost pordečil in približno take "toplejše" barve vidim jaz skoti svoja očala z oranžno - sivimi stekli ...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 22, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2015 Današnji dopoldanski "itak" prevoz MMV na zimovanje v taščino zaprto garažo (2 km), ... ...,popoldnanski "itak" (25 km) ITAK ... ataIBA 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 23, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 23, 2015 1. "itak1" = pol ure do kosila je bilo še treba preživeti ... 2. "itak2" = "itak" ... ;-) 3. "itak3" = današje jesenske barve brez "oranžne predleče in z njo" ... ataIBA 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 24, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 24, 2015 (popravljeno) 1. Na žalost sem se za letos prepozno spomnil, kam in kako bi se z MMV še lahko zapeljala ... 2. "itak" ... Popravljeno Oktober 24, 2015. Popravil RobiRoberto ataIBA, Kmet2 in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Robertotova današnja misel dneva: bolje s praznim trebuškom na kosilo, kakor s polnim trebuškom po kosilu na kolo ... "Reklame" ... Keiko, SuNa in ataIBA 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 25, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 25, 2015 Nova Robertotova današnja misel dneva: najbolje s primerno napolnjenim trebuščkom tudi po kosilu in s kolesom v Idrijsko Belo ... ataIBA, Kmet2, Keiko in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2015 Takoj po zajtrku in qahwy "itak" , združevanja dveh slik v eno se bom moral pa še naučiti ... Keiko, ataIBA in builder 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 26, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 26, 2015 (popravljeno) Največja razlika med mojim današnjim dopoldanskim in popoldanskim kolesarjenjem je bila ta, da sem se dopoldne odpeljal od doma v rumeni vetrovki z rokavi, popoldne pa z odsevnim brezrokavnikom. Tokrat sem se v Idrijski Beli spomnil tudi na mojo drago in ji prinesel tisto, kar si že dolgo želi imeti na svojem vrtu, poleg "ta veikih" sončnic. Popravljeno Oktober 26, 2015. Popravil RobiRoberto ataIBA in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2015 Včeraj tudi dvakratni kolesarski obisk "Idrijske Bjeline" (50 km) ni bil dovolj, da bi lahko zvečer takoj zaspal, zato sem moral zaužiti preeecej mooočno uspavalno sredstvo ... Ker je bilo danes po zaytrku in qahwy že 11 oC, sem Culta najprej preobul v zimski pnevmatiki in nato še "itak itak" ... ataIBA, Kmet2, Keiko in 1 other 4
schwantz Objavljeno Oktober 27, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2015 Milan Kundera - nekje si moral zgrešiti... RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Oktober 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2015 (popravljeno) :-( Če ne bi še enkrat danes izkoristil čudovitega vremena, bi mi kakšen "avtohtoni Primorc" najbrž rekel: "Ma pej si ena velika mona ..." ;-) Druga slika: "slalom" sem moral voziti vse do kopališča v Idrijski Beli, nos bi si pa najraje s čem zamašil ... :-( Popravljeno Oktober 27, 2015. Popravil RobiRoberto Keiko, Kmet2, builder in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 28, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2015 ... ... Cult bo zimoval kar v Idrijski Beli ... builder, SuNa, ataIBA in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Oktober 29, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 29, 2015 Po dežju vedno posije sonce, nekaterim (sosedoma) pa sije tudi med dežjem in to kar dva ... ;-) ataIBA, builder in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2015 ??? = "itak" = ataIBA, Keiko in builder 3
RobiRoberto Objavljeno Oktober 31, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2015 (popravljeno) Ker sem se jaz 6. septembra 2009 "reformiral" že tetjič v svojem življenju , sem se danes ob osmih zjutraj s kolsom odpeljal od doma pri 5 oC = Roberto ... Popravljeno Oktober 31, 2015. Popravil RobiRoberto Keiko, ataIBA in builder 3
RobiRoberto Objavljeno November 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2015 1. Danes sem takoj po zajtrku, pri 6 oC zunanje temperature preizkusil koliko sedaj zmoreta moja software in hardware in z doseženim sem bil zelo zadovoljen, le hardware mi popoldne najbrž ne bi dovolil ponovitve dopoldanskega z enakim tempom ... 2. Qahwe mi dajte hčerka ... ataIBA, builder in SuNa 3
RobiRoberto Objavljeno November 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 1, 2015 (popravljeno) Popoldne so vse moje nožne mišice počivale na kavču s pomočjo ogleda dirk Ferrari Challenge na programu MOTORVISION in če bi mi kdo od tekmovalcev podaril tak Ferrari za razstavo na dvorišču , bi si izbral prav to barvno kombinacijo, ki mi je bila "na celem božično-novoletnem dreveščku v današnji (?) Monzi" še najbolj všeč ... Popravljeno November 1, 2015. Popravil RobiRoberto ataIBA 1
RobiRoberto Objavljeno November 2, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2015 Zakaj sem sedaj po kosilu in qahwy za računalnikom na kavču in ne na kolesu med vožnjo proti Idryjsky Bjelyny, ker je danes tak leeep jesenski dan ??? Zato, ker sem svoj "kolenski, stegnenični in kolčni bonus za današnje leeepo vreme" porabil že dopodne !!! Odhod od doma ob 10.00 pri 4 oC in vrnitev nazaj domov ob 13.00 pri 15 oC. Desno koleno mi je po prihodu domov "prav potiho zašepetalo", v moje dobro, tega raje ne ponovi več ... ataIBA, bobi1001, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 3, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2015 (popravljeno) Ker je moja včerajšna "planinska tura" pustila preveč sledi v skoraj vseh mojih mišicah , ... ..., mi danes po kosilu noge niso dovolile kolesariti proti Idrijski Beli, zato sem uporabil prevozno sredstvo, ki ne rabi mojih nog. Pred odhodom sem ga moral še vrniti nazaj v uporabno stanje ... Takoj po prihodu nazaj domov: "Mati, toplegaa čaja z medom in limono prosim", ker po mojem občutku od Podrateje do gostilne pri Fežnarju, večino časa v senci, dosti več kakor 5 oC nea bilo ... Popravljeno November 3, 2015. Popravil RobiRoberto builder, bobi1001, Keiko in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 4, 2015 (popravljeno) Došao je tiho, "ušao u legendu" i otišao još tiše ... Roberto + internet + Eurobike Ptuj + Pošta Slovenija = od danes naprej se bo Roberto vozil s kolesom z obema dovolj napolnjenima zračnicama, prejšnja tlačilka bo pa še vedno potovala skupaj z mano in kolesom in skupaj z rezervno zračnico in orodjem za menjavo te, by Varadero team Longhaticum, še vedno omogočala "prvo pomoč na cesti", vsaj do vrnitve domov, ko bo nova tlačilka opravila še delo, ki ga manjša tlačilka na terenu ne bo zmogla. Ob 13.30 sem se z res obema dovolj napolnjenima zračnicama odpeljal po cesti k zobozdravnici in se nazaj domov vrnil po "kolesarski stezi" ... Popravljeno November 4, 2015. Popravil RobiRoberto builder, bobi1001 in ataIBA 3
RobiRoberto Objavljeno November 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2015 Došao je tiho, ušao u legendu i još tiše izašao iz nje ... Tudi danes sem že dopoldne odkolesaril v Idrijsku Bjelinu (včeraj dvakrat dopoldne in enkrat popoldne = 75 km +), da sem na bycyckl števcu dodal še malenkost, ki mi je manjkala do mojega letošnjega zastavljenega cilja 2.500 km, ki je danes postal 2.504 km, vendar če bo vreme še nadaljevalo tako ugodno, bo letos še kakšen km več, ... ..., zato "moja kilometrska inventura" za Culta in vse tri še ni dokončna !!! ataIBA, builder, Keiko in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno November 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 19, 2015 Še "filmski trak" moje "razstave" kolesa ob cesti med Podratejo in Idrijsko Belo, narejen v programu GIMP 2. "Navodila za uporabo": siko shranite ali kopirajte na namizje, dvakrat kliknite na njo, da se bo odprla v windows prikazovalniku slik in potem klikajte na + v tem programu dokler željena velikost slik ne bo dovolj velika ... ciciban, ataIBA, bobi1001 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno November 21, 2015 Avtor Opozori Objavljeno November 21, 2015 (popravljeno) Včeraj je imela moja mama rojstni dan ... "V kosteh čutim", da letos s kolesom ne bova več videla Idrijske Bele ... Popravljeno November 21, 2015. Popravil RobiRoberto builder, bobi1001 in ataIBA 3
SuNa Objavljeno November 21, 2015 Opozori Objavljeno November 21, 2015 On 19. 11. 2015, RobiRoberto said: Robi moj poklon na tvojo skupno kilometrino! Če boš tako nadaljeval, boš moral med potojo načrtovati še prenočišča! Keiko, RobiRoberto in ataIBA 3
Priporočene objave