RobiRoberto Objavljeno December 14, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2015 Dopoldne sem se od doma odpeljal ob deveti uri pri dveh stopinjah celzija in tudi danes mi ni bilo dano, da bi še enkrat letos videl in poslikal Putrihove klavže. Ne zaradi zadnje manjše ovire na cesti, ampak zaradi tega, ker sem danes "že prezgodaj" zamenjal pogonski akumulator in ker bi se po obisku Putrihovih klavž moral z že zamenjanim akumulatorjem tudi vrniti še nazaj domov ... Kmet2, Joker in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno December 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2015 Upam, da bom ta teden še enkrat pral Triema in napolnil oba njegova akumulatorja, ker se tudi Googlovi zemljevidi znajo pripeljati iz Oblakovega vrha na Vojsko, "brez vračanja v dolino", če takoj za Oblakovim vrhom v Googlov zrmljevid vpišeš GAČNIK. HVALA "krojaču moje usode 6.9.2009, ki mi je v nedeljo zopet obiskal že po kar precej časa in mi to povedal !!!
RobiRoberto Objavljeno December 15, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2015 "Iz zraka že vidim", kje se bom vozil kakšen prihodnji dan, ko ne bo več megle in se bo moje desno koljeno dovolj odpočilo od včeraj !!!
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno December 16, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 16, 2015 Danes sem se od doma odpeljal ob deveti uri pri dveh stopinjah celzija in vrnil nazaj domov šele ob trinajstih in trideset minut, najbrž zaradi tega, ker sem prvi LiPo akumulator, zaradi nizke temperature moral zamenjati že na Oblakovem vrhu, drugi mi je pa prenehal pomagati že dva ali tri km pred prihodom na Vojsko, vendar se mi je tudi le s pomočjo obeh pedal uspelo vrniti domov, seveda kjer je bila ta pomoč potrebna !!! Naslednje leto še s kolesom !!! Današnja slaba izkušnja: od Oblakovega vrha do Vojskega niti na enem smerokazu ni pisalo Vojsko, zato sem se pri eni hiši ustavil, pozvonil na hišni zvonec in vprašal, če sem na pravi cesti za na Vojsko in mladenka mi je odgovrila, da sem in da se me še vedno spomne, ker mi je enkrat letos razkazala partizansko tiskarno ... Knavs84, Scarabeo 500, skalar36 in 7 others 10
RobiRoberto Objavljeno December 18, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2015 Danes sem bil na pregledu pri okulistki in glede na to, da se je pritisk v mojih očeh povsem normaliziral, naslednji pregled čez 1/2 leta, oziroma po potrebi prej in jaz si seveda take potrebe prav nič ne želim! Do pregleda čez 1/2 leta še dvakrat vmes preverjanje stamja pritiska v mojih očeh. Pravkar sem iz Idrijske Bjeline ddobil na mujotu ŠMŠ,da me pogrešajo, seveda z bycyklom ... Če je med mojim besedilom kakšna "tipkarska napaka", so zato krive kapljice za razširitev očesnih zenic, katere še vedno delujejo, okulistka jih je pa rabila za to, da je lahko "špiunirala" v notranjosti obeh mojih "učk" ...
RobiRoberto Objavljeno December 18, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2015 (popravljeno) Z uporabo dovolj temnih očal, ... ..., kljub razširjenim zenicam ,... ..., "preveč svetlobe" ne moti ! Proti Idrijski Bjelini sem se odpeljal s preeeceeej umazanim kolesom, ker ga že kar nekaj časa nisem opral in tudi danes po vrnitvi domov ga še nisem opral = vremenska napoved ... Popravljeno December 18, 2015. Popravil RobiRoberto DXR16, Keiko, skalar36 in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno December 19, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2015 Tudi če današnji pogled skozi okno zopet zelooo vabi na kolo, bom popoldne, zaradi myself bolniške (nožne mišice, koleno in "križ"), vseeno rajši gledal prenos smučarskih skokov na TV in ker je do takrat še nekaj časa, sem sestavil še eno traso, katero bova morala z MMV tudi še prevoziti naslednje leto. MiNa in Kmet2 2
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno December 20, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2015 Danes: 1. zajtrk 2. referendum 3. Idrijska Bjelina 4. pranje kolesa5. "garažiranje / zimovanje" kolesa 6. striženje by my dother 7. prhanje 8. računalnik 9. letošnja končna "kilometrska inventura" 10. kosilo .. notranc, KilleRBee, DXR16 in 7 others 10
gusar Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 (popravljeno) Vsaka ti čast Roberto. Jest sm prevozu samo tretino tvojih. Popravljeno December 22, 2015. Popravil gusar Joker, bajkr88, RobiRoberto in 1 other 4
ton Objavljeno December 22, 2015 Opozori Objavljeno December 22, 2015 Car. RobiRoberto, Kmet2, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno December 25, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 25, 2015 Bi ali ne bi in če bi, kako ??? Recimo tako. September očitno ni dober mesec za mojo družino. Šestega septembra 2009 sem se jaz ponesrečil z mopedom in desetega to leto so moji dragi v bolnišnici v Šempetru pri Novi Gorici odstranili raka ne levi dojki. Predvčerajšnjim je na onkološkem inštitutu v Ljubljani dobila še izredno važno in veeeliko božično darilo, ker ji je zelooo prijazna zdravnica, po zadnjem, desetem obsevnju povedala, da so sedaj tudi vsi "zadnji skriti atomi raka" gotovo odstranjeni ... jskrablin, drmr69 in Dark 3
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2015 Avtor Opozori Objavljeno December 27, 2015 Danas sem se od doma odpeljal ob 9.30 , vrnil ob 12.00 in tisočica mojih letošnjih prevoženih kilometrv s kolesom se je povečala za eno število. Knavs84, Keiko, Bmflar in 4 others 7
skalar36 Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 Za tele kilometre s kolesom pa ! Svaka čast! Keiko, Dr.tomo, RobiRoberto in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Januar 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 1, 2016 Maketo Titanika si je letos zaželela moja draga za svoj rojstni dan, toda ker so me letos dva in tri kolesa preveč zasedla, ga je dobila šele danes, kar osem mesecev prepozno , zato recimo, da ji ga je prinesel Ded Mraz ... MiNa, DXR16, Joker in 6 others 9
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) Vsaj nekaj pri meni je vsaj približno tako kakor mora biti. 1. Pritisk v mojem levem očesu je zopet čisto normalen. 2. Očalnik mi bo popravil očala za daljnovidnost, pri katerih sem nekako odlomil levi "nosilec" , vendar imajo ta očala stekla brez zatemnitve pri dovolj svetlobe, zato sem želel njihovo popravilo, dokler se moje desno oko ne bo končno toliko umirilo, da bo dioptrija stekla za moje levo oko končna. Ker bo očalnik moral no okvir očal in "levo nosilec" priciniti nov zglob, bo to "igračkanje" naredil, ko bo imel malo manj dela in me obvestil, ko bojo očala popravljena ... Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil RobiRoberto builder in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno Januar 12, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Za danes je bila najtoplejša vremenska napoved za ta teden, kar je bilo v brezvetrju na našem balkonu res, na vetru pa kar nekaj stopinj manj, zato je moja otvoritev letošnje kolesarske sezona odpadla ... builder 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2016 Alora, stiže sunce danes vč malo ksno za na kulo ... Keiko, Kmet2 in builder 3
Keiko Objavljeno Januar 13, 2016 Opozori Objavljeno Januar 13, 2016 Robi - vikend bo lep RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Januar 14, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2016 Lep in na žalost prehladen za na kolo ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 Letošnja osemnajsti in devetnajsti januar sta za našo družino zelooo uspešna dneva. Včeraj naš kužek Bil v veterini Toplica v Topolščici brez operacije in danes po pošti iz ZZZS odobritev toplic za mojo drago, po operaciji raka na dojki, čeprev ji je zdravnica na Onkološki kliniki rekla, da ji bojo vlogo skoraj sigurno zavrnili in naj jo glede tega pokliče kar po telefonu, tako da se ji bo sedaj moja draga v telefonskem klicu lahko samo zahvalila. Kmet2, Bmflar, builder in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 19, 2016 Ker je tudi danes manjkala vsaj ena oC ali dve za otvoritev moje letošnje "kolesarske sezone", sem takoj po kosilu prehodil tri km in upaaam, da bo prihodnjič, namesto ene pohodne palice, z mano zopet naš kuža Bil. DXR16, builder, Joker in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 Moja draga = Dolenjske Toplice naslednji petek , brez Robertota ...
RobiRoberto Objavljeno Januar 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2016 (popravljeno) Pri takem vremenu, ... ...,bi bilo sedenje doma na kavču, brez sprehoda v družbi moje drage in naše Tačke, res pravi greh !!! Popravljeno Januar 21, 2016. Popravil RobiRoberto DXR16, Keiko, Dark in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Januar 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 Ob 21. 1. 2016 at 9:44, RobiRoberto pravi: Moja draga = Dolenjske Toplice naslednji petek , brez Robertota ... Dolžan sem še pojasnilo, zakaj brez Robertota: 1. Cena 2. S prijateljico, katera bo šla z njo in kateri ZZZS po operaciji rodil ni odobril toplic, ker obolenje ni bilo rakovo, bo lahko hodila tudi na kahve in čike ... Včerajšnji sprehod s Tačko in Mojo Drago je imel tak rezultat, da sem se moral pred "zaprtjem oči", v postelji kar precej časa "obračati", da sem za desno koleno našel tako ugoden položaj, da me je vsaj malo nehalo boleti ...
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2016 Opozori Objavljeno Januar 22, 2016 pred 9 urami, RobiRoberto pravi: Dolžan sem še pojasnilo, zakaj brez Robertota: 1. Cena 2. S prijateljico, katera bo šla z njo in kateri ZZZS po operaciji rodil ni odobril toplic, ker obolenje ni bilo rakovo, bo lahko hodila tudi na kahve in čike ... Včerajšnji sprehod s Tačko in Mojo Drago je imel tak rezultat, da sem se moral pred "zaprtjem oči", v postelji kar precej časa "obračati", da sem za desno koleno našel tako ugoden položaj, da me je vsaj malo nehalo boleti ... Desno je bilo menjano ,mislim koleno?
Priporočene objave