Skoči na vsebino

Moje izkušnje - Arhiv

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Večkrat danes sem se spomnil nate in ugibal, če tudi tebe tako boli, kakor je bolelo mene ??? :blush:

Ker je kljub poškodbi moje glave zmnožek števil 2,5 X 10 še vedno 25, sem dopoldanske prehojene kilometre pomnožil s številom 10 in s tem rezultatom dobil popoldanske kilometre prevožene s kolesom ... :worship:

IMG_4800.JPG

IMG_4794.JPG

IMG_4796.JPG

IMG_4797.JPG

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Še to. Kaj me danes po vseh "mojih aktivnostih" najbolj boli? Najbolj me boli levi kolk in bolečina "seva" tudi v levo koleno ... :blush:

Objavljeno
pred 45 minutami, RobiRoberto pravi:

Še to. Kaj me danes po vseh "mojih aktivnostih" najbolj boli? Najbolj me boli levi kolk in bolečina "seva" tudi v levo koleno ... :blush:

Levo je zamenjano ali tvoje ? Namreč Roberto bil sem operiran že 4x , zamenjava je 5x in je neprimerno bolj boleče kot prej ,no razen prva ko je bilo koleno čisto potrgano . Res trga se mi od bolečin ,toliko me filajo da sem kot zombi a boli k pr norcih ,čist mim res . :blush:

Objavljeno

Zamenjali so mi 1/2 desnega kolena, tako da je bila včerajšnja bolečina levega kolena "kar nekaj mimo" ... Obe bolečini levega kolka in levega kolena sta se na kavču kmalu umirili in se "presevali" v desno koleno ... :blush:

"V zraku slišim", naj dopoldne preverim pritisk v zračnicah MMV in naj popoldne preverim do Idrijske Bele, če sedaj res vse dela OK. Olje sem preveril že včeraj pred prvim vžigom. :worship:

Med danšnjim zajtrkom, sva imela z mamo, po že kar preeecej časa, zopet "letečo družbo med počitkom" na sosedovi strehi ...

IMG_4805.JPG

Objavljeno

Danes mi je MMV vžgala "kakor v njenih najlepših časih", tako da sem se lahko z njo pripeljal "na zgornjo stran hiše", kjer sem preveril pritisk v obeh zračnicah ... :blush:

IMG_4808.JPG

... in ga dopolnil, v sprednjo zračnico 0,7 bara in v zadnjo 0,9 bara. :worship:

IMG_4809.JPG

IMG_4810.JPG

IMG_4812.JPG

Objavljeno

Se pravi tebe še vedno boli proteza,sam umiram od bolečin ,res je hudo ,pravijo da bo mim .še eno 2 dni potem pa da se začne umirjat .Prerezali so mi pa pol noge :blush:

Objavljeno

Z današnjimi prevoženimi 30 km je MMV dokončno pripravljana na letošnjo moped sezono. Ker se čudeži resnično dogajajo, sem se od doma odpeljal z enako čelado kakor ponavadi in se vrnil nazaj s čisto drugo ... :OK:

IMG_4816.JPG

IMG_4817.JPG

IMG_4818.JPG

IMG_4819.JPG

IMG_4820.JPG

IMG_4821.JPG

IMG_4822.JPG

IMG_4825.JPG

IMG_4828.JPG

Objavljeno

Upam,da jih bo "moj očalnik" lahko okvir samo zlotal nazaj skupaj, ker bo nov okvir prišel na vrsto šele z novo potrebno dioptrijo "za na blizu".

IMG_4862.JPG

Čelada by my pokojni tast :blush: , foto by my dother :worship: in obdelava by Roberto ... :OK:

IMG_4863.JPG

Neimenovano.JPG

Objavljeno

Tudi moj današnji "kolesarski trening" po kosilu je, razen "manjše" nevšečnosti uspel, za kaj "treniram" pa naj ostane skrivnost, dokler ne bom objavil kakšne fotografije uspelega ali neuspelega rezultata "mojih kolesarskih treningov" ...

IMG_4876.JPG

IMG_4875.JPG

IMG_4879.JPG

IMG_4878.JPG

IMG_4877.JPG

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pravkar sem se z MMV vrnil iz mesta, kjer sem oddal očala v popravilo in naj bi jih jutri že lahko prevzel :worship: , nazaj grede pa sem se ustavil še na OMV servisu in "napojil" MMV ter tudi njeno "rezervo" ... :OK:

Objavljeno

Tudi po današnjem kosilu sem si krepil moč mojih nožnih mišic. :worship:

Današnja izkušnja:  Ugotovil sem, da bom za moj "multikilometrski kolesarski projekt" potreboval oblačen dan, brez padavin in brez "splošnega" in "lokalnih" vetrov ... :blush:

IMG_4889.JPG

IMG_4891.JPG

IMG_4892.JPG

IMG_4901.JPG

IMG_4898.JPG

IMG_4899.JPG

IMG_4900.JPG

IMG_4893.JPG

IMG_4894.JPG

IMG_4895.JPG

IMG_4897.JPG

IMG_4902.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno

V soboto med žvečenjem arašidov sem med zobmi začutil nekaj tršega kakor ponavadi, ...

IMG_4904.JPG

IMG_4905.JPG

..., zato sedaj rabim nasvet, ali naj si odpadlo plombo prilepim nazaj kar sam, da bom bolj kvalitetno lahko pojedel današnje kosilo, ali naj rajši počakam do 14.30 ure, ko sem naročen pri svoji zobozdravnici ...

IMG_4906.JPG

Objavljeno (popravljeno)

Kaj me je danes spravilo v dobro voljo prvič? Ker je "podlaga" še vedno ostala v zobu iz katerega mi je izpadla plomba, mi je zobozdravnica najprej zob očistila z alkoholob, ga spihala z zrakom in "zalila". Če bi bilo pri zobarici vedno tako, bi k njej hodil z užitkom ... :worship:

Kaj me je danes spravilo v dobro voljo drugič. Zopet imam na nosi moja prava očala za blizu in to brezplačno ... :worship:

ocala.jpg

IMG_4909.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Danes sem ugotovil, da mi "moj očalnik" ni samo popravil pokvarjenega zgloba na očalih, ampak mi je zamenjal kar celo "ročico", brezplačno.   :worship:

IMG_4914.JPG

Divji kostanj na našem dvorišču je prvi znanilec pomladi, ker prvi ozeleni in tudi prvi znanilec zime, ker zadnji porjavi ... :worship:

IMG_4910.JPG

IMG_4911.JPG

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Moj današnji prvotni namen je bil, da bi se s kolesom odpeljal od doma že takoj po zajtrku, toda ker je bila za hriboviti svet zahodne Slovenije napovedana možnost padavin, sem se od doma odpeljal šele po kosilu in prekolesaril približno 1/4 nameravane poti. Prvič letos v poletnem kolesarskem oblačilu = prijetno.   :grupni:

Ko sem se vrnil nazaj domov me je moja draga najprej ostrigla, jaz sem se nato oprhal, kolo je pa zamenjalo "poganjača" ...   :grupni:

IMG_4920.JPG

IMG_4921.JPG

IMG_4924.JPG

IMG_4925.JPG

IMG_4926.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ker so bile za danes napovedane padavine zjutraj še precej oddaljene od Idrije, sem to takoj po zajtrku tudi izkoristil.

radar.jpg

IMG_4927.JPG

IMG_4928.JPG

IMG_4929.JPG

IMG_4931.JPG

IMG_4932.JPG

Objavljeno (popravljeno)

Pozabil sem napisati, kam se je gospodu na sliki, slikani v torek by Roberto, tako mudilo. Mudilo se mu je k meni, da mi je povedal, da on in njegova dva sodelavca niso tem zato, da bi ju kdo slikal ... :blush:

IMG_4894.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

OD Idrije do Cinque Terre je 560 km, torej če se jutri zjutraj odpeljem s kolesom od doma in se med vožnjo ustavim toliko, da mi bojo med potjo zamenjali še vse, kar je na meni potrebno zamenjati, bom do konca svojega življenja mogoče le uspel pripeljati do Cinque Terre. Zakaj take želje z mopedom nisem imel že prej. :hmm:

CinqueTerre.jpg

Italy-Manarola.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Zobozdravnici sem povedal tudi, zakaj mi je plomba odpadla iz zoba, in mi je odgovorila, da tudi ona rada "grinclja" arašide, ker so tako okusni, toda najbolj škodljivi ravno za zobe ... :blush:

Nov zalivek je "prvo grincanje" arašidov že preživel, včeraj zvečer ... :grupni:

Objavljeno

Danes sem spal kar do devetih in deset minut in se res ne spomnim, kdaj sem si nazadnje privoščil kaj takega. :worship:

IMG_4941.JPG

IMG_4942.JPG

IMG_4938.JPG

IMG_4940.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Kljub temu, da me je danes zopet napadla bolezen POPOLNOMA NIČ SE MI NE LJUBI :blush: , sem si svoje počutje vsaj malenkost popravil z novim ozadjem namizja na prenosniku. :worship:

Ozadje.jpg

Ob 4. 4. 2016 at 15:49, RobiRoberto pravi:

Tudi moj današnji "kolesarski trening" po kosilu je, razen "manjše" nevšečnosti uspel, za kaj "treniram" pa naj ostane skrivnost, dokler ne bom objavil kakšne fotografije uspelega ali neuspelega rezultata "mojih kolesarskih treningov" ...

Ker se tehtnica mojih želja in bolečin vse bolj in bolj nagiba na stran bolečin, lahko sedaj objavim, kaj sem želel in kaj bo ostalo neuresničeno, seveda s kolesom ... :blush:

Kobarid.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ker je bilo od današnjega kosila in kave po njem, do začetka prenosa dirk motoGP še kar precej časa, sem se že oprhal ... :OK:

IMG_4954.JPG

IMG_4957.JPG

IMG_4956.JPG

IMG_4959.JPG

IMG_4961.JPG

IMG_4965.JPG

IMG_4966.JPG

IMG_4964.JPG

IMG_4968.JPG

IMG_4967.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Današnje Robertotovo "tihožitje" (?) še pred :kava: , ker sem nanjo čisto pozabil :blush: , ampak sem si jo potem skuhal takoj, še preden sem se vsedel na kauch in pred rachunalnik ... :OK:

IMG_4972.JPG

IMG_4976.JPG

IMG_4973.JPG

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Včerajšnji veter sem premagoval s približno 3 HP, današnjega bom pa mogoče poizkusil premagati z 1 DP ...   ;-)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

HVALA Slow-u, ker me je v sporočilu naučil, kako iz svoje PRTSC slike odstranim vse ostalo, kar se še vidi na ekranu mojega prenosnika ... :grupni:

123.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!