RobiRoberto Objavljeno Maj 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 (popravljeno) Vkjučno z današnjo novostjo, je samo še od mojega načina vožnje s 25 km/h, odvisna moja varnost v javnem prometu ... Na žalost pa imam zelooo močaaan občutek, da danes prilepljena nalepka ne bo prav dolgo ostala na svojem mestu, drugega, bolj gladkega in vidnega prostora, pa na moji osi za nalepko ni ... Popravljeno Maj 26, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, robot, Kmet2 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Maj 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Med vračanjem od optika v mestu nazaj domov, naju je z oso sicer doletelo nekaj kapljic, toda tudi če bi se vrnila domov čisto mokra, bi bil jaz vseeno zelooo zadovoljen ... Optik je včeraj dobil tudi leči za moja očala "za blizu", tako da bojo tudi ta do konca tedna gotova ... Z novimi očali bi brez težav počel "karkoli", tudi če bi mi slučajno odpovedalo še desno oko ... Moja draga bo šla naslednji teden z "Varadero Team Longaticum" in prikateljico iz službe za 1 teden v Čateške Toplice, by Roberto & Društvo invalidov Idrija Cerkno" in mogoče bom premagal kar dve muhi na en mah. Prvi dan --->in nasklednji dan <--- builder 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Hallo Chathezh !!! In near future espect unespected, seveda z novimi očali, ki me zelo polepšajo in pomladijo ... builder, Bmflar, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Ker je do Četeških Toplic samo v eno smer 185 km ... Ker je to malo preveč za "moje ude" in tudi za moje zaupanje v mojo oso ... Ker bi bil od ostalih prisotnih v Termah Čatež verjetno ves čas "na zaslišanju" ... ... sem se oločil, da bom rajši prevozil precej krajšo pot, po kateri smo se ponavadi vozili na dopust proti Porozini in trajektu za Lošinj in to tik pred ali tik po gorsko hitrostni preizkušnji Ilirska Bistrica (?), ker so bile ob cesti še vedno "bale varovalne slame" in še kaj drugega ... Ob 25. 5. 2016 at 16:50, RobiRoberto pravi: Mislim, da sem že napisal, da bi med vožnjo z mojo oso želel imeti stegnjeni nogi, ker me zaradi daljše skrčenosti začneta boleti obe koleni in med današnjo vožnjo sem se spomnil, da sem podobno težave z bolečimi koleni imel že pred svojo nesrečo in jih takrat na yamahi reševal tako, da sem imel obe nogi stegnjeni tudi med vožnjo, naslonjeni na crash pade ... Ker sem se odločil da bom reklamiral crash pade, bom rabil nekoga ki dobro govori in piše "Avstrijščino" ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 GHD Ilirska Bistrica je bila lani najbrž malo pozneje (28.08. - 30.08.), kakor takrat ko smo se mi vozili na dopust v Kamp Čikat na Malem Lošinju. GHD Ilirska Bistrica builder 1
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Mislim, da je sedaj res že skrajni čas, da izginem na kosilo ... Bmflar in builder 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Če je Robertotu dolgčas, če preveč piha za vožnjo s kolesom in če se mu nič drugega ne ljubi = GHD Ilirska Bistrica letos (2015) zadnjič.
RobiRoberto Objavljeno Maj 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 Očitno se je nekomu zopet uspelo vtihotapiti na ta forum z mojim forumskim vzdevkom !!! Le kako mu je uspelo ugotoviti moje vstopno geslo ??? Joker, robot, Kmet2 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Včeraj so "vespaši" najbrž kje imeli srečanje, ker sta mi med vožnjo nasproti pripeljale kar tri skupine "vesp" in vodila jih je "vespa" prikoličar, za katero sploh nisem vedel da obstaja in tudi njeno sliko sem s pomočjo googla težko našel. robot, builder in Kmet2 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Včeraj je bila moja draga od "najinih" prijateljev povabljena na kosilo na Vojsko. Jaz nisem bil povabljen. Danes sem jo vprašal, če me je včeraj sploh gdo omenil in odgovorila mi je, da prav nihče. Tudi "vabitelja" sta mopedista in skupaj smo se prevozili kar nekaj km, kateri brez Robertota najbrž ne bi bili v njuni "moped kartoteki": Dolomiti, Grossglockner, Maltatal, ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Ob 27. 5. 2016 at 9:10, RobiRoberto pravi: Hallo Chathezh !!! In near future espect unespected, seveda z novimi očali, ki me zelo polepšajo in pomladijo ... ... in pod čelado tudi kar preeeceej tiščijo v obe senci (?), čemur bo najbrž sledilo to, da bom za vožnjo z oso še vedno uporabljal prejšnje ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 (popravljeno) pred 20 urami, Yoghurt pravi: So lepo zrihtali tank... če pa bolj natančno pogledaš se na nekaterih mestih še vedno vidi roza barva. Nekaj o raza tanku mi je bilo še vedno znanega, vendar sem za kaj več o tem zopet moral uporabiti Googla Popravljeno Maj 29, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2 in builder 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Danes nas je obiskal Telekom , ko sem bil jaz še v spalnici ...
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Novih očal si nisem zaželel samo zaradi njihove barve, ampak predvsem zaradi tega, da bom sedaj videl ostro tudi precej "višje" ...
pajkica Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 če mal nosnike zviješ ti bojo višji stale drugič pa ko jih kupuješ prosi prodajalce naj ti take prodajo da boš skozi vidu ne mim
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Kočevsko / Rudniško jezero Uporabljata se obe imeni! "Pika amen !!!" <<< Moj "naslednji ukrep" bo servis pri nekomu v Idriji v kar bo vključena tudi montaža filtra za bencin, ki sem ga na yamahi že imel !!! >>> Robi Žal ti ne morem pomagat. Bi ti to naredil, ampak sem trenutno polno zaseden s službo in drugimi privatnimi stvarmi. Če vprašaš "Peneta" ali pa Vojko Čuka, ki stanuje za gimnazijo. Lp Rado Bmflar, builder in pajkica 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 (popravljeno) Ker me je danes po kosilu "idrijski dež" še vedno čakal v Kočevju , sem se "brez skrbi zaradi možnih padavin" odpeljal preveriti, če je kopališče pr'lajštu že zajezeno in se vrnil nazaj domov bolj suh "zunaj kakor znotraj" , tako da sem se danes že drugič oprhal. Še enega filtra za gorivo mi verjetno ne bo treba kupovati in vgrajevati, tako da je najbrž kriva diza, ketero moram najprej še poisati kje sploh je ... Popravljeno Junij 1, 2016. Popravil RobiRoberto builder in robot 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Zelooo dobeeer Symply50_service_manual.pdf , toda za Robertota vseno too much ... Osin carburator in Roberto ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 2, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Moj današnji mail na servis v Tolmin. Odgovora še nisem dobil, toda vseeno upam, da bo tak, kakršnga si želim. Spoštovani gospod QXY. Včeraj se mi je neželjeno ugašanje mojega skuterja zopet ponovilo, tokrat na mojo srečo le 1 km od doma in sicer nekaj sekund prej, kakor sem ga hotel ugasiti sam na OMV servisu. Zaradi vseh mojih in še posebej denarnih nezmožnosti Vas sprašujem, če lahko poizkusim sam kaj narediti, da bi skuter zopet vžgal in še kaj dodati, da se to ne bi več ponovilo.Zavedam se, da bistvo vašega dela ni dajanje nasvetov po elektronski pošti, toda ker tudi jaz nisem več običajen človek upam, da mi boste na moje elektronsko sporočilo tudi odgovoril in v odgovoru tudi napisal kakšen uporaben nasvet. Najlepša hvala že vnaprej in lep pozdrav, RobiRoberto notranc, builder, Bmflar in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 2, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Odgovora iz servisa v Tolminu še vedno nisem dobil, toda upam, da mi res ne bo treba več iskati prevoznika moje ose na servis v Tolminu, ker danes nisem rabil pripravljenega orodja, ampak mi je moja osa sama zopet vžgala v četrtem ali petem poizkusu ... JjjjUuuuHhhhUuuu https://www.youtube.com/watch?v=tNE-RYSEyIk&feature=youtu.be Bmflar, robot in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Včeraj popoldne sem od optika sprejel ŠMŠ obvestilo, da so tudi očala za blizu gotova in danes sem se z mojo oso odpeljal po njih, seveda kar po bližnjici ... notranc, Bmflar in builder 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Ker s servisa v Tolminu nisem dobil odgovora kako naj zopet vžgem "mojo oso", sem po kosilu šel sam preverit kam bi lahko vgradil še en bolj viden filter za gorivo in ugotovil, da prev nikamor ... builder in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) Med svojo včerajšnjo vožnjo sem opazil tudi odcep za Delnice, skozi katere se mi je zdelo, da sem se tudi že vozil, zato sem danes vprašal svojo drago, zakaj so mi Delnice znane in odgovorila mi je, da smo se skozi Delnice in Kočevje vračali iz Bibinj, kamor smo spremljali našega prijatelja in prijateljico, ki sta iz Bibinj nadaljevala vožnjo "po Jugoslaviji", seveda na enem popedu. Še nekaj sem pozabil napisati, kar mi je med včerajšnjo vožnjo privzdignilo čelado vsaj za 2 ali 3 mm, kolikor so "dolgi" moji lasje , in sicer to, da mi je med slikanjem smerokaza na Bloški polici osa zopet ugasnila "po svoji volji", vendar mi je potem tudi zopet vžgala nazaj v prvem poizkusu , tako da sem jo potem ugasnil samo še enkrat ali dvakrat, da slučajno ne bi prišlo do kakšnih nerešljivih dejanj ... Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil RobiRoberto notranc in builder 2
Priporočene objave