RobiRoberto Objavljeno Junij 14, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 Poštar pozvoni samo dvakrat in če mu Roberto takrat vrat ne odpre, ker je ravno na pregledu pri svoji zdravnici, poštar med vračanjem iz Ledin pozvoni še tretjič in s tem Robertotu omogoči če boljše selfije ... Bmflar, notranc in robot 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Danes sem zadovoljen, ker zopet nisem rabil dežne vetrovke, ker sem prvič videl kako Idrijca poplavi most pri kopališču pr'lajštu, ker sem zato uporabil "obvoznico", ker je stativ za moje potrebe več kakor zadovoljiv, ker sem prvič videl kako gladina vode v Divjem jezeru naraste in kako Divje jezero "podivja" v svoji blažji različici in nazadnje še moje današnje največje zadovojstvo, ki je v temu, da sem zadovoljen tudi sam s sabo. DAMI34, robot, Bmflar in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 Včerajšnje fotografije sem v mailu poslal tudi "moji" psihologinji na URI Soča, ki mi je tudi odgovorila ... Hvala za potopis. Tako z vašo sugestijo in prijaznostjo vsaj malo vidim kraje, ki jih ne poznam. Verjetno jih nikoli ne bom, ker so mi malo od rok in imam v svojem koncu hribe, planine in doline, ki jih moram še obresti ... Bmflar, notranc, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2016 Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 Mal osvajaš Robi Bmflar, RobiRoberto in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2016 (popravljeno) Kljub današnji neugodni vremenski napovedi in neugodnem pogledu v nebo, sem se po pasulju in polovici polizdelka Živganorca odpeljal v Idrijsko Belo preveriti, če se je "vodostaj" Idrijce in Belce umiril, ter ugotovil, da se je. Domov sem se zopet vrnil brez uporabe dežne vetrovke in "zunaj suh" in ta trenutek v Idriji dežuje ... Popravljeno Junij 16, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, Kmet2, robot in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Junij 17, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2016 Ker sreča spremlja nore in pogumne in ker sem včlanjen v oba kluba, sem se tudi danes vrnil iz Idrijske Bjeline "zunaj nepremočen" ... 13.15 ---> 14.45 ===> 25 km ===> robot, Slow, Bmflar in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Zgornja fotografija me bo brez posredovanje policije stala najmanj 29,21 € + poštnina, ker sem pred fotografiranjem zopet pozabil pospraviti levo vzvratno ogledalo in mi je pred fotografiranjem slabo podprto kolo zopet padlo na svojo levo stran ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 UPAM, da mi še vsaj nekaj časa ne bo treba plačati 29,21 € + poštnina. Seveda ni 100 %, ampak upam, da je vsaj 75 % ... notranc in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) Po mojih dosedanjih izkušnjah z mojo majhno oso in če čebula če ne bi imela ..., bi bil moj naslednji moped maxi skuter !!! Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil RobiRoberto robot, Bmflar, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Jutri se bo moj draga, po devetih mesecih in štirinajstih dneh, vrnila nazaj v službo , najpej samo na štiri urni delovni čas , vendar zopet zdrava. Joker, Bmflar in robot 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 (popravljeno) Windovs Calendar mi je sporočil, da v četrtek začnem s fizioterapijo ("živčni vozlič na hrbtu nad levo lopatico"), zato "Kras je beautifull" že jutri !!! Hallo vremenarji, prosim lepo vreme za Robertota in vse ostale brez pločevine nad svojimi glavami. Ker bi med ankaranskim križiščem in Portorožem zopet sigurno zgrešil pravo smer in zelooo verjetno zopet vozil "v prekršku", se ta vikend nisem odpeljal do Portoroža na HOG meeting, zato sem v googla vpisal Harley Davidson, kliknil na slike in si izbral katere tri Harlye bi imel, seveda skupaj z njihovimi voznicami ... Popravljeno Junij 20, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar in robot 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Jutri bo prevladovalo sončno vreme, popoldanske nevihte bodo malo verjetne. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, najvišje dnevne od 24 do 28 stopinj C. Če še koga, poleg Robertota, zanimajo Podatki samodejnih postaj robot in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 20, 2016 Gilera Nexus 500 ... Za Kmeta, njegovo drago in Bibo ... Še ta, ker je Italijan in rdeč in potem obljubim, da bo "čika Google" malo počival ... robot in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 (popravljeno) Med mojo včerajšnjo vožnjo po Krasu ni bilo vse tako "rožnato", kakor je videti na mojih fotografijah in to ni povezano z mojo prometno nesrečo, ker se je to dogajalo že precej časa pred njo. Po zajtrku sem seveda "pojedel" en Nalgesin proti bolečinam, ki pa je mogoče deloval samo do Nove Gorice, tako da sem moral med preostalo vožnjo "stisniti zobe" ... Še ena moja včerajšnja "črnogleda", ki se pa v moje zadovoljstvo ni zgodila. Kaj pa, če mi bo "Bogu za leđima" moja majhna osa zopet "zaštrajkala", kako me bojo domači našli ter prišli iskat in kdo in kako bojo "nepokretno" oso pripeljal nazaj domov ??? Popravljeno Junij 22, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1
franc Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Robi, če te med vožnjo boli hrbet, pomaga steznik (ledvični pas) . Izbrati moraš takšnega, da je malo trši in da te "drži pokonci" (meni pomaga) . lp RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 HVALA Franc. "Ni da ni" česar še nisem poizkusil za ublažitev bolečin v križu in še najbolje je deloval "napihljiv kitajsski steznik", ki pa ne deluje več ... Kam bi se še lahko zapeljal z mojo majhno oso ??? Raziskoval sem po Google Maps in ugotovil, da sem bil že povsod "v okolici" in če bi želel kam bolj daleč, recimo v Prekmurje , se seveda na bi izšlo v enem dnevu in "zato potegnilo s sabo še marsikaj ..." Če bi se od Dolgega mosta do Uri Soča upal peljati po kolesarskih stezah, bi si želel obiskati in povabiti na kavo nekatere od mojih zdravnikov in terapevtk na Uri Soča. Bmflar in robot 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Po današnjem kosilu sem se odpeljal v Idrijsko Belo preveriti, če so kopališče pr'Lajštu že znova zajezili ... robot in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 Kaj sem naredil narobe, da mi je tako "razmetalo" zadnjo današnjo objavo ???
RobiRoberto Objavljeno Junij 22, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: HVALA Franc. "Ni da ni" česar še nisem poizkusil za ublažitev bolečin v križu in še najbolje je deloval "napihljiv kitajsski steznik", ki pa ne deluje več ...
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 HVALA za popravilo moje predpredzadnje objave. Tudi fizioterapevtke v idrijskem zdravstvenem domu ne vedo več, kako bi kateri najbolj ustrezalo. Prvi je bilo najbolj všeč leže, naslednji za njo pa sede. Obe sta bili zadovoljeni z dvakrat po 15 minut ... robot, Kmet2, Bmflar in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2016 Včeraj sem "od neuradnega vira podatkov" izvedel, da bojo letos most pri kopališču v Idrijski Beli prenovili, zato sem se danes odpeljal fotodokumentirati trenutno obstoječe stanje. notranc, Kmet2, Erik99 in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Junij 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2016 (popravljeno) 24.06.2016: 06.45: "Ustaj vojsko !!!" 07.30: Fizioterapija. 08.30: Zajtrk za 2 osebi by Roberto. 09.15 do 12.20: Kolesarjenje do Putrihovih klavž in vrnitev nazaj domov.12.20 do 12.30: Prha! 12.30: Kosilo + pomivanje posode in pribora + kahwa + kauch & prenosnik ... Popravljeno Junij 24, 2016. Popravil RobiRoberto Erik99, Joker in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2016 (popravljeno) Od doma ob 8.00 in vrnitev nazaj ob 9.30 = TO JE TO pri taki zunanji temperaturi. Popravljeno Junij 25, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, notranc in Joker 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 Če bi bilo mogoče "vse drobovje" preseliti iz moje Toshibe v Acerja, bi imel rumenega ... Imel bi tudi rdečega, kjer "selitev drobovja" verjetno ne bi bila nemooča, ker obstaja tudi rdeča Toshiba ...
RobiRoberto Objavljeno Junij 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 26, 2016 Tudi zelooo prijazni in še bolj ustrežljivi Prleki ste še vedno dosegljivi kar z mojo majhno osico. V soboto celodnevna vožnja, od nedelje do četrtka zbiranje sobotnih vtisov in v petek vrnitev nazaj domov z novimi vsestranskimi izkušnjami ... schwantz, Frenk 67 in notranc 3
Priporočene objave