RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2016 (popravljeno) Danes sem "mojo" fizioterapevtoko prosil, naj položi svojo roko na moje desno koleno, katerega sem jaz premaknil in temu je sledil njen JOOJJJ ... Nato sem ji še povedal, kakšno možnost so mi ponudili v Valdoltri ("menjava" desne stegnenice), čemer je zopet sledil njen JOOJJJ in zraven še TEGA PA RAJŠI NE !!! Po zajtrku sem se še enkrat odpeljal v Idrijo v KC Bonča, kjer sem gospoda Valterja najprej prosil za možnost "hitrega servisa", katerega je s križnim izvijačem tudi res opravil v manj kakor eni minuti, tako da mejalnik na sprednjih treh zobnikih zopet deluje, in celo vzvratno ogledala zame je imel na zalogi, po enaki ceni kakor v spletni kolesarski trgovini, vendar brez poštnine ... Popravljeno Junij 27, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, Bmflar, Frenk 67 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 27, 2016 Ker moja draga vzvratnih ogledal ne uporablja in ker jaz uporabljam samo levega, sem "delno popravljenega" prestavil na desno stran , na levo stran privijačil enega od danes kupljenih dveh, tako da eno ogledalo še vedno čaka, kdaj bom zopet polmil kakšnega ... "Brez besed ... " Na mojo veeeliko žalost, "današnji test on line" ni mogoč ... Bmflar in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno Junij 28, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 (popravljeno) Danes do tega trenutka: bycykl + fizioterapija --> zajtrk --> bycykl + Idrijska Bela prvič --> kosilo --> Idrijska Bela drugič <==> Popravljeno Junij 28, 2016. Popravil RobiRoberto malakai, notranc, Joker in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 28, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2016 Bravo Robi ,te spremljam že dolgo , moram ti reč da te spoštujem ,sploh tvoj pogled na svet . Pri poškodbah , ki jih imaš in volji ki jo izkazuješ za življenjem kljub težkim življenskim situacijam , ki te spremljajo ti moram priznat da si v mojih očeh borec . Sam sem poškodovan veliko manj pa mi to zaenkrat zelo kvari kvaliteto življenja , ko vidim tebe ,sem samo še močnejši ,vse kar človek potrebuje je volja ....tooo Roberto robot, notranc, Kawl in 10 others 13
RobiRoberto Objavljeno Junij 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 Kmet2 HVALA. Ker je ob sredah fizioterapija popoldne in imam jaz uro ob 12.30 sem moral tudi jaz malo "pomešati" svoj današnji urnik: zajtrk, Idrijska Bela, fizioterapija, kosilo, Idrjska Bela ... Poštar zvoni samo dvakrat in če mu vrat ne odpreš, se s tvojo vespo odpelje kar naprej ... Sedaj imam mekati obeh: tiste, ki me je "izločila" in tiste, s katero se edino še lahko vozim brez vozniškega izpita ... Bmflar, ciciban, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Junij 29, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 29, 2016 (popravljeno) Danes sem fizioterapevtko vprašal, če se prav spomnim, da je potrebnih 10 fizoterapij in odgovorila mi je, da je bilo res tako, "dokler nisva jaz in Kmet2 pričela izkoriščati ZZZS" in so število fizioterapij zaradi tega zmanjšali na 8... V Idriji sem se ustavil tudi v KC Bonča in g. Valterja vprašal, koliko bi stala menjava celega "sprednjega menjalnika" in odgovoril mi je, da nekje od 30 do 40 €, kar bo moja naslednja "investicija" ob prvem večdnevnem deževnem obdobju, ker sedaj menjalnik zaradi obrabe pravilno deluje samo na "srednjem sprednjem" zobniku. "Rumena kabina". "Zelena kabina". Nazaj proti domu sem se vračal najprej mimo verjetno najstarejšega stanovanjskega bloka v Idriji, v katerem so najprej stanovali rudarji in njihove družine. Brez "Brigarjevih kaz" (bregarjeve koze) na "Rakah pad Galici" (rake pod golicami) itak nea ide ... Idrijska Bela drugič. "Toplota" vode po mojem občutki nekje med - 17 in - 15 oC ... Popravljeno Junij 29, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, FLY in schwantz 3
RobiRoberto Objavljeno Junij 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 "Ker je Idrijo zajelo monsumsko deževje", je naš bycykl že na servisu ... 0 --> bycykl do fizioterapije --> KC Bonča / closed (9.00) --> domov --> zajtrk for two persons --> KC Bonča / jutri bo gotof --> peš do Kolektorja (500 m) --> nadaljevanje do doma z avtom nekoga, ki še ni pozabil na Robertota --> JUhuHU !!!
RobiRoberto Objavljeno Junij 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Junij 30, 2016 Ker me je okvara staaarega Culta tako zaskrbela, sem razmišljal celo o nakupu novega, vendar je to v nasprotju z "mojo denarno politiko" in posledično z družinsko še bolj ... Tudi, če je bil danes Cult "poslovno odsoten", me to vseeno ni priklenilo med štiri stene ... Bmflar in VS800 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 1, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2016 Danes sem se ob 11.15 z mestnim avtobusom odpeljl v mesto, kjer sem prevzel popravljeno kolo. Takoj po kosilu je bil na vrsti še "on line test", seveda se ve kam ... Pri odhodu od doma sem na čeladi zaslišal "tok, tok, tok" in na koži telesa začutil dežne kaplje in ker sta obstajali samo dve možnosti, ploha bo ali plohe ne bo, sem se jaz odločil za možnost plohe ne bo !!! Bmflar, fazerčk, Kmet2 in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 2, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 2, 2016 (popravljeno) Kljub temu, da sem včeraj zvečer zaradi vseh bolečih "kolesarskih mišic" sklenil, da se danes s kolesom ne bom odpeljal nikamor, sem bil, ker tega po zajtrku nisem upošteval , kaznovan samo s tem, da v danes nepredvidenem Logatcu nisem dobil tako željene in pričakovane kahve ... Današnja kilometrina na kolesarskem števcu je izničila vse moje današnje "kazni" ... Popravljeno Julij 2, 2016. Popravil RobiRoberto DAMI34, Kmet2 in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Šele na svoji pomanjšani včerajšnji fotografiji sem opazil, da ima avtobusno postajlišče med Hotedršico in Kalcami tudi svoj poštni naslov ... ... ,vendar se ulica tudi na izrezu nepomanjšane fotografije ni vidi ... Kaj me je med včerajšnjo vožnjo s kolesom najbolj bolelo: desno koleno, levo kolk ali vrat ??? Nič od tega !!! Najbolj sta me bolela oba "zadnja polkrožna amortizerja", ki nista povezana z nobeno od mojih poškod in ki sta mi povzročala "težave" pri vožnji s kolesom že mnooogo časa in zaradi česar se bom tudi odpovedal vožnji s kolesom v Valdoltro in osebni zahvali mojemu "operaterju" za kolensko polprotezo, po čemer bi sledila vožnja nazal do Logatca z avtobusom in potem še malo kolesarjenja nazaj do doma ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Moj včerajšnji "kolesarski mejnik" je bil Godovič, ker sem bil prepričan, da če mi bo uspelo prikolesariti do njega, mi bo tudi do Lagatca. Vožnja od Godoviča do Logatca je bila preeecej bolj prijetna kakor v obratni smeri, zato sem si zopet pomagal z Googlom: Godovič / nadmorska višina / 580 m Logatec / nadmorska višina / 476 m Idrija / nadmorska višina / 334 m Ko sem prevzel svoje popravljeno kolo sem si ogledal tudi, kakšna gorska kolesa so na volo v KC Bonča in videl, da prodajajo kolesa fproizvajalca SCOTT, s prbližno enakimi "karakteristikami" kakor moj Cult, po ceni 800 € "in še nekaj drobiž raven", torej je bilo popravilo menjalnika mojega Culta res daaaleč naaajbojša reeešitev ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Ker sem "izklopil" avtoceste in cestnine mislim, da bi se od Črnega Kala do Bonišnice Valdoltre s kolesom lahko pripeljal tudi brez prometnega prekrška.
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 (popravljeno) Ker sem extreme mooving dependent in sem se hotel tudi danes odpeljati s kolesom v Idrijsko Belo, je vreme samo poskrbelo, da bojo moje nožne mišice vsaj danes končno le malo počivale! Popravljeno Julij 3, 2016. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2016 Ker niem našel kam drugam bi, bom objavil kar tukaj.
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 Tudi zadnja fizioterapija od osmih, "po skrajšanemu voznem redu" (včasih jih je bilo deset), je že za mano. Kaj bo v nadaljevanju prej: fizioterapija za moj križ ali za moj obrabljen levi kolk ??? Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 "Dr. Roberto": Artrota (obraba) kolka ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2016 (popravljeno) Ker je sobotnih kolesarskih 72 km v mojih "kolesarskih mišicah" očitno pustilo posledice za daljši čas , sem moral danes zamenjati prevozno sredstvo . Kljub mojemu zelooo slabemu okusu in vonju , vonj cvetoče lipe v "idrijskem lipovem drevoredu" še vedno vonjam najmanj 75 %. Ali ste že kdaj slišali za kahvo Toshiba ??? Popravljeno Julij 4, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, C eagle in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2016 Ker se klin s klinom izbija (klin = bolečina) , sem bil danes po kosilu prav lepo nagrajen. Ktr1sk, ciciban, Bmflar in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2016 Šele na eni od današnjih slik sem opazila, da sem slikal tudi muho ..., ..., katero sem s pomočjo program Gim2 iz nezmanjšane resolucije slike izrezal še "v makro načinu" ... Kmet2, Bmflar in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 (popravljeno) + 1 X Popravljeno Julij 9, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 Idrijska Bela po zajtrku + Idrijska Bela po kosilu = dvakrat prha + 50 km ... notranc in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Ker se je danes malo po drugi uri zjutraj moja draga s svojo prijateljico odpeljala poti kampu Čikat na Malem Lošinju in ker sem bil jaz tega od moje psihiatrinje, zaradi "prijateljice in prijatelja", ki me po moji nesreči že kar neeekaaj časa sploh ne poznata, "oproščen" mojega letošnjega dopusta v tej družbi na Malem Lošinju, ker "moram biti vseeno priden" by moja draga, ker je za vožnjo s kolesom res preeetoplo , sem v Google vpisal besede "program za obdelavo video posnetkov" in s tem ugotovil: "Start" --> Vse aplikacije --> Movie Maker = Naslov + Dodaj glasbo + moja Hčerka http://www.youtube-mp3.org/sl , tako da je danes moj včerajšnji video posnetek opremljen tudi z naslovom in mojo najljubšo skladbo klasične glasbe ... schwantz in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 "Allora", če bi včeraj in tudi še danes dal na tehtnico bolečine v mojem desnem kolenu in levem kolku, bi se tehtnica še zmeraj prevesila na stran mojega levega kolka = hoja NE zaradi kolena + kolesarjenje NE zaradi kolka = kaj mi še ostane brez bolečin ... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 7 minutami, RobiRoberto pravi: "Allora", če bi včeraj in tudi še danes dal na tehtnico bolečine v mojem desnem kolenu in levem kolku, bi se tehtnica še zmeraj prevesila na stran mojega levega kolka = hoja NE zaradi kolena + kolesarjenje NE zaradi kolka = kaj mi še ostane brez bolečin ... Plavanje ?
Priporočene objave