RobiRoberto Objavljeno Julij 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2016 HVALA "ta naj ta nar ta bulš sosedu" in moji dragi, ki je to izvedela in včeraj popoldne tudi "ukrepala" ... Danes sem zajtrkoval in "kavoval" šele po prihodu iz Idrijske Bele ... hajoktejn in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2016 Vse se je dogajalo že danes: eni so prihajali malo po polnoči, drugi malo po drugi uri, tretji pa so se od doma odpeljali malo po šesti uri ... notranc, Kmet2, hajoktejn in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Ali obstajajo tudi uspavalna sredstva za daljše spanje zjutraj ??? Danes sem se zopet zbudil že pred šesto uro in ob 6.15 odkolesaril proti Idrijski Beli. Prva slika je še včerajšnja popoldanska in sončni dežnik pivovarne Laško je še edino kar mi je ostalo od tega , da sem zraven pice zelooo rad spil tudi steklenico Laškega. Kmet2 in DAMI34 2
RobiRoberto Objavljeno Julij 25, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2016 Pravkar, po kosilu in , foto online, pojedel jo bam pa kasneje za malico ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2016 (popravljeno) Danes popoldne nujno hlajenje Robertota by njegova draga in kmalu za tem še nujno zalivanje vrta by narava sama ... Popravljeno Julij 26, 2016. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 (popravljeno) Ali je kdo kdaj že reševal tako križanko, pri kateri ni treba iskati drugega izraza za napisanega, ampak je treba najti pravo zaporedje napisanih črk, ker so v okvirčkih "premešane". Meni je uspelo, vendar šele drugi večer pred spanjem, ker sem za reševenja porabil več časa, kakor za "navadno" križanko. Popravljeno Julij 27, 2016. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Julij 27, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 27, 2016 Ne spomnim se kakšno je bilo stanje pred "mojim posegom", toda že nekaj časa sem mape z novimi fotografijami shranjeval na disk D in sedaj mi tega ne bo več treba , ker sem zbrisal vse mape s fotografijami in za tem uporabil še CLENAR. Trentno stanje diskov na mojem prenosniku je: C = 33,4 GB prosto od 87,4 GB in D = 506 GB prostega od 507 GB ... Če sem slučajno zbrisal kaj preveč, se ne "vidimo in slišimo" več ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 Ali ni 30. julij še malo prezgoden za zamenjavo barv v jesenske ??? Zadnje priprave glede mojih sposobnosti v teku ...
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 (popravljeno) Oddajniški akumulator je tudi napolnjen ... , ..., sprejmniški je bil napolnjen že včeraj, tako da sem ga danes samo vstavil v trup jadrnice in pri tem ugotovil, da sem dostop do težko dosegljivega stikala vklop / izklop rešil že pred petimi leti ... Če zagrizen letalski modelar "v svojih poznejših letih" postane še čolnarski modelar, je to pač tako ... V delavnici sedaj res vse približno dela tako kakor približno mora , tako da upam, da bo tako tudi v bajerju ... Popravljeno Julij 30, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 30, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 30. julij je zame zelooo pomemben dan, tudi če sem bil samo za sovoznika , fotografa in kamermana ... Manjšo napako zaradi lepila bom popravil takoj jutri ... Igi Pop in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 2, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Tudi danes sem takoj po zajtrku izkoristil ugodno zunanjo temperaturo in tako poskrbel tudi za to, da najino hčerko popoldne v službi ne bo skrbelo zame. Seveda sem takoj po prhanju od hčerke za to dobil tudi nagrado. Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 3, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Tudi danes sem izkoristil prijetno zunanjo temperaturo po zajtrku in se s kolesom odpeljal fotografirati še cerkev sv. Antona "iz ptičje perspektive", nazaj grede pa še posnel kako so pred nekaj leti potekale dirke starodobnikov, od cilja do štarta. Joker, Kmet2 in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Danes mi je uspelo spati celo do 8.30 , zato sem se proti IB odpeljal malo pozneje, vendar je bila vožnja od Podrateje do Fežnarja, katera je večinoma v senci, vseeno zelooo prijetna. Otava? Suha roba .... Po vrnitvi iz IB sem se v Idriji ustavil še v KC Bonča, ki je samo potrdil, kar sem že sam vedel: zadnji plašč je obvezno za zamenjati, ker po asfaltu bi verjetno še zdržal nekaj kilometrov, po makadamu bi ga pa kar kmalu "prerezal" kakšen oster kamen ... Kmet2 in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) Danes mi niti "šumeča magnezijeva tableta" proti bolečinam v mišicah, ... ..., niti "vsi svetniki in svetnice" v idrijski cerkvi svete trojice, ... ..., niti nova zadnja guma ... ... niso pomagali proti utrujenim mišicam v obeh mojih nogah, zato sem se približno 300 m za kmetijo Podobnik obrnil nazaj proti domu in prestavil obisk RTV repetitorja na Kobalovih planinah za kdaj drugič! Danes sem s kolesom prevozil samo 10 zelooo bolečih km ... Idrijski grad. "PTT". "Tihožitje" ... Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, DAMI34, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 + nekako tako, oziroma moram bolj proučiti program Gimp2, če zna združiti dve fotografiji tudi bolje ??? notranc in hajamoto 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2016 Tudi tukaj sem se že vozil s svojimi mopedi, le imena vnešenih krajev od Cerknice naprej moram preveriri še na "papirnatem zemljevidu", ker nisem čisto prepričan v pravilnost svojih vnosov ... notranc in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 7, 2016 V petek je kolesarski števec na kolesu pokazal 10 km in še nekaj m, tako da mi je do RTV pretvornika na Kobalovih planinah manjkalo še približno 7 km, večinoma ves čas v klanec , tako da je bila moja odločitev "o odstopu" zardi bolečih nožnih mišic popolnoma pravilna ... Na "papirnatem zemljevidu" Zavarovalnice Triglav sem ugotovil, da sem naselje (?) Otok v google maps pravilno vpisal in še to, da lahko svojo predvideno vožnjo podaljšam še do Bloške police in se od tam vrnem nazaj proti Cerknici in naprej proti domu ... hajamoto in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 8, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 8, 2016 Včeraj popoldne se je mlajša polovica naše šestčlanske družine odpeljala na "njihov" ranč v Dole, starejša polovica pa na "naš" ranč na Travnik. notranc, Kmet2, Erik99 in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Avgust 10, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 10, 2016 (popravljeno) Na Voglu sem že smučal, recimo pred približno 40 leti ... "Napovedavam" : OBRATOVALNI ČASI V ZELENI SEZONI 2016 NIHALKA - do 17. jun 8:00 - 18:00 ure - 18. jun - 11. sep 7:30 - 19:00 ure Popravljeno Avgust 10, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, Kmet2, Igi Pop in 5 others 8
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 Včeraj zvečer me je moja draga vpisala v klub. Ali me sprejmete medse. Včeraj sem se pri Uncu peljal mimo odcepa, ki mi je dal vedeti, da z ogledi lepot Notranjske še nisem končal. Za darilo sprejmem GPS z inštrukcijami ... Kmet2, notranc, Bmflar in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Avgust 11, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 Premalo natančno Robi..............vaše članstvo je zavrnjeno ............ Bmflar, DAMI34 in maus 3
maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 pred 15 minutami, Kmet2 pravi: Premalo natančno Robi..............vaše članstvo je zavrnjeno ............ pa še lubane nima poćene Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 Lubana se je že zdavnaj spojila nazaj, vendar se tega zunaj ni vidi !!! Š T E K A Š ? ? ? Kmet2, Bmflar in maus 3
Priporočene objave