maus Objavljeno Avgust 11, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, RobiRoberto pravi: Lubana se je že zdavnaj spojila nazaj, vendar se tega zunaj ni vidi !!! Š T E K A Š ? ? ? @Kmet2 ma brazge po glau .. pa zeloooooo visoko ćelo .. tja do temena .. torej .. brazge se morjo vidt, da te ućlan u klub ćelawcew .. zdj ti štekaš Popravljeno Avgust 11, 2016. Popravil maus Bmflar in Kmet2 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 Štukam ... (v idrijšćini to pomeni spajam - podaljšujem). Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 Ker moram pred svojim skokom iz Ski Hotela na Voglu v Gardsko jezero še malo potrenirati in ker je danes zaradi mojega nezaupanja v lastno pravilno orientacijo že prepozno, bom raje treniral jutri dopoldne, ko bo tudi kakšna zunanja oC najbrž več ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2016 (popravljeno) Rakov Škocjan - DEDI Popravljeno Avgust 11, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 13, 2016 Ne morem da ne bi !!! Včeraj, ko sem se vrnil iz Rakovega Škocijama, sta me doma pričakala samo oba kužka , ker je moja draga odpeljala najino hčerko v Ljubljano na njeno fakulteto, kjer je dala vezati njeno magistrko nalogo ... fazerčk, Bmflar, .... in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 15, 2016 (popravljeno) Včeraj popoldne sem mislil in upal da bom danes tukaj, vendar v drugi temi, ob približno istem času objavil fotografije iz čisto drugega kraja in s pomočjo drugega prevozega sredstva, vendar me je včerajšna in tudi današnja jutranja nespremenjena vremenska napoved od tega odvrnila in ker me je Agencija za okolje in prostor "potegnila za nos" , sem po kosilu zopet kolesaril, pri zunanji temperaturi idealni za moje dobro počutje . Glavni namen moje današnje vožnje s kolesom je bil preizkus novega zadnjega kolesnega plašča še na makadamu in rezultat je bil: TO JE TO ... Popravljeno Avgust 15, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, Kmet2, robot in 2 others 5
.... Objavljeno Avgust 16, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Ob 13. 8. 2016 at 10:59, RobiRoberto pravi: Ne morem da ne bi !!! Včeraj, ko sem se vrnil iz Rakovega Škocijama, sta me doma pričakala samo oba kužka , ker je moja draga odpeljala najino hčerko v Ljubljano na njeno fakulteto, kjer je dala vezati njeno magistrko nalogo ... Včasih je to bolje, vsaj pr men...me živali vedno lepše pričakajo kot draga Bmflar in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2016 Če bi se danes zjutraj kljub neugodni vremenski napovedi odločil za vožnjo z "mojo oso" v Bohinj in od tam še z nihalko na v Ski hotel na Voglu, bi se nazaj domov sigurrno vrnil "opran od dežja." Mislim, da se temu reče usoda. Vseeno HipHipHura ... Keiko, kitekatus, notranc in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Avgust 17, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Tudi če se bojo možnosti današnjih popoldanskih ploh in neviht uresničile, me to ne bo oškodovalo, ker sem svoje obveznosti do mojega boljšega zdravja in počutja, opravil že dopoldne. robot, Joker, Bmflar in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Avgust 18, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2016 notranc, robot in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2016 HvAlA dAnAšNjEmU vReMeNu MeD 13.00 iN 14.15, kEr Je V iDrIjI iN nJeNi 10 Km OkOlIcI uPoŠtEvAlO rObErToToVe ŽeLjE ... Keiko, notranc, robot in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2016 Danes sem želel fotografirati tablo konec Idrijske Bele z meglo v ozadju, vendar mi to ni uspelo, ker sem po zadnji menjavi akumulatorja v mojem Canonu pozabil izpreznjen akumulator napolniti ... Današnji rezultat na kolesarskem števcu je bil 25 km s povprečno hitrostjo 24 km/h, kar za moje splošno zdravstveno stanje sploh ni slabo ... notranc, robot, Bmflar in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2016 Zdelo se mi je, da sem danes zjutraj nekaj pozabil ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 20, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2016 (popravljeno) Danes: 25 km po zajtrku + 25 km po kosilu = 50 km. Popravljeno Avgust 20, 2016. Popravil RobiRoberto Erik99, Bmflar, CINDAPP in 4 others 7
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2016 (popravljeno) Nič ne bo narobe, če bosta moji nogi tudi kak dan počivali ... Moj pokojni oče in še živeča mama sta še v Jugoslaviji Sony TV pripeljala iz Stare Gorice ter na carini v Rožni dolini zanj plačala tudi carino in pred približno tremi meseci je "dokončno izdihnil", tako da je včeraj popoldne našel svoj prostor v kontejnerju za kosovne odpadke ... Popravljeno Avgust 21, 2016. Popravil RobiRoberto robot, notranc in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Alles BIO ... notranc, Joker in Bmflar 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 (popravljeno) Kar tukaj bom vprašal,ker ne najdem kje bi drugje bi še lahko. Ali je to "Motosvetova novost", ali se v mojem računalniku dogaja nekaj brez moje želje in mojega nadzora? Motosvet mi razen pri odpiranju novih prispevkov, vseeno eluje b.p. ... Popravljeno Avgust 23, 2016. Popravil RobiRoberto
NumLock Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 25 minutami, tomaz69 pravi: isto... Pr men tud ...
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 45 minutami, RobiRoberto pravi: Kar tukaj bom vprašal,ker ne najdem kje bi drugje bi še lahko. Ali je to "Motosvetova novost", ali se v mojem računalniku dogaja nekaj brez moje želje in mojega nadzora? Motosvet mi razen pri odpiranju novih prispevkov, vseeno eluje b.p. ... pred 39 minutami, tomaz69 pravi: isto... pred 12 minutami, DL650 pravi: Pr men tud ... men tut .. sem vprašu v temi .. TEŽAVE Bmflar in NumLock 2
kitekatus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 9 minutes ago, maus said: men tut .. sem vprašu v temi .. TEŽAVE tud js mam težave,štekaš,čist v piiiiiiiip sem:P Bmflar 1
maus Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 1 minuto, kitekatus pravi: tud js mam težave,štekaš,čist v piiiiiiiip sem:P tablete ne pomagajo Bmflar, kitekatus in NumLock 3
NumLock Objavljeno Avgust 23, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 pred 28 minutami, maus pravi: men tut .. sem vprašu v temi .. TEŽAVE Vredi je ata, nea bodi hud. maus 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2016 Je že minilo, torej ni bila krivda naša ... Po današnjem kosilu sem najprej preveril "ozračje" in temperaturo z obeh balkonih v našem nadstropju ... ... in med vračanjem iz IB ugotovil, da če se ne bi danes odpeljal s kolesom v IB, bi bil to zopet zločin Robija nad Robertotom ... Joker, Bmflar, notranc in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2016 (popravljeno) Danes IB s kolesom 99% odpade, ker me tako boli LEVI KOLK ... Popravljeno Avgust 24, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar, ciciban in notranc 3
Priporočene objave