RobiRoberto Objavljeno September 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2016 ... + thank weather ... notranc in Keiko 2
RobiRoberto Objavljeno September 5, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 5, 2016 Od danes dopoldne bom lahko zopet igral minolovca, ki je tudi edina računalnipka igra, ki jo kdaj malo zaigram in sedaj "ne bo več kriza", če bo zopet prišlo do izpada internetne povezave, ker sem s pomočjo googla našel minesweeper /download / exe / notranc 1
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2016 (popravljeno) Ker se z "mojo majhno oso po "kolesarskih in nekolesarskih stezah" res ne upam voziti skozi celo Ljubljano , sem Maraton Franja by Roberto 2016 (?) pravkar prilagodil svojim zmožnostim in potrebam in bo samo 8 km krajši kakor "original", seveda "če ne bom kje zalutal" ... Popravljeno September 6, 2016. Popravil RobiRoberto .... in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno September 6, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2016 Zagledal sem jo že v nedeljo in prestavil na bolj vidno mesto in ker je danes še vedno tam sprašujem, če jo mogoče pogreša kdo od tukaj ??? Tokrat brez uporabe teleobjektiva. ...., Joker in notranc 3
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2016 "Itak", toda tokrat (pravkar) pravkar ne s kolesom ali mojo oso ... Seveda manjka še začetna fotografija, katere rajši nisem naredil ... notranc 1
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2016 Ker do Bilovega in Tačkinega WC termina manjka še nekaj minut ... notranc 1
RobiRoberto Objavljeno September 7, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2016 (popravljeno) Hvala Mami Naravi , ker me je danes pripeljala nazaj domov "zunaj suhega" , kljub temu, da sem s sabo pozabil vzeti dežni anorak ... Še nekaj pomembnega. Oba Nemška voznika KTM-ov , sta se po mojem njunem fotografiranju odpeljala naprej in mi med prehitevnjem pomahala z roko. Med današnjo vožnjo je pihal orGanski veter, katerega mi je zaradi dovolj močnega kosila, uspelo tudi premaKati ... Popravljeno September 7, 2016. Popravil RobiRoberto Efendi in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno September 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) I.T.A.K. Popravljeno September 9, 2016. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno September 10, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2016 Pajkec Smuk danes očitno ni upošteval mojega urnika in prišel "onlajn mimo" malo prepozno, da bi mi dopoldne lahko prinesel srečo (Vogel). notranc 1
RobiRoberto Objavljeno September 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2016 Zakaj nisem namesto SYM-a raje kupil Piaggio Zip 50 4T 25 km/h = njegova cena + verjetno ne na obroke ...
RobiRoberto Objavljeno September 11, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 11, 2016 (popravljeno) OGLASI: "Brez mojega doplačila zamenjam kitajca za italijana (Piaggio ZIP 25)" ... Ponudbe pod: On je lud skroz ... Popravljeno September 11, 2016. Popravil RobiRoberto Joker, notranc in fazerčk 3
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2016 Današnja pošta: nekje še vedno upajo, da se bom še kdaj pripeljal mimo ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno September 13, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2016 Tudi asfalt v bližini naše hiše, bojo za potrebe vodovoda (?) kopali ...
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2016 Z vožnjo iz Tolnmina nazaj domov se včerajšnja taxi služba moje hčerke še ni končala, ker sem imel ob 17.00 "na griču" (PB Idrija) še sestanek z mojo psihiatrinjo in ker sem ugotovil, da se njeno duševno stanje v zadnjih treh mesecih ni poslabšalo in še vedno ne rabi mojega stalnega nadzora, me je hčerka pripeljala tudi nazaj domov ... Kmet2, notranc in fazerčk 3
RobiRoberto Objavljeno September 15, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2016 (popravljeno) V soboto je minilo eno let od operacije moje drage, zato se je pred 15 minutami s svojo prijateljico odpeljala v Zdravilišče Laško. 14 dni = obe bivanje na lastne strške + terapije na napotnico. Popravljeno September 15, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2 in notranc 2
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2016 "V mojem naslednjem ali vzporednem življenju bo to to !!!" fazerčk, notranc, gretzky in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2016 Če se bom jutri dovolj zgodaj odpeljal od doma, bom enkrat do večera že prikolesaril v Laško in se čez 12 dni vrnil nazaj domov skupaj z njima in kolesom v prtljažniku ... notranc 1
Bmflar Objavljeno September 16, 2016 Opozori Objavljeno September 16, 2016 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: "V mojem naslednjem ali vzporednem življenju bo to to !!!" Kr praprav se, da boš imel kolena skoz "ožgana"
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2016 Ja, na želost sem ob gledanju fotografij ugibal kako si upajo voziti v "kavbojkah" s koleni tako blizu cilindroma. Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno September 16, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2016 Še fotografija z zamudo ... Bmflar 1
RobiRoberto Objavljeno September 17, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 17, 2016 ROBERTO - BORN TO RIDE = + + = fazerčk, Joker, CINDAPP in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2016 (popravljeno) Obvoz pri kopališču v Idrijski Beli je mogoč samo še peš ali s kolesom, zato morajo pebivalci, ki stanujejo še naprej od kopališča, v Idrijo ali kam drugam, preko Čekovnika ... Moj novi prijatelj vedno pride k meni ... Popravljeno September 18, 2016. Popravil RobiRoberto notranc in Joker 2
RobiRoberto Objavljeno September 18, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2016 Allora stiže več ksno. Danes me je dohitel tudi kolesar, s katerim sva včasih prevozila kakšen km skupaj, če sva se slučajno srečala na cesti in jaz sem ga moral najprej vprašati kako se piše in kako mu je ime (tudi sedaj se tega ne spomnim več). Tudo on je imel težave z enim od kolen in so mu prav tako kakor meni vgradili polovico umetnega kolena in rekel mi je, da je od operacije naprej, kakor da nebi s kolenom nikoli imel kakršnekoli težave ... Seveda sem ga pozabil vprašati v kateri bolnici je bil operiran ...
RobiRoberto Objavljeno September 19, 2016 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2016 Današnja vremenska napoved in trenutni pogled z balkona napovedujeta, dadanes z mojim kolesarjeenjem ne bo nič. Ker me je prijatlj Tomaž, ki je takrat živel v Tolminu, med mojim obiskom fotografiral, ker nisem pozabil da ta fotografija še vedno obstaj, ker sem na klasične fotografije na hrbtno stran vedno napisal kraj, leto in mesec in ker mi je včeraj to fotografijo hčerka pomagala najti, sem ugotovil, da tudi če sem mislil, da je trajala dlje, je "moja moped kariera v drugem življenskem obdobju" trajala samo približno tri leta in pol. Bmflar, Kmet2 in CINDAPP 3
Priporočene objave