RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Ko se peljete iz Idrije proti Spodnji Idriji, se v Mokraški vasi (nekoč na Marofu) peljete mimo HE Marof ... ... in kadar voda ne teče izpod elektrarne, temveč po obtoku (? - po Idrijsko "ablauvfu"), takrat HE Marof ne proizvaja električne energije ... Kako bojo dirkači v tekem primeru lahko polnili svoje elektro moped GP "škatle" ... .) Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 (popravljeno) Ko se peljete iz Idrije proti Spodnji Idriji, se v Mokraški vasi (nekoč na Marofu) peljete mimo HE Marof ... ... in kadar voda ne teče izpod elektrarne, temveč po obtoku (? - po Idrijsko "ablauvfu"), takrat HE Marof ne proizvaja električne energije ... Kako bojo dirkači v tekem primeru lahko polnili svoje elektro moped GP "škatle" ... .) Popravljeno Avgust 21, 2012. Popravil RobiRoberto BlondDiversion 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 Menda je bil Vojko izdan, zato ima ob cesti v Idrijsko Belo spominsko ploščo, ki si jo verjetno ni "prislužil" s tem, temveč ker je "malo drugače mislil", kot politika ... igorkr 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 (popravljeno) Ne pošiljajo mi samo reklamnih brošur (?) amak tudi maile ... Od: Edelweiss Bike Travel BOOK YOUR 2013 EDELWEISS TOUR UNTIL AUG 31st, 2012 AND GET 2012 PRICING GUARANTEED! Popravljeno Avgust 21, 2012. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 V "teh toplejših dneh" se že kar nekaj časa, brez budilke, prebujam že pred sedmo uro zjutraj in po jutranji higieni in "vratni telovadbi" greva s kužkom Bilom na sprehod & WC, v "dolžini" 3 km in trajanju skoraj celo uro. Danes sem pričakoval, da bo kateri od "mašinistov" "centralo" že priklopil nazaj na el. omrežje, zato sem s sabo vzel tudi Canona, vendar "svojega dolga" za katerega sem s sabo vzel Canona nisem mogel izpolniniti, ker "centrala" še vedno ne obratuje. Slikal sem pa nekaj drugega, kar sem tudi že opazil prej, vendar pozabil slikat. H2O ali el. energ. do Lomarja, ali kaj drugega ???
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 Še nekaj sem sem slikal... ... za kar sem najprej mislil, da se imenuje Vodil vrh, vendar me je "idrijska specialka" poučila da to ni res ..., ..., ker je slika v mojem "športnem" albumu, Vodil vrh postavila na svoje pravo mesto, ........................... , pred skoraj dvajsetimi leti ... Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 Cerkovni vrh sva z Bilom "obiskala" kar nekajkrat, nazaj domov sva se pa vračala v "smeri jug" mimo PB in "mesta", "v smeri" sever pa mimo pokopališča, "skozi" Sp. Idrijo ... Še nekaj sem se spomnil. Pri Lomarju sem se vedno bal, če je slučajno njihov pes (mešanica" nemškega ovčarja") izven svojega pesjaka (?), ker bi sigurno napadel mojega Bila ali morda tudi mene, ker se je v svojem pesjaku, ko sva šla z Bilom mimo, vedno "drl za vse potrgat" ... igorkr 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 Seveda je moja veeelika želja, da bi z Bilom še kdaj "obiskala" Cerkovni vrh, toda s "totim koljenom" to ne bo šlo, ker mi je že teh jutranjih 3 km dooovolj, ker me koleno začne boleti. Seveda upam, da mi bo ????? "konzilij" (?) odobril kolensko protezo, vendar tudi ta ni "od danes do jutri" ... Še eno okrevanje, kljub temu, da "tisto od" 6. 9.2009 še ni končano ... igorkr 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 (popravljeno) S Soče sem dobil dva odgovora na moje poslane maile, dopusti ... 1. Psihologinja "z moje ocene delovne sposobnosti": Pozdravjeni; hvala za sporočilo. Očitno so na Zpiz naš predlog upoštevali. Verjamem, da težko sprejmete dokončnost vendar vam bo gotovo lažje živeti brez dodatnih skrbi in obremenitev. Ker imate veliko interesov, energije, dobrih ljudi ob sebi in ker živite v lepem, zelenem okolju, vam ne bo težko osmisliti dneve in mesece in leta.......vse dobro vam želim....... pozdrav ... 2. "Moj zdravnik": Spoštovani g. RobiRoberto, .) za vaše obvestilo se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam, dr. xxx yyy as. mag. xxx yyy, dr. med Oddelek za rehabilitacijo po poškodbi možganov in MS Univerzitetni rehabilitacijski inštitut "Soča" Linhartova 51, Ljubljana Popravljeno Avgust 22, 2012. Popravil RobiRoberto igorkr, ciciban in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Verjetno se je z včerajšnjim dnem v Idrijski Beli zaključila kopalna sezona, mogoče bo le še kakšen "vročekrvnež" še zaplaval. Jaz bi včerajšnji dan lahko še bolje izkoristil samo na dva načina: 1. "Po celini" do Splita, ob obali nazaj in v Zadru vmesna pavza s kopanjem ... 2. Vožnja z mopedom v Colfosco v Dolomitih in kavica pri Gabrielli in Alfredu v Garni ** Reutlingen http://www.garni-reutlingen.com/dobrodosli.html Včeraj zvečer mi ni bilo treba vzeti tablete zaradi bolečin v glavi, ker je večerja opravila svoje dobro delo ... Danes sem "spanje potegnil" kar do 7.30 ure in draga mi je svetovala, naj danes ne poeljem Bila na sprehod, ker je "proti severu vse črno" in res je čez slabih deset minut "zapihal orkanski veter" in tudi pričelo deževati ... Tudi satelitska slika oblačnosti ... ... in radarska slika padavin ... ... mi nista "vlivala dobrega upanja". Padavine so trajal dobre pol ure, vendar so se tudi po pol ure, zopet ponovile ... igorkr, Zajcica600 in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 (popravljeno) "Ne duha, ne sluha" (?) o kakšnem "prijepodnevnom nevremnu" ... .) ..., zato bom, "ko bo sonce šlo za grič", zajahal svoj bajsikl in se odpeljal k Sam svoj mojster, pogledat kakšen sprej (barvo) imajo za mojo Corvette ... Temeljna siva "je že gor" ... Popravljeno Avgust 23, 2012. Popravil RobiRoberto Keiko 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 23, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Nisem čakal da bo "sonce šlo za grič", ampak sem se kar po "glavni" cesti, ki je skoraj vsa "v senci", odpeljal v "Sam svoj mojster", kupil oranžen "sprej" in se vrnil domov ... popolnoma prepoten ... Zakaj ???
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Današnje jutro je bilo "zadovoljivo", zato mi moja draga ni odsvetovala sprehoda & WC s flokijem Bilom ,,, Že "v mojem prejšnjem življenju" me je bilo med kolesarjenjem od kopališča v Beli naprej proti klavžam skoraj zmeraj vsaj malo strah (NEprodukt "depress mode"), če se slučajno "pogledava iz oči v oči" s stricem brundabunda ... Kaj bi v takem primeru naredil pred 6.9.2009 se res ne spomnim, sedaj bi ga pa verjetno slikal, vsaj s Samsungom, če Canona ne bi imel pri sebi in nekaj "podobnega" se mi je zgodilo danes, na jutranjem sprehod z Bilom ... Ne vem komu se lahko zahvalim, da sva oba s "pošastjo" nadaljevala svojo pot brez kakšnega neljubega dogodka ... malakai in Keiko 2
BREITNER Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Colfosco v Dolomitih in kavica pri Gabrielli in Alfredu v Garni ** Reutlingen Če se prav spomnim je on Andreas. Oba sta zelo prijazna ... ona pa sploh, saj pa je iz mojega mesta doma!
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Verjetno je res Andreas ... Iz tvojega mesta, ???????, "žamejška šlovenka" ???????
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Familie Andreas Alfreider
BREITNER Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 (popravljeno) Verjetno je res Andreas ... Iz tvojega mesta, ???????, "žamejška šlovenka" ??????? Zdaj ne vem točno ali je Gabriela rojena na Ptuju ali je pa njena mama iz Ptuja. Spomnim se, da smo debatirali z njima pozno v noč. Saj ni važno .... prijazna sta in lepo je pri njih in prav paše, ko lahko v slovenščini kaj poveš! Popravljeno Avgust 24, 2012. Popravil BREITNER
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Na žalost, too much for Roberto ... Vročina popušča, in ker bo menda v nedeljo "kar ornh" popustila, bo jutri v Beli verjetno zadnji kopalni dan, za "vse normalne" ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Jutranji sliki sem slikal "z mujotom Samsungom" in slike prav nič ne zaostajata z Canonovimi ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 24, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Popoldne sem pobarval Corettino karoserijo ... Keiko in Zajcica600 2
RobiRoberto Objavljeno Avgust 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Ne bom pisal v temo o prebranih knjigah, ker je bolj pomembno to, da sem po 6.9.2009 prvič prebral celo knjigo, seveda kakor včasih, zvečer "za lahko noč", od 10 do 20 strani v enem večeru, kolikor mi je dopuščala moja koncentracija. Istamknjiga bi morala biti "nekje v hiši", ker se mi zdi, da sem jo dobil v enem od "višjih razredov OŠ" za darilo, vendar se njene vsebine nisem spomnil prav nič, kljub temu, da je sigurno nisem prebral samo enkrat in tudi sedaj ni bila njena kratka obnova neuspelo dejanje ... Naslednja knjiga bo Motorajderjeva ?????, samo poiskati jo moram, kam sem jo založil ??? Nazadnje sem jo verjetno bral na Soči in potem nič več ... Keiko in aders 2
blazius Objavljeno Avgust 25, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 Veliki cirkus od Pierra Clostermana sem kot otrok požiral , prebral sem jo vsaj 5x ... :grim , dobra knjiga in tudi jaz sem svoje čase zlepil skupaj kakšen modelček , kaj češ , hotel sem biti pilot , pa iz tega ni bilo nič ... :grrr RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 Tudi Roberto je v osnovni šoli hotel biti pilot, toda odsvetovali so mu, ker ga je pri približno petih letih "zbil" hrošč, tako da mu je Roberto z glavo v blatniku naredil kar v redu vdolbino = prvi hud pretres možganov ... Vročina bo popustila ... Takoj po prenosu kvalifikacij moped.gp ... ... in še dobro uro kasneje ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 25, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 25, 2012 "Nekdo od tuki" mi je na moj mail s poslano sliko "mujota" Samsung odgovoril, da sem si kupil novo igračko ... Za "grobo obdelavo" slikane slike ne rabim posebnega programa (Gimp 2), ker jo lahko "vrtim" kar s pomočjo prsta v dotiku z zaslonom ...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 26, 2012 (popravljeno) Danes "sva z Bilom", na jutranjem sprehodu, lahko "naredila" samo eno "sliko" ... ... ker mi ni bilo do tega, da bi se Samsung zmočil ... Domov sva se sicer vrnila oba "mokra" = Roberto pod tuš, Bil pod njegovo brisačo, toda "glavnini" sva se le izognila = "orkanski veter" + strele + grmenje, sva že "oba posušena" opazovala le skozi okno ... Novi trije km do ..................... kolenske proteze ??? Do začetka prenosa "moped Gp" je še dobra ura in še malo več kot 24 ur do ?????????????????????????????' Popravljeno Avgust 26, 2012. Popravil RobiRoberto Keiko 1
Priporočene objave