RobiRoberto Objavljeno December 21, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2012 Včeraj popoldne je vrtnica "prišla v roke" končnega lastnika - "moje" psihiatrinje. Bila je zelo prijetno presenečena ... Tudi ZPIZ se je končno "zbudil", ker sem včeraj s pošto prejel obvestilo o nakazili, s prednjo številko 8 + nekaj drobiža in po kar nekaj časa iskanja mi je uspelo najti tudi "taiming" (?), za Robertota zelooo neprijeten: OD 01.09.2012 DO 30.11.2012 ... Če k temu znesku prištejem še 3 x 58 € invalidnine, še zmeraj "vse skupaj ni nič" ... Keiko, Bela81 in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 21, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 21, 2012 (popravljeno) Menda se dobro vrača z dobrim (?), ali nekaj podobnega ... 1. Poleg včerajšnjega obvestila iz ZPIZa je prispela tudi voščilnica iz "moje firme" ... 2. Danes mi je voščilo v mailu poslala tudi "moja šefica" ... 3. Tudi na Facebooku pričakalo obvestilo: Ravnokar prišla novica: računalnik (Toshiba) je nazaj iz servisa. Popravljeno December 21, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 in Bela81 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2012 (popravljeno) Pri Robertotu doma je "skupinski Božiček" danes ponoči že nosil: SONY LCD TV diagonala zaslona 81 cm. "Slika kot se šika" ... Kaj bo šele, ko bo nosil tudi "individualni" ... .) .) .) Popravljeno December 22, 2012. Popravil RobiRoberto Bela81 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 22, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 22, 2012 Božiček je zraven njega napisal, da ga je nabavil pri Najboljšemu Sosedu ....................................................... na obroke ... Bela81 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno December 24, 2012 Deli Objavljeno December 24, 2012 ... vedno znova presenečaš in zalepiš nasmeh na našem obrazu... Hvala in Vesele praznike tebi i tvoji družini, da vam življenje teče po čim lepši poti Le tako naprej Robi in izdelki so fenomenalni RobiRoberto in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2012 Bela ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2012 Če ("bog ne daj") bom moral še kdaj na Sočo in "to z lastnimi nogami", bom vstopil na nevrološki oddelek kot .......................................................... "biznismen". "Torbica" je bila za HPja, vendar je dovol velika tudi za TOSHIBO ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 24, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2012 (popravljeno) V prihodnjih dneh vam Roberto želi .................................................................................................................. .) Popravljeno December 24, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2012 Fčeraj popoudne "sem pekel linške okice" ... umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2012 Ker "sem bil priden" me je ponoči obiskal Stric Božiček in zadaj na vrečko napisal, da to še ni fse ... umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2012 Glede na odgovore (?), ki jih je moja zdravnica "obkrožila" na vlogi za dodatek za pomoč in postrežbo, sem verjetno upal zaman ... ZPIZ Območna enotaa Nova Gorica ...ODLOČBO Zavarovanec ("RobiRobeto") nima pravice do dodatka za pomoč pri strežbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2012 POKOJNINA: 389,2 + 58 invalidnina = 447,8. To "delno" vem že od petka, ko sem prejel obvestilo o decemberski (?) pokojnini, vendar je to šele danes z odločbo o nadomastiu za pomoč pri strežbi, tudi dokončno ... Hvala vsem, ki ste "me brali" in "Všeč mi je" in mislim, da bom tudi to temo zaključil, če se slučajno z mojim zdravjem (kolenska proteza) kaj ne zgodi ... Vsem želim lepe praznike in srečno novo leto, ter da bi na svojih mopedih uživali tako kot je užval Roberto in da se vam ne bi zgodilo,kar se je njemu ... Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazius Objavljeno December 28, 2012 Deli Objavljeno December 28, 2012 Tudi tebi Roberto vse najboljše v naslednjem letu in še naprej ... bodi fajn in lepo se imej umetnica51 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2012 Mislim, da si že kar dolgooo časa želim, da bi bila božič in novo leto "bela", toda v Idriji je že "pobralo" ves sneg in "pomlad že prihaja" ... .) umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2012 "Da mi je vedeti" kdo je v tej temi naapisal, da se Roberto "umika v anoimnost" (?) ??? Danes (pred cca 10 min) mi je moja draga iz spalnice sporočila, da skozi okno vidi dvanajst gamsov ... Res jih je bilo toliko, toda pri sliknju nisem bil dovolj pazljiv,tako da so štiri (?) zakrile veje bližnjih dreves ... Ker so ovčke, kozice in konjički rajši na toplm v štali, so gamsom odstopile svoj pašnik ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 29, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2012 Pravkar "sem se vrnil" z ogleda smuka v Bormiu in lahko rečem samo kapo dol: SONY LCD TV + foto CANON + čarunalnik TOSHIBA. Upam, da so slike tudi na vaših monitrojih tako realne ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 30, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2012 Upam, da ne bom zopet kregan, ker z maketarstvom vdiram v mopedizem. Danes sem do konca sestavil cockpit ("notranjost pilotove kabine"), ki je sestavljena iz 11 sestavnih delov, v merilu 1 : 48 in katere je seveda treba tudi pobarvati ... Moje deelovne terapevtke na Soči, si verjetno tudi pedstavljae niso, da se bom kdaj ukvarjal še s taakimi drobnjarijami ... Mislim, da bom naredil tudi zaa njih nekaj iz lesa, za 8. marec, tako kot sem jaz "za doma" pri njih naredil 2 "rutki" za moji najdražji ... Keiko, umetnica51 in HyperJack 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 30, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2012 (popravljeno) Ko je danes moja draga pokicala "ženski del Varadero" .) v Logatec in vprašala, če sta dosegljiva za obisk, ji je odgovorila, da sta doma in da je v Logatcu megla. V Idriji takrat ... Ko sva čez približno eno uro odšla od doma, sem meglo pričakoval, "kot v starih časih", že v Godoviču, vendar je tudi v Logatcu ni bilo več, videla se je pa nad Vrhniko in verjetno tudi "naprej" ... Ko sva, po recimo uri in pol, odhajala iz Logatca, sva odhajala v megli, ki je pa "težila" samo do Kalc in nič več ... Popravljeno December 30, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 31, 2012 Avtor Deli Objavljeno December 31, 2012 (popravljeno) Ker sem v soboto prestavil trobentico v bolj "domače okolje", se je "razmnožila" ... Popravljeno December 31, 2012. Popravil RobiRoberto umetnica51 in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2013 (popravljeno) Kje sta tota Robi & Roberto, da se letos sploh še nista oglasila ??? Krivda za to je bila, da nikjer na svoji poti nista našla delujočega "internet cafeja" (?) tudi v "Titigradu" ne ... Kako se Titograd imenuje sedaj sem moral prav tako poiskati na internetu, vendar sem že zopet pozabil ... Mislim pa, da ta pot ni "zrastla na mojem zelniku včeraj" in da sem jo verjtno tudi že kdaj načrtoval,vendar "me je nekaj prehitelo" ... Ker so se km zopet nekam izgubili in če me spomin zopet ne vara, je "trasa dolga" (?) nekaj več kot 2.100 km = 4 (sportski) - 10 (lagano) dni ... http://goo.gl/maps/FCO0K Popravljeno Januar 10, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2013 (popravljeno) Ker sem invalid sem nekoga (jj) za..... in mi bo država v prihodnje plačevala prispevek za dodatno dravstvno zavarovanje in poleg tega še vsak mesec nakazala "nekaj šoldov" za vojnega veterana ... Če "bojo vremena ugodna" bom že v petek lako skeniral dokončno odločbo (?) z nekaterimi številkmi, ki se po mojem spominu "sučejo nekje okrog pol stotina" evrotof ... Popravljeno Januar 10, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 10, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2013 "Okrog pol stotina za vojnega veterana" + okrog "petina stotina" za dodatno zdravstveno zavarovanje = Robertotof NEspomin ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2013 Včeraj mi je poštar prinesel "pismo" z URI SOČA in takoj sem se ustrašil, na kakšno terapijo bom zopet moral ... Vendar na mojo srečoni bilo tako, ker je bil samo vprašalnik, ki sem ga že izpolnil in bo erjetno v ponedeljek "odpotoval" na pošto ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2013 V sredo obljubljeni "papirji" iz UE so danes prišli: 1. SKLEP: Postopek uveden po uradni dolžnosti v upravni zadevi razveljavitve pravice do zdravstvenega varstva vojnega veterana RobiRobertota se ustavi = "plačevala" mi bo država ... 2.. ODLOČBA: Vojnemu veterano RobiRobertotu se prizna pravica do veteranskega dodatka v mesečnem znesku 49,71 €. Ker se ngančnih zneskov seveda ne spomnim, bom poizkusil izračunaati svojo pokojnino vsaj približno: 370 (pokojnina) 58 (invalidninaa) 50 (veteranski dodatek) 21 (??? prispevek za dodatno zdravstvno zavarovane) ----------------------------------------------------------------------- 499 € ni bogatsvo, vendar vseeno več, kot je kazalo Be wild 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 11, 2013 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2013 Dodatek za vojnega veterana mi bo pripadal, dokler bo najina hčerka študirala, oziroma dokler "se je ne bo kdo usmilil" s kakšno štipendijo, kar bo UE preverjala vsake pol leta ... Be wild 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave