RobiRoberto Objavljeno Februar 21, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Mogoče bi si takrat življenje lahko "drugače nastavil" in doživel še mnoooooooogo več lepih trenutkov ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Vklop mojega naaajvečjega (+ foto Canon + makete) prijatelja "on lajn" ... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2013 Že videno ... ... tokrat še malo bolj podrobno ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2013 Keiko in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 25, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 25, 2013 Iz Idrije na kavo v Izolo s kolesom in nazaj v Idrijo tudi s kolesom ................................................ na strehi Merive ... http://goo.gl/maps/TAOLc umetnica51 in Be wild 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Februar 25, 2013 Deli Objavljeno Februar 25, 2013 Robi pogreša Robertota, takšnega kakršen je bil pred 45 + leti ... "Kriza srednjih let" ... Ej "ta star" ne počni tega, jaz sem zadnjič računal, kolk časa že smučam, pa je šla cifra čez 40 in sem takoj nehal ha, ha. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 27, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 27, 2013 Dva dneva manj kot mesec dni je nastajal in danes je končan ... Snatcher, ZdenkoK, Keiko in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Februar 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2013 ... HVALA vsem ... ... Na žalost si "plusov" nisem prislužil v temi On the Roa & Off-Road ... KilleRBee, umetnica51 in cikadina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2013 Vsem mojim Motosvet prijateljicam in tudi drugim bralkam moje teme: Čestitam za današnji praznik. cikadina, umetnica51 in Keiko 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 8, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 8, 2013 Včeraj so iz KC-ja pripeljali domov mojega "tasta" v zelooo boljšem stanju, kot so ga tja odpeljali, po vpašanju idrijskega zdravnika njegovim najbližjim (tudi moji dragi) ali naj ga odpejejo na KC v Ljubljani, ali bi rajši videli, da bi umrl doma ... V zelo boljšem stanju so ga iz KC pripeljali, ker so mu "vgradili" (?) srčni vspodbujevalec, kasneje pa bojo opravili še dodatne preiskave, glede njegove sladkorne bolezni ... Tudi zdravniki so samo ljudje, toda vseeno bi bilo za nekatere boljše, da bi si izbrali drugačen poklic ... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 10, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2013 TV prenos prvega teka slaloma iz Kranjske Gore = tudi z mopedom sem se vozil mimo "cijne arene" = kam ??? = avtokarta Slovenije = verjetno ne v Rateče = temveč čez Korensko sedlo = v Beljak = kam naprej oziroma po kaj v Beljak = v LOUIS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 15, 2013 Deli Objavljeno Marec 15, 2013 Robi Roberto letos more padt ...... vse lepo v teh spomladanskih dneh.... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 15, 2013 HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Marec 17, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Marec 17, 2013 (popravljeno) Včeraj sem imel RD, "praznovali" smo ga šele danes, samo jaz, hčerka in njen fant, ker je morala moja draga tik pred kosilom takoj k svojim strašem domov ... S hčerko sta mi naročili prav posebno "še nesestavljeno maketo" ... Popravljeno Marec 17, 2013. Popravil RobiRoberto cikadina, trebor, Kmet2 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 Robi vse najboljše RobiRoberto in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 17, 2013 Deli Objavljeno Marec 17, 2013 .... Robi, tud jest ti želim lep praznik .... ps.. .... ampak torto imaš pa hudo .... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 18, 2013 Deli Objavljeno Marec 18, 2013 Robi- Roberto Vse najboljše tud od mene Bodi kralj svoje delavnice še naprej...ustvarjaj in SEBE in nas razveseljuj s svojimi maketami še naprej... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 18, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2013 Vsem HVALA za čestitke. Zakaj smo bili včeraj na kosilu samo trije ??? Zato ker je morala moja draga pred kosilom k svojim staršem domov, vendar se od svojega očeta ni mogla več "posloviti", ker ga že ni bilo več ... Tudi srčni vspodbujevalec mu ni mogel več pomagati ... Jutri bi moral imeti pregled pri "svojem" zdravniku na Polikliniki, vendar sem ga "telefonsko" že preložil na prihodnji mesec ... Nekaj podobnega čaka še mojo drago ki naj bi imela pregled v sredo, vendar bo morala sedaj še "na Komunalo" (?) na "dogovor" glede pogreba ... Par dni nazaj, ko je dobila napotnico za pregled mi je dejala: "Ali je kje na tem svet še kaj, kar se mi še ni zgodilo ???" ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 19, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2013 (popravljeno) Na zadnjem "pregledu" pri psihijatrinji, prejšnji teden - točno na moj rojstni dan, sem ji povedal, da me še najbolj zanima, ali sem z glavo res "treščil ob tla" zaradi neprilagojene hitrost, ali mogoče zaradi možganske kapi, ker so vse moje posledice nesreče "identične" (?) možganski kapi. Na mojo žalost mi je odgovorila, da tega odgovora ne bo mogla pokazati nobena preiskava ... Popravljeno Marec 19, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 20, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2013 Bodi kralj svoje delavnice še naprej...ustvarjaj in SEBE in nas razveseljuj s svojimi maketami še naprej... Prejšnjo sredo (?) mi je "moja" psihijatrinja rekla, da sta moje novoletno darilo zanjo (vrtnico ???) doma "vzela pod drobnogled" tudi oba njena "moška" in ga "ocenila" kot VRHUNSKI IZDEK ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 21, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2013 ... IZDEK ... = IZDELEK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Marec 24, 2013 Deli Objavljeno Marec 24, 2013 Vse kar je iz duše narejeno je VRHUNSKO.... Sem ponosna da tvoja lesena vrtnica in črn konjiček krasita tudi mojo sobo... Ne bi bilo slabo, če bi se odločil svoje izdelke predstaviti javnosti. Tam v Idriji je sigurno kakšno umetniško ali turistično društvo, ki bi te vzelo pod svoje okrilje in ti omogočilo razstavo v vašem kraju...???? PREMISLI, to bi bilo ZELO DOBRO zate!!!! Keiko, RobiRoberto in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2013 (popravljeno) BB, razen maket in daljinsko vodenih (RC) letalskih modelov naredim vse za darilo in gre takoj ko je narejeno od doma ... Ker nisem že precej časa nič "stokal in jokal" moram to narediti danes, še za včeraj malo ... Včeraj sem se počuti zelooo slabo, bolelo me je "srce" in pri hoji po stanovanju sem mislil,da bom moral uporabljati pohodne palice, ker me je ves čas "vleklo naprej" in sem se bal, da bom padel "na nos" ... Ker sem čutil bolečine "okrog srca" sem si izmeril pritisk in "pritiskomer" (?) je pokazal 153 / 101 ... Če se zadeva do torka ne bo izboljšala, se "bom naročil" pri moji zravnici, ker očitno nekaj ni v redu ... Težave s stabilnostjo imam tudi danes, tako da me je bilo med delom v delavnici kar ves čas malo strah in sem se raje vrnil nazaj v stanovanje ... Popravljeno Marec 24, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 24, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2013 Če bi se res odločil za predstavo svojih izdelkov, bi to skoraj sigurno naredil na URI SOČA, kjer bi uslužbenci in bolniki še najbolj znali oceniti, koliko "so vredni" moji izdelki, ker razen tistih, ki berete to temo skoraj nihče drug ne ve, "kako daleč nazaj sem se po nesreči vrnil" .. cikadina, igorkr in umetnica51 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Marec 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2013 Moja pot iz Idrije do Postojne je trajala kar 3 leta, 6 mesecev in 19 dni, ker sem se včeraj popoldne "prisedel" v avto "svojega nečaka", ki je v Postojno šel iskat mojo drago, katero je tja odpeljal že zjutraj, "na manjši zdravstveni poseg" ... Skoraj ni mogla verjeti, da me je zagledala ... Od mesta "na vrhu rid", kjer sem "zadnjič" obrnil s kolesom, in naprej proti Postojni je bila cesta zame zopet popolnoma neznana, čeprav sem jo vedno uporabjal za "mojo pot proti morju"... Spomnil sem se edino tega, da mora biti nekje odcep za smučišče "Kalič" (?) in res smo se peljali mimo tega odcepa ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave