RobiRoberto Objavljeno April 25, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2013 Če bi še vedno rabil TV anteno, bi za njo lahko uporabil kar mojo desno nogo ... .) Nosilec ??????????????????????????????????????????????????????? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2013 (popravljeno) Popravljeno April 26, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko in mixxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2013 Tudi Roberto je danes "otvoril letošnjo baysikl sezono" ... Kam drugam kot do kopališča v Idrijski Beli, ker sem tako obljubil tudi moji dragi ... Keiko in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2013 Med slikanjem zgornje slike je "nekaj" zaropotalo, ker "nekaj-a" nisem dovolj dobro prislonil "ob pločnik" ... Keiko in Janez123 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2013 (popravljeno) Po prihodu domov sem kolo, namesto v drvarnico, "parkiral" v delavnico, vendar mislim, da bo treba kupiti kar novo "vzratno ogledalo" ... I will see tommorow ... Popravljeno April 26, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 26, 2013 Današnjih 24 km = najmanj 4 preveč, še verjetneje kar 9 = zima je bila dolga ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2013 (popravljeno) Po prihodu domov sem kolo, namesto v drvarnico, "parkiral" v delavnico, vendar mislim, da bo treba kupiti kar novo "vzratno ogledalo" ... I will see tommorow ... Videl sem in prestavil nakup, dokler mi "rikver špegl" ne bo zopet odpadel. Le spravlja se sedaj "malo čudno", ker se ga po "horizontalni osi" ne da več zasukati, ker je prilepljen ... Seveda sem ga moral pred fiksiranjem najprej - zunaj - nastaviti v pravilen položaj, da bom tudi videl, če prihaja za mano kakšen "prikoičar ali šlepar (kamijon)", ki se jih sedaj zelooo bojim, ker me ponavadi prehitevajo le kakšen meter od mene, verjetno pa še manj ... Popravljeno April 27, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 TV ... SONY LCD ... je zakon ... BARVE ! ... in bi bil še večji zakon, če Roberto na Canonu ne bi pozabil preklopiti iz avtomatsko na ročno, kjer imam nastavljen krajši čas osvetlitve ... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 (popravljeno) Ob 17-ti uri "izhod", smer Cerkovni vrh ... V križišču v "Marovškem ovinku" nisem zavil ne desnoo v Dom starih, ne levo v Hofer, temveč nadaljeval kar "naravnost" ... Včasih pot ni bila asfalirana, ker so jo najprej uporabljali z vozom in konji, kasnje tudi s traktorjem ... Asfalt se je končal približno 50 m "za" Hoferjem in naprej se je nadaljevala dobro vzdrževana prevozna pot (?) ... Popravljeno April 28, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 Kaj mi je bilo tega treba ... :surrender: :wacko: Ni panike !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 V (na ?) Stanu levo mimo PB v Idrijo, desno na Cerkovni Vrh ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 Kako "mi bo šlo" nazaj ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 V "ovinku", kjer je pot zavila v desno sem znova dobil upanje, da moj današnji cilj še obstaja, ker se tudi še vedno spomnim, da je bil ob poti navzgor na levi strani ... Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 Edina hiša, ki se je videla v Mokraški vasi, se mi zdi, da je pr' Filipiču ... Idrija, "kot na dlani" ... Keiko in mixxx 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 "Nekoč" sem skočil "na streho" in tam malo posedel, sedaj ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2013 Moj "vzpon in spust" je trajal eno dobro uro, pri čemer mi je desno koleno, razen navzdol, služilo precej dobro, že kar nekaj časa, pa se mi poleg levega kolka (blokada adijo ...) pojavlja tudi kar precejšna bolečina v desnem kolku = ali je še kje kaj ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2013 Avtor Deli Objavljeno April 30, 2013 3 mesece + 8 dni = vsak dan = Keiko, s56g, markII in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno April 30, 2013 Deli Objavljeno April 30, 2013 Super ................ tole............ :notworthy: RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2013 1. maj = paznik dela = za Robertota "praznik" nedokončnega dela ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2013 (popravljeno) Zadnje Janez123-jevo darilo ... ... sem danes že opral z vodo z dodatkom sredstva za pomivanje posode ... ... vendar sem vseeno zelooo žalostn, ker je moja draga šla z obema flokijema na ranč, kjer se bo popoldne oralo, jaz si pa ne upam iti, ker bo popoldne prevroče ... Popravljeno Maj 1, 2013. Popravil RobiRoberto Keiko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2013 Glede kamana "se vidimo in slišimo", ko bo končan ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2013 (popravljeno) Ker je bila po kosilu tempertura v stanovanju kar primerna ... ... sem "vso sončno stran zasenčil" ... ... ker je bila zunanja temperatura že sedaj, v senci, napovedanih 28 oC, ki bo kasneje "na soncu" verjetno še kar precj narasla. Kam bi se lahko skril na ranču ??? V "vrtno uto", vendar sem "notri" lahko tudi doma, gdje možem i po forumima da rasturam ... .) Zakaj mi je "povleklo na jezik odozdo" ??? Zato ker že nekaj dni gostujem na Beograjskem maketarskem forumu ... Popravljeno Maj 1, 2013. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 1, 2013 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2013 16.25: Do lanskega "vročinskega tilta" je manjkalo namanj 15 oC, vendar se je Roberto pravilno odločil, ker v stanovanju se je toplota dvignila samo za 1 oC ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave