Grut Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Jez mu absolutno prvoscim dirkanje. pa je to kar pocne se dirkanje? Niti Sid Vicious ni bil tako samounicevalen. Tudi ko se vrne, obcutki so slabsi, reakcije so slabse. Pol ga je v Katarju pošteno nabil. Resno hitrih mladih juncev je kar na enkat ful. Mir, Martin, Bagnaia in Quartararo so trdi orehi. Tik za temi še Morbidelli, Binder, Rins in Oliveira…..vse je mogoce, se mi pa danes ne zdi zelo verjetno, da bi po naslovih ujel tastarga. Precej bol kaze da bo pri tridesetih škilav invalid. ne morš boga panka primerjat s takosom!!! ... pa kr verjemi daj biu Sid še bl samou - ničevaln... panks not dead billy in Kugelschreiber 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 (popravljeno) 42 minutes ago, DAMI34 said: Vsi so jokal za Simončelijem...sampovem..mogoče se najde kaka vzporednica z MM Moto Gp gledamo zaradi gladiatorjev, ki vozijo na meji, na pa zarad horhetov ki jokajo Ne. Med mladim razbijačem brez zmage in de facto veteranom brez mere ni vzporednic. Morda ena. Honda RCV. Folk je objokaval izgubo mlade pojave. Jokica horhe je maja lepo razlozil. Folk se je smejal. https://m.youtube.com/watch?v=gHvvWv14hfI But somting hapent in fjučur. Čez par mesecev je isti folk jokal. Razumel je malokdo. zakaj kdo gleda GP, pa pliz, ne sodi po sebi. 34 minutes ago, Grut said: ne morš boga panka primerjat s takosom!!! ... pa kr verjemi daj biu Sid še bl samou - ničevaln... panks not dead Pank ne, Sid pa. In Marc pohablen. Popravljeno April 4, 2022. Popravil Kugelschreiber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno April 4, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2022 Drugače pa glede dirke. A ni zanimivo kako je martin vozil po komolcu medtem ko espar še kolena ni dal na tla (v istem zavoju!) Pa sta bila enako hitra. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 pred 1 minuto, Shillien pravi: Drugače pa glede dirke. A ni zanimivo kako je martin vozil po komolcu medtem ko espar še kolena ni dal na tla (v istem zavoju!) Pa sta bila enako hitra. Zanimivo zlo... ta star je bil hitrejš...sam povem...drgač pa suuuper počasn posnetek.... Mavti, MiNa in Shillien 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 Martin je bl na nivoju dirkacev iz planinskih rid recimo Espargaro pa GSovcev 😂 Hud slo-mo so dal 💪 ukica, MiNa in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: zakaj kdo gleda GP, pa pliz, ne sodi po sebi. sem povedu zakaj jaz gledam Če pogledam vstop v mot gp je MM sedaj mnogo bolj priden, pa se zadeve enostavno ne izidejo. Mam pa filing, da se preveč dirkačev prehitro v penzijo pošilja. Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 pred 3 urami, Kugelschreiber pravi: Ne. Med mladim razbijačem brez zmage in de facto veteranom brez mere ni vzporednic. Morda ena. Honda RCV. Folk je objokaval izgubo mlade pojave. Jokica horhe je maja lepo razlozil. Folk se je smejal. https://m.youtube.com/watch?v=gHvvWv14hfI But somting hapent in fjučur. Čez par mesecev je isti folk jokal. Razumel je malokdo. Noben resen se takrat ni smejal. Je pa Jorge ob tem moraliziranju gladko pozabil, kakšne je sam počel še v 250 in koliko se je razbijal, ko je prestopil v motoGP. Poleg tega je Simoncelli življenje izgubil na res bizaren način. Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno April 4, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2022 (popravljeno) 15 minutes ago, Joker said: Noben resen se takrat ni smejal. Je pa Jorge ob tem moraliziranju gladko pozabil, kakšne je sam počel še v 250 in koliko se je razbijal, ko je prestopil v motoGP. Poleg tega je Simoncelli življenje izgubil na res bizaren način. popolnoma vsi so se smejali, še najbol simonceli ko mu je odgovoril "what will they do? arest me?" oziroma nekaj podobnega, napisal sem iz glave ker se ne spomnem več 100%. no čez nekaj mesecev se je lepo pokazalo kako prav je imel lorenzo. na žalost, ampak se je Popravljeno April 4, 2022. Popravil Shillien Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 pred eno uro, Shillien pravi: popolnoma vsi so se smejali Jaz se nisem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno April 4, 2022 Deli Objavljeno April 4, 2022 Vsaj en ki ne joka… mladench in Shillien 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 pred 8 urami, ukica pravi: Vsaj en ki ne joka… A prvih dveh dirk nisi gledal/a? 🤷♂️ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 10 hours ago, Joker said: Noben resen se takrat ni smejal. Je pa Jorge ob tem moraliziranju gladko pozabil, kakšne je sam počel še v 250 in koliko se je razbijal, ko je prestopil v motoGP. Poleg tega je Simoncelli življenje izgubil na res bizaren način. Je pa Jorge izrecno izpostavil, da niso vec v 250. primerjava:250ccm 100kg!! cca 100konj. Motogp 157kg cca 250 konj. Res mi gre na organ, ko vsak ki je videl pol gp dirke lorenzota s tako lahkoto oznaci za jokico. Dec je prisel v yamaho kot v Rossijev tempelj. Vale je bil pol bog. In ga nabil!! Sel v Ducati, zmagal z njim, in zarad zjebanga motorja na koncu pristal v bolnici. Za grande finale je mel jajca se enkat it 1:1 s pol bogom v njegovem gnezdu. No, to se ni izslo. Pa ne ker ni probal, al imel jajc. Pac,v Assnu je prevec zabolelo. bojc84, jvalant, Shillien in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 16 hours ago, ukica said: .. Kot vcerajsni komentar Gabra - “Nevem kako bo Dorni tole vsec, da ima privatni telefon prednost pred komentarjem pred dirko” Tu in tam sem prisiljen spremljati prenos dirke preko A kanala. Komentatorji se trudijo v obsegu svojega dometa, a včasih vse skupaj meji na mučenje malih živali 👎. Je bilo še kar nekaj cvetk..kot recimo omemba "drkalne kariere Gabra". Bolš, da ne bi 🤣. Če me spomin ne vara, je na dirki v Portorožu, s turistično vožnjo zakuhal incident, ki je Gašperiča stal naslova tisto leto. Resnim dirkačem je predstavljal premično oviro. Tudi komentar glede Brake Reservoir Sock ni ravno zadel bistva 🤣 billy, Shillien, Kugelschreiber in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno April 5, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2022 Zgleda je MM93 blizo povratka. *Fingers crossed* DAMI34 in ukica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 pred 12 urami, Kugelschreiber pravi: Res mi gre na organ, ko vsak ki je videl pol gp dirke lorenzota s tako lahkoto oznaci za jokico. Ker si citiral mojo objavo predpostavljam, da je govora o meni. Zato prosim poišči mojo objavo, v kateri sem to napisal. Kadarkoli... Lahko pa zase trdim, da sem videl vsaj eno in pol dirke svetovnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu. Celo v tistih časih, ko je prvenstvo prenašal TV Koper Capodistria. Če se omejimo samo na TV. Je pa res, da se z nekaterimi "poznavalci" tule, vseeno ne morem primerjati... greg570 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 Ne morem verjet, da je bil Aleix edini v motogp brez zmage v motogp prvenstvu do tega trenutka... Če pogledamo statistiko je dirkač z daleč najslabšimi rezultati v celotnem motogp prvenstvu... V skupnem seštevku, je bil v vseh kategorijah med 10 samo 2014 v MotoGP s tisto CRT Forward Yamaho, ko je bil 7. in pa lani z Aprilio na 8. mestu... Prvi MotoGP zic si je izboril bolj po sreči, kot kaj drugega, ko je izgubil zic v 250cc in je potem tekom sezone nadomeščal na dveh dirkah v 250cc in bil 4. in 7., za tem, pa so pri Pramac-u potrebovali zamenjavo in so izbrali njega, ki je bil brez zica in hiter na dveh dirkah. Tam se je izkazal s 5. najhitrejšim krogom dirke mislim, da v Indyju in zato dobil zic za naslednjo sezono. Tam je ostal dve sezoni, nato se je preselil v Moto2. Drugo MotoGP avanturo je začel na biciklu (CRT Aprilia), ki ga nihče drug potencialen ni želel in se dobro peljal, kar mu je omogočilo, da je dobil zic tudi tretjo sezono v Forward ekipi, kjer so prešaltali na Yamahino mašino v lastnem okvirju. Motor je bil podoben Yamahi, s tem da je mel še dodatno mehkejše gume in takrat je prvič pokazal, da je nekaj vreden. V Qatarju sem prepričan, da bi bil na stopničkah, če nebi 2x padel na kvalifikacijah in štartal povsem zadaj, saj je imel pole že v žepu zaradi mehke gume, ki drugim ni bila na voljo. bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 5, 2022 Deli Objavljeno April 5, 2022 Ob 4. 4. 2022 ob 19:31, DAMI34 pravi: Mam pa filing, da se preveč dirkačev prehitro v penzijo pošilja. Ti dam prav...Rossi bi res lahko počakal na 10. naslov...pa pol šel u penzjon... KennyJR, DAMI34 in Zok 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno April 6, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2022 MM93 je potrdil da bo na dirki v ameriki! 😁 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 pred 46 minutami, Shillien pravi: MM93 je potrdil da bo na dirki v ameriki! 😁 Fino....sem vesel zanj.....samo se bojim, da bo katastrofa....... Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno April 6, 2022 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2022 35 minutes ago, Lipstick said: Fino....sem vesel zanj.....samo se bojim, da bo katastrofa....... Enako. Upajmo na najbolše, me pa skrbi kako bo to dejansko izpadlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 Ojej. Samo da drug teden ne bo Brejking news. Marc Marques to miss Portimao and Jeres round.... TakeALookAround, Shillien, Zok in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: Ojej. Samo da drug teden ne bo Brejking news. Marc Marques to miss Portimao and Jeres round.... ne klič hudiča Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 Sej je bojda vesolc, bo vse nazgal zjle. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 pred 10 urami, Shillien pravi: MM93 je potrdil da bo na dirki v ameriki! 😁 Za FP1, mogoče še FP2... Haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno April 6, 2022 Deli Objavljeno April 6, 2022 Je pa tako, da se prvenstvo nebi moglo za MM začet bolje, kot se je... Reci piši, je za prvim resnim konkurentom v prvenstvu 24 pik... 3 dirke pa sta skup. Hehe... ukica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se