Skoči na vsebino

MotoGP 2022

Shillien

Priporočene objave

24 minutes ago, DAMI34 said:

jaz ne vidim, da bi kaj grozno izgubljal, vidim pa izenačen grid, hudo izenačen

Ja ampak on sam je že večkrat rekel da bo nehal dirkati ko nebo več konkurenčen. Zdaj al a je za njega 5 mesto konkurenčnost ali ne je pa drugo vprašanje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 minutami, Shillien pravi:

Ja ampak on sam je že večkrat rekel da bo nehal dirkati ko nebo več konkurenčen. Zdaj al a je za njega 5 mesto konkurenčnost ali ne je pa drugo vprašanje

ne verjamem, da bo nehal in tudi upam da ne bo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Shillien said:

Kakor kaže trenutno verjetno ni več daleč od tega. Bomo videli kako/če bo napredoval to sezono

Ja, Vale ostaja the greatest of al time... Markec pa bols da neha, preden razpade.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S tem, da Vale je vozu vsaj dva razlicna bajka - tip je car. Markec pa se slepa na Hondi, pa se tam se mu je ocitno koncalo. Vale, najjaci of all time, jihaaaa 😀

Popravljeno . Popravil Biker96
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni se še vedno zdi ponovni start Moto2 dirke škandal brez primere. Izločiš prvih 10 dirkačev, ki zaradi nesmiselnih pravil ne morejo niti štartat in potem vozijo pri vrhu tisti, ki so se prej vozilo okrog 15. mesta. Tukaj je v vseh segmentih krivda na organizatorju in moral bi prevzeti odgovornost. Namesto tega pa so zamižali na obe očesi in nagradili vodilnega v prvenstvu za slab vikend tako, da je ogromno povečal prednost v prvenstvu. 

Roberts je izkoristil ponujeno. 

Dixon je dokazal, da je res bogi v glavo. 

Ostalo ni za komentirat. 

Odločna vožnja Biberja. Canet je opravičeval vlogo favorita. 

Azijski Hondi sta se res dobro držali, sploh Chantra, ki je zaostanek zaradi LLP že skoraj izničil. 

Tudi Fernandez je peljal nekoliko bolje, kot ponavadi, Pepe se je spet sramotil daleč zadaj. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skupaj je bilo odpeljano 14 krogov, v dveh delih - 2x 7 krogov. Odločitev vodstva dirke je bila pač taka, po mojem zelo nepoštena do vodilnih dirkačev. Najbrž je po pravilniku OK. Bolj pošteno bi bilo z rdečo zastavo končati dirko in podeliti polovične točke. Če se za dve tretjini odpeljanih krogov podeli poln izkupiček točk, se za eno tretjino pač polovične. Lahko pa kompromisno za prvi del polovico točk + za drugi del polovico točk. Ampak pravilnik in birokrati pač delajo kot delajo.

PS: Kdo, kateri lik je Pepe? Nimam ideje.

Popravljeno . Popravil ducar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam, je blo velik sreče pri skupinskem padcu, veliko veliko...sem bil kar vesel, ko so se vsi pobrali.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 urami, ducar pravi:

Skupaj je bilo odpeljano 14 krogov, v dveh delih - 2x 7 krogov. Odločitev vodstva dirke je bila pač taka, po mojem zelo nepoštena do vodilnih dirkačev. Najbrž je po pravilniku OK. Bolj pošteno bi bilo z rdečo zastavo končati dirko in podeliti polovične točke. Če se za dve tretjini odpeljanih krogov podeli poln izkupiček točk, se za eno tretjino pač polovične. Lahko pa kompromisno za prvi del polovico točk + za drugi del polovico točk. Ampak pravilnik in birokrati pač delajo kot delajo.

PS: Kdo, kateri lik je Pepe? Nimam ideje.

Točno to... Končat dirko in polovične točke. Za polovične točke je dovolj 3 kroge.

Pepe je Ribič Pepe.

tca_0.middle.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojoj, deklasiro jih je, s starim materijalom. 

Gremo Fabio, gremo Yamaha, spet do prvaka letos......z "lanskim oljem, še lanski karter gor!"       

Boaaaaaaaaaa  :yea1:   

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Očitno bo treba vozit 10cm od zelenega polja, ker če ne bodo časi pač brisani 🤮

Bagnaia suveren, ampak jutri se nebi zanašal nanj. 

Edini ki ga je držal je bil Fabio, ki je jutri tudi prvi, če ne edini favorit. 

Ostali daleč zadaj. Aleix dober, MM je kar presenetil. 

Favorita za jutri tudi svetlo modra, ki pa žal štartata preveč zadaj. Veliko bo odvisno od štarta in pa tempa v prvih krogih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zanimiva dirka, celo dirko napeto za 3 4 5 mesto. espargaro z aprilio je res v super formi. škoda edino, da ni bilo kakšnega prehitevanja spredaj med FQ and FB.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pišuka... Bagnaia me je malo presenetil... Sm bil prepričan, da nima šans... Dobro, to da se bosta tadva odpeljala mi je bilo jasno, ampak da bo pa Bagnaia zmagal... Tega si pa nisem mislil.... Ne vem niti a me je Bagnaia bolj presenetil ali Fabio bolj razočaral, ker na koncu ni niti poskusil. Dohitel ga je šele na koncu zadnjega kroga... 

Espargaro tudi ok, ostali pa povprečno ali slabše... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

prvi ok, drugi še ok, ostali mal slabše :P

evo povzetek :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men je bla kar fina dirka. Suzukiji so mord pricakovali mal vec, da bo Aprilia 2022 en bol trofejnih motorjev pa verjetno ni pricakoval nihce.  Moto2 tudi fajn. Taka je najbrz zgubil siht, in Aldeguer, is he lucky? Ne, res ne. 

U jerez vedno pride miljon motorjev.  Jaz bi ga iskal do cetrtka….

FA6F5D23-F9B9-44D7-B1D3-0A67425A2AC4.thumb.png.2869a808b39663efe6a18fd73b1ee614.png

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, Kugelschreiber pravi:

???

FB4CC0AB-BF04-4DEA-AAF7-BB4BE19A48FC.jpeg

Tole pa je... Haha... Prav na glas me je nasmejalo... Upam, da nisem tisti, ki se zadnji smeje... 

pred 16 minutami, Nightmare pravi:

Suzuki očitno konec leta zapušča MotoGP zaradi finančne krize povezane s korono. 

Lp, Samo

Tole pa sploh je... Katastrofa... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

žalostno, itaq je že sedaj preveč drkatijev na gridu... sedaj pa še ena konkurenc manj... sem skos upal da čimprej v gp vstopita Kawasaki al Bmw (ali idealno oba), tako da se mi to da izstopa suzuki zdi prav katastrofalno... bi si mislil da bodo sploh po tem ko so pravkar osvojili naslov vztrajali... upajmo da so to samo govorice in da jih suzuki čimprej zavrne...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dorna išče ekipo, ki bi nadomestila Suzuki, če najdejo, potem jim bodo pogledali čez prste in jih spustili, drugače sledijo pogajanja. Kandidatov naj bi bilo sicer veliko, se pa zatakne pri mašincah. 

Naj bi bil pa v igri tudi podoben dogovor, kot nazadnje, in sicer bi ob enem zastavili nek plan vrnitve.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!