Skoči na vsebino

MotoGP 2022

Shillien

Priporočene objave

In do vsega tega kolapsa naj bi prišlo zaradi podobnega goljufanja kot je bil pred leti pri VW... Bravo Suza.

Kaže, da zna Aprilia dobit satelitsko moštvo ali, da bi v MotoGP celo vstopila Husqvarna.

Lp, Samo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In kaj bo, ko bo dorna vztrajala pri pogodbi? Suzuki ne bo šel ven, voznikov pa ne bodo imeli. Sem jim že pisal... Za vsak slučaj... 

Je pa ta scenarij vedno bolj verjeten, ker dodatnih dveh mašin baje ne bo. RNF al kaj je že tole, razočarani od Yamahe bežijo k Aprilii, ki je baje edina, ki bi ponudila kak bicikelj več na grid, satelitsko ekipo Yamahe pa bi selili k Rossiju, ker je baje tudi nezadovoljen z Ducatijem. 

Tako se spet tisti, ki čakajo v vrsti pred MotoGP vrati lahko samo obrišejo pod nosom. 

Suzuki je jasno povedal, da svojih mašin v najem ne bo dajal, da bi iz tega lahko naredili ekipo, čeprav nebi blo slabo, ker ponavadi take 1 leto stare ekipe zmagujejo zadnje čase. Haha. 

Mogoče pa vseeno ostenje. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

14 minutes ago, KennyJR said:

Tako se spet tisti, ki čakajo v vrsti pred MotoGP vrati lahko samo obrišejo pod nosom. 

Kdo so to?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Dorna’s statement addressing Suzuki’s still-unconfirmed departure from MotoGP at the end of 2022 intimated there was a queue of teams longer than Gal Gadot’s legs waiting for the two grid slots which will become available should the exit come to pass."

Mislim, da je tole kar dobra prispodoba, da vemo, kolk jih čaka... 

Po tem članku sodeč je očitno leopard najmočnejši kandidat

Vir: https://www.bikesportnews.com/news/news-detail/leopard-in-frame-to-replace-suzuki-on-2023-motogp-grid

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To sm prebral nekje, ja.  Well. Pred vrati ni novega proizvajalca.  Leopard? Ok. S čim? V Moto 3 imajo Honde. Apriliašem nekak ne verjamem. Ajo s KTM mi deluje edina verjetna ekipa.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 22 urami, Kugelschreiber pravi:

To sm prebral nekje, ja.  Well. Pred vrati ni novega proizvajalca.  Leopard? Ok. S čim? V Moto 3 imajo Honde. Apriliašem nekak ne verjamem. Ajo s KTM mi deluje edina verjetna ekipa.  

Lih to je problem... S čim... Noben noče dat biciklov... Tudi če jih Aprilia da, bodo šli v trenutno satelitsko moštvo Yamahe, Yamahini motocikli pa od tam k Rossiju. Ducati naj bi potem imel 6 motociklov na gridu. Že sedaj je bil tale dogovor z osmimi motocikli skozi prste, verjetno zaradi Rossija. 

Dorna lobira pri KTM, da se priključi s "Husqarno", ampak dvomim, da bodo zmogli tolk široko pokrit prvenstvo. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... matr... da se vam da....

..a ne morete samo dirke gledat, pa se čudit, kako vozijo in uživat v tem, ko se fajtajo na pisti...pa se z vsem tem ukvarjate...

... to je isto, kot da bi vam David Copperfield najprej razkril kako poteka kak trik ali iluzija... pol pa šele pokazal ta trik...   :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 44 minutami, Zivnorc pravi:

bolje to, kot da se jim vzame :P

šankistični dirkači, ki so pisto od daleč videli... mogoče kdaj tudi v živo, vse vedo :P 

jaz raje gledam dirko in uživam, pa še to samo takrat, ko je slabo vreme in sem doma ;) 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Zivnorc pravi:

..a ne morete samo dirke gledat, pa se čudit, kako vozijo in uživat v tem, ko se fajtajo na pisti...pa se z vsem tem ukvarjate...

Sam še Ališič manjka... :lol1:

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

36 minutes ago, maus said:

bolje to, kot da se jim vzame :P

šankistični dirkači, ki so pisto od daleč videli... mogoče kdaj tudi v živo, vse vedo :P 

jaz raje gledam dirko in uživam, pa še to samo takrat, ko je slabo vreme in sem doma ;) 

Nekdo ki ga zanima malo več od tistih 45 min dirke je avtomatsko šankistični dirkač? Bravo. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bo sam duče ostal na gridu pa yamaha, bo bolj dolgčas :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Zivnorc said:

to je isto, kot da bi vam David Copperfield najprej razkril kako poteka kak trik ali iluzija... pol pa šele pokazal ta trik...   

Model, enkat sm moral  u kino, brez da bi lahko prej prebral kaj se bo zgodilo.....mučenje.  Totalno mučenje.  Ja.  Zelo rad približno poznam vzroke za to kar gledam/vidim. Sej ne vem za kaj se gre, se mi pa en mal svita.  

ful zanimivo mi je poslušat kak zamujen podkast. Znalci, insiderji, folk ki živi v paddocku. Z napovedmi 85% cajta tako kiksajo, da kar težko verjamem :)  Pol sm vsake tolk kor mal navdusen sam nad sabo hehe . Recimo ZDA. V tretjem krogu sm reku, fak, bestia jih ima pospravljene. To je bla najbrz moja edina pravilna napoved do cca sred sezone 2024  🙃

In vstop Huske al pa GasGasa? KTM je brez koncesij. Huskvarna bi jih pa imela? To ni bila dobra debatns tema. 

2 minutes ago, Shillien said:

Itaq da sem, ampak če mi kakšna tema ne paše jo preskočim ne pa se pizdim zakaj se o tem temi debatira.

Pa nisi edini, glih včeraj je en pametoval zakaj se debatira o otekanju novega motorja.

Ce mas problem s ful razlicnimi ljudmi, well, takrat oni niso probrem. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi bil jaz taglaven v moto GP, bi naredil tako, kot na srčkovem plesu za valentinovo.

... vsako moštvo pripravi motorje, kot jih sami najbolj znajo..... dirkači pa 5 minut pred dirko žrebajo številke, kateri motor bodo jahali...   :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki je uradno napovedal namero, da odhaja iz MotoGP po koncu sezone. Neuradno to ne pomeni nič novega, saj se še vedno dogovarjajo z Dorno za izstop.

Na koncu itak vemo, da bodo tako ali drugače šli, ampak počakajmo kako se bo razpletlo in kakšen bo dogovor. 

Je pa žalostno, da lahko italijanske firme zasedajo pol grida (ajde skor) pa obe skupaj nista tako veliki, kot pol Suzukija, njim se pa finančno ne izide... Pač naj priznajo, da se jim ne da in da so škrti... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da jih čaka miljonska tožba vezana na goljufanje z izpusti v avtoindustriji bi kar verjel, da je problem finančne narave.

Lp, Samo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gledam FP2 in se čudim. zakaj je vsako leto enako? Pridejo v LeMans in sesujejo vse kar se da. Dobro da so vsi piloti celi. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jup... Ogromno padcev na vseh treningih v vseh razredih. Ni bilo minute, da nebi bil eden na tleh 😅

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!