Skoči na vsebino

MotoGP 2022

Shillien

Priporočene objave

pred 2 urami, KennyJR pravi:

Čak a zdej je Fabio dobil tele odrgnine na pisti al pol po padcem s skuterjem ob pisti? noben točno ne definira...

Goloprsi je dodatno depiliral prsa v prvem padcu, skuteraški čelni ni pustil nobenih posledic, 4raro je izjavil, da je imel srečo k ni čelade snel, verjetn bi pol še brado zdepiliral ......

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 37 minutami, boshell pravi:

Ja pa se ve kaj ni štimalo 93 ? 

Neki znotraj čelade... 

Za prvi incident je bil kriv zdrs motorja.... A ni čudno... Tudi za incident med Fabiom in Aleixom v Assnu je bil kriv zdrs, pa je bilo tisto za kazen, tole je pa Dirkaški incident.... Tolk o dvojnih merilih in ozkoglednosti... 

Potem se je Yamahino krilce zataknilo v zadek Marquezovega motorja in motor ni več deloval pravilno, zato ga je potegnilo v Nakagamija... 

In moje mnenje je, da bi ga moral vsak ovinek, če ne dva prej parkirat ob robu oz za peljat izven proge in preverit delovanje motorja in šele nato nazaj na izdelano linijo... Tako je pa šel po sredini piste, ostali pa po levi in desni mimo... Škandal... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bla bla bla..vse skupaj je bilo znotraj 5-10 sekund in vmes bi moral pregledat motor, dirkat, ne spušat gasa.. :P

Najprej je bil zdrs, kazni ni, ker ni snel nikogar, ampak se je Fq zaletel v njega. Nato je odvozil par ovinkov sredi največje gneče in zadeva je bila končana. Men res ni jasno, kako nekateri mislite, da ma vmes še čas brskat po FB in objaviti selfija kako FQ leti ven :D

Če ma čas na armaturko pogledat je dober, kaj šele da bi celo diagnostiko karambola preveril in ugotovil, da nekaj fali.

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

4 minutes ago, DAMI34 said:

bla bla bla..vse skupaj je bilo znotraj 5-10 sekund in vmes bi moral pregledat motor, dirkat, ne spušat gasa.. :P

Najprej je bil zdrs, kazni ni, ker ni snel nikogar, ampak se je Fq zaletel v njega. Nato je odvozil par ovinkov sredi največje gneče in zadeva je bila končana. Men res ni jasno, kako nekateri mislite, da ma vmes še čas brskat po FB in objaviti selfija kako FQ leti ven :D

Če ma čas na armaturko pogledat je dober, kaj šele da bi celo diagnostiko karambola preveril in ugotovil, da nekaj fali.

Brihte pišejo kot da je on sklatil FQ in potem vozil še polovico dirke in podiral vse kar je videl, v resnici je pa odstopil 2 zavoja po tem ko se je v njega zaletel FQ. 😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Shillien pravi:

Brihte pišejo kot da je on sklatil FQ in potem vozil še polovico dirke in podiral vse kar je videl, v resnici je pa odstopil 2 zavoja po tem ko se je v njega zaletel FQ. 😂

Ampak.. ko je bil odsoten iz dirk, se ni nihče vanga zaletavau ... nauk tega je... penzija :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 15 minutami, Shillien pravi:

vse skupaj se je tako hitro odvilo, da sem samo rekel:

Kaaaaj?

Je pa škoda, da sta MM in FQ odstopila, ker potem je bil samo še ducati žur.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... @KennyJR ... dej predlog pri Dorni, da organizirajo GP dirko tako, kot na Giro d'Italia, al pa Tour de France...al pa Vuelti ala Espanjol, da vmes med dirkači vozijo spremljevalna vozila, pa da delajo diagnostiko....al pa mal počistijo, če se kej zatakne v gumo... dopumpajo kolesa.... napolnijo bidone... zamenjajo drekačem (pardon... dirkačem) plenice in usrane gate.... 

... ker dirkači so itak nesposobni kej tazga delat med vožnjo... pa itak sam gas navijajo, pa se mal nagibajo levo - desno... pa kroge nabirajo.... in grejo na izpadanje ... nesposobneži!!!  pa tolk velik jih plačujemo..  :dry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja MM dokazuje, da je nesposobn 😂 Sej sam skodo dela, seb in ostalim.  Sam se sive steje, naslova itak nau vec vidu.  😂

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tip je imel v planu, da bo vse pošolal...do konca je navil in potem reševal svojo napako v gužvi. Očitno ima sedaj večje želje kot pamet...

pred 53 minutami, DAMI34 pravi:

Se vidi za koga navijaš, zastonj praviš, da navijaš za enega drugega....:naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, vandrovec pravi:

Tip je imel v planu, da bo vse pošolal...do konca je navil in potem reševal svojo napako v gužvi. Očitno ima sedaj večje želje kot pamet...

Se vidi za koga navijaš, zastonj praviš, da navijaš za enega drugega....:naughty:

lej, to je čisto tvoj problem za koga navijam. Včeraj sem za Beštjo. Ampak to ne igra vloge. Povej mi kot motorist, ali kot voznik avtomobila, kateri se pelje po ac (po prehitevalnem) s hitrostjo samo 100km/h v veliki gneči, kako skočiš na odstavni pas in pogledaš avto. Samo spuščanje plina na AC že povzroča težave, kaj šele če ti crkne avto. Bil in videl, je kr zajebana situacija. Sedaj pa odvzami še ogledala (torej ne veš kaj je zadaj) in zmanjšaj varnostno razdaljo na pol metra...car si, če greš na rob brez povzročanja drame na AC

Torej še 1x, expetri dirk, pojasnite mi, kako se nekdo od dirkačev zapelje h kraju:

1. brez spuščanja plina (ups, motor je trznil, prvič ko je odneslo kolo, drugič ko nekaj ni bilo ok, in so že odpadali kosi, nato je MM pogledal in samo zanihal v svoji liniji, pa je bila pizdarija) 

V prvem krogu, sredi največje gneče, kjer vsi letijo na polno kolo na kolesu? Brez ogledal in vedenja točne situacije?

Daš žigauc? Dvigneš roke, se ne grem več? Hja... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Med drugim nisem (do sedaj) prebral ali slišal niti enega očitka drugih dirkačev MM za tole dirko. Pa so hitro glasni, če kdo kaj pretirava. Res je da Horheta ni več, ma vseeno.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BTW, baje je Honda kar nekako delala, dokler ni spriožil sistema za znižanje. Morda bi morala DORNA te zaplete s sistemom izkoristit in ga prepovedat. Naj bo štartni pripomoček in fertik. Na pamet, probleme so meli Binder, Vinales, Espargaro, Miller zdej posredno Marc in Taka...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 56 minutami, DAMI34 pravi:

lej, to je čisto tvoj problem za koga navijam. Včeraj sem za Beštjo. Ampak to ne igra vloge. Povej mi kot motorist, ali kot voznik avtomobila, kateri se pelje po ac (po prehitevalnem) s hitrostjo samo 100km/h v veliki gneči, kako skočiš na odstavni pas in pogledaš avto. Samo spuščanje plina na AC že povzroča težave, kaj šele če ti crkne avto. Bil in videl, je kr zajebana situacija. Sedaj pa odvzami še ogledala (torej ne veš kaj je zadaj) in zmanjšaj varnostno razdaljo na pol metra...car si, če greš na rob brez povzročanja drame na AC

Torej še 1x, expetri dirk, pojasnite mi, kako se nekdo od dirkačev zapelje h kraju:

1. brez spuščanja plina (ups, motor je trznil, prvič ko je odneslo kolo, drugič ko nekaj ni bilo ok, in so že odpadali kosi, nato je MM pogledal in samo zanihal v svoji liniji, pa je bila pizdarija) 

V prvem krogu, sredi največje gneče, kjer vsi letijo na polno kolo na kolesu? Brez ogledal in vedenja točne situacije?

Daš žigauc? Dvigneš roke, se ne grem več? Hja... :P

Problem je, ker je ljubjenček MM pretiraval, samo to. Zaneslo ga je, potem je dobil dele karamboliranega motorja kateri so mu nagajali....če ne bi pretiraval bi šlo normalno. Ampak so krivi vsi drugi, samo ljubljenček ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

23 minutes ago, vandrovec said:

Problem je, ker je ljubjenček MM pretiraval, samo to. Zaneslo ga je, potem je dobil dele karamboliranega motorja kateri so mu nagajali....če ne bi pretiraval bi šlo normalno. Ampak so krivi vsi drugi, samo ljubljenček ne

Čak, a dobro razumem? Ker je Fabio storpediral Marqueza je kriv Marquez? Smo gledali isto dirko?

• Všeč mi je 1
  • Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Čak, a dobro razumem? Ker je Fabio storpediral Marqueza je kriv Marquez? Smo gledali isto dirko?

Točno tako...in nič drugače 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 37 minutami, vandrovec pravi:

vsi pretiravajo, sploh ta prvi, najbolj od vseh...ampak če ostane na kolesih je car. dal sem ti lepo vprašanje, pa se izmikaš, govoričiš o ljubljenčkih in podobno. tole je dirkanje ne pa kvačkanje in tvoj problem je krivec, kako se pa iz situacije zvlečeš s celo kožo v tem primeru nisi odgovoril.

Moto gp mam rad zaradi moto gpja, ne pa vožnje v krogu kot račke. Zaradi borb, zaradi virtuoznosti pilotov, ter podobno. V to so žal zajete tudi napake, ampak čisto nobenemu od šoferjev ne moremo in ne smemo soliti pameti, so preveč pred nami. Včasih se žal ne izide, pa še kak tehnični problem in smo tam.

• Hvala 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

vsi pretiravajo, sploh ta prvi, najbolj od vseh...ampak če ostane na kolesih je car. dal sem ti lepo vprašanje, pa se izmikaš, govoričiš o ljubljenčkih in podobno. tole je dirkanje ne pa kvačkanje in tvoj problem je krivec, kako se pa iz situacije zvlečeš s celo kožo v tem primeru nisi odgovoril.

Moto gp mam rad zaradi moto gpja, ne pa vožnje v krogu kot račke. Zaradi borb, zaradi virtuoznosti pilotov, ter podobno. V to so žal zajete tudi napake, ampak čisto nobenemu od šoferjev ne moremo in ne smemo soliti pameti, so preveč pred nami. Včasih se žal ne izide, pa še kak tehnični problem in smo tam.

OK, FQ je zaje.al, ker je računal, da bo MM peljal z super hitrostjo. Ta je pa upočasnil, ker ni šlo tako hitro skozi ovinek, pa zanašalo ga je....pretiraval je in potem je oviral, to je logična razlaga. FQ bi pa moral predvideti, da bo tega kekca začelo zanašati pred njim? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

Ja, zaletel se je v njega, ker je naredil potezo, kjer ni bilo rešitve... Relativno gledano ga je sklatil.. Sej pravim.. Ozkoglednost... V obeh premerih je nekdo nastradal zaradi napake drugega... Samo treba je gledat vse vidike.. Ne samo to, kako je izgledalo.... 

Ja bilo je 5-10s...Samo če ti začutiš, da neki ni ok z motorjem, potem se umakni... Ravno zaradi takih stvari... In ne mi rečt, da ni blo milimetre od smrti tole.. 

pred 3 urami, DAMI34 pravi:

vse skupaj se je tako hitro odvilo, da sem samo rekel:

Kaaaaj?

Je pa škoda, da sta MM in FQ odstopila, ker potem je bil samo še ducati žur.

Kako se je hitro odvijalo.... Med prvim in drugim incidentom sem mel čas povedat, kako je rabil 3 ovinke, da je že glavnega kandidata vrgel ven iz prvenstva, se spravil na celo njegovo familjo in šele tam pri stricih v tretjem kolenu je po tleh začel drsat še nakagami... 

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, vandrovec pravi:

Točno to... 

pred eno uro, Kugelschreiber pravi:

Okej, očitno bo res treba uvest varnostno razdaljo... Ker očitno je kriv un zaradaj, če nekdo spredaj naredi bedarijo.... 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, vandrovec pravi:

OK, FQ je zaje.al, ker je računal, da bo MM peljal z super hitrostjo. Ta je pa upočasnil, ker ni šlo tako hitro skozi ovinek, pa zanašalo ga je....pretiraval je in potem je oviral, to je logična razlaga. FQ bi pa moral predvideti, da bo tega kekca začelo zanašati pred njim? :hmm:

ne, to je dirkanje, tako kot gredo kdaj v maline. To ni vožnja po omejitvah, ampak preko meja, vćasih tudi preko meja fizike.

FQ je toliko kriv kot MM...šit heppens.

Zdej če 8x svetovnemu prvaku praviš kekec, no ja, sej neki podobnega je bilo tudi z V46, baje total nesposoben :D Sampovem..sem bil fan Rossija in to je to, sedaj gledam pa dirkanje.

pred 29 minutami, KennyJR pravi:

Ja, zaletel se je v njega, ker je naredil potezo, kjer ni bilo rešitve... Relativno gledano ga je sklatil.. Sej pravim.. Ozkoglednost... V obeh premerih je nekdo nastradal zaradi napake drugega... Samo treba je gledat vse vidike.. Ne samo to, kako je izgledalo.... 

Ja bilo je 5-10s...Samo če ti začutiš, da neki ni ok z motorjem, potem se umakni... Ravno zaradi takih stvari... In ne mi rečt, da ni blo milimetre od smrti tole.. 

Kako se je hitro odvijalo.... Med prvim in drugim incidentom sem mel čas povedat, kako je rabil 3 ovinke, da je že glavnega kandidata vrgel ven iz prvenstva, se spravil na celo njegovo familjo in šele tam pri stricih v tretjem kolenu je po tleh začel drsat še nakagami... 

lej isto vprašanje ti postavljam kot Vandrovcu...tisto, kako se na hitro premakneš s prehitevalnega pasu AC v hudi gneči, pa ti bo vse jasno.

Preden je ugotovil, da je kaj ali nekaj narobe, sta bila že 2 ovinka mimo. Ni časa, da dvigne roko, ni časa da pogleda v ogledalo a je fraj :P da vklopi smernik :P

Vse ostalo je kot pišeš...pravljica.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 minutami, KennyJR pravi:

Okej, očitno bo res treba uvest varnostno razdaljo... Ker očitno je kriv un zaradaj, če nekdo spredaj naredi bedarijo.... 

Ljubljenčki niso nikoli nič krivi, to je višja matematika. Resnica je na strani močnejših...tisti mali, ki se nekaj repenčijo pa nimajo pojma, kaj je prav in kaj ni...:naughty:

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!