Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2022 Dan3 Svalkanje po plažicah...z nadčloveškimi napori 😁 Zdej pa relax Scarabeo 500, a79, Erikcslo in 28 others 30 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno April 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2022 Nekaj utrinkov iz Tunizijske Sahare....po mojem imam pesek tudi že v zobnih zalivkah 🤭 Zadnja dva dneva namreč borbamo s pečenim viharjem in nanosi peska preko cest.... Lep pozdrav Andrej P, mladench, Kawasaki_rider in 42 others 41 4
jvalant Objavljeno April 27, 2022 Opozori Objavljeno April 27, 2022 41 minutes ago, skalaprava said: Nekaj utrinkov iz Tunizijske Sahare....po mojem imam pesek tudi že v zobnih zalivkah 🤭 Zadnja dva dneva namreč borbamo s pečenim viharjem in nanosi peska preko cest.... Hehe, tole me je spomnilo na mladinsko knjigo Odprava zelenega zmaja, ki sem jo bral doooolgo let nazaj "Šejk se je popraskal za ušesom. Šejki se po navadi ne praskajo za ušesom, ampak vrtajo nafto. In to ne po nosu, temveč v puščavi. Puščava je tam, kjer je vsepovsod samo pesek. Pogledaš levo – pesek, pogledaš desno – pesek, pogledaš v čevelj – pesek." kaizer, skalaprava, Kugelschreiber in 5 others 2 6
Popularna objava skalaprava Objavljeno April 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2022 (popravljeno) pred 38 minutami, jvalant pravi: Hehe, tole me je spomnilo na mladinsko knjigo Odprava zelenega zmaja, ki sem jo bral doooolgo let nazaj "Šejk se je popraskal za ušesom. Šejki se po navadi ne praskajo za ušesom, ampak vrtajo nafto. In to ne po nosu, temveč v puščavi. Puščava je tam, kjer je vsepovsod samo pesek. Pogledaš levo – pesek, pogledaš desno – pesek, pogledaš v čevelj – pesek." Peska je res v izobilju, na žalost vpliva počasi tudi že na našo tehniko...stikala na krmilu se komaj še premikajo, vse škrta, nimaš s čim spihat, prav tako vizirji na čeladah, sončni vizir komaj še premikam.... ampak je vredno! Mimogrede, prvi del poti smo prevozili po severnem neturističnem delu Tunizije ob Alžirsku meji.... tisti del nima nobene veze s tisto Tunizijo, ki jo nekateti poznajo iz komercialne scene na slovencem dobro znani Djerbi. Infrastruktura na severu je milo rečeno porazna, ceste pa tako gladke, da sem večkrat pomislil, da imam prazno gumo zadaj. Sem se večkrat vozil v dežnem programu, pa je bilo suho... Zgodba za sebe tam zgoraj na severu so pa smeti.... v primerjavi s tem, kar smo tam videvali prva dva dneva, izpade še Albanija relativno čista, potem veste, kako hudo zasmeteno je! Katastrofa na kubik. Južno je potem vseeno bolje. Evo še ena simpatična slika, ko smo se ustavili in pritegnili pozornost 😊 Popravljeno April 27, 2022. Popravil skalaprava pik1, Joker, Tedybear in 22 others 24 1
Popularna objava pik1 Objavljeno April 27, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2022 . ni bla glih Tunizija, niti ni bila Jadranka ... je bilo pa zato vseeno dost sproščujoče popoldne 😊 ... malo navzgor, pa malo navzdol ... mimogrede pozdravil dva simpatična oslička ... na koncu pa še zaslužena "kavica" 😊 a79, Kawasaki_rider, Satao in 26 others 28 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 28, 2022 Burji člouk uide, policajem tudi. Žeblju pa ne...jebo ga bog da ga jebo. V Krupi vidim prasico kako viri iz gume. Sem reku...a jebigasad, mogoče pa pridem do Pakle Jop..tak izlet sem mel do Kudinega mosta, pa izvira Krupe ( že drugič se nisem uspel zguzat do tam, saj sem tišal hitro nazaj da ne izgubim dragocenih barov) Evo fotke na hitro. bajkr88, Robson, MiNa in 27 others 29 1
Popularna objava maus Objavljeno April 28, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 28, 2022 (popravljeno) Čisto sam Popravljeno April 28, 2022. Popravil maus DAMI34, Erikcslo, Bostjan L in 19 others 20 1 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno April 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30, 2022 bruhnu čez sorico do bohinja , en je probu kok je voda 'topla', komi sm ga sliku , tok je biu hitr zuni 😅 ... ligenjček, Mavti, GregorM in 11 others 11 3
Popularna objava Tedybear Objavljeno April 30, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno April 30, 2022 (popravljeno) Tam, kjer težko srečaš Slovenca. Mimo Trbiža in Tolmeča na San Daniele del Friuli. Pa čez Tilment. Medano, Tramonti di Sotto, pa pol še di Sopra, passo Rest, spet čez Tilment, Villa Santina, v Tolmeč, pa nazaj domov. V Ratečah in Kr. gori talajo bencin....vrste do ceste. Popravljeno April 30, 2022. Popravil Tedybear Satao, Erikcslo, MiNa in 21 others 22 2
Kugelschreiber Objavljeno April 30, 2022 Opozori Objavljeno April 30, 2022 @Tedybear 14:55 v Belcah? odpravlala sva se v paklo. Pa sm nek tečn zadnje cajte. Sm bol za bit doma. Pa je to ratalo. MiNa, ligenjček, RobiRoberto in 6 others 8 1
Tedybear Objavljeno April 30, 2022 Opozori Objavljeno April 30, 2022 Da, na Belci.😀 In da, takrat enkrat, ja. A sem vsaj pozdravu? Kugelschreiber in Kawasaki_rider 2
Kugelschreiber Objavljeno April 30, 2022 Opozori Objavljeno April 30, 2022 2 minutes ago, Tedybear said: Da, na Belci.😀 In da, takrat enkrat, ja. A sem vsaj pozdravu? Nek sca si magala, se mi zdi. En bel pa en Rossijev piskr sta sla nasproti. Na kofe prot trbizu ligenjček, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 6 others 8 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 (popravljeno) Združeni štiridnevni vtisi... Kot vsako za začetek motoleta smo se s kolegi podali malo proti jugu 1. dan. Sreda, start smo premikal kot na GP na pozneje, zaradi vode iz neba. Zato vmesni postanek v vsem znani "Paklenici" kjer smo prespali in nabrali novih moči za nov dan. Prenovljeni odsek... Komentar ni potreben... Postanek preden se zapodimo proti zaprti cesti za I. kategorijo sonce je že nizko... Gospod Ivan je poskrbel za prepotrebno razkuževanje. 2. dan pa proti Orebiču... Fantje iz vseh vetrov... Motorji pa že skoraj veterani, seveda kot mi Seveda imamo s seboj tudi podmladek. Omiš, nekaj se trudijo z mostom "obvoznice". Bo najbolje, da vskočijo kitajci. Na cilju. Priprave na roštiljado v kampu pri kolegu. Mi smo prespali v App, medtem so se konji pasli na travi. 3. dan. Še obisk pri enem motoristu, ki je tokrat izbral "hišo na kolesih" namesto motorja za predprvomajsko potepanje... Del ceste kjer bomo v prihodnosti drveli preko mostu proti jugu... Obvezni postanek za sliko... in seveda še eden. Potem pa obrat in nazaj proti Baški Vodi. 4. dan. Študentski motor čaka na "penzionerja", da odpeketava nazaj proti domu. Kolegi ostanejo še en dan, meni pa vožnja proti domu po dežju ne diši, zato se poberem že v soboto. V Splitu, iz Kaštela proti Lečevici Lepa prazna cesta namesto gužve na obvoznici. Malo po kažipotih, malo po GPS. Skradin... Postanek za osvežitev. Tule je pa precej bolj "frišno". Vodnjak ob cesti Jezerane, Josipdol. Vsega skupaj 1700km po cestah, ki sem jih večino že večkrat prevozil, vendar se jih nikoli ne naveličam. Popravljeno Maj 1, 2022. Popravil MiNa IF7, mladench, Quest in 33 others 35 1
Satao Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 na deponiji.🤦♂️🤦♂️..pri Dudekih..... MiNa, Erikcslo, Kmet2 in 4 others 3 4
Tex Objavljeno Maj 1, 2022 Opozori Objavljeno Maj 1, 2022 (popravljeno) On 4/29/2022 at 5:41 PM, Kmet2 said: Grem v trgovino po zajtrk, vse naberem a masla ne najdem. Tud pantomima mi ni pomagala, pomagal mi je google prevajalnik👌 "Börrrrr" .. "dömi-sel" za naše običajno, ne slano .. meni sicer najboljše slano, "bör salé", še pri nas ga najraje solim .. beurre salé vs beurre demi-sale .. Edit: to je samo preseranvanje, google translate pa to .. že 3x nama je odpadla francija z mopedom, upam, da četrtič uspemo .... Popravljeno Maj 1, 2022. Popravil Tex Erikcslo 1
Popularna objava maus Objavljeno Maj 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 mal pelu Kmet2, Quest, Frenk 67 in 13 others 15 1
Popularna objava drmr69 Objavljeno Maj 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Ostanki srne se še kar cvrejo po motorju, ko se ustavim se vonja po pečenem🙈, odkril še nekaj več poškodb, ampak je pa spet fletn😉👍 Kmet2, bajkr88, MiNa in 11 others 12 1 1
maus Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 pred 27 minutami, drmr69 pravi: Ostanki srne se še kar cvrejo po motorju, ko se ustavim se vonja po pečenem🙈, odkril še nekaj več poškodb, ampak je pa spet fletn😉👍 srne padajo na bmfle 😮 p.s. dobro si jo odnesu drmr69 in Erikcslo 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Čist sam Zrakomlat gledu Satao, bajkr88, pik1 in 9 others 11 1
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Tridnevni pobeg na jug bajkr88, Joker, a79 in 28 others 26 2 3
Popularna objava Satao Objavljeno Maj 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 @maus…ti na ridah je isto kot bi Santa Barbaro gledov…🤷🏼♂️😆😉… @mladench…kaj sej jst sem bil tud..pa se ne hvalim...hecam te…✌️dobr da se nismo kje srečal...😝😆😉jst sem še Jablanico odpelov…..sem pa našu vrhunsko cesto tik za BiH mejo..Crveni Grm-Vrgorac…🔥👍 Scarabeo 500, Tedybear, MiNa in 18 others 20 1
mladench Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 1 hour ago, Satao said: @maus…ti na ridah je isto kot bi Santa Barbaro gledov…🤷🏼♂️😆😉… @mladench…kaj sej jst sem bil tud..pa se ne hvalim...hecam te…✌️dobr da se nismo kje srečal...😝😆😉jst sem še Jablanico odpelov…..sem pa našu vrhunsko cesto tik za BiH mejo..Crveni Grm-Vrgorac…🔥👍 Neb blo čudn, če bi se 😄 polna bosna slovencev. Z nekaterimi smo si sledili vse dni in se srečevali po mestih 🙂 Crveni Grm - Vrgorac pa gume žre 🙂 poznam in večrat uporabil 🤘 Satao, DAMI34, Erikcslo in 1 other 4
Satao Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 27 minutes ago, mladench said: Neb blo čudn, če bi se 😄 polna bosna slovencev. Z nekaterimi smo si sledili vse dni in se srečevali po mestih 🙂 Crveni Grm - Vrgorac pa gume žre 🙂 poznam in večrat uporabil 🤘 jst nisem nobenga slovenca vidu..🤔..učinek šiše-Mostar…🤷🏼♂️🤪😆 kva pa divjaš na jagode v Vrgorac…ode guma…😱 Erikcslo, Kmet2, DAMI34 in 1 other 2 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 2, 2022 Opozori Objavljeno Maj 2, 2022 Tak dolgo sem se po lepem vremenu vozil, da par km pred domom ujamem nevihto. Ne nevihta, to je bil naliv a prišel sem suh domov.😂 Pravi tajming sem ujel😜😜😜 GH019548.MOV DAMI34, MiNa in Erikcslo 2 1
Priporočene objave