SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 Zdaj pa moram Garmina vprašat, če bo znal domov😂😂😂 MiNa, IF7, Joker in 4 others 4 3
maus Objavljeno Junij 11, 2022 Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 čist sam Kmet2, Port Folio, Satao in 4 others 6 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 11, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... uuuuuu, zdele zna bit pa v tej deželi že mal toplo 😮 ... no, bojo pa gume zato tolk bolj limale 😁 ... srečno 👍👍👍 Zaenkrat je vse tako, kot že nekaj zadnjih let v tem času. 30 še nismo prebili... Ichnusa ali dve pa zvečer vseeno sedeta! car_freak, pik1, MiNa in 14 others 16 1
Popularna objava bladerunner Objavljeno Junij 11, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 11, 2022 Nekaj slikic motorjev iz živahnega Portoroža in pa moja malenkost. Kmet2, Kawasaki_rider, markII in 10 others 12 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Da dodam kolaž, nekajdnevnega grmenja po naši obali (brez ovekovečene moje malenkosti) glede na videno,slišano, so vozniki bavarskih drek pump čis navadni reveži Marko P., Satao, RobiRoberto in 9 others 9 1 2
Popularna objava car_freak Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Za nekatere nič posebnega, zame pa prvič: NOCKALMSTRASSE! seveda super truper cesta, malo prometa, pa mrzlo, na vrhu 8 stopinj! Nadaljevali na Malto in čez Nassfeld domov. Vmes smo se še malo izgubili, ampak je bilo prav fajn ko stric google mal za.ebe! 😄 krasna fura in družba, skoraj 500 km se je nabralo! Fazer03, Kawasaki_rider, MiNa in 15 others 17 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Tam okrog Hublja😁 Quest, Joker, MiNa in 15 others 16 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Spet Wajdušna 🤣brez avtocesto nabijat 1600km, da bi slikal eno tablo 😁 /Ajdovščina, Zadlog, Idrijska bela, kopališče lajšt, čez most pa desno po makedamu na vrh Čekovnika, pa dol v Idrijo, še skok na Jelični vrh) bladerunner, MiNa, Quest in 10 others 5 1 7
Popularna objava Qay Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pik1, bladerunner, Marko P. in 10 others 12 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Kwa sta wotročja majkemi 😅 groza 🤪 Satao, Kmet2, Tedybear in 7 others 8 2
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pred 33 minutami, bajkr88 pravi: Kwa sta wotročja majkemi 😅 groza 🤪 zase se brigi Satao in bajkr88 1 1
Popularna objava raza Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 (popravljeno) Ko ne veš kam bi, relacija Trbiž, Mokrine, Belo jezero, Nockberge, Bad Klein....Beljak vedno sede. Pot ponuja vse elemente motoriranja: počasne zavite vzpone, hitre spuste, ravninske odseke proti Špitalu, hlad v gorah in vročino v mestnih kotlih. Skratka uživancijo na vsakem kilometru. Nudeje pomoči motoristu, ker mu je Benelli izdihnil, v Pontebo se je pob spustil kot z biciklom, tam pa asistenca.... Spletna kamera nas ni zabeležila, čeprav smo čakali ob 15h kakšno minuto- dve (sekvenca posnetkov na 10minut). Popravljeno Junij 12, 2022. Popravil raza skalaprava, Quest, mladench in 16 others 18 1
hajamoto Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pred 2 urami, bajkr88 pravi: Kwa sta wotročja majkemi 😅 groza 🤪 To je zdej trio pa adijo. 🖕
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Lepa naša Štajerska😜 F7D8A3C1-3029-4C8C-983A-48B424A9D2AA.MOV RobiRoberto, Satao, MiNa in 1 other 3 1
Joker Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 Jebela, danes sva tako dolgo iskala cenejši bencin, da sva se oba znašla v minus kilometrih po računalniku in sva bila prisiljena natočit ravno na najdražji pumpi, kar sva jih "srečala"... HyperJack, Kawasaki_rider, DAMI34 in 7 others 3 1 3 2 1
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 12, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 (popravljeno) Četrtek je bil plan. Pa dež gre. Pa v petek štart ob 3:30. Tole odvoženo Pranje pa sem do Plitvic zdržal brez kondoma Čakanje na prevoz. Ploče Lepo mirno Tukaj pa edin fibrca pomaga GSu, da se tle lahk zrine. Cilindri weg. Korčula Pa na drugo stran. Vela luka Povrh Korčule pa pista. Odličen asfalt, nič prometa, odlični ovinki. Pa nisem zdržal firbca. Na koncu zaključil tle Za domov pa nekaj burje, kar prazna Jadranka. Letos bil 2x prisiljen naokoli. 1317 km odličnih-mojih.👌 Popravljeno Junij 12, 2022. Popravil Quest skalaprava, pik1, misko1 in 20 others 22 1
pik1 Objavljeno Junij 12, 2022 Opozori Objavljeno Junij 12, 2022 pred eno uro, Joker pravi: Jebela, danes sva tako dolgo iskala cenejši bencin, da sva se oba znašla v minus kilometrih po računalniku in sva bila prisiljena natočit ravno na najdražji pumpi, kar sva jih "srečala"... . ...ne sekiri se ... ene šestič sedmič, ko boš natočil polno ... po takšni ... "najdaržji" ceni, se ne boš več prou dost sekiral 😯 pa. ... pa ni ga lepšga občutke, ko spet prvič "doma" tankaš ... za "pol cene" 😁 Kawasaki_rider, DAMI34, RobiRoberto in 2 others 1 4
HyperJack Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 pred 8 urami, pik1 pravi: . ...ne sekiri se ... ene šestič sedmič, ko boš natočil polno ... po takšni ... "najdaržji" ceni, se ne boš več prou dost sekiral 😯 pa. ... pa ni ga lepšga občutke, ko spet prvič "doma" tankaš ... za "pol cene" 😁 Še dobr da mam študentski moped, pa gre notr sam ene 17 litrov :D. Sm mislu da ne bom rabu pujska razbit, pa ga bom očitno mogu, če bom hotu kj Korzike prevozit Kawasaki_rider, DAMI34, RobiRoberto in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 tankajte sam pol rezervaja, pol zgleda cenejši bencin :P RobiRoberto, VS800 in MiNa 3
Frenk 67 Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 pred 1 uro, DAMI34 pravi: tankajte sam pol rezervaja, pol zgleda cenejši bencin Zame se bencin ni nič podražu, jst zmer tankam za 20 evrov. 😂 RobiRoberto, VS800, pik1 in 4 others 7
VS800 Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 Men sej pucenu, k sm začeu namest za 20 za 15 tankat DAMI34, Kawasaki_rider, Frenk 67 in 5 others 8
Popularna objava skalaprava Objavljeno Junij 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 Že enajst let sva skupaj......bila je to ljubezen na prvi pogled ..... v dobrem in slabem........in še danes sva skupaj! Ne, nisem zgrešil portala Vikend se je naredil lep in v soboto popoldne je padla odločitev! Že leta so minila, kar sem nazadnje kampiral z motorjem in ker je tako naneslo, da sem bil to sobota sam in brez obveznosti, sem si rekel, zakaj pa ne....in sva šla z mojim starim dobrim prijateljem, ki sem ga omenil v uvodu....o mojem modrem RT-ju govorim, da ne bo pomote Ta pot je bila posebna tudi za njega, ker mu je do novega mejnika na števcu manjkalo še manj kot 500km. Že zdavnaj bi ga dosegel, a priznam, da sem mojega starega prijatelja zadnji dve leti malo zapostavil ....malo ga je izrinil XR....kot sem včeraj ugotovil, neupravičeno! Šotor in ostala krama je bila spakirana....v glavi je bil nastavljen "laganini touring mode"...smer Pula......štart Seveda ob obali in obvezni postanek na ovinku nad Plominom... Potem pa malo v notranjost in že sva bila v prečudovitem starem delu Vodnjana... Skromni domek sva postavila v kampu Brioni...velik motor, velika parcela Skromni domek se je izkazal in spal sem odlično..... vsekakor bova tole morala ponoviti....še letos! Seveda, zjutraj zajtrk in jutranja kavica, ki bi še mrtvega obudila....ne, ni bila tako slaba, ampak tako dobra Ob odhodu narediva še selfi.....danes bo padla okrogla cifra in se spodobi, da je selfi kot se šika Nekaj serpentin sva si zaželela in že sva bila zgoraj....Učka! Ker sva se na Učko dvignila iz obale, sva se spustila na drugo stran proti notranjosti....še malo....še malo in evo ga Moj prijatelj je obrnil 300.000 km na svojem števcu...čestitam! Pred enajstimi leti, ko sva se spoznala, si jih imel dobrih 40.000km....veliko asfalta je odbrzelo pod nama, še več bencina je steklo skozi tvoje šobe....tudi zaletela sva se skupaj (ne po najini krivdi) in preživela oba! Si zadava nov cilj? 400.000? Seveda, dajva....enkrat bo tudi ta številka na tvojem števcu Še Mi2.... Ob tej priliki želiva vsem motoristom srečno vožnjo! Lp. MARE 65, Fazer03, Kawasaki_rider in 43 others 32 14
Popularna objava izibajker Objavljeno Junij 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 Sobotni krog. V Grožnjanu: palačinke + kofe. Pa še ogled bolšjaka na glavnem trgu. V Seči: kosilo + en tavelik pir. V gostilni na terasi tik ob cesti so imeli pršilnike, ampak je bilo vseeno tako vroče in soparno, da je tisti pir kaj kmalu izpuhtel. V Portorožu: evropsko srečanje HD motoristov. Je bila taka gužva, da se mi ni dalo nikjer ustavljat. Pa tudi sicer sem tisti dan na cesti srečal obilo žlahtno-rohnečih mašin... V Izoli: plan je bil, da ne grem čez center ter pridem do Kopra. Ampak ne po obvoznici. Pa sem naletel na zaporo in slabo označen obvoz (ali pa sem ga spregledal). Nekaj sem kolovratil v hrib, sfalil še en odcep in se kmalu znašel v Kortah. Moto dneva: zakaj bi se peljal po znani poti, če se pa da lepo zakomplicirat... V Kopru: še en kapučin + krof. Potem pa črta proti domu... Fotke ni nobene, zato lahko kdo tudi posumi, da me tam sploh ni bilo. Drugih dokazov nimam. Razen ene parih pripopanih muh na vizirju. Pa še te sem včeraj spucal... Joker, Kugelschreiber, RobiRoberto in 11 others 12 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 Čestitke RTju za okrogli jubilej. skalaprava 1
skalaprava Objavljeno Junij 13, 2022 Opozori Objavljeno Junij 13, 2022 pred 42 minutami, DAMI34 pravi: Čestitke RTju za okrogli jubilej. Hvala, hvala....se bliža tudi že druga okrogla...XR jih bo imel zdaj zdaj 100 jurjev okroglo....ah, kako hitro teli moji otročiči odrastejo Kawasaki_rider, MiNa, GregorM in 1 other 4
Priporočene objave