joc987 Objavljeno Februar 14, 2022 Opozori Objavljeno Februar 14, 2022 Pozdravljeni! Malo me zanima, kakšne imate kaj vi izkušnje z naročili rezervnih delov za motorje iz spletnih trgovin itd.. Meni ni nič čudno, da je Slo., tam kjer je.. Moja izkušnja, naročil sem en filter za zrak preko spletne trgovine iz Slovenije (ne bom omenjal trgovine, ni moj namen blatiti prav njih ) in veselo že čakam 8 dni. Ob nakupu je pisalo, da imajo zadevo na zalogi in me obvestijo na mail, ko bodo poslali. Po 8 dneh še nič, zato sem jim danes pisal. Sem pa 14 dni nazaj, nekaj naročil iz Nemčije in ni ga vrag, dobil v 7 dneh. Pri nas pa po 8 dneh še zapakirali niso...aloooo, pa kje mi živimo u Gongruziji??? Lp Jože
Joker Objavljeno Februar 14, 2022 Opozori Objavljeno Februar 14, 2022 Imaš pa res smolo. Ogromno naročam tako v tujini, kot v Sloveniji. In iz Slovenije sem praktično vedno dobil naslednji dan oz. najkasneje v dveh dneh, če sem poklikal popoldne. Neodvisno od trgovine. joc987 1
Sam dePihlja Objavljeno Februar 15, 2022 Opozori Objavljeno Februar 15, 2022 Veliko teh spletnih trgovin je sicer v slovenščini, s slo. kontaktom in slo www. naslovom, v bistvu pa gre za tuje firme, po večini iz vzhoda Evrope, katere pošiljajo izdelke iz svojih držav. Pred kratkim sem naročil ene zadeve, trajalo je tri tedne ?, izgovarjali so se na korono... joc987 1
Kaldu Objavljeno Februar 16, 2022 Opozori Objavljeno Februar 16, 2022 Naročanje iz tujine sicer je imelo svoje prednosti, počasi se za (skoraj) isti denar dobi dele v Sloveniji. Morda je razlika cca 10 % ampak s pogojem, da ne rabiš rezervne dele nujno. Sem kar dosti naročeval iz tujine, (avtodoc, ebay,....) pa se mi je zgodilo, da sem na naročilo čakal tudi več kot 14 dni. Sedaj raje poiščem del v slovenskih trgovinah, pokličeš in greš iskati. Če pa ti pošljejo je pa čez dan dva doma. Lep primer je gumi tesnilo za glavo ventilov BMW- R. Iz tujine skupaj s poštnino stane isto kot v VAL-u. Sem naročil jo tam in naslednji dan sem jo šel prevzeti. joc987 1
Buschi Objavljeno Februar 16, 2022 Opozori Objavljeno Februar 16, 2022 Modelarski kolega, najdi mi lamele sklopke za Rotax 122 v Sloveniji.
Kaldu Objavljeno Februar 16, 2022 Opozori Objavljeno Februar 16, 2022 pred 34 minutami, Buschi pravi: Modelarski kolega, najdi mi lamele sklopke za Rotax 122 v Sloveniji. Nimam časa; lahko pa preverim pri kolegih letalcih, kje oni nabavljajo dele za ROTAX-e. Moj post je mišljen za dele, ki se jih da dobiti v Sloveniji. Za exotiko pač bomo morali naročevati iz tujine še naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se