DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 sej tema in čvek okrog tega že obstaja. S killswičem ne ubiješ motorja, je pa tako kot piše Qay, določeni porabniki še gorijo. Kilam moped, ko rabim na brzino ugasnit v prvi v kakem klancu, potem pa tak al tak moraš obrnit ključ, drugače luči gorijo (najmanj to) V navodilih je jasno napisano, kako se ugaša motor. Simpl ko keks. tak da, tale tema je brezveze klonk oziroma se selimo na pravi naslov- GoBobi in Mavti 1 1
pik1 Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 . ... enga ugašam s tipko ... črne barve 👍 ... tadruzga pa največkrat s ključem ... 👍 ... glih ta pa včasih tud sam crkne, predvsem kadar se uležem z njim 😵 IF7, tomaz69 in DAMI34 2 1
Zok Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Kolk sem probaval, se mi oba sama ugasneta ko jih fuknes po tleh. DAMI34, smasher, Kawasaki_rider in 2 others 5
Mavti Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Tud moj čeprav kume skuter, ko ga- oziroma, ko me vrže takuj ugasne Zivnorc in Kawasaki_rider 2
gasperX Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Knof za prizgat in ugasnt drgac ne gre ni kljuca ni ni Zivnorc 1
FatAndFurious Objavljeno Marec 30, 2022 Opozori Objavljeno Marec 30, 2022 Sepravi kill switch na ON ne more praznit baterijo če je ključ na off in ven iz ključavnice?
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 pred 10 urami, FatAndFurious pravi: Sepravi kill switch na ON ne more praznit baterijo če je ključ na off in ven iz ključavnice? tako je, ne more. Pri meni je vedno na ON, ugašam pa s ključem. Če pa motor ugašaš s stikalom (kill switch) potem gorijo luči, določeni drugi porabniki armaturka itd...pa še vedno moraš s ključem na koncu izklopit vse. Kll sw uporabim samo ko včasih ugašam v kakih klancih v prvi brzini, potem pa itak ključ obrnem. Zivnorc 1
maus Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 Večinoma ga ninđe ugašamo na ključ... ostali ponavadi sami crknejo, ko se ustavijo Zivnorc, VS800, IF7 in 3 others 1 5
Zivnorc Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 ... če mi ugasne, ko se ustavim, mi še niti ne gre tolk na živce, kot če mi ugasne, kadar speljujem.... C eagle, Kaldu, Zok in 3 others 6
Kaldu Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 pred 6 minutami, Zivnorc pravi: ... če mi ugasne, ko se ustavim, mi še niti ne gre tolk na živce, kot če mi ugasne, kadar speljujem.... Tko kt v Trbovljah 😅😅😅 Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2022 Opozori Objavljeno Marec 31, 2022 pred 19 urami, pik1 pravi: . ... enga ugašam s tipko ... črne barve 👍 ... tadruzga pa največkrat s ključem ... 👍 ... glih ta pa včasih tud sam crkne, predvsem kadar se uležem z njim 😵 ti lih veš, še navodil nis prebral od prvega, kaj šele drugega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se