TakeALookAround Objavljeno Junij 12, 2022 Deli Objavljeno Junij 12, 2022 Dej ksn taprav tank sliki Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2022 pred 11 urami, TakeALookAround pravi: Dej ksn taprav tank sliki Dej ga ti v Ljubljani😂 Frend tu poteka življenje, kot pri nas, no edin v Ajdovščini, tam je skoz vojna😂 Fazer03, FACO, lasagna in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 13, 2022 Deli Objavljeno Junij 13, 2022 pred 51 minutami, Kmet2 pravi: Dej ga ti v Ljubljani😂 Frend tu poteka življenje, kot pri nas, ne preveč svojga mnenja pisat.. ga boš raje, ko se vrneš ... vem, da boš razumel... drugi itak ne razumejo mladench, Kmet2, FACO in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2022 pred 8 minutami, maus pravi: ne preveč svojga mnenja pisat.. ga boš raje, ko se vrneš ... vem, da boš razumel... drugi itak ne razumejo Imaš prav, kot skoraj vedno😘 FACO, maus, Kaldu in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 13, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 13, 2022 13.6.2022 Kijev (UA) Lahkih nognaokrog😇 Dobro jutro ljudje. Spal nisem 42h in odspal celih 8h. Ja še v spanju se bojim, da bom kaj zamudil😂 Vstanem si oči pomanem in na zajtrk. Nisem si ga naročil v sobo😂 grem v mesto, sem v strogem centru. Spet je mesto živo👌 Namreč včeraj sem vam pozabil napisat, da imajo po 21h nekakšno policijsko uro. Lahko se prosto gibaš a vse je zaprto, vsi lokali itd Je pa tak pri meni, vse moram probat sam, podobno kot k rečeš de je bog v nebesih vsi verjamejo...k pa rečeš de je barva frišna more pa vsak probat če je res...😂 Uf zajtrk je bil res obilen💪 včeraj sem zamudil večerjo, ker sem hepan pisal post, namesto da bi šel na večerjo. Škodilo ne bo mal posta. Če kdo potrebuje six pack sam naj gre z mano na trip😂 Garantiram izgubo telesne teže! Tako v centru pijem kavico, ko se mimo pripelje motorist. Beseda dve in že smo na ti. Kaj to v moji google angleščini pomeni ne vem, ker ne govorim prav niti časov kaj šele sklanjatev. Primer moje angleščine: Jaz spat, jaz lačen, jaz potrebujem gorivo, jaz se zgubil😂 In preživim povsod v svetu do zdaj💪 Skratka dogovorimo se za srečanje, saj smo se na Zavodu Belih Angelov dogovorili za donacijo v materialni obliki, no bolj podpora našim bratom po vonju bencina. Ne podpiram politike, vedno pa bom ljudi, ki trpijo zaradi nje, pa naj bodo to Afganistanci ali kdorkoli drug. 😇 Ne spremljam tu politike a so me na recepciji poučili kje je hotelsko zaklonišče😳v primeru raketiranja. A se kaj novega dogaja🤔 Ob 15h po tukajšnjem času pride do mene predsednik kluba Ducati-UA. Alex. Prvo sem kar mal slino pogoltnil, urejen v poslovni obleki in na Ducati nejkedu😁 Debatirava na splošno in meriva qrce😉 Seveda imam jaz večjega. 😂 Moja pravi, da ko jo vprašajo koliko sem visok jim odgovori 210cm s tičem vred😂😂 Ker je problem z gorivom motor ostaja v štali, pripravljen za štart. Ko smo ravno pri gorivu : Eno vprašanje za vse ženske prijatljice. A ve tudi 'otresete' pištolo za tankat na bencinski ali imamo samo mi tipi to že 'prirojeno'? 🤔😁 Pokliče taxi in ga tudi plača v obe smeri. 👌 V redu dec, bejbi fejs toda odločen sogovornik z jasnimi načeli, odvetnik. Odpeljem se do sedeža Ducati-UA, kjer predam donacijo predsedniku in direktorju. Vse poteka sproščeno v dobri vibri. Zagotovi mi, da bodo stvari kot štumfi, kroksi, majice itd prišle v prave roke. Povem mu še o našem zavodu BA, izmenjava si kontakte, dava roke in vsak na svojo stran. Evo delovanje BA se širi preko mej EU💪😁 Ooo da ne pozabim, dobil še članstvo v Ducati club UA, izročili so mi kartico, ki to potrjuje in še nekaj malih darilc👌 Če bo kdo potreboval pomoč tu v UA in sploh da vozi Ducati, naj me kontaktira, dobi kontakt. Ko se vozim nazaj gremo mimo telekomunikacijskega stolpa RTV in stavbe ki so ga raketirali baje 14 dni pred mojim prihodom. Umrlo je nekaj ljudi. 😪 Vse kar je v Kijevu porušeno so telekomunikacije in stavbe povezane z vojaško infrastrukturo. Civilni objekti so nedotaknjeni. Veste un filing, da si naredil nekaj dobrega, men je top. Edino receptorka mi gre na ku... no raje na živce, antipatičen sem ji. Ja niso vse ženske iste, enim se dopadem, ene pa sploh nimajo okusa😂 Grem v mesto na sprehod, še več tankovskih ovir, bunkerju. Zanimivo je videt kako se prepletajo vojne ovire z normalnim življenjem v mestu. Na neki točki na tankovsko oviro nalimam emblem Belih Angelov, naj jih čuvajo😇 vsi smo angeli na nek način. VID_66700625_170756_323.mp4 In še delujoči oklepnik, taman za našo Ljubljano😂 sploh na parkiriščih... Nekaj normalnega pojem, saj so mi vse McDonald's zaprli😂 V trgovini nabavim vodo in nujne zalihe. Plasticna vrecka, naj bi potrebovala 500let, da razpade...🤔 "Men razpade, ze 50m od stacune...😂 Ura je večerna in grem v hotel, privoščim si kopel in zlijem dan v besedo in sliko, ki jo ta dih berete in vidite😏 In tako kot pri nas v Sloveniji tudi tu vsakih 60 sekund mine minuta😁 Tabrihtni boste vedeli kaj želim povedat. Vmes osrečim še brezdomca, vidi se mu težko življenje na obrazu a toplo srce, vsedem se poleg njega, mal poklepetava, sej oba ne razumema kaj govoriva a kako malo je treba da razveseliš človeka, stisk roke, cigarete sem mu kupil in dal par evrov. Oba sva se dobro počutila. Na tej točki se danes posljavljam, jutri imam nabit urnik😂 Misel dneva ki mi pride mim vsakič ko sem na tripu: "Ni vsak dan lep, toda v vsakem dnevu je nekaj lepega..." ❤️ Kmet vas ma rad😘 Bmflar, Quest, ftp in 33 others 30 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 (popravljeno) @Kmet2….priporočal bi ti, da si privoščiš piroge….Pierogi…popečene…👍😋 aja…dej ko boš šel za Afganistan mi sporoči bom šel poleg….poznam enga talibana k fura Geesa…pa črne kufre ma..🤷🏼♂️😆 Popravljeno Junij 14, 2022. Popravil Satao Quest, Kmet2 in bojc84 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2022 (popravljeno) pred 1 uro, Satao pravi: @Kmet2….priporočal bi ti, da si privoščiš piroge….Pierogi…popečene…👍😋 aja…dej ko boš šel za Afganistan mi sporoči bom šel poleg….poznam enga talibana k fura Geesa…pa črne kufre ma..🤷🏼♂️😆 Zamenjaj motor, kar poznam teh gsarjev so sami problemi z njimi😂ali pa z motorjem🤪 Popravljeno Junij 14, 2022. Popravil Kmet2 FACO in bojc84 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 14, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Zbudim se v vetrovno, mrzlo deževno jutro😔 Imam s seboj tudi dežnik, obvezna oprema. Ravno sem preko maila izvedel, da so mi podaljšali dopust😁👌 Plane tripa sem pojačal💪 Jutri grem... naj ostane do jutri skrivnost😏 Zmenjen sem z brivcem pri katerem sem bil ko sem se vračal iz Uzbekistana... Moram se obrit saj grem jutri na dokaj rizično regijo, da me ne zamenjajo za kakšnega borca 😂 Vmes zajtrk v neki turški restavraciji, top baklavo imajo, pojem kar dve in se vračam v hotel mimo fitnessa tam pa napis. "Ti zmoreš več!" Vrnil sem se v restavracijo in ruknil še dve baklavi😂 Ko pridem k brivcu zunaj v koritih raste trava, ganđa po kmečko😁 Lepo me popedenajo in spet sem ko nov. Zdej tak lep gladek, nobene sivine, uf upam, da mi ne ustavi šolski avtobus al pa da bom moral z osebno na pir😂 Grem v muzej vojaške zgodovine in na ogled parka ter kipa matere Ukrajine. Do kipa nisem prišel, samo od daleč, ker je zaradi trenutne situacije prepovedano,saj je to je njihov nacionalni ponos in se bojijo sabotaže. In v tem ko se sprehajam in igram turista začnejo tulit sirene za napad... prvi trenutek pomislim, faaak in gledam v katero luknjo naj se skrijem😳 Gledam okrog, ljudje ne trzajo, mal si odahnem in prvega ki zna angleško vprašam kaj dogaja... Kakor sem razumel letijo rusi in radar jih je zaznal zato sprožijo opozorilo pred morebitnim napadom.... spet samo faaaak... faaak... faaak In nadaljuje, da je to pogosto a da se ne zgodi nič khmmm 😵 Moram priznat, da sem srce čutil v gatah za trenutek, prvič odkar sem tu. So far so gut, naj me čuvajo angeli še naprej. V muzeju pa razstava vojne, ki poteka. Čevlji umrlih vojakov😪 Njihove uniforme z imeni vred ter dokumenti. Ni dobr filing, čutiš v zraku... Zdej pa nekaj kar me je sezulo😳 Vedno tiščim betico kamor ni treba. Vprašam jih kje se skrijejo, ko je napad. Sirene so mi dale mislit🤔 Samo mene odpelje receptorka v njihovo zaklonišče.... Fotografije povejo vse😔 Mogoče me boste imeli za paranoičnega ampak nisem ravno bojazljiv toda odkar sem se prijavil v hotel in kamorkoli grem v Kijevu imam občutek, da videvam vedno iste obraze cirka 4-5 ljudi😳 🤔 Ne vem mogoče je samo v moji betici, pustimo stat. Ko preveč mislim me boli glava, rajši vozim😁 Mladina v muzeju, pohvalno, toda kar je v Ukrajini moda mi v Kočevju nosimo okrog bajte in na vrtu😁 Od tu pa po nov foun in njihovo sim kartico, ne sprašujte😂 Očitno sem hudo sexi-življenje me non stop jebe. Prav razmišljam, če si življenje prižge čik, ko me pojebe😂 Dost imam za danes stresa, moram pripravit in pregledat motor. Si uštimat navigaciji in jutri novim zmagam naprej💪 Misel dneva: Išči priložnost ne varnost. Čoln je v pristanišču varen a dno mu bo počasi zgnilo😏 maus, mladench, bojc84 in 24 others 24 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 3 hours ago, Kmet2 said: Zamenjaj motor, kar poznam teh gsarjev so sami problemi z njimi😂ali pa z motorjem🤪 kwa naj KTM kupim za v garažo…😝😆 že zdaj vidim da bo en k…iz te vutre🚬🌿…pomoje so ženske bilke..🤷🏼♂️😆 zdaj se samo še manjka, da te kje v duetu z Karmen Švegl vidim na tv…😀🙏 🍀🍀🍀 Kmet2 in bojc84 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 15, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 15, 2022 15.6.2022 Kijev (UA) - Odessa(UA) Cca 600km Dobro jutro si rečem, vstani dan se ne bo zjebal sam😁 To vam je isto kot : "Ko rano rani, rano zajebe." Spakiram in na izzy proti morju, dost mi je hotelske banje. Receptorka, ja tista zoprna 😁me danes ob slovesu prijazno opozori naj se v Odessi ne kopam😳 Po moje je bila vesela, ker odhajam. Mala debelušna, pregovorim jo za selfi😂 V hotelu so zaposlene samo ženske in v večini lokalov, ker so dece imobilizirali v vojsko. Meni se zdi, da sem že napisal pa vseno. Namreč morske mine so nastavljene vse do 15m pred obalo, govorim turistično obalo pred hoteli. Vlada je izdala odlok o prepovedi kopanja a tega ne upoštevajo zato je preden sem šel v UA enega od zagriženih kopalcev odneslo v luft😔 Predvčerajšnim še drugega😳 Jaz se ne bom kopal, vsaj v morju ne. Sem hotel na dopust k Milena Kneževič v Paklenico pa je mela vse polno, zato zavijem v Odesso😂 Ko se vozim po UA me ima večina za pogumnega. No nekateri za neumnega. Veste kaj je pravi pogum? Ko poizkusiš prdnit, ko imaš drisko😂 Dan je lep, sončen, taprav za rajdat. Med vožnjo se igram z navigacijo. Ker imam čas in kratek tranzit, vmes med glavnimi cestami izbiram bljižnice, makedam, ozke poti to kar mi paše. UA je podobna Vojvodini, prostrana polja pšenice in koruze tu si najdem obvoze in včasih tudi okol riti v žep😂 Med tranziti pogosto razmišljam o svojem življenju, kako rešit kak problem, ki me tare, koga kam v PM poslat in koga iz tam potegnit ven😁 Ko pridem domov to realiziram in tako bo tudi tokrat😎 Proti Odessi mi je šlo zlo na knap z gorivom. Peljem cca 100kmh da varčujem, nizki obrati in lagano. 200km pred obalo pa spet najdem gorivo, juhuhu vse nafilam do plafona. 100kmh😂a se hecate, ožeži miško😂 160kmh. Po poti najdem nekdanjo podružnico srbske Zastave🤪 Kaka pištola al pa fičo bi prav prišla🤪 50km pred obalo pa se začne pravi teror s cestnimi blokadami policije in vojske. Od vprašanj zakaj grem v Odesso pa do kam pol, kje sem bil itd Dokumenti, odpirat prtljago 😵 Tok so me znervirali, da ko me je na zadnji blokadi v mesto vprašal zakaj v Odesso, sem mu rekel rest in peace... samo dokumente mi je dal nazaj in se nasmejal😁 Fotografirat te zasede, strogo odsvetujem, ko me je videl sem moral izbrisat fotko, čist nervozni in podrobni pregled mene in prtljage... 😳 V mestu pa spet borba za gorivo. V kantah imam še 20l a v tanku samo še hlapi. Par fotk Odesse... Po 2h končno najdem bencin a poglej ga zlomka tu pa je limit 10l. Ker imam UA sim kartico in na voljo podatke mu v google prevajalnik napišem da plačam dvojno... Me pogleda z iskrivimi očmi in pravi: "Naredi še en krog in pridi spet sem po novih 10l. Tak naredim in mu v žep stisnem 10€. On vesel, jaz vesel in pripravljen, če se slučajno situacija spremeni, da samo potegnem nazaj na celino. 💪 Na vsaki pumpi pa hranim potepuške psičke. V Iranu sem jim zmetal vse konzerve rib, ko sem se vračal proti Turčiji😁 Ne morem si pomagat, zelo rad imam živali, bolj kot ljudi. 😔 Najdem spet en poceni hotelčič, pa si privoščim za moj prihajajoči rojstni dan. Vsako leto se počastim z enim moto tripom po moje, ki ni za vse ampak samo za mene. Takrat izbiram nenavadne destinacije, največkrat takšne, ki jih velika večina ne želi, men so pa top. Ja vem, že mama mi je rekla, da sem specialen😂 Skratka hotel je luda kuča, od delfinov... VID_20220615_173617.mp4 VID_20220615_175111.mp4 savn... , fitnesa... bazena na strehi pa do.....vsega👌 VID_20220615_172331.mp4 Vse sem si privoščil na obali pa veliko ploskal. Ne ni nobenega benda... komarji so😁 Tu v mestu se ne čuti vojno stanje, čeprav so ruske ladje pred vrati Odesse in blokirajo veliko industrijsko pristanišče. Ljudje so sproščeni, res pa je, da se v morju ne kopajo, zaradi prej omenjenega. Skratka po vsem stresu z gorivom, vojaki itd sem kot v milnem mehurčku. Čist na off😎 Danes sem vzel na izzy tranzit cca 600km a sem vseno utrujen. Grem v savno, đakuzi... ... mal božam delfine in srkam Đeka. Ja tudi to je moj motorizem ne samo sadomazo😂 Danes v tem vzdušju zaključujem dan. Jutri pa na ogled Odessinih znamenitosti. Špilam turista😁 Od zdej naprej se premaknem samo toliko, da nebi kdo slučajno, mislil, da sem mrtev😂 Motor imam parkiran pred vrati resorta😎👍z vsemi kantami gor😂prou ne paše v fotko😂😂 Nasvet dneva: Če hočete, da vas spremlja sreča v letu 2022 mi nakažite 100€. Ne prekinjajte te verige sreče😂 Kmet vas ma rad❤️ Rock hard, ride free all day, all night😁 VID_20220615_171224.mp4 a79, IF7, maus in 31 others 29 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Junij 15, 2022 Deli Objavljeno Junij 15, 2022 Sem prav vesel, da tale taksi še vozi. Očitno je neuničljiv. Tole je par let nazaj… Kmet vse dobro še naprej ( in jasno nazaj). a79, Tedybear, RobiRoberto in 1 other 2 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 16, 2022 16.6.2022 Odessa (UA) - lahkih nog naokrog😎 Preden včeraj zaspim si še enega Đekca prvoščim na balkonu ob polni luni😎 Še mal mojega osebnega fačuzija, pojem, uživam😁 VID_20220615_223325.mp4 Grem počivat, ura polnoč. Luč mi še gori, balkonska vrata odprta se zavijem v kovter nakar foun😳 Dvignem, na drugi strani resen moški glas naj takoj ugasnem luč😳, da je tako pravilo zaradi Rusov na morju... Fak, grem na balkon nobene ladje, nobenih Rusov, tud podnevi dokler seže oko nobene ladje, tud kajaka ne. Pouči me o pravilih in če jih nisem prebral khmmm ne znam UA. Kaj vse lula rodi samo para neče😎 Jbg ugasnem da je koza cela in volk sit. Pravi dokaz, da nas je naredil bog še nisem videl. Dokaz, da izhajamo iz majmuna, pa srečam vsak dan😁 Poke in eksplozije daleč stran se sliši, ampak samo ponoči ko se vsi zvoki dneva poležejo. Vojno žarišče, tisto pravo je cca 100km stran. Ne vrjamem, da bi se to slišalo od tam🤔mora biti kje bližje🤔 Jbg, zaspim, Đeki dela👌 Zjutraj se zbudim. Celo tehtnico imam. Na mojih tripih shujšam (daljših) do 12kg💪 Trenutno sem minus 6kg. Stopim na vago, 65 kg na skoraj 190cm. Eh zdej lahko spet vse požrem😂 Še glavnik in fen najdem, nepogrešljivo za mene😂 Na zajtrku spet vauuuu ne bom vam več težil z luksozom ampak vauuu od školjk, rib pa do jajc, skratka vse kar si lahko zamisliš in več. Privoščim si dagnje😋 in jajca, ki so nepogrešljiva na mojem jedilniku že 15 let. Ob zajtrku pa možak na klavirju😇 Huudooo. Ko mi pečejo jajca vprašam zakaj so vse table v prometu, ki označujejo kraje prelimane da se ne vidi mest, niti ulic iz Kijeva do Odesse. Pravi, če pridejo Rusi, da jih tako deziorentirajo🤔 Resno🤔 jaz sem brez navigacije, kot zgubljen v vesolju pa sem prišel do tu. 😂 Še dobro, da sem normalen na svoj poseben način, sploh nimam nobene konkurence😎 Sprašujem še o eksplozijah, ki sem jih slišal v bližini. Pravi da so teden nazaj spustili par raket na mesto in da je bil poškodovan civilni objekt, ter kar nekaj mrtvih😪 Da ni varno in da lahko vsak čas poči. Prosil sem ga če mi to lahko pove v kamero. Pravi da ne, ne sme, ker je zaposlen v hotelu. Tokom dneva bom poizkusil kakšnega nahecat za izjavo, al bom buške dobil al pa izjavo o realnem stanju. Pozabil sem včeraj še napisat zakaj ni fotografij vojaških ček pointov. Zato, ker sem res kmalu buške dobil, ne pustijo, modeli so oboleli, vzeli foun in pred njimi sem moral brisat fotke, pa še podrobni pregled mene in prtljage. Jbg razumljivo za situaciji, včasih mal preveč provociram in izivam srečo. 😔 V sobi si operem cunje, podobleko itd Imam možnost tu dati oprat, a imam mojo srečno podobleko že 15 let in jo ne dam nobenemu v roke. Ja saj sem povedal, da sem malce poseben🤪zaradi tega, ko sem se rodil sem bil tako jezen na svoje starše, da z njimi nisem govoril več kot eno leto🤪 Na balkonu sušim cunje, sam čakam klic iz recepcije😂 V hotelu imajo prav posebno fukiš sobo za kajenje😎 Grem v mesto in na recepciji tupim da bi rad taxi do centra, da se razgledam. Dajo mi svojega šoferja z Mečko 500 SEL😳 ki me vodi po centru. In to za 8€😁 VID_20220616_103234.mp4 Še se vrnem v Odesso garant! Vmes se pogovarjam s svojim šoferjem o tukajšnjem standardu, njegovi plači... Pravi, da ima bruto xxxx. Ti meni neto povej. Bruto je približno tako, kot da meriš dolžino tiča skupaj z hrbtenico😂 Hotel sem pogledat katakombe, ki jih je v Odessi za cca 3000km,si zamišljate koliko je to🤔 Za primerjavo, Rim jih ima za 300km. Ampak to bi zahtevalo kup organizacije, saj niso na delovni čas, odprejo posebej po dogovoru itd Nimam jaz časa celi dan, treba nazaj v fačuzi, savne, med delfinčke... 😂 In jutri proti domu, saj moram zaradi situacije v službi biti v torek na delovnem mestu😵 jbg a letos imam še nekaj planov, toda v septembru, do takrat vam bom dal mir na netu😂 Šetam po parku ko zagledam možaka, ki izstopa, ogovorim ga. Trenutno je na dopustu in je štabni vodnik, ne vem če sem prav razumel ker ne zna angleško, jaz pa sem se pogovarjal z njim po google prevajalniku😁 Model je bil pred 20 leti šampion Ukrajine v bodybuildingu💪 Poguglajte Trojan Volodimer Ivanovič. Narediva selfi😎 Sam še čakam Vitalij Klička😂 Peljejo me po najlepši ulici v Odessi mimo operne hiše ki je bila zgrajena leta 1878. Odesso so zgradili imigranti iz Španije, Francozi, Angleži, veliko je zgradb, ki so jih zgradili Poljski arhitekti. Gremo mimo kipa Taras Shevchenko, ki je poet in pisatelj nacionalnega slovesa. Kličejo ga oče ukrajinskih pisateljev. Rojen 1814. Umrl 1861 Pogledamo monument neznanega vojaka, ki predstavlja WW2. Še ena zanimivost, med WW2 so v Odessi naredili svoj tank, naredili so jih iz kmetijskih traktorjev. Pogledamo najlepšo hišo v mestu, ki jo je zgradil poljski arhitekt Lev Vlodek. Pogledamo dvorišče, notri polno malih trgovinc in pred vhodom talni pokrovi. Hmmm tako izvem da so po katakombah vozili robo do teh trgovin, noro res. In v tem dvorcu poroka, res imam srečo. ❤️ V tem mestu so v Sovjetskem imperiju imeli prvo visoko šolo, kjer je študiral tudi Puškin. Gremo še v muzej na prostem, ki predstavlja staro Odesso. Izvem da so imeli velik problem z vodo in obiščem prvi takratni vodnjak. Dost imam kulture, ostalo googl ve pa glejte. 🤪 Me je hotel peljat se vamo tamo, pa sem rekel vozi Miško v hotel😂 Nisem jaz ravno nek maratonc z umetnimi koleni, vse me boli. Po moto nesrečah, ki sem jih preživel je zame življenje že počasi ROZA... artROZA, nevROZA, skleROZA, osteopoROZA, skratka vse je ROZA🤪 Nekaterim škripa veza, nekaterim postelja, meni pa sklepi🤪 Zdaj izvem zakaj tankam bencin po 2.8,drugače je 1.8€ tu v UA. Tam kjer ga imajo po 1.8 so kilometrske kolone. Jaz pa najdem pumpo kjer ni gužve in natankam, no sej počas bom vse skužil. 😂 Pridem popoldne nazaj v hotel, nekaj vase vržem in urejam fotke, študiram po kateri poti domov in podobno. Kljub vsemu se včasih dolgočasim in sem kak trenutek osamljen in ravno takrat gledam en film k sta se prjatla dobila v gostilni na piru. Solzne oči sem dobil😂 Izkoristim še ponudbo v hotelu, kar je vključeno v ceno in v sobo mižat. Jutri je nov dan. Kar veliko denarja zapravim za svoje tripe pa mi šine misel, da v google napišem, kako preživeti z SLO plačo. Evo ga: "Še vedno išče🤔😂. ' Poigravam se z mislijo, da ostanem še en dan in potem direktiva domov. Spet imam cca 2000km in rad bi bil spočit, da ne bo kakšne neumnosti. Lahko noč, se beremo jutri😇 Nauk dneva: Volk se skrije za grm. Pride mimo lisica. Volk zakikirika. Lisica skoči v grm. Volk jo nategne. Nauk: Če znaš tuje jezike, lahko vsakega nategneš😁 LpKmet💪 Še par fotk iz parka... maus, Bmflar, Loba in 25 others 27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 16, 2022 Deli Objavljeno Junij 16, 2022 @Kmet2…skri tist viski…te bodo še zaprl…tle sam vodko nažigajo…sej pa je to mesto, kjer pretežno govorijo ruski…al pa lažejo na TV…😆🤷🏼♂️ Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 16, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2022 pred 5 urami, Satao pravi: @Kmet2…skri tist viski…te bodo še zaprl…tle sam vodko nažigajo…sej pa je to mesto, kjer pretežno govorijo ruski…al pa lažejo na TV…😆🤷🏼♂️ To je mesto ki so ga zgradili vsi drugi rszen Rusov😉 Satao in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 9 hours ago, Kmet2 said: To je mesto ki so ga zgradili vsi drugi rszen Rusov😉 to sem prebral😝..sam govorijo ruski…ma nima veze..👍… Razfukal ga pa bodo rusi….🤬 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 Kmet, vsaka cast in hvala.. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 17, 2022 17.6.2022 Odessa(UA) - Počitek🤪 Vstanem si oči pomanem v prelep sončen dan. Zajzrk👌 Ja ostal sem še en dan😎 Ker moram v službo se mi varijanta čez Moldavijo zdi bz. Služba🤔 Saj veste kaj je plača? To je finančna pomoč za vse tiste, ki ne znamo kradet😉 Sam kilometre bi nažgal in ne imel časa za špilat turista🤪 Zato pa jutri direktiva do Balatona ali Budimpešte cca 1500km in tam kak dan v oblake gledat in v službo😵 Nohte na nogi in roki imam že kot kragulj zato na pedikuro in manikuro v lepotilni salon in to ob 9h zjutraj po zajtrku. Tu se vse odpre ob 7h tudi savne, fitnes itd vse. Čez dobro uro pridem ven in se pogledam v ogledalo🤔 Jebiga, vsaj probal sem😂 Grem do motorja, pregledam, zategnem šus plato, saj se je odšraaufal vijak in pod določenimi obrati grdo vibrira, nalijem olje, še enkrat hitri ček, ga poljubim in prosim, da me varno pripelje domov🥰 Grem na plažo vidim fitness. Glava mi govori "trening" 😵 Telo mi govori "masaža" 😁 Odprta država je UA, geyi se kar na plaži poljubljajo in držijo za roke. Kdo bi si mislil za nekdaj eno od železnih republik sssr😇 Zame so osmo svetovno čudo. Ne razmnožujejo se, a vse več jih je. 😂 Dostikrat kaj napišem kar ni po godu trenutnim smernicam v svetu. Enim grem na jetra, drugi me imajo čez glavo... Torej če vzamem neko povprečje sem ljudem pri srcu🤪 Določeni ljudje me ne bodo imeli nikoli radi, mene pa bo še naprej bolel k... za to😎 Ja staromoden sem, ker sem rojen v mešanem zakonu😁 Fotr je dec, mama ženska... v današnjem času skoraj nesprejemljivo. Tu me ljudje bolj postrani gledajo, vrjetno izstopam iz povprečja🤔 To se mi potrdi, ko me en od varnostnikov v hotelu vpraša iz kje sem. Povem da iz Slovenijastana. Pravi da moj naglas in pojava govorijo, da sem Rus😳. Zdej šele kontam zakaj se mi zdi, da imam za petami vedno iste ljudi🤔 Eh boli me k... jz se imam fajn💪 To je to za danes, ostalo naj govorijo fotke😎 VID_20220617_114646.mp4 VID_20220617_115016.mp4 VID_20220617_115202.mp4 Nasvet dneva: Če se ti zdi, da nikomur ni mar, če obstajaš, poskusi zamujati s plačili.😉 Erik99, FACO, Grut in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 17, 2022 Deli Objavljeno Junij 17, 2022 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Tuki imam občutek, da si se name spomnu GregorM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 17, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2022 pred eno uro, maus pravi: Tuki imam občutek, da si se name spomnu Sej veš kaj sm ti na fb napisal😁 velja isto😂 Skoz te božam pa ščipam😂 maus in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 On 6/17/2022 at 4:39 PM, Kmet2 said: geyi se kar na plaži poljubljajo in držijo za roke ..kaj niso Ukrajinci miniral plaž....amaterji...jim bodo padalci uletel....😁 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 On 6/17/2022 at 5:48 PM, Kmet2 said: Sej veš kaj sm ti na fb napisal😁 velja isto😂 Skoz te božam pa ščipam😂 pa vaju imamo…golobčka…si prek msg dopisujeta…😝kaj bo pa, Pop reku..🤷🏼♂️😆 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 20, 2022 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2022 pred 4 urami, Satao pravi: ..kaj niso Ukrajinci miniral plaž....amaterji...jim bodo padalci uletel....😁 Če bi bral bi videl da so mine morske, 15m od obale... Ampak ti si bolj za slikce anede🤪 pred 2 urami, Satao pravi: pa vaju imamo…golobčka…si prek msg dopisujeta…😝kaj bo pa, Pop reku..🤷🏼♂️😆 Ne zganjej ljubosumja😂 Mavti, maus in Satao 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 20, 2022 Deli Objavljeno Junij 20, 2022 1 hour ago, Kmet2 said: Če bi bral bi videl da so mine morske, 15m od obale... Ampak ti si bolj za slikce anede🤪 Ne zganjej ljubosumja😂 hehe…ti mas bolj informacije za v kako revijo Naša Žena…manikura…pedikura…serekura…😝🤦🏻😆.. drugače je pa bila v prvih dneh vojne tudi plaža minirana…to sam usput povem druže moj…😝 ce @maus-a ganejo nipli, mene ne…😂✌️ RobiRoberto in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 21, 2022 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2022 (popravljeno) 18-19.6.2022 Odessa(UA) - Litija(SLO) Cca 2300 km Ko sem se vrnil domov sem bil tako fakdap, da pišem post danes😎 Tekst je malo krajši🤪 in če ga boste želeli prebrati, svetujem tudi ogled krajših video posnetkov da boste razumeli kaj sem spacal skupaj🤪 Dobro jutro bajkerji. 💪 Prišel je čas, da se poslovim od Ukrajine. Danes je bilo ponoči mirno je pa začelo pokati zgodaj zjutraj iz avtomata oz. večih avtomatov. Vrjetno so se igrali otroci🤪 V miru ob zvokih klavirja pojem zajtrk. Orenk se napokam, po poti bom bolj na đanku, kavi in energijskih pijačah. VID_20220618_081336.mp4 Jutro je oblačno, sonce, dež, kot da tudi vremenu ni prav da grem😁 Prebrali ste moje poste in videli stanje v mestih,ki sem jih obiskal. Ne verjamite ameriškemu stroju propagande v katerega spadajo tudi naši razprševalci dreka (mediji) 🤮 Laž na laž pri ovcah ustvari resnico. Vojna je, to je dejstvo. Toda v regijah Donbas in Lugansk, kjer so Ukrajinci iztrebljevali rusko prebivalstvo.... Vi vrjamete, da je drobna državica, pa čeprav ena večjih v EU kriva za krizo v svetu.... 🤔 Ni, vse je igra globalistov in za vsem stoji striček Sam😠 Nisem ne lev ne desen, samo razmišljam s svojim piskrom. Spodaj delim razmišljanje s katerim se popolnoma strinjam: Amerika se bo proti Rusiji borila do zadnjega Ukrajinca. 100 dni. 100 dni ali pa morda že malo čez, traja rusko - ukrajinska vojna. V tem času so evropski hlapci, ki Američanom ližejo riti že vse od konca druge svetovne vojne, storili praktično vse, kar so jim naročili ameriški šefi. Ruskim športnikom so prepovedali nastope na domala vseh večjih tekmovanjih. Prepovedali prodajo ruskih sadik. Operne hiše širom Evrope, so prepovedale Čajkovskega, mnoge knjižnice so s svojih polic umaknile knjige Tolstoja, Dostojevskega in ostale ruske velikane književnosti. Glede na to, da so Rusi izumili balet, bi veljalo razmisliti o tem, da se balet do nadaljnjega v Evropi ukine. Jebemtiš, a se nisem dobro spomnil. Ampak priznati morate, da gre za povsem logične ukrepe, kajne? Ker, če je kdo kriv za rusko ukrajinski konflikt v letu 2022, potem so to zagotovo ruski skladatelji, pisci, umetniki, ki so mrtvi že 100 let ali več. Tu ni nobenega dvoma. Me pa pomirja misel, da Evropa tovrstne ukrepe izvede vsakič, ko je to potrebno. Recimo... ko so Američani napadli Vietnam, pa Somalijo, pa Libijo, pa Irak, pa Jemen, pa Sirijo, pa Avganistan itd., so evropski politični liderji vsakič skočili v zrak. Ter ameriškim športnikom prepovedali nastope na olimpijskih igrah. V knjižnicah umaknili knjige ameriških avtorjev. Od Twaina, Kinga, do Bukowskega. Prepovedali prodajo ameriških sadik. Aja, sorry. Niso tega storili. Eee, se opravičujem. Tiskarski škrat je bil. Hipokrizija pač. Dvojna merila. Evropa Rusom nabija sankcije, ker jih mora. A glej ga zlomka. Dogaja se diametralno nasprotje tistega, kar je gospoda v Bruslju in Washingtonu želela. Rusija postaja vedno močnejša, Evropa vedno šibkejša. Za ruskega medveda so vse te sankcije in ukrepi le praske, ki si jih zaliže še isti dan. Ste opazili, da naši mainstream mediji vedno manj poročajo o dogajanju tam gor? Izgube ukrajinske vojske so enormne. Dobivajo supermoderno orožje, ki ga ne znajo uporabljati, na drugi strani jim zmanjkuje streliva, ljudi, poveljniškega kadra in morale. Rusija pa drži v rokah že petino ukrajinskega ozemlja. Pa ne gre za neko žepno državico. Ukrajina je po površini največja evropska država. Seveda bo zdaj kdo skočil v luft. In vpil, da zagovarjam žrtve, nasilje, vojno, diktatorja in trpljenje nedolžnih ljudi. Ne. Ne zagovarjam. Do nasilja imam ničelno toleranco. Zame je bilo nasilje že to, da smo otrokom natikali nagobčnike oziroma maske na obraz in jim porivali palčke v nos. Ker je šlo za zdravje, a veste. Virus z 0,15% smrtnostjo nam je vsem v pogubo. Seveda, seveda. Kljub temu pa razumem Ruse. Popolnoma jih razumem. Če se kavboji ne bi vtikali v to zgodbo, bi bil problem najverjetneje že rešen. Tako pa že več kot tri mesece poslušam nebuloze ljudi, ki trdijo, da je vsega Rusija kriva. Očitno tudi tega, da se je toaletni papir podražil za 50% in je že brisanje riti postalo luksuz. Ameriški pizdunčki se iz zgodovine niso naučili popolnoma ničesar. Ker, če bi se, bi vedeli da se Rusije ne da premagat. Nepremagljiva je. Bi znala Napoleon in Hitler povedat kaj o tem. A sta oba že lep čas pokojna. Oprostite za vložek o politiki a tudi to kroji usodo nam motoristom😔 Ampak če ne povem tisto kar mislim zbolim😁 Kdor se ni boril sam proti sebi ne ve kaj je borba. Veliko bolje je imeti umazana usta in povedati kar ti leži na duši, kot imeti umazano srce in izgledati kot svetnik... Ker pa je dejstvo da so meduze brez možganov preživele že 650 milionov let, daje možnost veliko ljudem😇 In že sedim na motorju. 👌 V teh dneh me je osebje hotela povsem sprejelo. Zaradi motorja pred vhodom so vsi vedeli kdo sem. Povsod so me sprejeli in gostili z nasmeškom in izredno prijaznostjo. Včeraj sem hitri servis opravil kar pred vhodom v hotel. Še za pit so mi vmes prinesli in vsi izrekali srečno na poti💪😁 In že rajdam proti Krpatom in Orbanu🤪 A veste tisto ko odtipkaš navigacijo pa ti pokaže 26h in 35min 😂 Jbg ko ti ostane še 3-5h, no to so najbolj jebene ure🤮 Da si priseben poješ, kričiš, se pogovarjaš sam s seboj, se pravi s strokovnjakom😂 in nalivaš vase kavo in redbulle😁 Na koncu zgledaš kot đanki na speedu😂 Včasih se mi zdi... ... da to več ni trip... ... ampak test vzdržljivosti😁 Plan je bil kratek postanek v Budimpešti, kjer se bi dobila z dobrim frendom. A z njim se kaj dogovoriti je misija nemogoče, vedno pride nekaj vmes, pa recimo, da mu tokrat res vrjamem😉 Maš možnost ljudi sprejeti takšne kot so, al pa jih odjebati. Spremeniti jih ne moreš😇 Je bil pa ta prijatelj eden redkih, ki mi je ponudil roko in pomagal, da se dvignem. ❤️ to pri meni šteje... 💪 Nalimam še emblemZavoda Belih Angelov na znak, ki označuje konec Odesse. Naj jih čuvajo in jim prinesejo mir😇 ljudje niso krivi za odločitve, ki jih sprejemajo podkupljeni politiki. Ravnice ki jim ni konca, polja žita ki jim ni konca in jaz, ki me bo vsak čas konc od ravnic😁 Na vsak način sem vam hotel pokazati vojaške blokade, zato se od preverjanja pasuša odpeljem 200m naprej in poslikam. Včasih sem res hepan😔in rinem nos tam kjer ni treba. Čez 50km spet blokada, izločijo me, prav s prstom pokaže na mene in me umaknejo iz prometa😳sem že vedel😓... Vzamejo mi oba founa in garmin. Dve uri sem sedel zastražen v provizori bunkerju kao policijska postaja😂 brez vode brez vsega, tudi lulat nisem smel. Iz mene je tekel švic pa ne od vročine... 😓 Saj veste kako je ko ne veš kaj bojo s teboj, že po defoltu sem proti UA politiki in to večkrat jasno izrazim na družbenih omrežjih, ni težko to najti, če se te lotijo... Končno pride policaj mrkega obraza in mi da moj foun nazaj in svojega mi porine pred nos in pravi govori! Na drugi strani pa angleško govoreči strog glas. Kdaj sem prišel v UA, kje sem bil, kam bom šel itd Vse odgovorim,pouči me, da je strogo prepovedano slikanje blokad in pristanišča v Odessi. Se spomnite videa na strehi hotela, ko sem vam pokazal industrijsko pristanišče.... Ni ga več, kot še nekaj fotk ne vejo pa da so na fb😁🖕 Glas se poslovi in me opozori da bom nadzorovan do izstopa iz UA. Pa si mislim, pajade ravno z mano se boste ukvarjali😁 Po cca 100km na naslednji bencinski ko tankam k meni prideta iz Toyote land cruiser dva civila, ki se predstavljata kot vladna človeka. 😳 Spet od kje, kam, naj jim dam viber, watsap itd... Tudi slučajno se nisem upal ugovarjati, vzela sta mi tudi imej founa, fotografirala, indetifikacijsko številko motorja, ter potni list. No tu pa sem dojel, da stvar le ni tako nedolžna. Vse dam, potem mi kaže slike iz Buče.... Ne bom komentiral, rusi brez glav itd in me opazuje kako bom reagiral😓 Res model psihopat, potem mi pa še utruja kako so jim dali po p.... 😳 Ni mi prijetno, ko se vsedem na motor tiščim kolikor se da... Morem reči, da komaj čakam da pridem čez mejo😐 Sem še globoko na UA ozemlju. Telefon izklopim, za vsak slučaj. Upam da čez mejo pridem brez zapletov. Čes čas se pomirim in spet ustavim za kako fotko. Povsod ostanki bivše SSSR, kipi, obeležja in podobno.. Še vedno pa imam grenak priokus. Ko spraznim tank nalivanje na bencinski po Ukrajinsko😎 VID_20220618_114052.mp4 Če sem prej med vožnjo tuhtal vse živo, zdaj sam kako čim prej iz UA in mimo vojnih postojak. Par 100km pred mejo spet najdem gorivo juhuhu, res da sem bil v koloni cca 1h sam sem ok 💪 Kante polne, tank polen gas in dolge luč😎 VID_20220618_125323.mp4 Pred mano ovinki, končno, saj sem kupil celo gumo in ne samo sredino😂 Še par koristnih informacij : 1€ je 38 grivnu. Ko se umakneš in gre kdo mimo, oz. ko ga prehitiš se ti umaknejo, pozdraviš jih z vsemi štirimi smerniki. Isto če je radar te opozorijo z vsemi štirimi smerniki. Ne blendajo, kot mi. Pri nas šoferjih v EU daš levi in desni smernik, tu vse štiri. Cestnin nimajo, prav tako ne vinjet in bencina😁 Nafta pa je na vsaki bencinski pumpi, z njo ni problema. Po poti srečam dva UA mlada pubeca na Jawah, ustavim in mal popričamo, mladi obvladajo angleščino. Nato 200km zatem srečam Pavla UA bajkerja na hudemu čoperju. 👌 Spet se ustaviva in debatirava. Pravi da je bil lani pri nas v državah bivše juge. Je iz Harkova in pove da je porušenih več ulic in se je z ženo odselil v Livov. Izmenjava si foune in obljubiva, da se snideva spet, ko bo to sranje mim💪 Oba z kantami za bencin🤪 pravi to je realnost zdaj v UA. Pravim mu da pri nas rastejo cene goriva, da ga bomo sicer imeli samo natankat ga bo bolj težko zaradi financ. Se mi zdi, da bojo sedaj punce, ki čakajo princa na belem konju prišle na svoj račun😂 Opozori me na policijsko uro, ki se baje začne ob 23h😳 Vedel sem za njo že iz Kijeva in Odesse kjer nisem smel imeti po 21 tudi luči prižgane,toda se s tem nisem obremenjeval. Cele Krpate sem prevozil ponoči mimo postojank pa me nobeden ni moril, bomo videli za domov. Mal se še pohecava dava roke in gas naprej,vsak v svojo smer. Čisto sem že pozabil na sranje danes a ko se bližam meji postajam tesnoben😔 Dobro so me napsihirali. Ko te imajo enkrat v sistemu.. 🤔 Bomo videli so rekli slepi. Moje ime mi tud ni ravno v pomoč, hvala mami🤪 Spet sem hepan iskal neke potke, da nisem na glavni cesti v izogib neprijetnim preverjanjem na vojaških blokadah. Sem pa tako zabluzil, da tud garmin ne najde poti. 😂 Neka nova cesta v izgradnji😂 VID_20220618_205457.mp4 Vse skupaj je pa še lepše saj sem nalil iz kant zadnji benz in zadnjo kapljico olja. VID_20220618_210710.mp4 VID_20220618_210746.mp4 Namreč stara dama se je je uscala, mastne imam hlače in agregat je celi lepo konzerviran za 100 let😂 Čudnega ni nič, saj sem jo tiščal na pas mater... Stara je že in evo... Inkontinenca😂 VID_20220618_212700.mp4 Drugače sem bolj kolerik kot ne. Ko pa pridejo resne težave, takrat mi zalaufa vseh 16 ventilov v piskru. Takrat sem umirjen in taktičen Poizkušal se bom privlečti do prve pumpe, kje je to nimam pojma, saj se je navigaciji zmešalo😂 Ker sem električar kroži o nas mit, da se električarji in device zmotijo samo enkrat. Jaz sem ta mit večkrat ovrgel😎 Večkrat se zmotim in pri meni se žice delijo... "sigurno je ta" in "jebem ti mater" 😂 Po občutku mislim da sem eno 100km pred mejo z Orbanom. Če je občutek pravi bo vse ok, imam še za 300km bencina💪 Sonce je zašlo jaz pa še nisem prečil Krpatov 🤔 Uf dobro sem zabluzil, ko sem usposobil navigacijo sem še skoraj 300km od meje😓 Zelo na tesno bo šlo😵 Po 15h pridem na začetek Krpatov, podstrešje več ne dela optimalno🤪 po cca 1300km.. VID_20220618_232617.mp4 Še slabih 1000km in sem doma😁 Noč je jasna in zelo mrzla tu gori. Prste na roki komaj premikam😔 VID_20220618_234219.mp4 Do meje imam še kar nekaj kilometrov govorim o meji Ukrajina-Madžarska. Sem že mal načet,meglen in utrujen a še vedno dokaj zbran. Vsrat sem se šel kar ob cesto😎 Jbg motorizem😁 Na mejo Lužanka pridem ob 2:30 zjutraj. Cmok v grlu in tako se je začelo. Vzeli so mi dokumente in prišli po foun. Ker sem kar sem sem potem našel blizu Krpatov isto postojanko kot jo imajo drugje in jo posnel ampak na drug foun, ki sem ga skril med prtljago😁🖕 Vi boste mene jebali. VID_20220618_213159.mp4 Ma mene ko razpizdijo, nočem niti tako, kot jaz hočem, kaj šele tako, kot hočejo oni😂 Čakam cca 45 min ko mi vrnejo dokumente in foun in gas k Orbanu💪 Na Madžarski meji prosim prijazne carinike za 5 l bencina. Dobil😳 kje so ga zvlekli ne vem, saj sem na mejo prišel z rezervo in z njo prevozil že 50km...v tanku so bili hlapi. Za las je šlo. Res ne vemo kakšen luksuz imamo v EU a delajo skorumpiranu politiki v Bruslju z našimi vred vse, da temu več ne bo tako😔 Do prve pumpe sem imel 25 km. Ko parkiram, natankam in se napokam hot dogov stres in napetost mineta s tem pa nastopi huda utrujenost. Ne vem če sem že kdaj bil tako vesel AC kot tokrat. 💪 VID_20220619_044711.mp4 Še kava in redbull in gasa proti Igorju Vengustu, pri katerem bo ostal motor, saj se je nabralo kar nekaj felerjev. Potreben je servis. Vmes na makedamu sem se prevrnil na mestu, ko sem urejal navigaciji😂 jbg povem vam vse, ni me sram,zato sem zvil nosilec izpuha in na terenu mi izpuh brusi zadnjo nihajko. Ročka za plin je začela štekati na makedamu, vrjetno prah, ki ga imam tudi med zobmi, kar hrusta😂 Odvijačil se je nosilec desnega kovčka in izgubil sem kanto za bencin. Agregat je spustl olje, sem gledal a ne vidim kje, saj je vse od olja. Šus plata pa vibrira kot dildo, uničili so se gumjasti distančniki. Crknil je novi scotoiler ali pa se je zamašila samo dovodna cevkica, nisem se ukvarjal s tem... In zategnit je potrebno križe, ki so se premaknili, ko sem ponoči nabasal eno luknjo malo večjo, krmilo sem zravnal, ko sem kolo naštimal na kamen in ročno poravnal, da sta kolo in krmilo v centru. Ja nisem ravno nežen s tehniko. Zelo lepo vzdržujem svoje motorje a tudi zahtevam od njih😁 100km pred Budimpešto se budi dan, sonce vzhaja😎 In Slovenijaaaaa jeeeee, uspelo mi je💪 V Slovenske Konjice pridem ob 11h in parkiram, padem iz motorja, Igor pa že z Đekom v roki in na mizi domače dobrote👌😁 Dobro je imeti takšnega mehanika, samo še čakam, da me vpraša koliko naj mi plača, ker mi je lahko poservisiral motor😂😂😂 Tudi Karmen me pozna, da sem mesni človek in mi s seboj prinese narezane klobase, špeh❤️ki sem jih še celo pot mlel. Pojemo, še mal podebatiramo in domov. Po poti Karmen obljubim, da danes ne bo spala in res ni, smrčal sem celo noč😂 nisem najbolje spal, preveč utrujen😔 V UA sem sploh slabo spal, izgleda da umira še zadnji talent, ki sem ga imel😁 Tudi zaspal sem težko, sovražim, ko se uležem in si začnem postavljati vprašanja... Kaj če poči, kam se bom skril in na to še odgovarjam🤪 Pa nisi na kvizu p... ti materine neumna, spi v postelji si😁 Ob 18h sem zaprl oke in jih odprl zdaj, ko vam pišem report. 😎 Po 27 urah in slabih 2300km se stara dama ustavi, jaz pa tudi💪 Ja je bila kar avantura tale Ukrajina👌 A kakor danes gledam objave se mi zdi, da sem še vedno v UA, nekje ni nafte, nekje bencina. Pa imamo "svobodo" 🖕 V slabih 8 dneh se je nabralo dobri 5000km in tako je to sezono za mano že slabih 15kkm pa se še dobro ni začela💙 Evo tok od mene, zdaj boste pa imeli spet mir pred mano😂 To sem jaz😎: SOME BIKERS NEVER REALIZE HOW ANTI-SOCIAL THEY ARE UNTIL THERE'S A PANDEMIC... AND THEIR LIFE DOESN'T REALLY CHANGE THAT MUCH and may Rule number 1: Fuck what they think! Kmet vas ma rad💙 Še par fotk iz poti😎 Popravljeno Junij 21, 2022. Popravil Kmet2 schwantz, Loba, a79 in 29 others 23 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Junij 21, 2022 Deli Objavljeno Junij 21, 2022 stari…kapo dol…👍👍👍 Bmflar, Grut, RobiRoberto in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se