DAMI34 Objavljeno Januar 18 Objavljeno Januar 18 pred 2 minutami, siks pravi: Ja, sem jih videl. A ti so na "paličevju", ki štrli iz motorja, ko nimaš montiranih kovčkov...ni pa integriranih nosilcev in pripadajočih kovčkov... dvomim, da bo integrirano, sicer pa niti cena še ni znana, pa v posnetku pravi da bodo na razpolago nekje v sredini 2025.
Buschi Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 Vprašanje za Aleša: X cape je imel tovarniško napako, cevka od kesla do fergazerja. Se da po serijski videt, ali je bla zamenjana?
Buschi Objavljeno Januar 20 Objavljeno Januar 20 Ob 19. 1. 2025 ob 13:09, Buschi pravi: Vprašanje za Aleša: X cape je imel tovarniško napako, cevka od kesla do fergazerja. Se da po serijski videt, ali je bla zamenjana? Pri 13.45 govori o tem:
Luka66 Objavljeno včeraj ob 09:34 Objavljeno včeraj ob 09:34 Ob 18. 1. 2025 ob 19:07, DAMI34 pravi: takile so kufri, no vsaj predstavljeni na sejmu Lep mi je, še posebej črn.....znak pa meni še lepši od najlepših, ala Benelli, MG, Horex... 2
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 09:39 Objavljeno včeraj ob 09:39 pred 4 minutami, Luka66 pravi: Lep mi je, še posebej črn.....znak pa meni še lepši od najlepših, ala Benelli, MG, Horex... problem je spet, ker pri nas ni predstavnika
vandrovec Objavljeno včeraj ob 10:41 Objavljeno včeraj ob 10:41 Sedaj je tudi nov X Cape 700 za ceno 450 kubičnih kitajcev.
smasher Objavljeno včeraj ob 14:58 Objavljeno včeraj ob 14:58 Jurja več, od 450 kitajca in indijca od 7200 dalje. (tako pravijo italjani)
siks Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami Ob 20. 4. 2025 ob 11:39, DAMI34 pravi: problem je spet, ker pri nas ni predstavnika Mislim, da bi ga @ADVENTURETIM lahko s svojim zanosom super dopolnil h Kove...
ADVENTURETIM Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 56 minutami, siks pravi: Mislim, da bi ga @ADVENTURETIM lahko s svojim zanosom super dopolnil h Kove... Bil zastopnik za Morini...grenka izkušnja zame. Pa nič narobe z motorji samimi. Morini,qj,benelli,voge. Vsi so super motorji, res dobiš veliko za svoj denar.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se