DAMI34 Objavljeno Januar 18 Objavljeno Januar 18 pred 2 minutami, siks pravi: Ja, sem jih videl. A ti so na "paličevju", ki štrli iz motorja, ko nimaš montiranih kovčkov...ni pa integriranih nosilcev in pripadajočih kovčkov... dvomim, da bo integrirano, sicer pa niti cena še ni znana, pa v posnetku pravi da bodo na razpolago nekje v sredini 2025.
Buschi Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 Vprašanje za Aleša: X cape je imel tovarniško napako, cevka od kesla do fergazerja. Se da po serijski videt, ali je bla zamenjana?
Buschi Objavljeno Januar 20 Objavljeno Januar 20 Ob 19. 1. 2025 ob 13:09, Buschi pravi: Vprašanje za Aleša: X cape je imel tovarniško napako, cevka od kesla do fergazerja. Se da po serijski videt, ali je bla zamenjana? Pri 13.45 govori o tem:
Luka66 Objavljeno April 20 Objavljeno April 20 Ob 18. 1. 2025 ob 19:07, DAMI34 pravi: takile so kufri, no vsaj predstavljeni na sejmu Lep mi je, še posebej črn.....znak pa meni še lepši od najlepših, ala Benelli, MG, Horex... 2
DAMI34 Objavljeno April 20 Objavljeno April 20 pred 4 minutami, Luka66 pravi: Lep mi je, še posebej črn.....znak pa meni še lepši od najlepših, ala Benelli, MG, Horex... problem je spet, ker pri nas ni predstavnika
vandrovec Objavljeno April 20 Objavljeno April 20 Sedaj je tudi nov X Cape 700 za ceno 450 kubičnih kitajcev.
smasher Objavljeno April 20 Objavljeno April 20 Jurja več, od 450 kitajca in indijca od 7200 dalje. (tako pravijo italjani)
siks Objavljeno April 21 Objavljeno April 21 Ob 20. 4. 2025 ob 11:39, DAMI34 pravi: problem je spet, ker pri nas ni predstavnika Mislim, da bi ga @ADVENTURETIM lahko s svojim zanosom super dopolnil h Kove...
ADVENTURETIM Objavljeno April 21 Objavljeno April 21 pred 56 minutami, siks pravi: Mislim, da bi ga @ADVENTURETIM lahko s svojim zanosom super dopolnil h Kove... Bil zastopnik za Morini...grenka izkušnja zame. Pa nič narobe z motorji samimi. Morini,qj,benelli,voge. Vsi so super motorji, res dobiš veliko za svoj denar. 1
Kugelschreiber Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 https://www.moto.it/news/moto-morini-entra-nel-mondo-off-road-leggero-arriva-la-alltrhike.html morinčo 450.
Buschi Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 (popravljeno) ''Il peso contenuto in 190 kg'' Ne vem no, a res tak tešk nardit 150 kilski moped pa tam okol A2... BMW je naredu to že 20 let nazaj Popravljeno Julij 11. Popravil Buschi
miran985 Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 (popravljeno) pred 50 minutami, Buschi pravi: ''Il peso contenuto in 190 kg'' Ne vem no, a res tak tešk nardit 150 kilski moped pa tam okol A2... BMW je naredu to že 20 let nazaj Gledat treba na predpise. Kw/kg.... Razen če bi rad 30konj...potem pa bo A2. Ubistvu imaš....Kove 450 rally je A2. 150kg... Popravljeno Julij 11. Popravil miran985
smasher Objavljeno Julij 12 Objavljeno Julij 12 Ma mislim da je stvar v ceni... Manj teže več €€. Torej če poskušajo narest motor da je prodajna cena pod 6k... Je dejansko cena proizvodnje kolko.. 2 do 3k, za ta denar ne morjo glih delat čudežev. Jaz sem rekel da čakamo kove ADV 450, ki ima 150kil 😁 pa da košta 6k, pa višino sedeža 820mm. Ps: še vedno čakam da kdo himalajca na forumu nabavi.
miran985 Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Ob 12. 7. 2025 ob 9:56, smasher pravi: Ma mislim da je stvar v ceni... Manj teže več €€. Torej če poskušajo narest motor da je prodajna cena pod 6k... Je dejansko cena proizvodnje kolko.. 2 do 3k, za ta denar ne morjo glih delat čudežev. Jaz sem rekel da čakamo kove ADV 450, ki ima 150kil 😁 pa da košta 6k, pa višino sedeža 820mm. Ps: še vedno čakam da kdo himalajca na forumu nabavi. Čakamo čakamo da je to, uno,tretje. Ko pride dejanska zadeva pa spet čakamo da bo imel to, uno, tretje. Besede besede....klasika. Jst čakam da bodo naredili ferrarija ki bo zgledal kot F40, nebo rabil dragega vzdrževanja in bo stal 24.500eur. Tako nekako 😁 2 1
MiNa Objavljeno Julij 14 Objavljeno Julij 14 Življenje nekateri je eno samo čakanje... Žal pa je cilj vedno bližje. 4
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 13:58 Objavljeno včeraj ob 13:58 evo ga Kitajca Xcape 1200, super zvok, cena naj bi bila 13.900 € porabo je pa mel 8 l/100 kar je pa precej precej
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se