ADVENTURETIM Objavljeno petek ob 21:01 Objavljeno petek ob 21:01 pred 30 minutami, siks pravi: In kaj je narobe s talijani? Dve leti že napovedujejo x cape 1200, hodijo po salonih, pa ga še ni na trgu...pravijo na netu, da soon...neki suhoparno tehnični podatki so objavljeni...na slikah pa na razstavnih eksponatih pa zgleda zelo fajn...sam dejansko se pa pojavijo pomisleki glede nakupa, če ne bo pametnega zastopnika in serviserja. In sem upal, da boš to ti...#desmodue...ker mi deluješ resen, zagret, tehnično podkovan in človeški... Mogoče je pa to prilika za seleša...zdaj ko ktmu škripa...😉🙃😄 Morda kitajski inženirji rešujejo problem euro5+ norme in sicer izjemnega v twina, ki korenine vleče 2005. Morini že nekaj časi ni eksot,pravih eksotov skorajda ni več. Malo potrpi. Zagotovo bo letos na voljo. Z malo sreče pa tudi uvoznik.😉
siks Objavljeno petek ob 21:07 Objavljeno petek ob 21:07 pred 5 minutami, ADVENTURETIM pravi: Morda kitajski inženirji rešujejo problem euro5+ norme in sicer izjemnega v twina, ki korenine vleče 2005. Morini že nekaj časi ni eksot,pravih eksotov skorajda ni več. Malo potrpi. Zagotovo bo letos na voljo. Z malo sreče pa tudi uvoznik.😉 ...sej še ne bom menjal...všeč mi pa je...pa kako kilo ali 15 mi moral shujšat...
ADVENTURETIM Objavljeno petek ob 21:14 Objavljeno petek ob 21:14 pred 6 minutami, siks pravi: ...sej še ne bom menjal...všeč mi pa je...pa kako kilo ali 15 mi moral shujšat... Saj je z maso nekako v povprečju razreda. Nič tragičnega za namen,ki ga ima.
siks Objavljeno petek ob 21:18 Objavljeno petek ob 21:18 pred 2 minutami, ADVENTURETIM pravi: Saj je z maso nekako v povprečju razreda. Nič tragičnega za namen,ki ga ima. ...tragičnega ne...bi bilo pa fajn videti predvsem pa čutiti manj teže...bomo videli... 1
ADVENTURETIM Objavljeno petek ob 21:29 Objavljeno petek ob 21:29 pred 9 minutami, siks pravi: ...tragičnega ne...bi bilo pa fajn videti predvsem pa čutiti manj teže...bomo videli... Ta razred je kot SUV razred v avtomobilizmu..šteje pompoznost,velikost,moĉ,cena,elektronika.Prestiž. Tukaj se noben proizvajalec ne ubada z maso.
siks Objavljeno petek ob 21:32 Objavljeno petek ob 21:32 A ni BMW novega gs1300 načrtno shujšal? Nima veze... čakam(o) Morini v slo..
Kugelschreiber Objavljeno petek ob 21:45 Objavljeno petek ob 21:45 (popravljeno) Izjemen twin? Ma ne vem. Dokler so bli taljanski, niso bli ravno vzorni. Nisem nikoli pelal, tri videl od blizu, vsi trije mastni pod glavo. Na enem sem si drznil pobrisat s prstom, pa je ocitno tesnilo strlelo s pod glave, in je bla kri. 🙄 tele neumno. Plus, lepo si napisal, 2005 letnik. Se pravi 20 let star engine. Se mi zdi zelo velik. nisem 100%, se mi zdi da sem cetrtega videl goret pod viaduktom raubarkomanda. ampak črn 9 1/2 mi je se vedno en najlepsih nakedov ever. 28 minutes ago, siks said: ...tragičnega ne...bi bilo pa fajn videti predvsem pa čutiti manj teže...bomo videli... Teza kr na lepem zacne najedat, a? Porkafix, a ratujemo stari al kaj? Popravljeno petek ob 21:47. Popravil Kugelschreiber
ADVENTURETIM Objavljeno petek ob 21:49 Objavljeno petek ob 21:49 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Izjemen twin? Ma ne vem. Dokler so bli taljanski, niso bli ravno vzorni. Nisem nikoli pelal, tri videl od blizu, vsi trije mastni pod glavo. Na enem sem si drznil pobrisat s prstom, pa je ocitno tesnilo strlelo s pod glave, in je bla kri. 🙄 tele neumno. Plus, lepo si napisal, 2005 letnik. Se pravi 20 let star engine. Se mi zdi zelo velik. nisem 100%, se mi zdi da sem cetrtega videl goret pod viaduktom raubarkomanda. ampak črn 9 1/2 mi je se vedno en najlepsih nakedov ever. 2 sem imel...9 1/2 in granpassa...ki je še vedno v moji garaži. Ko se posvetiš in raziščeš,kako je Lambertinni sestavil skupaj ta agregat in ko ga probaš v praksi,potem razumeš. Agregati sami nimajo težav,elektrika in elektronika pa je druga pesem. 1
Kugelschreiber Objavljeno petek ob 22:01 Objavljeno petek ob 22:01 8 minutes ago, ADVENTURETIM said: 2 sem imel...9 1/2 in granpassa...ki je še vedno v moji garaži. Ko se posvetiš in raziščeš,kako je Lambertinni sestavil skupaj ta agregat in ko ga probaš v praksi,potem razumeš. Agregati sami nimajo težav,elektrika in elektronika pa je druga pesem. Kljunaša maš doma?! O waw. S mel pa jajca ko si kupoval
ADVENTURETIM Objavljeno petek ob 22:06 Objavljeno petek ob 22:06 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Kljunaša maš doma?! O waw. S mel pa jajca ko si kupoval Rabiš jajca, da kupiš nekaj, kar nima vsak?😉 Vem da je veliko skrbi že vnaprej...če bi se zato sekiral, mnogo lepih momentov ne bi doživel. Vožnja s tem, po izkušnji z ms1200 je kot jesti slovensko hrano po tunizijski. 2
DAMI34 Objavljeno soboto ob 09:08 Objavljeno soboto ob 09:08 pred 13 urami, siks pravi: Mogoče je pa to prilika za seleša...zdaj ko ktmu škripa...😉🙃😄 Verjetno ne bo nič z njim. Je pa lani 1x oglaševal Xcape 650 in sem že mislil, da bo poprijel tudi to znamko, pa kot kaže ne bo nič. Na uradni strani ni zastopnika, je pa v Trstu https://motomorini.eu/dealers/
luxsa Objavljeno soboto ob 12:01 Objavljeno soboto ob 12:01 On 5/23/2024 at 2:42 PM, DAMI34 said: ekaj takega ja, tako pišejo o njem. Jaz čakam xcape 1200 upam, da bo enako nekaj izboljšanega v tem rangu Jest tu cakam na kaj frisnega,pa noce nic mim pridet. 🤣
DAMI34 Objavljeno soboto ob 13:02 Objavljeno soboto ob 13:02 pred eno uro, luxsa pravi: Jest tu cakam na kaj frisnega,pa noce nic mim pridet. 🤣 kdor čaka, dočaka zihr bo bmw mel naslednje leto 1350 verzijo z masažo jajc xcape 1200 je napram BMWgs1300 naravnost fantastičen 1
Kugelschreiber Objavljeno soboto ob 13:17 Objavljeno soboto ob 13:17 11 minutes ago, DAMI34 said: kdor čaka, dočaka zihr bo bmw mel naslednje leto 1350 verzijo z masažo jajc xcape 1200 je napram BMWgs1300 naravnost fantastičen Ma internet vse prenese. Xcape650 je v zivo zelo cenen. Tudi napram kitajcem. CF MT in macbor/kove/jawa 500 se mi zdita bombon napram moriniju. Tanka v zivo pa nism se videl.
DAMI34 Objavljeno soboto ob 13:23 Objavljeno soboto ob 13:23 pred 6 minutami, Kugelschreiber pravi: Ma internet vse prenese. Xcape650 je v zivo zelo cenen. Tudi napram kitajcem. CF MT in macbor/kove/jawa 500 se mi zdita bombon napram moriniju. Tanka v zivo pa nism se videl. se ne strinjam, ker sem ga videl (motomorinjija 650 xcape in zgleda kot prav motor). Sicer govoriva o rangu 650, kjer kraljuje Versis. Cena teh zadev je enga črnega in enga beuga. Predvidevam, da bo cena 1200 Xcepa kar krepko preko 10kek, s tem da maš brembo zavore, radarski tempomat..in se bo moral bolj boriti s konkurenco okrog 900-1000ccm, kjer verjetno ima šanse, za premium overlouded in over predragi modeli s ceno preko 20 k€ nima niti šanse in upam, da niti ne igra na to karto.
Kugelschreiber Objavljeno soboto ob 13:48 Objavljeno soboto ob 13:48 9 minutes ago, DAMI34 said: se ne strinjam, ker sem ga videl (motomorinjija 650 xcape in zgleda kot prav motor). Sicer govoriva o rangu 650, kjer kraljuje Versis. Cena teh zadev je enga črnega in enga beuga. Predvidevam, da bo cena 1200 Xcepa kar krepko preko 10kek, s tem da maš brembo zavore, radarski tempomat..in se bo moral bolj boriti s konkurenco okrog 900-1000ccm, kjer verjetno ima šanse, za premium overlouded in over predragi modeli s ceno preko 20 k€ nima niti šanse in upam, da niti ne igra na to karto. Kaj pa vem. Tebi se 7500€ zdi en crn en bel, men pa nit ne. Pa sploh ni fora v ceni sami. MENI Morini zgleda ceneno. Rocke, balanca, barva na blokih, ko pogledas okrog engina je instalacija pac natlacena nekam kamor pade…nism dlakocepec, ne gledam švasov v povecavi, ampak jawa500 zgleda 3x bols izdelek. Plus, tud versis je na videz in otip zelo pocenski in plasticn. Napram versotu sta Transalp in stromom 650 ohoho motorja.
DAMI34 Objavljeno soboto ob 13:50 Objavljeno soboto ob 13:50 pred 9 minutami, Kugelschreiber pravi: Kaj pa vem. Tebi se 7500€ zdi en crn en bel, men pa nit ne. Pa sploh ni fora v ceni sami. MENI Morini zgleda ceneno. Rocke, balanca, barva na blokih, ko pogledas okrog engina je instalacija pac natlacena nekam kamor pade…nism dlakocepec, ne gledam švasov v povecavi, ampak jawa500 zgleda 3x bols izdelek. Plus, tud versis je na videz in otip zelo pocenski in plasticn. Napram versotu sta Transalp in stromom 650 ohoho motorja. a še govoriva o 1200? Namreč, če bo cena med 15-17k€ bo hudo konkurenčen, ko bo 20 in več bo mel probleme, to je dejstvo. Pa vendar, ko sem ga gledal 650 in 1200 na posnetkih, je 650 nekje v rangu ponudbe, nič slabše (pismu za 7 k€ ne pričakuj čudeža), 1200 pa kar kvalitetno izgleda.
DAMI34 Objavljeno soboto ob 13:53 Objavljeno soboto ob 13:53 Pravkar, siks pravi: A že mamo temo Morini? as ti tut not padu? 1
siks Objavljeno soboto ob 13:56 Objavljeno soboto ob 13:56 Za 17 kil bi moral met semi active...kar ne omenjajo...plus originalno dizajnirane kovčke, kar tudi ne omenjajo...to niso več adventure motorji, to so malo zvišani turerji...
DAMI34 Objavljeno soboto ob 13:59 Objavljeno soboto ob 13:59 pred 1 minuto, siks pravi: Za 17 kil bi moral met semi active...kar ne omenjajo...plus originalno dizajnirane kovčke, kar tudi ne omenjajo...to niso več adventure motorji, to so malo zvišani turerji... ja, saj špekuliram o ceni. Semiaktivnega nima, ker se na posnetkih vidi da je polno nastavljivo. O kufrih tut nimam pojma, so pa vsaj na dizajn zlo slabe opcije, da kaj v tej smeri bo. No, bo, aftermarket.
siks Objavljeno soboto ob 14:00 Objavljeno soboto ob 14:00 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: as ti tut not padu? Dve leti nazaj sem na OMV v Postojni prvič videl x cape 650...in bil navdušen nad izgledom...pol sem malo bolj pozoren ratal na brand... Velikega xcape pa že leto in pol napovedujejo...pa me malo zanima kaj se bo izcimilo...gs in dukati sta predraga...še posebej zdaj, v času razprodaje ktma...
DAMI34 Objavljeno soboto ob 14:02 Objavljeno soboto ob 14:02 650 x cape zgleda kot pravi motor. Kr velik, več pa ne vem o njem, ker me ta rang ne zanima. Na koncu, no vsaj jaz, se odločamo tudi na podlagi servisne podpore. če ni dobrega dilerja v Slo, ga ne bom niti pogledal.
DAMI34 Objavljeno soboto ob 18:07 Objavljeno soboto ob 18:07 pred 4 urami, siks pravi: Za 17 kil bi moral met semi active...kar ne omenjajo...plus originalno dizajnirane kovčke, kar tudi ne omenjajo...to niso več adventure motorji, to so malo zvišani turerji... takile so kufri, no vsaj predstavljeni na sejmu
siks Objavljeno soboto ob 18:20 Objavljeno soboto ob 18:20 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: takile so kufri, no vsaj predstavljeni na sejmu Ja, sem jih videl. A ti so na "paličevju", ki štrli iz motorja, ko nimaš montiranih kovčkov...ni pa integriranih nosilcev in pripadajočih kovčkov...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se