Skoči na vsebino

hej kaj naredit če ti serviser poškoduje felgo?

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

kaj narediti v tem primeru, človek ne odgovarja, se izmika, poškodoval pa jo je njegov pomočnik amater, ki ne bi smel delat v delavnici s takim znanjem popravila motorjev.

slike prilagam. Rekel je potem da je to normalno, da se take stvari pač naredijo.

Res imam poln kufer čakanja in izmikanja, čovek je rekel da bo kril stroške popravila, zdaj je že 2 leti.

idiot pomočnik amater je pač sam šel menjat gumu, ker so bili oni, ki menjajo gumo kao na malci in ta debil se je bol smejal, da je je kar sam zamenjal v pričo mene ko jeo je prinesel nazaj. Ko sem videl poškodbo mi je skoraj zavrela kri. Idiot pomočnik se ni niti opravičil. To je kao "najbolji" Harley servis na štajerskem, vedno brez računa....

20200702_180535.jpg

20200702_180539.jpg

Popravljeno . Popravil klerikalec
Objavljeno

Isto se je meni zgodilo na feltni od gs, ko sem prisel domov sem opazil da je feltna podrajsana komplet po eni strani,znano priznan servis  servis na Brezovici,

Objavljeno
pred 11 urami, klerikalec pravi:

... zdaj je že 2 leti.

To je kao "najbolji" Harley servis na štajerskem, vedno brez računa....

20200702_180535.jpg

20200702_180539.jpg

O sveta jeza ... že dve leti te to mori. Upam, da si vsaj vozil v tem času. Pa saj bi te lahko tolažilo to, da je bilo ceneje, ker je bilo brez računa 😇.

Ps: v pripevkih na TV ob priliki zbora v Portorožu je bilo velikokrat rečeno, da te stroje vozi premožni sloj in da pri njih ni problem v €€€.

Objavljeno (popravljeno)
27 minutes ago, Fazer03 said:

O sveta jeza ... že dve leti te to mori. Upam, da si vsaj vozil v tem času. Pa saj bi te lahko tolažilo to, da je bilo ceneje, ker je bilo brez računa 😇.

Ps: v pripevkih na TV ob priliki zbora v Portorožu je bilo velikokrat rečeno, da te stroje vozi premožni sloj in da pri njih ni problem v €€€.

je in recimo če pride pri tvojem ropotalu popravilo felge 20 eur, pri harleyu pride par sto eurov....sem ti jaz kriv če nimaš službe al kaj? Pa imaš več tisoč postov tukaj, namesto tega bi vzel lopato v roke in v enem letu bi lahko prislužil za recimo sprednjo kolo harley davidsona...v 10 letu pa bi mogoče že imel harleya, kakega zarjevetega in pokvarjenega

Objavljeno
pred 6 minutami, klerikalec pravi:

pri harleyu pride par sto eurov

Kolega avtoličar mi je dejal, da je bolje barvat Mercedese kot Clie najbrž vemo zakaj...

Objavljeno (popravljeno)

... a bo zdej kej zarjavelo?

:huh:

...ne se po soli vozit...  :D

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno
pred 11 urami, klerikalec pravi:

kaj narediti v tem primeru, človek ne odgovarja, se izmika, poškodoval pa jo je njegov pomočnik amater, ki ne bi smel delat v delavnici s takim znanjem popravila motorjev.

slike prilagam. Rekel je potem da je to normalno, da se take stvari pač naredijo.

Res imam poln kufer čakanja in izmikanja, čovek je rekel da bo kril stroške popravila, zdaj je že 2 leti.

idiot pomočnik amater je pač sam šel menjat gumu, ker so bili oni, ki menjajo gumo kao na malci in ta debil se je bol smejal, da je je kar sam zamenjal v pričo mene ko jeo je prinesel nazaj. Ko sem videl poškodbo mi je skoraj zavrela kri. Idiot pomočnik se ni niti opravičil. To je kao "najbolji" Harley servis na štajerskem, vedno brez računa....

20200702_180535.jpg

20200702_180539.jpg

Servisi imajo (po navadi) zavarovano storitev; to pomeni, da zavarovalnica krije morebitno nenamerno škodo, nastalo pri servisni storitvi. Če nisi sprožil reklamacijo (pisno) in je bila opravljena cenitev škode s strani zavarovalnice, potem ne bo nič, razen, da spet menjaš gumo (po DOT-u je stara slabe 4 leta). 

Objavljeno (popravljeno)

problem je v tem da sem tipu verjel....no ime mu je Tona Klemenčič iz maribora, ki ima Harley "servis". Sem mislil bo popravil felgo naslednjič ko gumo menjam kot je obljubil, ker niti namerno nisem hotel pustiti motorja pri njem čez noč, glede na to kakšne amaterje ima zaposlene tam....in letos je bil čas za menjavo gume in kličem kdaj lahko pripeljem samo felgo, da mi jo popravi in da gor novo gumo....tip je že par mesecev na bolniški in ne odgovarja na emaile in nič...slišim pa od drugih ljudi da seveda dela....nikoli več k njemu....vedno brez računa....očitno je problem da ne more dobit usposobljen kader, ki ti bi profesionalno servisiral motorje, tako da ima neke popolne amaterje za pomočnike....amater se je celo opekel, ko je odsraufal pokrov od menjalnika in se čudil le zakaj???  in debil amater sam menjal gumo na gumi servisu, ker so bili zaposleni na malci.......nikoli ne bom pozabil ko pride idiot nazaj in ga slišim kako šefu govori  HEJ NI BLO NOBENGA TAM PA SEM KAR SAM MENJAL GUMO HE HE....pol pa vidim da je felga popolnoma uničena.....

17 minutes ago, Kaldu said:

Servisi imajo (po navadi) zavarovano storitev; to pomeni, da zavarovalnica krije morebitno nenamerno škodo, nastalo pri servisni storitvi. Če nisi sprožil reklamacijo (pisno) in je bila opravljena cenitev škode s strani zavarovalnice, potem ne bo nič, razen, da spet menjaš gumo (po DOT-u je stara slabe 4 leta). 

kje moraš sprožit reklamacijo, pri moji zavarovalnici ali pri njegovi?  Saj tip nikoli ne izda računa....

Objavljeno
pred 4 minutami, klerikalec pravi:

kje moraš sprožit reklamacijo, pri moji zavarovalnici ali pri njegovi?  Saj tip nikoli ne izda računa....

Na njegovi zavarovalnici (če sploh ima zavarovano storitev), seveda mora postopek sprožiti on. Brez računa pa bo to problem, kajti ni (pismenega) dokaza, da je bila storitev opravljena, pa še dve leti je minilo.   

Težka bo.........

Objavljeno
17 minutes ago, klerikalec said:

. Saj tip nikoli ne izda računa....

??? zahtevaj racun

Objavljeno (popravljeno)

kaj pa tržni inšpektor? Lahko kaj pomaga? Kajti ne grem nikoli več k Klemenčiču. Ampak tip mi naredi za par sto eurov škode in se izmika....tip nikoli ne izdaja računov, že to bi moral bit prvi močen signal da bi se ga moral ognit na daleč....

Objavljeno

Poglej če je tvoj vsakdanji nivo komunikacije tak kot tu na forumu, potem ni čudno, da te na servisu "ne jebejo za 5 posto" ... 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
3 minutes ago, Fazer03 said:

Poglej če je tvoj vsakdanji nivo komunikacije tak kot tu na forumu, potem ni čudno, da te na servisu "ne jebejo za 5 posto" ... 

ni bil tole tvoj prvi podjebantski odgovor?  

O sveta jeza ... že dve leti te to mori. Upam, da si vsaj vozil v tem času. Pa saj bi te lahko tolažilo to, da je bilo ceneje, ker je bilo brez računa 😇.

Me prav zanima kako ti voziš skozi življenje s takim sarkastičnimi odgovori do ljudi, ki sprašujejo za mnenje?

Objavljeno

Pa kaj če imaš kup kromanega železa a si pol nadmotorist pelji v A na servis ,sej dnar ni problem zdrava pamet pa očitno je

Objavljeno

..kot rečeno.

Pozabi na vse skupaj!!

To se rešuje v realnem času...pa še to moraš biti pazljiv, ko pripelješ na servis, se s serviserjem sprehodita okoli motorja...poslikata, kot na tapravih avto servisih (ker je bilo veliko pritožb, da so na servisu poškodovali avto, čeprav ga niso ...ampak je hotela stranka naprtiti prejšnjo poškodbo servisu)....ko je končano, se  vse skup pregleda, da roki...izda račun...in to je to.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

ja od zdaj naprej vedno na račun in poslikam vse preden dam motor na servis.....se pa izogibam amaterskim servisom, ki ti naredijo več škode kot koristi

Objavljeno
pred 26 minutami, klerikalec pravi:

kaj pa tržni inšpektor? Lahko kaj pomaga? Kajti ne grem nikoli več k Klemenčiču. Ampak tip mi naredi za par sto eurov škode in se izmika....tip nikoli ne izdaja računov, že to bi moral bit prvi močen signal da bi se ga moral ognit na daleč....

Lahko narediš prijavo, da navedeni servis ne izdaje računov za storitve. Pri povračilu škode ali odpravi poškodbe ti tržni inšpektorat ne more nič pomagati. Glede na napisano, naredi to anonimno.

Objavljeno
pred 1 uro, klerikalec pravi:

je in recimo če pride pri tvojem ropotalu popravilo felge 20 eur, pri harleyu pride par sto eurov....sem ti jaz kriv če nimaš službe al kaj? Pa imaš več tisoč postov tukaj, namesto tega bi vzel lopato v roke in v enem letu bi lahko prislužil za recimo sprednjo kolo harley davidsona...v 10 letu pa bi mogoče že imel harleya, kakega zarjevetega in pokvarjenega

Sorry, po temle postu si ti mal idiot... Mogoce tud tako delujes v zivo in so se pubeci pac spravil na tvojo vzvisenost...

Objavljeno
pred 18 minutami, klerikalec pravi:

se pa izogibam amaterskim servisom, ki ti naredijo več škode kot koristi

to je to ... najceneje je po navadi najdražje ;) 

Objavljeno
pred 19 minutami, klerikalec pravi:

ja od zdaj naprej vedno na račun in poslikam vse preden dam motor na servis.....se pa izogibam amaterskim servisom, ki ti naredijo več škode kot koristi

Ja pa saj vsi Harleyaši iz slo veste, kje je uradni in profi servis za to znamko. 

Zraven HD štacune na Rudniki v Lj.

Objavljeno

obrtniki zelo dobro vedo zakaj ne izdajajo računov, raja pa si misli kok so prišparali

• Všeč mi je 3
Objavljeno
10 minutes ago, nejc74 said:

obrtniki zelo dobro vedo zakaj ne izdajajo računov, raja pa si misli kok so prišparali

hodil sem k njemu ker mi je bilo blizu, samo zaradi tega, in ker sem lahko tam počakal da je fertig....in se odpeljem domov....

Objavljeno

vzam čopić pa popenzlaj praske na felgi. In pozabi na tole temo, ker sedaj nimaš kaj narediti. Nimaš računa, niti dokazila. 

Pa ne se sekirat več, ker sam sebi slabo delaš.

Objavljeno
pred 8 urami, luxsa pravi:

Isto se je meni zgodilo na feltni od gs, ko sem prisel domov sem opazil da je feltna podrajsana komplet po eni strani,znano priznan servis  servis na Brezovici,

.

... faaaaak 😮😮😮

... ta trenutek grem pa zdej tud jest svoje feltne podrobno pregledat 😮

ps.

... res da je prepozn za kakšno reklamacijo, ampak vsaj prepričat se pa vseen morm 😮

• Haha 3
Objavljeno

ker on debil je res moral prvič menjat gume.....zamisli si da pripelješ motor v to delavnico, zaupaš v njegov team, in potem ta serator amaterski skruši feltno povsod po robu....sam pol vprašal šefa, kdo je ta debil in kako dolgo bo delal tam, dobil nič odgovora......vedno ko se je tadebil dotaknil mojega motorja je bilo nekaj narobe, prej je odvijal metalni deklc in ga prijel z roko in ga odvrgel po tleh, da je dobil prasko, in debil ni vedel da je motor vroč.....to je bil servis pred tem tazadnjim, ko se je debil lotil moje gume in felge.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!