DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2022 Opozori Objavljeno Junij 27, 2022 Vsekakor trenutno najbolj popularen razred (700-1000ccm) dovolj naloudani, dovolj zmoglivi, z dokaj dobrimi ofroad performansami, torej best buy for money.... Ducati desertX Husqvarna Norden 901 KTM 890 ADV in R Triumph Tiger 900 Honda Africa Twin Yamaha T700 Bmw F850 gs Aprilia Tuareg 660 še kaj pozabil? delajo primerjalni test IBA, dolenc100 in IF7 2 1
IBA Objavljeno Julij 1, 2022 Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 Ob 27. 6. 2022 ob 13:16, DAMI34 pravi: delajo primerjalni test Ducati tudi zgleda hud.... Oba z nordenom sta malo retro... Sploh ducatijev zadnji del
DAMI34 Objavljeno Julij 1, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 1, 2022 pred eno uro, IBA pravi: Ducati tudi zgleda hud.... Oba z nordenom sta malo retro... Sploh ducatijev zadnji del Meni pri dučetu samo zadnji del ni všeč. Je pa retro in je res lepa zadeva. Sicer pa tut husa ni od muh 🤣 luxsa 1
skuterist Objavljeno Julij 11, 2022 Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 Ni ravno test Nordena je pa dovolj blizu (pa še nekaj jih je zraven), in verjamem da večina ali vsaj 90% ne bo odšla niti na tak teren na katerem so delali primerjavo
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 pred 22 urami, skuterist pravi: Ni ravno test Nordena je pa dovolj blizu (pa še nekaj jih je zraven), in verjamem da večina ali vsaj 90% ne bo odšla niti na tak teren na katerem so delali primerjavo Sori, ampak sem mislil, da bo nekaj iz tega testa in je "bla bla bla". Nobenih pametnih primerjav. Da ne govorim o ofroad sposobnostih, ker to vozim sedaj ko je moped za k "maši in ob nedeljah" pa sploh nisem nek zagrižen "terenc". S pol slabšim vzmetenjem od huse (ktm790S), sem v soboto splezal na Porezen. Kar zajebana in strma trasa, Priznam, da je bila suha, ker na mokri bi se usrau. Ampak ker imam oba in se vozim z obema in vedno bolj nordena gonim v brezpotja, kjub mojemu 100% prepričanju v stilu, škoda ga je, nisem še zrihtal zaščite, dodatnih zračnih filtrov itd...je samo prednost na vzmetenju (+2 cm in nastavljivo) tako očitna, da mi prav sede nažigat šoder. Kakorkoli, primerjava na dotičnem videoposnetku me razočara. Da so pozabili na T7 me tudi razočara. Verjetno bi bilo bolje, da naredijo cestno in hard core primerjavo samo dveh modelov. Več informacij bi lahko uporabnik potegnil. Ampak to je samo moje mišlenje, ki ga nikakor nočem vsiljevati drugim. Pa tudi že vnaprej se opravičujem vsem lastnikom GSov in vsem svetovnim popotnikom, ter skromno dodajam, kaj pa člouk loh napiše, če se goni po hribčkih ukul svoje bajte
skuterist Objavljeno Julij 11, 2022 Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Sori, ampak sem mislil, da bo nekaj iz tega testa in je "bla bla bla". Nobenih pametnih primerjav. Da ne govorim o ofroad sposobnostih, ker to vozim sedaj ko je moped za k "maši in ob nedeljah" pa sploh nisem nek zagrižen "terenc". S pol slabšim vzmetenjem od huse (ktm790S), sem v soboto splezal na Porezen. Kar zajebana in strma trasa, Priznam, da je bila suha, ker na mokri bi se usrau. Ampak ker imam oba in se vozim z obema in vedno bolj nordena gonim v brezpotja, kjub mojemu 100% prepričanju v stilu, škoda ga je, nisem še zrihtal zaščite, dodatnih zračnih filtrov itd...je samo prednost na vzmetenju (+2 cm in nastavljivo) tako očitna, da mi prav sede nažigat šoder. Kakorkoli, primerjava na dotičnem videoposnetku me razočara. Verjetno bi bilo bolje, da naredijo cestno in hard core primerjavo samo dveh modelov. Več informacij bi lahko uporabnik potegnil. Ampak to je samo moje mišlenje, ki ga nikakor nočem vsiljevati drugim. Pa tudi že vnaprej se opravičujem vsem lastnikom GSov in vsem svetovnim popotnikom, ter skromno dodajam, kaj pa člouk loh napiše, če se goni po hribčkih ukul svoje bajte Nisem hotel komentirati testa, samo prilepil sem ga in napisal svoje mnenje kje se (vsa jaz ) večina vozi. Vsem ki greste "dlje" kapo dol ... In nimam GS-a
DAMI34 Objavljeno Julij 11, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 pred 16 urami, skuterist pravi: Nisem hotel komentirati testa, samo prilepil sem ga in napisal svoje mnenje kje se (vsa jaz ) večina vozi. Vsem ki greste "dlje" kapo dol ... In nimam GS-a nisem čist nič nate mislil. Uvodnik sem že jaz prilepil (sicer od actumoto) in upam,da bo nekaj več od testa/primerjave kot je v dotičnem posnetku.
greg570 Objavljeno Julij 11, 2022 Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 V aktualnem motociclismu je pravi primerjalni test. Vse mozne meritve + ocenjevanje s tockami. Zmagovalec je ......
skuterist Objavljeno Julij 11, 2022 Opozori Objavljeno Julij 11, 2022 pred 27 minutami, greg570 pravi: V aktualnem motociclismu je pravi primerjalni test. Vse mozne meritve + ocenjevanje s tockami. Zmagovalec je ...... Ne razumem nic ITA 🤔, glede na konec filma (test motociclisima na YT) bi rekel da Desert X ?? Ceprav je tole tema o Norden-u.
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2022 Bolj kot, kateri je zmagovalec, bolj so mi pomembni vtisi voznikov na teh testih. Da vidiš osebke kako peljejo različne motorje, na različnih podlagah, pa potem povedo svoje mnenje. Dejstvo pa je, da vseh pet "testirancev" mora biti dobro tako za cesto in potovanja, kot sposobno se voziti na ofroadu. Ni nujno da je to trial, kros ali hard enduro, ampak nekaj že morajo biti sposobni, saj so za ta namen narejeni in tako tudi oblikovani. Vseh pet na posnetku bi lahko imelo svojo primerjalno temo, ker nekako spadajo v rang "veliko za vložen denar". Vsi so prekleto sposobni tako na terenu in čisto dovolj na cesti za daljša potovanja...mogoče celo novo temo iz tega naredim, kjer se bomo lahko malo nabijali okrog posameznih modelov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se