classic Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Poleg cestnega motorja, se sedaj odločujem še za nakup crosserja! Našel sem enega zelo ohranjenega Suzukija, ki je letnik '99! Motor sem lahko tudi probal in zaradi pomanjkanja izkušen, ne morem dati nekega pametnega zaključka. Moram povedati tudi, da sem isto časno vozil tudi Hondo CR 250, ki je bil zelo podoben letnik in skoraj enakih karakteristik. Razliko sem opazil le pri temu, da Honda bistveno bolj vleče v spodnjih obratih! Sedaj pa me zanima, če že ima kdo kakšne izkušnje Suzukijem! Vsaka pametena informacija je zelo dobrodošla! Hvala!
Leteči Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Suzuki je dober stroj kar se tiče same vodljivosti. Ampak vem da je bila včasih pri Suzukiju hiba menjalnik, za 99 letnik ne vem točno tak da se malo pozanimaj. LP Leteči
cypena Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 To bi D.J. znal kaj od suzukija 250 povedat.
D.J. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 imel isti letnik, kje pa si videl naprodaj to zadevo?
krca25 Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 Zanima me kje lahko za suzujki RM 250 l98 kupim potrosni material kot so verizni set(verizniki+veriga),zavorne obloge, zracni filter ipd.Lahko kaksna trgovina v sloveniji ali pa Avstriji , mi je vseeno . lp.
simonsi Objavljeno Marec 13, 2005 Opozori Objavljeno Marec 13, 2005 v motoristu na zadnjih straneh imaš seznam trgovcev aftermarket opreme.
foxy Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Lep pozdrav! Ker sem nov tukaj, bi se najprej kar predstavil. Sem Erik in prihajam iz Dolenjskega, okolica Novega mesta. Do sedaj sem se več let ukvarjal z Tomos mopedi, sedaj pa bi rad prešel na kaj konkretnejšega. Zanimam se za nakup Suzuki RM250 kros motorja. Imam dobro ponudbo motorja starejšega letnika (83). Zanima me vaše mnenje o teh motorjih, predvsem okoli tega letnika, kaj lahko pričakujem. LP in hvala! suntrace14 in special749 1 1
snetkladu Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Lep pozdrav! Ker sem nov tukaj, bi se najprej kar predstavil. Sem Erik in prihajam iz Dolenjskega, okolica Novega mesta. Do sedaj sem se več let ukvarjal z Tomos mopedi, sedaj pa bi rad prešel na kaj konkretnejšega. Zanimam se za nakup Suzuki RM250 kros motorja. Imam dobro ponudbo motorja starejšega letnika (83). Zanima me vaše mnenje o teh motorjih, predvsem okoli tega letnika, kaj lahko pričakujem. LP in hvala! na kratko: NE KUPUJ!!! če ti ga da zstonj, ga ne vzami! bobiboss 1
Sharko Objavljeno Avgust 18, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2011 Taki motorji so res jama brez dna neki zamenjaš, pa se takoj kej druzga najde bobiboss 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se