Cacy Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 »IPA MOTO KLUB SLOVENIJA« skupaj s skupino Gorenjska, organizira za svoje člane »SPOMLADANSKI PIKNIK ZMRZNJENIH« torej tistih, ki smo najbolj zgodaj začeli letošnjo motoristično sezono in že pridno nabiramo kilometre kljub omrzlinam na rokah, nogah in še kje drugje, mrzli asfaltni podlagi in pesku na cestah. Spomladanski piknik zmrznjenih bo: v soboto 05. aprila 2003 s pričetkom ob 11.00 uri, na piknik prostoru Pod Ribnsko gorco v Ribnem pri Bledu. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Na piknik vabimo tudi simpatične »motosvetovce«. V kolikor bo razpoloženje pravo se lahko med seboj pomerimo v kakšnih družabnih igrah ter se na ta način bolje spoznamo. Okvirne prijave lahko sporočite v tem topicu. Piknik odpade le v primeru deževja !!! VSI VLJUDNO VABLJENI !!!
smeško Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 pridem pogledat - seveda če bo vreme! 8)
pupa Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Če bo vse potekalo, kot bi moralo biti..... pridem..... da vidim, kak so policaji dobri organizatorji.... no ali pa tudi ne :twisted: :wink:
moped Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Samo mimogrede, ta " odmrznjeni " smo se začeli že januarja vozit.
MARJA Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Zanimivo. Mogoče se vidimo, če ne pride kaj vmes.
vrho1679 Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Samo mimogrede, ta " odmrznjeni " smo se začeli že januarja vozit. Oz. se sploh nismo nehal. Če bo vreme pridem mal pogledat gorenjsko. Tko čez dan sam mal.
WR Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 u to pa pridem ziher..sam da ne bom pozabu.pa še fajn bliz je :wink:
Perla Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Na piknik vabimo tudi simpatične »motosvetovce«. V kolikor bo razpoloženje pravo se lahko med seboj pomerimo v kakšnih družabnih igrah ter se na ta način bolje spoznamo. Okvirne prijave lahko sporočite v tem topicu. Piknik odpade le v primeru deževja !!! VSI VLJUDNO VABLJENI !!! Hvala za prijazno vabilo :!: 8) Pridemo. :) a ne, klapa :?: :wink: :D
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Na piknik vabimo tudi simpatične »motosvetovce«. V kolikor bo razpoloženje pravo se lahko med seboj pomerimo v kakšnih družabnih igrah ter se na ta način bolje spoznamo. Okvirne prijave lahko sporočite v tem topicu. Piknik odpade le v primeru deževja !!! VSI VLJUDNO VABLJENI !!! Hvala za prijazno vabilo :!: 8) Pridemo. :) a ne, klapa :?: :wink: :D Seveda Perlica, kakopak drugače......... Sploh pa, k mamo tko "dobrega" organizatorja....... Cacy :wink: :oops: :roll:
Hanzi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Če se bo le dalo se bom probal udeležit, ampak zaenkrat ne kaže najbolje! Ampak imam še vedno upanje. Zaenkrat sem na 50/50
lojzi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Eno vprašanje. A bi, če bi slučajno prišli na 4 kolesih izpadli preveč bogokletni? jest namreč do sobote ne bom uspel registrirati, pa še vreme ne vem, če se ne bo pokvarilo!
Perla Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 aaaaaa ... Lojzi, jaz sem do nadaljnjega na 4 kolesih, pa sem se niti ne obremenjujem -- mislim, da ne bo *zamere* in zacudenja, ce bom prihajala na te zadeve z avtom ... pa se vecji kufer mam zdej -- za tiste, ki ne marajo s sabo krame na motorju vozit, hehe ... tako da ... ... aja, ce pa kje ugotovimo, da nismo zazeleni, gremo pa drugam ... glavno, da se mamo fajn 8) :D
pupa Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Ufff take močne besede na vse zgodaj dopoldne.... TO MI DELI PERLLAAAA!!!!! Ej je čisto vseeno, kako pridemo, glavno je, da pridemo, da smo tam in da pokažemo, da tut mi (nepolicaji) lahko in znamo ....... karkoliže!! :twisted: :wink: :D Sicer pa to ni TO soboto, ampak NASLEDNJO!!!
CAPIROMZY Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Pridem če bo sonce in toplo. :wink:
kekec III Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Eno vprašanje. A bi, če bi slučajno prišli na 4 kolesih izpadli preveč bogokletni? jest namreč do sobote ne bom uspel registrirati, pa še vreme ne vem, če se ne bo pokvarilo! Lojzi,to je naslednaj sobota-do takrat imaš zadosti časa....
Cacy Objavljeno Marec 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Eno vprašanje. A bi, če bi slučajno prišli na 4 kolesih izpadli preveč bogokletni? jest namreč do sobote ne bom uspel registrirati, pa še vreme ne vem, če se ne bo pokvarilo! Se opravičujem, ker nisem mogel takoj odgovoriti. Seveda ni problema, če pridete z avtom, zato neregistrirane konjičke lahko pustite lepo doma. Me pa veseli da je odziv tako dober. Še, še, še .... To mi delaj......
lojzi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Eno vprašanje. A bi, če bi slučajno prišli na 4 kolesih izpadli preveč bogokletni? jest namreč do sobote ne bom uspel registrirati, pa še vreme ne vem, če se ne bo pokvarilo! Lojzi,to je naslednaj sobota-do takrat imaš zadosti časa.... Jest spet spregledou datum, do takrat pa res upam, da bo vse cool!
SiR Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Cacy, a bodo radarji na relacijah do Bleda tisti dan al ne? :D
Cacy Objavljeno Marec 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Cacy, a bodo radarji na relacijah do Bleda tisti dan al ne? :D khmm....., khmm....., kaj pa jaz vem, na to nimam pravega vpliva. Verjetno da kakšen že bo. Vseeno pa vam svetujem, da ne pretiravate, to nikoli ni dobro.
Hanzi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Lojzi!!!!! :shock: A si ti slučajno mislil, da bom jaz z motorjem gor pršu al kva :shock: :? :wink: Ma da si gor pa pika! Če ne drugač pa z avtobusom :wink: :twisted: Cacy! A je to tam pod enim hribom na enem fuzbal placu?? kjer je bil enkrat pred kakimi 7 leti en D.J. time jesen ful uspešen! (zadnji)
Cacy Objavljeno Marec 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Lojzi!!!!! :shock: A si ti slučajno mislil, da bom jaz z motorjem gor pršu al kva :shock: :? :wink: Ma da si gor pa pika! Če ne drugač pa z avtobusom :wink: :twisted: Cacy! A je to tam pod enim hribom na enem fuzbal placu?? kjer je bil enkrat pred kakimi 7 leti en D.J. time jesen ful uspešen! (zadnji) Ja točno tam....
.T. Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Da bo gostinec vedel vsaj priblizno stevilko, bom tukaj pisal prijave: 1. Al Capone 2. Perla 3. Pupa 4. Capiromzy 5. Hanzi 51% 6. Marja 7. Smesko 8. Rok 10. Tadej 11. Kekec III 12. Vijolica 12+1. Udi 14. Macica 15. Tatjana 16. Pahorini 17. Monika 51% 19. Kiki 20. Viking 21. Horjo 22. Darel 23. Lucy 24. Max 25. Lucky 26. Janja 27. Matic 28. Dada 29. Pero 30. Nataša 31. Zoolo 32. Masa 33. JerryCBR 34. 1/2 Marja 35. Dubi 85% 36. AlterMann 37. Obelix 38. Kaja 39. Mitja 40. Symru 41. Teyka 42. Robberrt 43. Robberrt Lady
Roman Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Škoda, datum se pokriva z dirko v Luciji :( .
kekec III Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Da bo gostinec vedel vsaj priblizno stevilko, bom tukaj pisal prijave: 1. Al Capone 2. Perla 3. Pupa 4. Capiromzy 5. Hanzi 51% 6. Marja 7. Smesko 8. Rok 10. Tadej Kekec III & Vijolca ....
Ice Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 zaradi prevelikih nesoglasij z organi reda & miru mene ne bo...... japajade,zdaj se boste pa takole ven vlekli (goodPRpress). :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se