lojzi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Da bo gostinec vedel vsaj priblizno stevilko, bom tukaj pisal prijave: 1. Al Capone 2. Perla 3. Pupa 4. Capiromzy 5. Hanzi 51% 6. Marja 7. Smesko 8. Rok 10. Tadej Kekec III & Vijolca .... Vijolica ne šteje, je bolj njihova kot naša :wink: :wink:
udi Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Piši Udija ker brez mene bo tko vse propadlo :!: :!: :wink:
Cacy Objavljeno Marec 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 zaradi prevelikih nesoglasij z organi reda & miru mene ne bo...... japajade,zdaj se boste pa takole ven vlekli (goodPRpress). :twisted: Spoštujem mnenje vsakega, ampak moje povabilo je bilo vljudno, odločitev za udeležbo pa je povsem na strani vsakega posameznika. Če kdo misli, da se v naši družbi ne bo počutil dobro, je res boljše da ostane doma ali gre drugam... :?
Mačica Objavljeno Marec 25, 2003 Opozori Objavljeno Marec 25, 2003 Eo Eo. Tlele pa Mačica pač ne bo manjkala. Torej: jjjjjjsssssssstttttttttt tuuuuuuuuuuuuuuut
Hanzi Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 seveda je poleg mene tud še monika seveda tud z 51% :wink:
Cacy Objavljeno Marec 26, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 seveda je poleg mene tud še monika seveda tud z 51% :wink: skupaj = 101 % juhej.....
MOTOVILC Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 ma škoda :roll: , k je glih moto happening na Grobniku
HHV Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 OK, ste me prepričali! Tadej, piš: HHV & Orlica. Pije in je HHV. Orlica pa dobi pri OMV!
Tatjana Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 Jst tud pridem,samo mal kasnej. Tatjana
robberrt Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 ma škoda :roll: , k je glih moto happening na Grobniku 13 happening je 25.5? kaj se pa na tem croatia speed dogaja a je kej za vidt???
MOTOVILC Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 13 happening je 25.5? kaj se pa na tem croatia speed dogaja a je kej za vidt???
dubi Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Mogoce bom pa tud jst uletela, pa se kdo iz NM, se mormo se zment. Glih menim se po telefonu, pa smo 85%, kake 3 ljudi morda več (tuk zaenkrat vem).
Cacy Objavljeno Marec 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Ti Tadej, a ti tole kaj beležiš.... :?: Daj izpljuni zadnji ažuriran seznam, da vidmo kje smo...... :P :P
MARJA Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Tadej, daj v končni fazi, poleg seznama še napiš, kje se dobimo, pa da se skupaj pripeljemo gor. Z mano bo mogoče, ni pa še 100 %, tudi moja bojlša polovica.
Cacy Objavljeno Marec 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Tadej, daj v končni fazi, poleg seznama še napiš, kje se dobimo, pa da se skupaj pripeljemo gor. Z mano bo mogoče, ni pa še 100 %, tudi moja bojlša polovica. Mogoče bi bla še najboljša točka, bencinska črpalka OMV v Lescah, tik pred odcepom za Bled. Konec koncev vas lahko tudi jaz pridem tja iskat in vas pripeljem na prizorišče.
MARJA Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Cacy, saj ni problema da ne bi našli, ampak dober izgleda če se oblikuje skupina motoristov in se že iz Ljubljane odpeljemo skupaj.
pero Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Ja Pero & Nataša tudi prideta!!!! :D :D Če bodo kake spoznavne igre še rajši!!! Ciao,by Pero
Cacy Objavljeno Marec 27, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Cacy, saj ni problema da ne bi našli, ampak dober izgleda če se oblikuje skupina motoristov in se že iz Ljubljane odpeljemo skupaj. Ja to se pa strinjam... :D
Zoolo Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 aaaaaa ... Lojzi, jaz sem do nadaljnjega na 4 kolesih, pa sem se niti ne obremenjujem -- mislim, da ne bo *zamere* in zacudenja, ce bom prihajala na te zadeve z avtom ... pa se vecji kufer mam zdej -- za tiste, ki ne marajo s sabo krame na motorju vozit, hehe ... tako da ... ... aja, ce pa kje ugotovimo, da nismo zazeleni, gremo pa drugam ... glavno, da se mamo fajn 8) :D Eno samo vprašanje! :shock: :P :roll: Od kje vam tko nore ideje da kdo ne bi bil zaželen, motorist na motorju ali motorist po srcu ali motorist s trenutno neregistriranim motrojem, ali motorist z motorjem (upam da vsi z registriranimi, ... fantje ta plavi pubeci bojo gor :wink: ), ... vse so to nianse istega plemena, ...tko da hej kaj zdej komplicirate? Z.t.H.! :evil: P.S.: Tadej, dej še naju z Mašo informativno, evidenčno na seznam potencialnih udeležencev, ... Itaq da prideva sam če bo vreme.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se