Max Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Sobota - 5. april. Start na piknik iz pumpe v Medvodah ob 12:00! :roll: Hmmmm... Zjutraj, ko bo mraz se nameravam prikotalit na bmw z piksno... Po izkusnjah iz prejsnih let mi ne bo ratalo mopeda peljat tja do 11:00 ure.... Voznja traja 30min.... Potem bi se vrnu domov po svoj motor in se odcjazil proti Bledu... Ce ne bo slo drugace bi mogoce do 12:00 se sel z piksno na srecanje :?
HHV Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Piksna :shock: ? Bljaaaak! :evil: :evil: :wink: :lol: Ali ima kdo namen biti ob 11h že na pikniku? Saj se takrat začne, a ne? (ImamŽalŠeDrugeOpravkePress)
Max Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Piksna :shock: ? Bljaaaak! :evil: :evil: :wink: :lol: ... Hja, ce bo mraz ne mislim riskirat prehlada za naslednja dva tedna, ko bo lepse in toplejse.... :roll: 8)
Lucky Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Hja, ce bo mraz ne mislim riskirat prehlada za naslednja dva tedna, ko bo lepse in toplejse.... :roll: 8) Ma kak prehlad :?: Fejst se obleč, pa je. Dolge gate gor :!: 8)
Brrrm Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jazst nameravam biti ob 11h na Bledu. Horjo, povej kje imaš zborno mesto?
Brrrm Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 In seveda, kdaj je brezpogojni konec čakanja na zbirališču?
Ice Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 posljem zmrzovalno skrinjo,ce ne bo zadosti mrzlo?
lojzi Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 posljem zmrzovalno skrinjo,ce ne bo zadosti mrzlo? Bom jest kakšnega v avtu pogrel, meni ni do dokazovanja, kolk me lahko u ušesa in jajca zebe. Če je pa komu to užitek pa, ko voli nek izvoli! :wink:
suzuki Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 ... Ali ima kdo namen biti ob 11h že na pikniku? Saj se takrat začne, a ne? (ImamŽalŠeDrugeOpravkePress) Ne, ob 11 grem(o) na furo... ki se bo "končala" na Bledu.
Mačica Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jaz grem jutri v obratno smer, tako da name ne računat :cry: :(
AndY1 Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Robycop in moja malenkost tudi prideva.
Max Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 ...Bom jest kakšnega v avtu pogrel, meni ni do dokazovanja, kolk me lahko u ušesa in jajca zebe. Če je pa komu to užitek pa, ko voli nek izvoli! :wink: Bravo! :idea: :arrow: Luji, moz beseda 8)
smeško Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 a ste motoristi al pi*ke??? :( pa sej nismo več sred zime! :twisted:
Sanda7 Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Smo tud motoristke in imamo tud pič.. :twisted: No sej vem v kakšnem pomenu si to mislil
pero Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Ja dons k je polet -2'C in pozimi prpeka na 18'C se niti na vreme ne morš več zanest!!No jest bom tam verjetno z motorjem če oblubte da me boste dol snel če gor prmrznem!!! :D :D :D Ciao,by Pero
MARJA Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Zjutraj bo res - 2, ampak ker bo sonce, bo ob 12:00 že kar nekaj plusa.
Damian Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Vsem skupaj želim enkraten dan. Meni je zelo žal, da ne morem, vendar, kaj češ, otroci so taprvo. Sem pa danes popoldne,ob 18,45, kmalu, ko je dež v N.m.nehal, peljal Kužata na sprehod do Zagradca in nazaj, pa sem kar malo zmrznil. Upam, da vam bo jutri topleje LP vsem
Cacy Objavljeno April 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 5, 2003 Tudi meni je žal... delam :( Ja saj jaz tudi, samo da na pikniku .... :D :D
S57CQ Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 LP No malo za tolazbo, danes je tu cca 33C in ne boste verjeli soncno.... Morje ima cca 25C in zadeva je cist znosna. Sam se moped mi manjka... 8) No vseeno zelim vam lepo vreme ter kaksno + stopinjo in prijetno zabavo. Dane Dubai/UAE
smeško Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 če maš kako stopinjo odveč jo lahko pošlješ k nam na gorenjsko :wink: :D
Hanzi Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 lepo vreme vem da imate upam da vas ne zebe, če pa vas zebe pa enga ta kratkega spite. Ampak samo enga in to zdele na začetku da se bo do popoldneva mal skadu :wink:
Hanzi Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Joj kolk je men žal da me ni v tako lepem vremenu na Bledu :twisted: drugič se zagotovo udeležim :roll:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se