Irena1 Objavljeno Oktober 31, 2022 Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 Mene pa zanima,ce ima kdo zavorni boben na razpolago? L 2006? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2022 Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 pred 1 uro, Irena1 pravi: Mene pa zanima,ce ima kdo zavorni boben na razpolago? L 2006? fajn bi bilo vedeti točen naziv motocikla. Kje servisiraš? Vprašaj tam, al pa poglej na ebay Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irena1 Objavljeno Oktober 31, 2022 Avtor Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 pred 3 urami, DAMI34 pravi: fajn bi bilo vedeti točen naziv motocikla. Kje servisiraš? Vprašaj tam, al pa poglej na ebay Sorry.Loncin.ja sem gledala...so cene kr zasoljene... Sem imela v mislih,če ma kdo kaj rabljenega🤷. Po delih...iščem,pa ni glih nekih zadetkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2022 Deli Objavljeno Oktober 31, 2022 potem pa ne bi vedel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se