Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 8, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 8, 2023 Brez plana je odneslo na Jezersko, pa čez pavliča v Solčavo, kjer sva ob cesti pojedla zelo avtentična mehiška prigrizka. Lento Rodrigues. Hecno, zelo pristno. Naprej, v Lučah desno, čez volovjek do Kamnika. Tam nekaj zalutava, okrog Vodic padeva na AC do Kranja. Pa spet Škofja Loka, Žiri, Rovte, Logatec, Ride Postojna. Nekaj drobiža čez 300, viamichelin do logatca pelje po AC, to ne drži, ostalo mi deluje dokaj prav. Luče-Volovjek-Kamnik peljal prvič. Vsake tolko me preseneti, kako lušne cestice se da nabasat, čeprav “smo doma itak že vse prevozili”. Ne. Nit ene fotke nisva nardila. Kmet2, kaizer, MiNa in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 9, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 9, 2023 . ... razmišljam, da se ne bom več hvalil z izjemno veliko dnevno prevoženo kilometražo ... ker ne morem več parirat "tahudim" motoristom ... od zdej naprej, nč več kolk kilometrov na dan ... od zdej naprej, sam še, kolk kav na dan .. in kolk štrudlov na dan ... pa da vas vidm, kdo me bo "nesel" Quest, Grut, Kugelschreiber in 12 others 4 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 9, 2023 Deli Objavljeno Julij 9, 2023 pred 6 minutami, pik1 pravi: ... pa da vas vidm, kdo me bo "nesel" ... če se o ćevapih (in podobno), ti jaz lahko "zagrenim" življenje 😁 MARE 65, RobiRoberto, pik1 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 9, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 9, 2023 Po travniku 😁 PRPY, n_majk, Mrs. Electric Moto in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Julij 9, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 9, 2023 Iskanje hladu ...in vtisov... Leteči cilj št. 1: Leteči cilj št. 2: Sori, če se ne ustaviš je slika leteča...sicer pa Passo Pramollo (Mokrine) Leteči cilj št. 3 Eggeralm, Planina nad Šmohorjrm RobiRoberto, DAMI34, Scarabeo 500 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 10, 2023 Deli Objavljeno Julij 10, 2023 Ob 8. 7. 2023 ob 18:31, Kmet2 pravi: Okrog bajte😇 Dobra ti "bajta" GregorM, Grut, Kmet2 in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 10, 2023 Bruhnu en kroh 😎 MiNa, DAMI34, Kmet2 in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 10, 2023 Čist sam 🤣 n_majk, MARE 65, MnM96 in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MnM96 Objavljeno Julij 11, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2023 Pohorje trip: Maribor-Smolnik-Klopni vrh-Osankarica-Trije Kralji-Šetorov mlin-Areh-Bellevue-Maribor FrenkH, RobiRoberto, Zivnorc in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2023 (popravljeno) ...sem vtiskal vtise malo naokoli domačega kraja. ...tokrat malo drugače. Užival v tišini, edino, kar se je slišalo, je bil veter na mestu, kjer bi morali biti lasje...in šumenje gum, ko sem se peljal po asfaltu... ...skratka...ko sem prišel domov, sem si moral najprej z zobotrebcem očistiti muhe z zob, ker se mi je skoz samo smejalo... Popravljeno Julij 11, 2023. Popravil Zivnorc MnM96, mladench, PRPY in 23 others 23 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Julij 11, 2023 Deli Objavljeno Julij 11, 2023 44 minutes ago, Zivnorc said: ...sem vtiskal vtise malo naokoli domačega kraja. ...tokrat malo drugače. Užival v tišini, edino, kar se je slišalo, je bil veter na mestu, kjer bi morali biti lasje...in šumenje gum, ko sem se peljal po asfaltu... ...skratka...ko sem prišel domov, sem si moral najprej z zobotrebcem očistiti muhe z zob, ker se mi je skoz samo smejalo... Si kupil, al so stroški na vidiku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2023 Deli Objavljeno Julij 11, 2023 pred 20 minutami, Kugelschreiber pravi: Si kupil, al so stroški na vidiku? ... ka te briga.. ..tut babo ni treba prec ožent, če si jo lohka sam mal "sposodiš"... Mal ga imam na "preskusu". VS800, MiNa, Qulbix in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 11, 2023 Deli Objavljeno Julij 11, 2023 You break it, you buy it! Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 11, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 11, 2023 (popravljeno) ...danes spet užival v tišini... Naokoli po okoliških hribih... štart od doma na Škofljici...na Molnik, kamor gremo pozimi peš...čez v Sostro...nato čez Golovec še enkrat čez Molnik.. ..grad Lisičje. Poti kar precej razdrapane, tam, kjer sem plezal po najhujšejših skalah in koreninah, pa nisem ustavljal pa slikal, ker je težko speljat, ker sem čisti amatrer v necestni vožnji... ...a veste, kaj je pa najlepše? ...ko srečaš ljudi po hosti, jih lepo pozdraviš, oni presenečeni zaradi tišine, ki jo povzroča bajk pozdravijo nazaj...se jim zahvališ, ker so se ti umaknili.... in greš naprej, brez da bi za tabo metali kamenje...palice...grozili s Policijo...žugali...itd. Popravljeno Julij 11, 2023. Popravil Zivnorc Mrs. Electric Moto, motom, markII in 19 others 18 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava 3nity Objavljeno Julij 12, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 12, 2023 Mauria, Cibiana, Staulanza, Giau, Falzarego, Valparola, Furcia, Stalle, Gailberg, Mokrine Na Maurii potekajo dela *pit stop v dolini Cadore za nakup novih sončnih očal, saj so mi prejšnja odletela Leta 1877 so v Calalzu začeli z industrijo očal, to je revolucioniralo gospodarstvo tega območja. V dolini Cadore danes obrtno dejavnost nadaljuje več manjših proizvajalcev, v kraju Pieve je tudi zanimiv muzej očal. Murali v Cibiani Passo Cibiana zrihtan in končno odprt tudi za motoriste Staulanza tudi zrihtan Na Giau policaj z ročnim merilnikom hitrosti točno tri ovinke pod fiksnim radarjem https://goo.gl/maps/xNM8cbVu4X5zqq8z7 Možu očitno milijoni niso dovolj Furcia tudi nova Po moje sva bila prvič z motorjem tu - pozimi mi je ljubše V gostilni pri semaforju v Anterselvi so navajeni delati pod pritiskom, v par minutah je bilo vse na mizi Pogumni smo se basali, ostali so oblačili dežjake Ta nas je pokomandirala raza, linoldi, HyperJack in 29 others 28 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mrs. Electric Moto Objavljeno Julij 14, 2023 Deli Objavljeno Julij 14, 2023 Ob 11. 7. 2023 ob 21:38, Zivnorc pravi: ...danes spet užival v tišini... Naokoli po okoliških hribih... štart od doma na Škofljici...na Molnik, kamor gremo pozimi peš...čez v Sostro...nato čez Golovec še enkrat čez Molnik.. ..grad Lisičje. Poti kar precej razdrapane, tam, kjer sem plezal po najhujšejših skalah in koreninah, pa nisem ustavljal pa slikal, ker je težko speljat, ker sem čisti amatrer v necestni vožnji... ...a veste, kaj je pa najlepše? ...ko srečaš ljudi po hosti, jih lepo pozdraviš, oni presenečeni zaradi tišine, ki jo povzroča bajk pozdravijo nazaj...se jim zahvališ, ker so se ti umaknili.... in greš naprej, brez da bi za tabo metali kamenje...palice...grozili s Policijo...žugali...itd. Kakšne lepe fotke, Živ norc 😍 Ob 12. 7. 2023 ob 15:48, 3nity pravi: Mauria, Cibiana, Staulanza, Giau, Falzarego, Valparola, Furcia, Stalle, Gailberg, Mokrine Na Maurii potekajo dela *pit stop v dolini Cadore za nakup novih sončnih očal, saj so mi prejšnja odletela Leta 1877 so v Calalzu začeli z industrijo očal, to je revolucioniralo gospodarstvo tega območja. V dolini Cadore danes obrtno dejavnost nadaljuje več manjših proizvajalcev, v kraju Pieve je tudi zanimiv muzej očal. Murali v Cibiani Passo Cibiana zrihtan in končno odprt tudi za motoriste Staulanza tudi zrihtan Na Giau policaj z ročnim merilnikom hitrosti točno tri ovinke pod fiksnim radarjem https://goo.gl/maps/xNM8cbVu4X5zqq8z7 Možu očitno milijoni niso dovolj Furcia tudi nova Po moje sva bila prvič z motorjem tu - pozimi mi je ljubše V gostilni pri semaforju v Anterselvi so navajeni delati pod pritiskom, v par minutah je bilo vse na mizi Pogumni smo se basali, ostali so oblačili dežjake Ta nas je pokomandirala Waw... to pa so razgledi. Človeka kar pete zasrbijo. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 15, 2023 Ucer sam kamnk - jezersk na eno poznopopoudansko kavico ... RobiRoberto, maus, PRPY in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Julij 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 15, 2023 Izkoristila nekoliko hladnejši dan in jo pihnila k severnim sosedom. bajkr88, FrenkH, DAMI34 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 15, 2023 Deli Objavljeno Julij 15, 2023 Lepo, kje pa je tisto z skulpturam živali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Julij 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 15, 2023 pred eno uro, bajkr88 pravi: Lepo, kje pa je tisto z skulpturam živali? Greš čez prelaz Visoke Ture do vasi Turrachn, takoj za tablo konec vasi, na desni, čez lesen mostič. S 46°57.8769 V 013°53.3069 MARE 65, PRPY, Kugelschreiber in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Julij 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 15, 2023 Na moped zbor 😀 FrenkH, snela, Grut in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PRPY Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 Tole bo pa več kot za en dan 🤪 MARE 65, pik1, Grut in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 sel sem pogledat od kot prihaja aktivacijski signal za 5g cipe Kawasaki_rider, pik1, RobiRoberto in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 Kawasaki_rider, YBT, RobiRoberto in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FrenkH Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 V soboto zjutraj med sprehajanjem psa so se mi zaluštali pravi čevapi v somunu s kajmakom, ni bilo druge kot da se vsedem na motor in do Mostarja... Štart ob 9:25, razdalja 545km, smer Vrhnika - Cerknica - Livold - Vinica - Slunj - Bihač - Drvar - Bosansko Grahovo - Livno - Mostar, ob povprečni hitrosti 80km/h sem čez 7ur naročal pozno kosilo oz priljubljeno jed na izbrani lokaciji ....čez Bosno je letelo na pasmater, prazna cesta, primeren motor, lakota, ni šlo drugače... upam samo da ne bo kake priporočene čestitke v kastlcu v naslednjih dneh tudi na račun vožnje nazaj domov... Porcija v oštariji Šadrvan je bila lakoti primerna, sem namerno preskočil zajtrk in stran od obcestnih gostiln gledal vse do Mostarja... Nazaj grede pa čez Imotski - Sinj - Knin - Gračac - Gospič - Ogulin - Delnice - Vrhnika, (vmes sem prespal v Kninu)... Kljub vročini med 35 in 40 stopinj je bil lep izlet, večinoma prazne ceste z dostojnim asvaltom, skupaj se je nabralo 1150km v 15urah vožnje, GTjc je točno to kar se rabi za tovrstne prebliske... Quest, Akito, MARE 65 in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se