Popularna objava raza Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 pik1, Kugelschreiber, Grut in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 16, 2023 Transalpina. Jap, sneg. V dolini 40+, gori sva se pa kepala .. PRPY, MiNa, MARE 65 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno Julij 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2023 (popravljeno) sel sem pogledat bjelolasico kaj se dogaja. vsepovsod so znaki da ne smes tsm hodit in da so kao kamere. so bli neki lokalci okrog in sem samo na hitro objekte pospegal. notri se vse na svojem mestu. ne kaze da bi blo uniceno ali izropano. seveda ni slo brez malo light adventuringa. najprej me je google zavedel in sem sel na goro iz napacne strani. potem sem sel okrog do ogulina in prisel na pravo mesto. sem hotel se po eni makadamski cesti pogledat ce se pride do zgornjih zicnic ampak je bilo prevec zame. prevec izven civilizacije sem se pocutil, ce bi slucajno slo kaj narobe z gumami ali motorjem. Popravljeno Julij 17, 2023. Popravil Ragezor RobiRoberto, raza, Mavti in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno Julij 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2023 Nedelja dopoldan je bila za hitro-zračno hlajenje ob rekah, gozdovih in gorah: Gozd-Reka, Marija-Reka, Letuš in pod Kamniškimi... DAMI34, MnM96, mladench in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 17, 2023 V Bukarešti ni bilo ravno za uzivat ... Kako je šele temu revčku dogajalo, vajen angležkega vremena: Od vseh gradov se nama je edino pri Pelesu dalo nardit postanek: V visjih krajih pa ni hudega, se da nekako .. Tudi macje poslastice so bile OK .. samo da ne bo kaksne krize identitete .. 😄 Je pa malo tako-tako gledat vse te potepuske pse, prevec je tega, no. Ceste so pa, 🥴 🤬 Frenk 67, IF7, Kawasaki_rider in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno Julij 18, 2023 Deli Objavljeno Julij 18, 2023 pred 13 urami, Tex pravi: V Bukarešti ni bilo ravno za uzivat ... Kako je šele temu revčku dogajalo, vajen angležkega vremena: Od vseh gradov se nama je edino pri Pelesu dalo nardit postanek: V visjih krajih pa ni hudega, se da nekako .. Tudi macje poslastice so bile OK .. samo da ne bo kaksne krize identitete .. 😄 Je pa malo tako-tako gledat vse te potepuske pse, prevec je tega, no. Ceste so pa, 🥴 🤬 kar se gradov tiče, je zelo lep tudi v Hunedoari (vsaj zunaj ...), glede potepuških psov (in mačk) pa sem bil zelo presenečen, kako lepo skbijo zanje ... "na zunaj" sicer niso najbolj negovani, jih pa (vsaj v mestih smo to opazili) kar redno hranijo, večinoma z ostanki iz hotelov in gostišč ... cesta pa odvisno kje si se vozil; okraj Curtea de Arges (kjer se začne ali konča tudi Transfagarasan) je imel daleč najslabše, medtem ko smo pri vračanju nazaj izbrali pot iz Targu Jiu preko nacionalnega parka Domogled-Valea Cernei skozi terme Bailea Herculane, Oravita do Bele crkve .... vrhunska cesta, so jo prav takrat tudi na novo asfaltirali, skoraj brez prometa, lepi pregledni in dolgi ovinki ... ena najlepših cest na potovanju, toplo priporočam, če bo kdo bluzil v tistih koncih. Je pa Transfagarasan močno precenjen, po mojem mnenju jo Transalpina precej presega; cesta do pričetka vzpona z južne strani je katastrofalna, se je Špeli tlomil nosilec kamere od tresljajev ... sam vzpon pa zelo spominja na GG. Smo jo pa nehote prevozili v obe smeri, saj je bila cesta (ki uradno še ni bila odprta!) nekaj km pred dolino na severu zaradi zemeljskega plazu zaprta ... raza, Kugelschreiber, GregorM in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno Julij 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2023 danes easy izlet na krk vmes se ustavim,da si pogledam jezero ampak jezera ni! n_majk, Quest, MiNa in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2023 . ... "en giro" ... mal bolj stran od bajte ... v dveh dneh cca 1700 km ... ... prvi dan tranzit cca 1600 km ... in drugi dan cca prijetnih 100 km-jev ... po otoku vetra, starih mlinov na veter in žensk 20230718_114208.mp4 hondazok, Mavti, IF7 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2023 .. 10 minutes later ... ftp, raza, Akito in 25 others 21 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 18, 2023 (popravljeno) 12 hours ago, nofla said: kar se gradov tiče, je zelo lep tudi v Hunedoari (vsaj zunaj ...), glede potepuških psov (in mačk) pa sem bil zelo presenečen, kako lepo skbijo zanje ... "na zunaj" sicer niso najbolj negovani, jih pa (vsaj v mestih smo to opazili) kar redno hranijo, večinoma z ostanki iz hotelov in gostišč ... cesta pa odvisno kje si se vozil; okraj Curtea de Arges (kjer se začne ali konča tudi Transfagarasan) je imel daleč najslabše, medtem ko smo pri vračanju nazaj izbrali pot iz Targu Jiu preko nacionalnega parka Domogled-Valea Cernei skozi terme Bailea Herculane, Oravita do Bele crkve .... vrhunska cesta, so jo prav takrat tudi na novo asfaltirali, skoraj brez prometa, lepi pregledni in dolgi ovinki ... ena najlepših cest na potovanju, toplo priporočam, če bo kdo bluzil v tistih koncih. Je pa Transfagarasan močno precenjen, po mojem mnenju jo Transalpina precej presega; cesta do pričetka vzpona z južne strani je katastrofalna, se je Špeli tlomil nosilec kamere od tresljajev ... sam vzpon pa zelo spominja na GG. Smo jo pa nehote prevozili v obe smeri, saj je bila cesta (ki uradno še ni bila odprta!) nekaj km pred dolino na severu zaradi zemeljskega plazu zaprta ... Corvins castle (v Huneadori) je po moje itak najlepsi grad v Romuniji, oziroma najbolj "fukiš", slikljiv. Itak od zunaj, od znotraj ni časa, še manj volje 🤣 .. najbolj precenjen je po mojem mnenju Drakulas (Brans) castle, kar za preskočit .. Transalpino in Transfagararas primerjat je malo ... drugačni interesi, drug "point". Transfagarasan je narava, manj 'skomercializirano', zanič cesta, ampak res, v celoti (severni del nekaj obnavljajo, vozijo težko maşinerijo gor) .. Transalpina, lepa cesta, se da pičit, nekaj več gužve .. ne vem, nama je oboje všeč, iz drugih razlogov .. ok, tudi če medvedke odštejem, mi je mogoče Transfagarasan ljubši .. verjetno tudi odvisno, s katere strani napadeš .. pa seveda offroad nastavitev vzmetenja je nujna .. no, to velja kar za vecji del Romunije .. tudi po avtocesti je kdaj nuja .. se pa (samo) zaradi teh dveh cest ne bi vec vracal v Romunijo, a-a. So druge stvari bolj vabljive in konec koncev imamo Dolomite precej bližje s precej več in lepšimi prelazi. Je pa razumljivo, da je treba oboje prevozit, vsaj (največ?) 1x. Potepuški psi, se moram kar strinjat, niso sestradani, ne, jim pomoliš kaj pod gobček pa se zdi, da bolj pozornost iščejo, kot obrok .. ☺ je pa vseeno mogoče komu rahlo težko za videt. No ok, sem že daleč offtopic .. Ps: Špela je pa divjak (če govoriva o isti Špeli - lp! 😜). Pss: da ne bom preveč offtopic: Psss: baje da je ful pihalo (meni se ni nekaj poznalo, no): Popravljeno Julij 18, 2023. Popravil Tex markII, Quest, maus in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 19, 2023 Deli Objavljeno Julij 19, 2023 To z "medvedki" je isto sranje, kot je bilo pri nas. Geniji jih hranijo in "medvedki" se navadijo, potem pa postanejo medvedi in panika, pa jih je potem pod nujno potrebno postreliti. lp MiNa, Akito in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2023 Deli Objavljeno Julij 19, 2023 pred 5 urami, franc pravi: To z "medvedki" je isto sranje, kot je bilo pri nas. Geniji jih hranijo in "medvedki" se navadijo, potem pa postanejo medvedi in panika, pa jih je potem pod nujno potrebno postreliti. lp tele medvedke sem videl vsaj na treh, če ne štirih objavah vkljućno FB). dobesedno udomačeni, dokler ne bo kakega turista mal poslal na urgenco upam, da jih ne srečam, sploh ker štartam v soboto malce bolj odročno varianto transalpine in transfagarsana. (podolgeminpočez) Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2023 Deli Objavljeno Julij 19, 2023 pred 12 urami, Tex pravi: Corvins castle (v Huneadori) je po moje itak najlepsi grad v Romuniji, oziroma najbolj "fukiš", slikljiv. Itak od zunaj, od znotraj ni časa, še manj volje 🤣 .. najbolj precenjen je po mojem mnenju Drakulas (Brans) castle, kar za preskočit .. Transalpino in Transfagararas primerjat je malo ... drugačni interesi, drug "point". Transfagarasan je narava, manj 'skomercializirano', zanič cesta, ampak res, v celoti (severni del nekaj obnavljajo, vozijo težko maşinerijo gor) .. Transalpina, lepa cesta, se da pičit, nekaj več gužve .. ne vem, nama je oboje všeč, iz drugih razlogov .. ok, tudi če medvedke odštejem, mi je mogoče Transfagarasan ljubši .. verjetno tudi odvisno, s katere strani napadeš .. pa seveda offroad nastavitev vzmetenja je nujna .. no, to velja kar za vecji del Romunije .. tudi po avtocesti je kdaj nuja .. se pa (samo) zaradi teh dveh cest ne bi vec vracal v Romunijo, a-a. So druge stvari bolj vabljive in konec koncev imamo Dolomite precej bližje s precej več in lepšimi prelazi. Je pa razumljivo, da je treba oboje prevozit, vsaj (največ?) 1x. Potepuški psi, se moram kar strinjat, niso sestradani, ne, jim pomoliš kaj pod gobček pa se zdi, da bolj pozornost iščejo, kot obrok .. ☺ je pa vseeno mogoče komu rahlo težko za videt. No ok, sem že daleč offtopic .. Ps: Špela je pa divjak (če govoriva o isti Špeli - lp! 😜). Pss: da ne bom preveč offtopic: Psss: baje da je ful pihalo (meni se ni nekaj poznalo, no): Se kar strinjam z zapisom. Hunedoara, je za pogledat, če je to namen..je pa 3/4 zadev isti šit. Ne bom limal fotk ogleda, mogoče je kak manj znan grad bolj zanimiv. Ker je Romunija prepolna gradov..si pač izbereš enega, pa tistega odkljukaš v detajle. Vse ostalo, lajkam romune in policaje pri nadvse fleksibilnemu razmišljanju, kaj pomenijo oejitve in kako se vozi po cesti....Lajkam tudi naravo, način koriščenja le te...da ni vse za "bodečo žico" in regulirano...svoboda ŠE JE...lajkam piknike kjerkoli in mešanico folka med cigani (ops ROMI) in bosanci ps. lajkam sexi ritko in frizuro na zadnji fotki, sam ta fetiš razumejo samo obževalci "ta crnih" /panajostanemednamazadnjistauk) Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno Julij 19, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 19, 2023 (popravljeno) Včeraj poskus čez Kras uspel le do polovice. Komad od Edo Majke prišel na misel... pržiiii se... Radarska je kazala sicer, da bo do LJ ok-ish. Ampak to je bil trik, ki je bil razkrit šele ob 21h 🤪 Tako da 100m pred garažo ujet... Popravljeno Julij 19, 2023. Popravil snela Akito, mladench, Quest in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 20, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 20, 2023 . ... no tko ... tajvančk še kr dela ... in ne morm verjet ... da mi je že kar prirasel k srcu ... zelo lahko vozilce ... porabo ima štirkrat manjšo od mene ... res pa je .. da tud konjev ni prov velik ... 😮😮😮 ... ampak ... tko je to ... v "divjini" je tud to dobrodošlo ... sicer pa ... danes mal po centralni vukojebini Karpatosa .. do najlepših plaž 😊 ... in jasno ... tud na najlepše plažne pajzlčke nisva pozabila ps. .... kot rečeno ... dnevne furce ne merim več v prevoženih kilometrih ... ampak v popitih kavicah ...in mogoče "kakšni" popiti sangrijci .. kakor koli že ... borim se z nadčloveškimi napori video-eeeab1712335e733841d97dfc88e1efb-V.mp4 video-6a4188f9174fb02857f5d02e6884f858-V.mp4 video-368b2136f60fd8c5c155fbfc74994b75-V.mp4 IF7, MiNa, mladench in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno Julij 20, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 20, 2023 A 30min poligona šteje za to temo? 13 minutes ago, pik1 said: . ... no tko ... tajvančk še kr dela ... in ne morm verjet ... da mi je že kar prirasel k srcu ... zelo lahko vozilce ... porabo ima štirkrat manjšo od mene ... res pa je .. da tud konjev ni prov velik ... 😮😮😮 ... ampak ... tko je to ... v "divjini" je tud to dobrodošlo ... sicer pa ... danes mal po centralni vukojebini Karpatosa .. do najlepših plaž 😊 ... in jasno ... tud na najlepše plažne pajzlčke nisva pozabila ps. .... kot rečeno ... dnevne furce ne merim več v prevoženih kilometrih ... ampak v popitih kavicah ...in mogoče "kakšni" popiti sangrijci .. kakor koli že ... borim se z nadčloveškimi napori video-eeeab1712335e733841d97dfc88e1efb-V.mp4 video-6a4188f9174fb02857f5d02e6884f858-V.mp4 video-368b2136f60fd8c5c155fbfc74994b75-V.mp4 Bravo Mavti, pik1, GregorM in 7 others 1 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 20, 2023 Deli Objavljeno Julij 20, 2023 pred eno uro, snela pravi: A 30min poligona šteje za to temo? Bravo . ... ne brez tapravga tranzita pred temi makaroni ne šteje ... GregorM, Quest in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2023 Deli Objavljeno Julij 21, 2023 pred 10 urami, snela pravi: A 30min poligona šteje za to temo? Bravo A mi lahko gpx ruto posreduješ? 😁 snela, pik1, GregorM in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 21, 2023 Deli Objavljeno Julij 21, 2023 pred 14 urami, pik1 pravi: . ... no tko ... tajvančk še kr dela ... in ne morm verjet ... da mi je že kar prirasel k srcu ... zelo lahko vozilce ... porabo ima štirkrat manjšo od mene ... res pa je .. da tud konjev ni prov velik ... 😮😮😮 ... ampak ... tko je to ... v "divjini" je tud to dobrodošlo ... sicer pa ... danes mal po centralni vukojebini Karpatosa .. do najlepših plaž 😊 ... in jasno ... tud na najlepše plažne pajzlčke nisva pozabila ps. .... kot rečeno ... dnevne furce ne merim več v prevoženih kilometrih ... ampak v popitih kavicah ...in mogoče "kakšni" popiti sangrijci .. kakor koli že ... borim se z nadčloveškimi napori video-eeeab1712335e733841d97dfc88e1efb-V.mp4 video-6a4188f9174fb02857f5d02e6884f858-V.mp4 video-368b2136f60fd8c5c155fbfc74994b75-V.mp4 sj, bimerja neb tako zlorabljal pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 21, 2023 Deli Objavljeno Julij 21, 2023 pred 14 urami, snela pravi: A 30min poligona šteje za to temo? Bravo Štrikanje je pod temo hobiji maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Julij 22, 2023 Deli Objavljeno Julij 22, 2023 Tole sicer spada bolj v temo a je sploh mogoče, ampak v četrtek dopoldne od Vrhnike do Dekanov nisem srečal nobenega motorista. Še skuterja ne. Še huje: Nobenega ni bilo videti niti v Postojni na pumpi. Celo na poti domov ne... Grozno! Grut, MiNa, Kugelschreiber in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Julij 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 22, 2023 Mj vtis iz dne 15.7.2023... iskrice sem si prižgal za včerajšnji RD ... čisto sam sem biu MiNa, Kugelschreiber, DAMI34 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno Julij 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 23, 2023 . ... Še mal raziskovanja neokrnjene narave, skupaj s "centralno vukojebino" notranjosti Karpatosa na eni strani, in bogatega življenja na drugi strani, v krajih, kjer turizem, čeprav počasi, kljub vsemu le utira svojo pot tudi na ta otok ... ja, u bistvu tukaj vidiš v uri ali dveh kar nekaj hudih kontrastov ... dokaj močan, konstanten veter, ki piha skoraj po celem otoku, ves čas nudi olajšanje med vožnjo ... sicer pa ... tudi kakšen obisk "domače gostilnice" z vso njihovo zgodovino v slikah in fotografijah zna bit nasvse zanimivo ps. ... se pa bojim, da bo počasi že tudi tukaj čas za odhod ... sosednji Rodos namreč že opominja s svojimi požari in paniko pri njih video-bf5d2aadf7875e924a95a16bc81eee8e-V.mp4 video-f5d7af0e8080e1493456f0df3458190b-V.mp4 video-ca6cddb0ce5741576dc33ac5af50e829-V.mp4 video-873e8b2b1160e14441d2d15f558c6ab9-V.mp4 video-6638c89b9ebcfbb35e82a82e173a5fd6-V.mp4 video-d64eb05665dff1e7ce70cb3743b2b5e6-V.mp4 vandrovec, Grut, Quest in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Julij 23, 2023 Deli Objavljeno Julij 23, 2023 škoda, ker se bolj slabo vidi sopotnico v vzvratnem ogledalu 🙂 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawamoto Objavljeno Julij 23, 2023 Deli Objavljeno Julij 23, 2023 Čist sam. 30 dni? kaizer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se