DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 pred 7 minutami, Snečer pravi: gre za neko ekološko takso, nateg ne za uporabo ceste... ce se ne motim tehnični termin je plod birokracije. Isto kot cesta na Mangart. Lolek i Bolek kasirata, župan razporeja denar....na koncu ko je na vrhu gneča prideta še Kekec in Mojca, ki blokirata promet spodaj...kdo koga jebe in za kok denarja, mi jasno ni. Realno pa: kako to počnejo Italijani, Avstrijci? Plačamo vstopnine za nacionalne parke/prelaze8panoramske ceste? Z lahkoto mar ne. Se kdo od nas vpraša, če denar res porabijo za vzdrževanje ceste in ali je kasiranje pravno pogojeno? Najbrž ne... Ampak red je, gor gremo dol gremo. Nekako se strinjam s finančno obremenitvijo turistov najbolj obleganih cest in lokacij. Seveda na koncu ostane vprašanje, kam in zakaj je denar odšel...sam to je že druga zgodba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: tehnični termin je plod birokracije. Isto kot cesta na Mangart. Lolek i Bolek kasirata, župan razporeja denar....na koncu ko je na vrhu gneča prideta še Kekec in Mojca, ki blokirata promet spodaj...kdo koga jebe in za kok denarja, mi jasno ni. Realno pa: kako to počnejo Italijani, Avstrijci? Plačamo vstopnine za nacionalne parke/prelaze8panoramske ceste? Z lahkoto mar ne. Se kdo od nas vpraša, če denar res porabijo za vzdrževanje ceste in ali je kasiranje pravno pogojeno? Najbrž ne... Ampak red je, gor gremo dol gremo. Nekako se strinjam s finančno obremenitvijo turistov najbolj obleganih cest in lokacij. Seveda na koncu ostane vprašanje, kam in zakaj je denar odšel...sam to je že druga zgodba. večina gorskih je, da na vrhu ni treba obrnit... ta naša pa niti do vrha ni odprta, že leta tistih par kamenčkov ne sfolgajo počistit tak je to... na GG dobiš premium cesto pri nas plačaš pohlep Akito, DAMI34, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Avgust 14, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 Prišli v Sarajevo ravno v času Sarajevskega filmskega festivala. Kljub temu, da je mesto prepolno ljudi, smo dobili stanovanje, na eni strani s pogledom na Vječnico (Baščaršija), na drugi pa na projekcije filmov. Tako smo si zvečer ogledali še enega od filmov. 😃 Prav tako je v bližini ena najpomembnejših stavb v mestu, to je Sarajevska pivara 😁 RobiRoberto, PRPY, Kmet2 in 12 others 13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 14, 2023 Deli Objavljeno Avgust 14, 2023 pred 4 urami, Snečer pravi: tak je to... na GG dobiš premium cesto . ... in premium apfelštrudl tud DAMI34 in maxxa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 15, 2023 Do Črnega jezera v A n_majk, Joker, raza in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Avgust 15, 2023 Deli Objavljeno Avgust 15, 2023 (popravljeno) Ob 14. 8. 2023 ob 14:41, Snečer pravi: že leta tistih par kamenčkov ne sfolgajo počistit Tega niti ne bodo naredili. Čakajo, da se nad tistim plaziščem sesuje ves hrib. Počasi pozabite na ta Mangart. Bohinjci so na planino Blato začeli računatj 20€. Čez 2 leti bo tudi Mangart tam nekje. Še letos bo rampa v Vrata, drugo leto pa za čez Vršič. Popravljeno Avgust 15, 2023. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Avgust 15, 2023 Deli Objavljeno Avgust 15, 2023 pred 9 urami, motom pravi: Do Črnega jezera v A Katero????? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 15, 2023 Deli Objavljeno Avgust 15, 2023 @raza ta desni pik1, MiNa, DAMI34 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 Tranzit čez Cro, potem pa TET Bosna. 4 dni. 1600km Luka66, raza, Joker in 18 others 17 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 (popravljeno) 43 minutes ago, HyperJack said: al to je treba povsod lazt z mopedom…😃👏😃…no vids tle bi sel sam naprej gor v planine je menda se eno jezero….crno jezero..….drugace pa bi lahk sla na turo 4 jezer na Zelengori…. TOP fotka…👌👌👌 Popravljeno Avgust 16, 2023. Popravil Satao HyperJack in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 pred eno uro, HyperJack pravi: Tranzit čez Cro, potem pa TET Bosna. 4 dni. 1600km . ... kolk je bilo tranzita ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 pred 29 minutami, DAMI34 pravi: Čez Kupres, pa preko Prokoškega jezera do Fojnice To ti je po Latinsko "Damijeva leta" 😂 Quest in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 pred 59 minutami, Frenk 67 pravi: To ti je po Latinsko "Damijeva leta" 😂 Odprite podjetje v Bih 🤣 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2023 Deli Objavljeno Avgust 16, 2023 pred 2 urami, pik1 pravi: . ... kolk je bilo tranzita ??? 160 km do Bih, 940 km off + TET, 500 km Iz Sarajeva domov pik1, Quest in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 Mal okrog, čist bliz zraven BiH😇 Luka66, VS800, Kawasaki_rider in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Avgust 17, 2023 Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 56 minutes ago, Kmet2 said: Meet me at John o'Groats next week uživaj! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 17, 2023 Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 . ... čakam trajekt za Anglijo ... sem že čist bliz ... po res mukotrpnem in izčrpljujoče neprekinjenem tranzitu ... brez ustavljanja in brez jambranja ... mogoče sam parkrat na pumpi za bencin in par redbulov ... dosežen cilj ... od BIH do Anglije ... in to v enem kosu ... kot ponavadi ... jest sem res car markII, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 6 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 17, 2023 Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... čakam trajekt za Anglijo ... sem že čist bliz ... po res mukotrpnem in izčrpljujoče neprekinjenem tranzitu ... brez ustavljanja in brez jambranja ... mogoče sam parkrat na pumpi za bencin in par redbulov ... dosežen cilj ... od BIH do Anglije ... in to v enem kosu ... kot ponavadi ... jest sem res car To sem že nekje prebral v eni drugi temi? Predlagam trajekt Dunkerque-Dover... pik1 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 17, 2023 Deli Objavljeno Avgust 17, 2023 pred 2 minutami, Snečer pravi: To sem že nekje prebral v eni drugi temi? Predlagam trajekt Dunkerque-Dover... . ... sej tole je, tam tam nekje DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 18, 2023 Deli Objavljeno Avgust 18, 2023 pred 19 urami, DAMI34 pravi: Pride tak dan, ko je vse sivo-pa niti HDR ne pomaga. Sam ruta je ruta in plan se ne sme spreminjat...nekako sva se izmotala iz Fojnice preko sumljivo ozkih in razfukanih cestic ter padla v Prozor. Pa naprej čez Ramsko jezero in čudovith planot Biha v prijetnih temperaturah padla na prelaz Strmica in mejni prehod s Hrvaško. Ko me je gospa carinica vprašala a imam kaj za prijavit, sem odgovoril, da ja...smrdljive cunje so v kufrih 🤣. Moj kolega je pa na vprašanje Bih mejnega organa, kje sva bila? Modro odgovoril: pa pojma nimam...jaz vozim skus za njim 😎 kaj sta v Angliji da tak siv dan? al to že Škotska? DAMI34 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Avgust 18, 2023 Deli Objavljeno Avgust 18, 2023 14 minutes ago, Snečer said: kaj sta v Angliji da tak siv dan? al to že Škotska? siv dan. Štajerska. Fkrali so slike. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 18, 2023 Deli Objavljeno Avgust 18, 2023 pred 31 minutami, Snečer pravi: kaj sta v Angliji da tak siv dan? al to že Škotska? . ... glih kar sva stopila iz trajekta .... zmaga je naša DAMI34, motom, VS800 in 3 others 3 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 18, 2023 Deli Objavljeno Avgust 18, 2023 Off roada res nisem našel v Angliji, razen eno bljižnico z lepim ravnim makedamom.😁 In celo čez lužo sem zapeljal.🤣🤣🤣 ...res sem Car.... 20230816_133918.mp4 ftp, MnM96, RobiRoberto in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MnM96 Objavljeno Avgust 19, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 19, 2023 Izlet v rodne konce in nazaj. V smeri Litije nisem iskal preveč zavitih cest in sem pičil iz MB po stari čez Frankolovo mimo Žalca na Trojane, Zagorje do Šmartnega pri Litiji. Nazaj grede sem ponovno odkrival lepote slovenskih krajev, podal sem se čez Dolenjsko na Štajersko: Šmartno pri Litiji-Gabrovka-Mirna-Sevnica-Planina pri Sevnici s prvim postankom na Planinski vasi-Drensko rebro-Podčetrtek-Mestinje-Rogatec-postanek na Donački gori-Žetale-Draženci-Miklavž na dravskem polju-Maribor Quest, markII, raza in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno Avgust 20, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 20, 2023 Enkrat levo, enkrat desno... enkrat "rišem" Jugoslavijo, enkrat Prešerna... enkrat zajca, ki se hrani.. MiNa, Joker, Quest in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se