Frenk 67 Objavljeno Avgust 23, 2023 Deli Objavljeno Avgust 23, 2023 (popravljeno) Popoldne skoču na Krk. Prispel v trdo kuhan, v nekem trenutku mi je kazal 39 C. 🥵🥵 Pa še per se je segrel. 🙁 Popravljeno Avgust 23, 2023. Popravil Frenk 67 pik1, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Avgust 23, 2023 Deli Objavljeno Avgust 23, 2023 ...da te potolažim... Enkrat sem skoču pozim smučat, se zmrznu kt ps...v nekem trenutku je kazal minus 21...pa še per mi je zmrznu u ruzaku... Akito, 3nity, MARE 65 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 23, 2023 Deli Objavljeno Avgust 23, 2023 ...kaj pa skačete ob neprimerih časih 😁😎... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 23, 2023 Deli Objavljeno Avgust 23, 2023 pred 17 minutami, Zivnorc pravi: ...da te potolažim... Enkrat sem skoču pozim smučat, se zmrznu kt ps...v nekem trenutku je kazal minus 21...pa še per mi je zmrznu u ruzaku... Ja vosu, pozim furaš vroč čaj ne pa zmrznen per. 🙄 Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 24, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2023 Pet dni dnevnih vtisov... takole smo odvijugal... Vratnik, ne tisti nad Senjem. "Letališče" pri Glamoču. Pogled na Buško jezero Neklje na ceti R6 med Gackim in Nikšičem. Postanek na SH20 Največkrat Prikazani ovinki... Ski Center Lokve MNE. kar nekaj "dela" na cestah je v MNE GooodBye MNE Ovčja staja... Motorrad turenfarrertest Znani meandri reke Uvac. Dolge sence na poti proti domu.... Bilo je vroče in parkrat mokro na lepi poti dolgi 2200km. mladench, n_majk, Marko P. in 23 others 24 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Avgust 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2023 Sam u pićku mater. snela, pik1, n_majk in 9 others 7 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno Avgust 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2023 210km nežnega kuhanja... a je tole spodaj narisan Morski konjiček? Včeraj 10min pred dežjem Pogled proti Slovenskem vrhu nad Kočevjem Quest, Joker, raza in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2023 Do Zenice sva jo ubrala tudi čez nekaj makadamov, pač kar se je dalo. Nad Olovom sva presenečeno obstala nad pravljično pojavo, prastare kovačnice. Morala sva pogledat kako izgleda od znotraj. Kovač nama je prijazno vse razložil. Zanimivo, da ob norcu dela sede. Tokrat je delal sekiro, sicer pa največ dela sače. Kot kurjavo uporablja oglje in ne koks kot naši kovači. Količino vode regulira daljinsko preko vzvodov, ki gledajo skozi streho. Ene kolo služi za pogon podpihovanja ognja, drugo za pogon norca, tretje pa ni več v uporabi, služilo pa je za drugo ognjišče. Kovačija je vseskozi v njegovi rodbini kar pomnijo nazaj. Pa še en zanimiv tunel Za konec pa železarna Zenica. Kaže, da plavža še vedno delata. Luka66, mladench, DAMI34 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 26, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2023 On line... Quest, Akito, pik1 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava C eagle Objavljeno Avgust 27, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 27, 2023 Malo vroče, pa vseeno super. Start ob 5:30 iz Kopra pri 29°C po AC do Kozine. V Podgradu je bilo prijetnih 16°C Nikjer nobenega. Cesta kot med "covidom". Mejni prehod sameva. Po stari cesti do Mučićev in pol na AC mimo Reke. Preskočil sem tudi Bakarac. Na Jadranovem me pri 60 km/h pihne en Dojče BMW stejšn vegon. Usta se mi raztegnejo v nasmeh. Mogoče pa bo res dobil položnico... Prehitevat me je začel 2 m za mano in imel sem občutek, da je taknu špegu (hvala bogu je bil samo občutek)in ene 130 vsaj je imel notri. Darvin, kje si?!? Prvi postanek Novi Vinodolski. Temperatura že 26°C. Raztegnem noge in pol naprej. Cesta sameva, turisti še spijo. Senj prazen, vendar so bili že prvi turisti na promenadi. Cesta Senj -Karlobag "čista poezija", v Sv. Juraju pa kot vedno policijska patrulja. Pogled policaja kar malo razočaran, ker sem prišel lagano turistično. Za Karlobagom se v senčnem ovinku ustavim, za zajtrk pa "moto" piškoti in ledeni čaj. V Paklenici že jutranji sprehajalci in kopalci. Odločim se, da skočim do prijateljev v Zaton. Če bodo tam ok, če ne pa drugič. Maslinski most, čudovit kot zmeraj. V Ninu se ustavim in slikam malo cerkvico sv. Nikolaja na hribčku. Pijatelje sem zamudil za 1 uro, tako da sem obrnil in spet lagano turistično proti domu. V Paklenici se zmeraj ustavim v restavraciji Tota. Zmeraj prijazni in odprti celo leto.Ura je 11:40. Piza in 2 kokakoli 16€. Se odpravim, na cesti pa opazno povečan promet. Počasi bo čas za kosilo, mogoče se razredči... No po Karlobagu je bilo že bolje. Nasproti mi prihaja kar veliko motoristov. Občutno bolj vroče je. Kaže 36°C. V Senju se ustavim samo toliko, da se odžejam in pol gasa v enem kosu do Kopra. Ob 16 uri sem bil že doma. Prijetnih 650 km. Brez nekih "situacij". Tako furo bi z veseljem odpeljal vsak teden. Lep pozdrav in varno na cesti vsem... C eagle n_majk, Frenk 67, pik1 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 27, 2023 Grdobo prezračil RobiRoberto, PRPY, HyperJack in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Avgust 27, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 27, 2023 Edina uteha v tej vročini. Kawasaki_rider, Joker, PRPY in 18 others 15 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Avgust 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 Tale del ceste na Krku je boljš za pogledat kot za vozit. snela, Kawasaki_rider, RobiRoberto in 7 others 7 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 28, 2023 Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 pred 15 minutami, Frenk 67 pravi: Tale del ceste na Krku je boljš za pogledat kot za vozit. . ... men je pa tole ful fajn odtišat ... sam res pa, sam kadar je prazna cesta ... in seveda z mopedkom RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 (popravljeno) pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Tale del ceste na Krku je boljš za pogledat kot za vozit. večina vas, tole cesto, ko je prazna, odpelje kar naravnost ... p.s. tole sem pa tok dobr napisu, da si bom kr srćka dau Popravljeno Avgust 28, 2023. Popravil maus MnM96, MiNa, maus in 7 others 1 1 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Avgust 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 Je predlagala, da greva nekam v hribe, da se izogneva vročini, poj pa tole tam gor na Tirolskem: MARE 65, n_majk, Kugelschreiber in 8 others 8 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 28, 2023 Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 10 minutes ago, raza said: Je predlagala, da greva nekam v hribe, da se izogneva vročini, poj pa tole tam gor na Tirolskem: Tud tirolska ni vec kar je bla to mas letosnjo zival? 900? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Loba Objavljeno Avgust 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 Spet v Bosni, tokrat razširjena verzija TET-a Bosna, iz Enduro paradiza :Gornjega Vakufa proti Konjicu /bela linija/ in prikljucitev na TET sekcija2. Prespala sva pri Dankotu v G. Vakufu, kjer je imel cel hotel poln nemških motoristov. Kroserje so si pripeljali s kamionom, oni pa z letalom do Sarajeva. Ta vas živi izkljucno od moto enduro turizma, tudi zaradi Rally Bosna, ki postaja vedno bolj popularen. IMG_4185.mov RobiRoberto, maus, MARE 65 in 20 others 18 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Avgust 28, 2023 Deli Objavljeno Avgust 28, 2023 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: to mas letosnjo zival? 900? Ja, 1200 Kugelschreiber in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 29, 2023 Deli Objavljeno Avgust 29, 2023 pred 19 urami, pik1 pravi: . ... men je pa tole ful fajn odtišat ... sam res pa, sam kadar je prazna cesta ... in seveda z mopedkom Mogoče je pr 150 kmh užitek, pr 100 kmh se sam mal poguncaš. 🙄 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Avgust 29, 2023 Deli Objavljeno Avgust 29, 2023 (popravljeno) P Popravljeno Avgust 29, 2023. Popravil Loba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 30, 2023 Deli Objavljeno Avgust 30, 2023 (popravljeno) Vtis po 50km opravljene poti: Še dobro, da samo še 1450km do cilja .. 🤣 Popravljeno Avgust 30, 2023. Popravil Tex Kugelschreiber, Quest, C eagle in 2 others 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2023 Deli Objavljeno Avgust 30, 2023 pred 8 minutami, Tex pravi: Vtis po 50km opravljene poti: Še dobro, da samo še 1450km do cilja .. 🤣 Ugasni in prižgi ponovno. Običajno deluje 😁 ( če te flapvalve ne jebe, ker potem bo pa safe mode 🤣) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2023 Deli Objavljeno Avgust 30, 2023 pred 1 uro, Tex pravi: Vtis po 50km opravljene poti: Še dobro, da samo še 1450km do cilja .. 🤣 Zaradi tega boš prišel kamor si se namenil in tudi prišel nazaj.😉 raza in maus 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Avgust 30, 2023 Deli Objavljeno Avgust 30, 2023 pred 57 minutami, Kmet2 pravi: Zaradi tega boš prišel kamor si se namenil in tudi prišel nazaj.😉 Vem da bom in sva že .. so pa zabavni ti vtisi .. pred eno uro, DAMI34 pravi: Ugasni in prižgi ponovno. Običajno deluje 😁 ( če te flapvalve ne jebe, ker potem bo pa safe mode 🤣) Leti leti, brez skrbi .. 😆 je odpredel do destinacije kot priden mucek .. maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se