Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2023 Pogozdovanje 😎 GregorM, pik1, Quest in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava 3nity Objavljeno September 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 10, 2023 (popravljeno) Na pisti je motoristu pred nami na sredi ovinka potegnilo nahrbtnik pod kolo, kakšen strah, 20m blokiranega kolesa v kači, rešil kot se zagre, seveda je vsebino nahrbtnika razcefralo, on pa je na moja vprašanja, če je prepričan, da je vse v redu, samo o sendviču govoril (sendvič je bil raztresen po celi cesti - zmlet pa kot bi ga v mikser dal ). Kaj ga dela adrenalin... Kako Italijan parkira na sredi ovinka je vidno na spodnji sliki Osli se izobražujejo koze so tudi pridne, ne razumem kako ljudem ne uspe Dolomiti so po novem polni insta.izdelkov v ozadju Pale di San Martino Korita reke Mis Jezero Mis je trenutno precej prazno. Na dugem koncu, kjer je jez, je seveda drugače. Zaradi pomanjkanja vode je slap Soffia majhen se pa da zato peš v jamo Popravljeno September 10, 2023. Popravil 3nity Rdeči, Quest, motom in 26 others 27 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 pred 15 urami, 3nity pravi: TOP! Prva fotka na Piancavallo? Po dolini reke Mis je res lepo... @3nity lahko kakšen GPS cele poti? HVALA 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno September 11, 2023 Deli Objavljeno September 11, 2023 pred 5 urami, tomaz69 pravi: TOP! Prva fotka na Piancavallo? Po dolini reke Mis je res lepo... @3nity lahko kakšen GPS cele poti? HVALA Piancavallo, Valcellina, Valzoldana, Duran, Valles, Rolle, Cereda, Dolina reke Mis, Cansiglio.gpx Valcellina je polna radarjev, ti so najbolj hinavski, sploh če se gre ruto v kontra smer: https://goo.gl/maps/nNd1uZEivWUM6VuD8 , https://goo.gl/maps/NknnG3nsRYY3bjVK8 , https://goo.gl/maps/tydzVohGA6DNoZGi6 . Jih je pa še kar nekaj na tej poti, policaji so pa tudi pogosto na preži In dajte paziti še na semaforje s kamerami, saj v primeru, ko se prehiti kolono in prevozi polno črto oz. spelje s pasu za zavijanje (ko v tisto smer sveti rdeča), boste domov prejeli presenečenje DAMI34, Joker, Kugelschreiber in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava HyperJack Objavljeno September 12, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 12, 2023 (popravljeno) Nisem še doživel tako toplega vremena v Dolomitih 😍 850 km, žal sem imel časa samo dva dni. Popravljeno September 12, 2023. Popravil HyperJack GregorM, Quest, bajkr88 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno September 13, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2023 Najmanjši in najstarejši član .. Bi že bil čas za kako jadranko .. Kugelschreiber, raza, MiNa in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno September 14, 2023 Deli Objavljeno September 14, 2023 Tale "šrot" bom pa očino še nekaj časa vozil kar mi počasi pod kožo leze. . Advenčer kot tak je zelo vodljiv, odlična ciklistika, lahkoten tudi v dvoje. Gume so Maxxis in so zaupanja vredne, rezervar 19L in zadostuje za 350 hitrih obratov, vetrna zaščita ni za avtoceste kamor ta moped tudi ne sodi. Na terenu se je kar dobro odrezal ob kramparcah pa pride lahko povsod kamor si upaš. Edina zamera programerjem ki so sicer 7 inč ekranu namenili majhne ikone, pa smeroklkazne puščice na dnu ekrana, se pa svetilnost da nastavljat, da ponoči ni moteča. Tudi luči so dokaj suverene v nočni vožnji. RPM na Viču ti ga posodi za prvi vtis, sprobaj sam! Meni se dopade za naslednjih nekaj let. RobiRoberto, DAMI34, Akito in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2023 Morje na levi 😎 mladench, Quest, MiNa in 10 others 11 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 17, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2023 Danes, vsega pomalo... Kmet2, Scarabeo 500, otko in 21 others 22 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava snela Objavljeno September 19, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2023 Slovenija je lepa Lesično Pa dobro hrano se da jesti Tri zvedzde Na stara leta bolj magnet za dež kot za lepši spol 😂 Pa še 20min poligona ampak tokrat mi je oproščeno, ker nisem naredil "samo" 160km pred poligonom ampak 360km 🤪 Shit happens? NO! Shit doesnt just happen, shit takes time and effort. motom, Quest, MARE 65 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 20, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 20, 2023 Ponedeljek. Odpeketala iz Mostarja... Pristala v Baški Vodi. DAMI34, mladench, Joker in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 21, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2023 Trek. Nič, ne ostane drugega kot proti domu... še kratek sprehod pred odhodom... proti severu... "rdeči petelin" je bil na delu. Kaj češ lepšega? Prazna Jadranka... Tole pa ne pomeni nič dobrega... in ulilo se je kot iz škafa. Pet dni, 2000km, 2x močan naliv... Se pozna , da so zadnji dnevi koledarskega poletja. Treba jih je izkoristit. ZIMA BO DOLGA. snela, RobiRoberto, Luka66 in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno September 21, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2023 September mi letos ne gre, mord bo oktobra boljse hehe. Se odpravim na giro, pa pogledat to čudo inzinirstva. Postojna-Sezana-Trst-Barkovlje, pa hiiitro domol ker je kamjonar nenapovedano pelete kar pred bajto zlozil. Bazovica-Divaca-Postojna. Parkirali so sredi zaliva, in od čudenja ni bilo prav dosti. Od fure ravno toliko…. pik1, MiNa, Akito in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno September 21, 2023 Deli Objavljeno September 21, 2023 pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: September mi letos ne gre, mord bo oktobra boljse hehe. Se odpravim na giro, pa pogledat to čudo inzinirstva. Postojna-Sezana-Trst-Barkovlje, pa hiiitro domol ker je kamjonar nenapovedano pelete kar pred bajto zlozil. Bazovica-Divaca-Postojna. Parkirali so sredi zaliva, in od čudenja ni bilo prav dosti. Od fure ravno toliko…. isti feeling pri meni, bil prejšnji vikend, čakal da bo ćez pol zaliva... MiNa, RobiRoberto, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno September 21, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2023 Sem bejžal pred dežkotam in mi je uspelo od doma v soncu, vmes mal mokro pa spet sonce bejži se že za menoj podijo temni oblaki. Vinica, (suha), potem do Tounj-a suho- mokra cesta, nakar se ulije tik pred menoj, obrnem in potegnem do Karlovca na zahodu temno, na vzhodu še svetlo, kam? Metlika... kot nalašč, nisem pomišljal še vzpon z juga na Trdinov vrh vmes postanek z razgledom Vivodine cesta hudo zrukana, a sva s kitajčkom zmogla razgledna toška, se vidi samo k nam Quest, Mavti, motom in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 25, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2023 mlčk vlejče! Sam meni res manjka ropotanje med nogami. Pa sem skoču mal nad Trst in po krasu čez wawinke nazaj. MARE 65, kaizer, RobiRoberto in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2023 Tranzit 😁 čez Ledenice in Podbilo v Senj, pa do pakle. Neprecenljivo 😎 dolenc100, Kawasaki_rider, n_majk in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 29, 2023 Deli Objavljeno September 29, 2023 Ob 28. 9. 2023 ob 13:56, pik1 pravi: aja ... še enmali popravek ...tista nova top cesta ni med Dračem in Vlore-jem, ampak med Vlore-jem in Sarande-jem ... tko da ... če jo bo glih kdo iskal Zgleda lepo. Sam povem, poleti 18 km Vlore Orikum ob obali - prideš prej peš. Da se ne bo kdo zaplezal na 37 C tam z motorjem. Ludnica. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno September 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2023 nekaj fotk iz še vedno neverjetno prijetnih Dolomitov. Quest, MiNa, Mavti in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno September 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2023 (popravljeno) 5/28 Jp Žabljak 5°C ob obali pa 28°C. Pa se obleč prav. Ponedeljek ob šestih krenem za Bihač. Mrzlo iz megle rosi. Bihač samo prevozim. Cilj Kulen Vakuf. Si privoščil zajtrk. Naslednje Martin brod. Lepo. Nisem pa pešačil v polni opremi. Rezervirano za drugo leto s šefom. In naprej prek Drvarja-Hajdučke Vrleti-stečki do Čelebiči. Spanje. 491 km Torek prek Hadžiči na Bjelašnico in proti Lukomir. Ogled vasice, razgovor z domačinom, ki mi je skuhal pravo kavo. Bil prvi obiskovalec zjutraj. (ko rano rani rano dan z---be) pač pregovor. Nakup štumfov za šefico in hčer, ki jih vedno zebe v noge. Na Lukomir sem šel prek Bjelašnice, ker sem bil sam. Cesta direkt iz Konjica naj bi bila slaba. Pobiranje Rinota sam pa mi ni dišalo. Nadaljujem proti Foči ter Durmitorju. Junija prevozil po južni poti sedaj čez Trso. Južna za ponovit. Čez Trso-Sušičko jezero do Žabljaka pa Kljukca. Mi ni bilo nič posebnega. Vožnja v gozdu brez razgledov. Ma enga dva našel in konc. Spanje v Žabljaku. 266 km Zjutraj samo 5°C. Se je pa kar hitro ob spustu proti Tari segrelo na 10°C. Bolje. Most na Tari nadaljujem Kolašin in ob avtocesti protiPodgorici. Mina upam, da sem našel pravo. Google P19 Garmin R19. Cesta v začetku nič posebnega. Totalno brez prometa. Kasneje pa se dvigne in ponudi izjemne razglede na Črno goro. Dokaj ozka. Mimo Podgorice po lokalnih cesticah na Manastir Ostrog. Grem naprej. Cesta proti meji z Bosno preko Vilusi vrhunska. Pista. Je pa zapora ceste malo naprej od vasi Štedim. Odpirajo "Na magistralnom putu Nikšić-Vilusi, na dionici Nikšić-Kuside, zbog izvođenja radova, dolaziće do totalnih obustava saobraćaja u terminima od 09.00 do 11.00 i od 13.00 do 15.00 sati u periodu od 19.09.2023. godine do 01.11.2023. godine." Jp prišel se prerinil do valjarja, ki je zapiral pot ob 13:45. Obrnil šel na kosilo. 14:50 bil pri valjarju in prvi nadaljeval. Končal v Slano. Pa ob morju do Milene. Tam seveda družba Drago, Bojan pa Loba se je oglasil. Petek pa domov. Senj-Žuta Lokva-Josipdol-Donje Dubrave pa poprek Vodena Draga-Metlika. Tale cesta je za še it. Vtisi o sami vožnji. Nacionalni šport v BiH Angleška vožnja. Po levi kot da se volan samo nekaj stopinj obrača. Mne enako. V Mne pa smeti. Kar ne rabiš pusti za cesto. Na kupe. Pa en kup potepuških psov z mladiči. Skratka užival na moč. Dež Martin Brod Blidinje jezero Necropolis Čelebići hotel Igman Bjelašnica pot za Lukomir Lukomir Piva lake Durmitor most na Tari tukaj https://maps.app.goo.gl/NxHuWBxS4AJeXjdQ9 samostan Ostrog In Jadranka. Ni slik sam spomini. Popravljeno September 30, 2023. Popravil Quest n_majk, Scarabeo 500, raza in 19 others 20 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno September 30, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2023 251 km po okoliških cestah... Pa to še ni vse... Več v temi motocikli Enfild. Kugelschreiber, Luka66, Joker in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2023 Še mal vtisov po Krku pik1, Akito, kaizer in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 30, 2023 Deli Objavljeno September 30, 2023 September ni ravno uspel, danasnji giro je bil samo obliz na rano imenovabo motosezona 23. https://www.relive.cc/view/vmqXwp83Xo6 upam da bo oktober vsaj malo podoben lanskemu… pik1, n_majk, MARE 65 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PRPY Objavljeno September 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno September 30, 2023 Mal po Istri gor pa dol in se nabere dobrih 500 kaizer, Joker, Quest in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 3, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 3, 2023 Pred kosilom 80km po bližnji okolici... Sem šel preizkusit Karte iGO HERE 2023.Q2. MR sameva. Na vrhu čist sam. O glej tak kot jaz... skoraj sem u lukno padu. Pr knapu. Tik pod Šmohorjem. Takole je pa "kitajka" zabeležla prevoženo pot. raza, Akito, MnM96 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se