Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 7, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2023 Ker je Jadranka že mal kičasta sem zavij na Krk in se pod Haludovim namočil MiNa, mladench, Kmet2 in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Oktober 7, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2023 Oktoberski izlet na Krk 😁 n_majk, mladench, raza in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 7, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2023 Da ne bomo samo morje gledal na fotkah.... Pejmo mal v hribe..... Nobenga drena in nobenga divjaka.... Za družbo sem moral poiskati slamnatega motorista.... n_majk, Kawasaki_rider, MnM96 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 12, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 12, 2023 Nekaj utrinkov od včeraj... 505km se je nabralo. RobiRoberto, PRPY, DAMI34 in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2023 Deli Objavljeno Oktober 12, 2023 si bil čist sam na ridah Satao in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Oktober 12, 2023 Deli Objavljeno Oktober 12, 2023 4 hours ago, DAMI34 said: si bil čist sam na ridah na kacjih in medvedjih…😃 MiNa, Kugelschreiber in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava vandrovec Objavljeno Oktober 14, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2023 Indijansko poletje sredi oktobra... n_majk, Quest, MARE 65 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Oktober 14, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 14, 2023 Čof sva sla narest. Plan je bil obrnit nekak okrog Pule, do tja pa cez Vizinado, pa sva kmalu po Buzetu naletela na obvoz. Cesta je pelala v smer Labina. Tud OK. Na Plominko, pa na plazo v Brsec. Tja sm se hodil potapljat (cca2000-2007), oktobra nikoli zive duse. Zdaj pa...MILJON FOLKA. Jao. Jao boze. Nit noge nisva dala na tla. potegneva do medveje. Plaza dokaj prazna, voda se zelo prijetna, tuši operativni. A blast. Od tam cez Ilirsko in Šembije domol. Kar tezko verjamem da bodo jutri gorele peci... https://www.relive.cc/view/vYvEKwmyPG6 MARE 65, n_majk, Joker in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 15, 2023 (popravljeno) Še zadnjič letos vtisnil jesenske barve nad 2000 m. Še znosnih 12°C, malo vetrca in na nebu znanilci poslabšanja vremena...in s tem verjetno tudi konec uživancije na planinskih ridah.... Popravljeno Oktober 15, 2023. Popravil raza DAMI34, pik1, GregorM in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno Oktober 20, 2023 Deli Objavljeno Oktober 20, 2023 (popravljeno) On 10/14/2023 at 4:33 PM, vandrovec said: Indijansko poletje sredi oktobra... kuga je pa tu....pohano, sardele, kuhana govedna, adojk, ma ni da ni.....men tu facking crazy zgleda....si prezivu....💁♀️😀 Popravljeno Oktober 20, 2023. Popravil Satao vandrovec, Kugelschreiber in 3nity 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Oktober 20, 2023 Deli Objavljeno Oktober 20, 2023 pred 3 urami, Satao pravi: kuga je pa tu....pohano, sardele, kuhana govedna, adojk, ma ni da ni.....men tu facking crazy zgleda....si prezivu....💁♀️😀 Ko bi ti vedel, kaj je bilo še vse poleg tega...to je bil le prvi hod 😀 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2023 On line Piran Scarabeo 500, Loba, Akito in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 22, 2023 Pujsanje 🤣 RobiRoberto, MiNa, bajkr88 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 23, 2023 Včerajšnja posebnost na MOL Postojna Same KR registrske table! Zakaj? Ker je na Gorenjskem dopoldan na polno sijalo sonce! Potem pa presenečenje - od Kalc do Kozine občasno rosenje, mokra cesta, od Črnega kala dalje pa spet sonček in do 22°C. In te prijetne urice ob morju kar prehitro padejo v pozno popoldne, sence postanejo dolge temperatura pade in doma si v temi.... Quest, Akito, pik1 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 23, 2023 Deli Objavljeno Oktober 23, 2023 pred 23 urami, DAMI34 pravi: A ne bi bilo bolš, da se namesto tega pujsanja raje s kakšnim lokalnim kmetom zmeniš, in mu njivo preorješ.... RobiRoberto in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2023 Deli Objavljeno Oktober 23, 2023 pred 59 minutami, izibajker pravi: A ne bi bilo bolš, da se namesto tega pujsanja raje s kakšnim lokalnim kmetom zmeniš, in mu njivo preorješ.... nima KTM v powerparts katalogu priključka za plug RobiRoberto in izibajker 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MnM96 Objavljeno Oktober 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 23, 2023 Tri fure, vsaka odpeljana drugi dan v preteklih treh tednih🙂 Sreda 11.10.: Štartal sem zjutraj ob osmih in imel do Lj mrzlo ter megleno vreme. Motor je bil ob enih rešen rednega servisa in okrog pol dveh so se prikazali žarki upanja😅Preostali del poti je bil sončen vendar še vedno hladen. Nisem se kaj dosti ustavljal, več vozil. Sonneger See je čisto ob cesti, kjer sem naredil prvo(če ne štejem Lj) postojanko, v Otiškem Vrhu sem tankal in se odločil, da grem do Mb čez Pohorje. Makadam me je segrel, sem se pa prvič peljal po desni strani Drave od Puščave do Ruš. Nad cesto sem tako navdušen, da sem ta del ponovil še 2x😄 Torek 17.11.: “Danes grem pa pošumi”, sem si rekel, pripravil motor in oblekel 5 plasti, saj je bil dan kljub soncu precej hladen. Iz Maribora sem šel po desni strani Drave do Ribnice na Pohorju, kjer sem zavil na planinsko pot in krenil proti Kopam. Da me ne bi preveč zeblo sem za pol ure obtičal(amatersko) na strmi kamniti in nič kaj lepi poti, vendar sem skopal do vrha in na srečo kmalu za tem prispel do Kop, kjer sem si zaradi situacije moral naročiti enega hladnega. Dalje sem se napotil proti Črnemu vrhu. Višje je bilo prav mrzlo, po nekod v senci so bila tla zmrznjena in še mali ostanki snega. Od Črnega vrha sem krenil do Ribnika Jezerc in nato mimo Rogle proti Arehu. Na koncu sem zavil na pot, ki je zgledala zelo obetavno, končala pa se v blatnem brezpotju. Zaradi situacije sem se odločil Areh obvoziti in jo po lepih cestah mahnil proti domu. Ponedeljek 23.10.: Danes sem se namenil na Žavcarjev vrh. Odkril par novih lepih poti, večina izven asfalta. V Brestanici sem izkopil gps, ker sem imel namen vrniti se domov, vendar se mi je pot podaljšala za slabi 2 uri. Spet sem zaključil na desni strani Drave, od Lovrenškega mosta iskal pot ob železnici do Fale, vendar se pride le do neke pol poti, nato sem bil primoran obrniti. Pa sem šel domov čez Činžat do Ruš in v Maribor😁 Luka66, raza, Joker in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 28, 2023 Sm šou iskat lušce 🤣 RobiRoberto, motom, n_majk in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2023 Do Vikija na kafe RobiRoberto, MiNa, Quest in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PRPY Objavljeno Oktober 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 29, 2023 Napoved za jugo zahod je bila bolj komsi-komsa, zato je bilo logično it bolj proti vzhodu... odločitev je bila pravilna. n_majk, MiNa, Kugelschreiber in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 31, 2023 Ni ovir za Mobitel 😁 pik1, n_majk, Frenk 67 in 11 others 12 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRPY Objavljeno November 1, 2023 Deli Objavljeno November 1, 2023 Danes pa skoraj isto kot v nedeljo samo v drugo smer...edino slikal sem pa bolj slabo... MiNa, n_majk, kaizer in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 4, 2023 Deli Objavljeno November 4, 2023 Kot otrok z novimi gumijastimi škornji 🤣 kaizer, RobiRoberto, MiNa in 6 others 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno November 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2023 Lep dan klical...najprej na kofe z vrha se lepo vidi kje so naše ladje a je Izola še pod vodo? Izola polna folka... ja počitnice obvezen postanek Planinsko polje pod vodo a ni hudega raza, n_majk, Loba in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Loba Objavljeno November 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 4, 2023 Skok na Golico, pa nikjer nikogar.... GregorM, Joker, solorider in 18 others 17 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se