Popularna objava dolenc100 Objavljeno Februar 16, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 16, 2023 Šel pogledat snežno situacijo.... 😅 ligenjček, n_majk, pik1 in 11 others 13 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Februar 17, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 17, 2023 Se zadnji dan. v sredo sva imela ride free day in sva sibnila po suvenircke. Sonce je zgalo na polno, na Playi de inglés je pisalo 27C. Danes je blo vse drugace. Odpelemo v hladu, vozimo v mrazu, ko na 1500NMV pri 6C naletimo na zaporo zarad poledice visje na cesti. Fakit. Verjamemo, obrnemo. Po zadnji pavzi nas ujame kar posteno neurje. 40min? V garazo pridemo premoceni do gat. Ta otok je pac shizofren hlace smo posusili v pralnici, jakni sta nekako odcejeni, cevlji pa znajo prisluzlit kako doplacilo prtljage. https://www.relive.cc/view/vZqN7DwBw3v To je blo to. Plan za danes je na zajrtk, letalisce, benetke, postojna. maus, skalar36, Quest in 12 others 15
Popularna objava kaizer Objavljeno Februar 20, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2023 Afne guncat? Ne,ne gume nucat... kdo bo koga? Izid neodločen ker je bremzal ?? jaz pa tudi😇 idi levo, desno je packarija... pa skozi Litijo, (desno je maškara z masko) ajdi ga na geos Izlake pa za spremembo brez krofov domol.... dolenc100, GregorM, skalar36 in 17 others 19 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Februar 21, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2023 N'mal na Dolenjsko, upam da poznate Ribnico imajo še full snega v primerjavi z Gorenjsko Kočevje me tokrat ni mikalo, pa sem šel proti prestolnici kak je lepo suha cesta kako lepo se zidance vidijo. ko niso skrite v zelenju Soteska Portoval prekopavajo župana ni bilo doma, da bi me za ušesa ker se mu pod oknom vozim tako praznega mesta že dolgo nisem videl ta stric pa še kar vztraja z rdečo petokrako še tega sem moral pritisnit, potem pa hitro domov na kremšnito pik1, DAMI34, MiNa in 14 others 16 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Marec 4, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2023 Čudovit dan.... DAMI34, pik1, ftp in 17 others 19 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2023 Grdoba in Streetfigter na potepu. Čez Učko, po plominki, v Brseč na plažo, do Kotlov in do trdnjave nad Kalom. Neprecenljivo. a79, YBT, Satao in 25 others 27 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2023 Čez Sistjano in Trsta do Vikija na kufe 😁 Quest, pik1, bajkr88 in 11 others 13 1
pik1 Objavljeno Marec 11, 2023 Opozori Objavljeno Marec 11, 2023 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Čez Sistjano in Trsta do Vikija na kufe 😁 . DAMI34, RobiRoberto, MARE 65 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2023 Opozori Objavljeno Marec 11, 2023 pred 2 urami, pik1 pravi: . znam sine znam. Počak da mal zrasteš..mesec al dva ps. bom namesto tebe kako kavico spil pik1 in MARE 65 1 1
Popularna objava Quest Objavljeno Marec 11, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2023 Sem šel mal tank preguncat. Pa čez mejo pofirbcat. Bloško jezero Medvedjek Srečal enega na hardenduro in na Tenerejki. Se prebujamo počas. RobiRoberto, Frenk 67, DAMI34 in 20 others 22 1
pik1 Objavljeno Marec 11, 2023 Opozori Objavljeno Marec 11, 2023 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: znam sine znam. Počak da mal zrasteš..mesec al dva ps. bom namesto tebe kako kavico spil . ... še dobr, da imam bimerja, in mi zato skoz ful raste ps. .... ne vem pa, če ni tale moja pripomba skor bolj za v temo o bimerjih DAMI34 in Quest 2
Popularna objava motofrik Objavljeno Marec 12, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 (popravljeno) Oni dan sem imel tehničnega. Kot vsako leto se fotografiram pri Malgajevem spomeniku, potem pa...zgrešil cesto in... Popravljeno Marec 12, 2023. Popravil motofrik slika ni naložila ligenjček, Quest, kaizer in 14 others 16 1
C eagle Objavljeno Marec 12, 2023 Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 On 3/11/2023 at 4:53 PM, Quest said: Sem šel mal tank preguncat. Pa čez mejo pofirbcat. Tale slika je pa v mali vasici Kaptol in sicer gostilna "Pr Grofu" Na relaciji Kočevje-Petrina. Pa ne da se pametnega delam.... Moj pokojni oče je prav iz te vasice.. Quest, Frenk 67, Akito in 2 others 5
Popularna objava skalaprava Objavljeno Marec 12, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 (popravljeno) Nedelja je bila brez obveznosti, sonce se je že zjutraj nastavljalo, cesta je bila suha, pa še temperature so bile primerne.... in tako sem po kakih dveh mesecih oba motorja potegnil na plano. Prvi je bil na vrsti stari dobri RT, ki je kresnil iz prve...kaj pa drugega 😎 Potem je bil na vrsti XR. Ko sem obrnil ključ, niti lučke niso posvetile, kaj šele da bi slišal črpalko.... hmmm.... 🤔. Ok, očitno je bilo današnje prevozno sredstvo izbrano... RT naj bo 👍. Glede na datum, bi itak bil danes izbran... marca veterna zaščita vedno zmaga 💪 Kljub temu sem XR porinil še v dolino, da vidim če ga zbudim.... v drugi je kresnil iz prve. Ok, očitno bom rabil res novo baterijo. Stara ima že preveč stresov za sabo. Lani jo je zdeloval pokvarjen alternator v Tuniziji. No, zdaj je bil potreben še cilj. Na morje me je vleklo, ampak HAK pravi burja na jadranki. Torej Senj odpade.... 🤔.... kaj pa Krk? Jaaa, tam pa že kar nekaj časa nisem bil z motorjem.... juhu greva 🥳 Malo sem pogoljufal. V Bosiljevem grem na AC. Domneval sem, da bo preko Delnic še malo zimsko, glede na nedavni snežni kaos pri sosedih, pa se nisem hotel po mokrih in slanih cestah vozit. In nisem se zmotil. Tudi ob AC je bilo še kar nekaj snega videti, in bilo je kar sveže. Ampak takoj ko sem šel dol iz AC in se začel spuščati proti mostu na Krk je temperatura začela naraščati. Pogledam, koliko mi kaže zunanjo temperaturo... in na armaturki žmiga snežinka in kaže - 5C° 🤣 Jebiga, zgleda da globalno segrevanje vpliva tudi na mojega bavarca... še dobro da je zračno hlajen, drugače bi še antifriz zmrznil 🤭 Kakor koli, potegnil sem jo do Stare Baške... Po kavici na rivi pa nazaj na celino. Nisem sicer gledal, ampak domnevam da je bilo vsaj okoli - 20C°, ko sem se peljal domov 🙃 Evo, lepih 250km se je zavrtelo. Zdaj pa po novo baterijo in nov senzor zunanje temperature 😁 Lp. Popravljeno Marec 12, 2023. Popravil skalaprava Marko P., IF7, kaizer in 25 others 27 1
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Marec 12, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 Dan z nekaj ovirami na poti 🙃 Frenk 67, RobiRoberto, mladench in 20 others 20 1 2
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Marec 12, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 ...da se vam da.... C eagle, Quest, GregorM in 9 others 1 11
Popularna objava krucymucy Objavljeno Marec 12, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2023 On 3/11/2023 at 4:53 PM, Quest said: Srečal enega na hardenduro in na Tenerejki. Se prebujamo počas. Ja, mene s Francem. danes sem sel pa z Jožefom n_majk, dolenc100, RobiRoberto in 11 others 13 1
Quest Objavljeno Marec 13, 2023 Opozori Objavljeno Marec 13, 2023 11 hours ago, krucymucy said: On 3/11/2023 at 4:53 PM, Quest said: Srečal enega na hardenduro in na Tenerejki. Se prebujamo počas. Ja, mene s Francem. Škoda da nisem ustavil. Ampak kruli v vampu je bil prehud. 🍗🍔🌭🍺😁 krucymucy 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2023 Urban me u nedelo niti ulovit ni mogu..brz ko munja Quest, n_majk, dolenc100 in 8 others 10 1
tomaz69 Objavljeno Marec 14, 2023 Opozori Objavljeno Marec 14, 2023 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Urban me u nedelo niti ulovit ni mogu..brz ko munja Ma to vleče bolj kot Versys @DAMI34? Ne verjamem, sam ne vem kaj te je tako potegnlo nazaj po sedežu? ZED 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2023 Opozori Objavljeno Marec 14, 2023 pred 5 minutami, tomaz69 pravi: Ma to vleče bolj kot Versys @DAMI34? Ne verjamem, sam ne vem kaj te je tako potegnlo nazaj po sedežu? kot 2 versysa GregorM in tomaz69 2
Frenk 67 Objavljeno Marec 14, 2023 Opozori Objavljeno Marec 14, 2023 pred 3 urami, tomaz69 pravi: Ma to vleče bolj kot Versys @DAMI34? Ne verjamem, sam ne vem kaj te je tako potegnlo nazaj po sedežu? To vleče bolj kot La Toya. 🤣 DAMI34, Quest, tomaz69 in 4 others 6 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Marec 17, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2023 Silom prilike sem moral na džesenajs in ni vrag da ne bi mal iztiril napisa : 'pod Golico' se ne vidi, dobro se pa vidi Golica v ozadju kaži mi pot... smučišče ne obratuje, je zmanjkalo snega všečna poslikava. Ponujene čokolade sem se pa vzdržal kupil dekoracijo za torto. Quest, Satao, Mavti in 13 others 15 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 17, 2023 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2023 Najprej "papirologija" nato pa še na kavico... n_majk, Quest, ligenjček in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2023 Sem šel pogledat če mi bodo kmalu bazen zgradili 🤣 Mavti, ligenjček, Satao in 12 others 14 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se