Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2023 Sem šel na Nos pogledat če je Benetton pobarval listje 😁 Akito, MARE 65, Luka66 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PRPY Objavljeno November 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2023 Po kosilu na hitro skočil mal okol bajte in v lovu za sončkom Loba, Akito, Joker in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno November 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2023 (popravljeno) Moje skuterske fure se še vedno dogajajo tale je od prejšnje sobote ,ker včeraj spet ni blo cajtajebemti tak našponan život V Maribor sem jo mahnil ker sem nujno moral kupit kruh pa še par malenkosti Parkiran zraven skuterja Dobrih dvesto kilometrov ima krog Popravljeno November 5, 2023. Popravil Mavti n_majk, Kmet2, Luka66 in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno November 6, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 6, 2023 pred 17 urami, Mavti pravi: Moje skuterske fure se še vedno dogajajo tale je od prejšnje sobote ,ker včeraj spet ni blo cajtajebemti tak našponan život V Maribor sem jo mahnil ker sem nujno moral kupit kruh pa še par malenkosti Parkiran zraven skuterja Dobrih dvesto kilometrov ima krog Men se je tud že zgodil, da sem moral v Paklo po kruh. 😂 MARE 65, Mavti, gusar in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 6, 2023 Deli Objavljeno November 6, 2023 pred 16 minutami, Frenk 67 pravi: Men se je tud že zgodil, da sem moral v Paklo po kruh. 😂 pa tankat PRPY, gusar in Frenk 67 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 11, 2023 Deli Objavljeno November 11, 2023 Huso prezračil kaizer, Scarabeo 500, Quest in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 11, 2023 Deli Objavljeno November 11, 2023 pred eno uro, DAMI34 pravi: Huso prezračil . ... kičaste fotke ... ... ampak brez tranzita ... kt da se nisi vozil DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 11, 2023 Deli Objavljeno November 11, 2023 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... kičaste fotke ... ... ampak brez tranzita ... kt da se nisi vozil ma ja .. res je, sej se trudim, lušce sm najdu, trazit me jebe (vinjeta potekla ) pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno November 11, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 11, 2023 Še sonce se ni pokazalo sem že zalutal... Rjjavina in Triglav iz Doje-ga Pa še ena iz Martuljka - Špik v ozadju V Kranjski gori srečal posuto in posoljeno pa CZ ki preverja prevoznost Trbiž pa pred Tolmečem levo... tik pred bogom na parkirišču cerkvice srečam bratca😁 ga jaha Tržačan, al je desca zeblo do kosti, v navodilih ni prebral da ima moped ogrevan zic, pa ročaje, ajoj??? razlik razen barvne poslikave ni, v ceni sem za jurja na boljšem, pa moj jih ma 5jurjev kolegov 500 od cerkvice se vidi jezero Lago di Cavazzo ob katerem sem nadaljeval pa bolj malo slikal. Na koncu jezera je slap La Spissula, ne daleč naprej jezerce, lago di Cornino prvi most pelje čez reko Tilment potem se pa mostiči kar vrste ddo vasice Bula-Buje peljal dale in obvozil Udine, Gorico, skozi Monfalkone, Redipuglia, ups, v Prossecu so pa cesto zasedli kramarji in se sejmali, pa sem jih po luštnih ulicah obvozil, pa skozi Trst, Dolina,pod vasjo Socerb skozi Kastelec na Črni kal da me je na ovinku poslikal, pa še kofe sem si privoščil, potem pa hitro domov. od dom pri 6 stopinja, Udine, Trst 16 stopinj, ob sončnem zahodu dom 9stopinj. Ampak dan je bil lep in sončen Pajk, T 120, pik1 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno November 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 16, 2023 Pa sem se spet izgubil in to namenoma... sicer 2 stopinji v plus pa še vse belo s cesto vred standardni Trbiž, Tolmeč (Tolmezzo) levo mimo jezera Verzegnis, pa čez prelaz.. tukaj sem pa zglajzal desno (v trtje gre rado), po super ozki asfaltni cesti... takole pa dolina izgleda ko je namalana takole pa en del na fotki cesta lepo urejena strma in ovivnkasta, bogu hvala da nisem nikogar srečal... prideš v dolino, kam sedaj? pa sem se držal moje leve... sonce sramežljivo začelo skrivat ujel še nekaj napluženega snega na Passo di Mauria pri 10 stopinjah v senci trenutek odločitve, naprej - nazaj ? obrnem nazaj v dolino pa proti Udinam. Čenta Italija, prve debele kaplje, vse bolj temno ????, obrnem proti severu kjer se vsaj malce svetlika Trbiž skoraj sonček pod Ratečami še vedno presežek vode. In na koncu me Od Vrbe do Radovljice napralo. Kljub temu nadvse vesel današnje fure. Akito, pik1, Scarabeo 500 in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PRPY Objavljeno November 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2023 Danes je bil pa prav en tak lep dan za se it mal pelat... sicer za Paklo sem prepozno startal, ker mi je bilo preveč mrzlo... je bil pa zato vseeno skok v morje... saj vem eni pravijo da nisem čisto normalen Quest, Scarabeo 500, MARE 65 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno November 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 18, 2023 Fino je blo. Postojna Zavratnica Postojna. Pridružil sem se trem fičfiričem ki so sli spat v paklo. Nimam dveh dni, zato je blo treba domow. Ene sorte coffeerun. Pavzica v Bakru, pavza v Senju, pavza v Zavratnici. Precej postankov. Vsi za dol hehe. Ob 10:15 pognali z MOLa, doma parkiral 16:45. 340km. Zadnjih 20min me je zeblo. Ujel tud zadnji palindrom sezone 23. Fajn je blo. RobiRoberto, n_majk, Luka66 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 19, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 19, 2023 Voda, voda in lepi travniki 😁 Mavti, Frenk 67, RobiRoberto in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pik1 Objavljeno November 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2023 . ... tle nekje sem prebral, da če ni zadost velka luža, pol ni offroad MiNa, Mavti, PRPY in 8 others 8 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2023 Deli Objavljeno November 22, 2023 pred 16 minutami, pik1 pravi: . ... tle nekje sem prebral, da če ni zadost velka luža, pol ni offroad luža je dovolj velika, mal me skrbi velikost makedamčka...hm...nimaš lupate, da bi vrgu ene dve pa mal nasul? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno November 22, 2023 Deli Objavljeno November 22, 2023 @pik1 tole bo šlo čez edino s Kove 450 rally 😄 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 22, 2023 Deli Objavljeno November 22, 2023 pred 2 urami, mladench pravi: @pik1 tole bo šlo čez edino s Kove 450 rally 😄 . .... al pa s čim drugim ... sam da bo kitajc ... ... pa pocen more bit ... da bo tud za pod vodo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 22, 2023 Deli Objavljeno November 22, 2023 pred 6 minutami, pik1 pravi: . .... al pa s čim drugim ... sam da bo kitajc ... ... pa pocen more bit ... da bo tud za pod vodo za pod vodo...tu mam zastonjske nasvete če rabiš pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 22, 2023 Deli Objavljeno November 22, 2023 (popravljeno) tle se delate norca z motopodmornicarjev, medtem v zahodnem svetu filmckov tud vrtet ne smejo vec, ka li snemat: https://www.theguardian.com/media/2023/nov/22/toyota-suv-adverts-banned-in-uk-on-environmental-grounds razgrajajte še ta dva petka, k greta pride tud po vaše kovete…al pa bodo koveti tolkli transferje v stane, kjer je vse kul. ps. Snemano (dobesedno)v Savi Dolinki in nalepšem mestu na svetu, de. Popravljeno November 22, 2023. Popravil Kugelschreiber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno November 22, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2023 Bog je ustvaril en prav lep dan, n'mal je sicer pihalo Castello di Pinzano luštna mala vasica Navarons Casasola v bregu, pod bregom, pa se ne da skoz vas cesta prekopana po obvozu in serpentinah pridem na vrh prelaza veter je nanesel kar nekaj listja na mokro podlago sem ter tja pa sonce že suši barvito okolje pa sem skoraj na cilju.. panorama jezera in mesteca Barcis po senčni strani na Piancavallo samo še nega čakajo pogled nazaj gor pogled naprej dol v dolino (ravnino) baza Aviano, se jim kar dogaja potem pa v Novo gorico na pizzo čas dolgih senc priganja pa gasa in domol temperature od jutranjih 4+ do 16+v Avianu, (Piencavallo 10+) pa se jih je spet nabralo 4stotke pa še n'mal. Super izkoriščen dan. V Ajdovčini je pa zares pihalo, da bi me z mopeda lahk vrglo, grrrrr... MiNa, Joker, Akito in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred 16 urami, kaizer pravi: čas dolgih senc priganja pa gasa in domol temperature od jutranjih 4+ do 16+v Avianu, (Piencavallo 10+) pa se jih je spet nabralo 4stotke pa še n'mal. Super izkoriščen dan. V Ajdovčini je pa zares pihalo, da bi me z mopeda lahk vrglo, grrrrr... Krasno, edin na tale "DOMOL" pa počas postajam alergičen. A res kje tako govorite? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Krasno, edin na tale "DOMOL" pa počas postajam alergičen. A res kje tako govorite? ne eni rečemo DOMOU :P pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 Eni pa zadnji O izpustimo, šparamo 😜 Akito in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred 21 minutami, raza pravi: Eni pa zadnji O izpustimo, šparamo 😜 Horenci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 (popravljeno) Popravljeno November 23, 2023. Popravil Frenk 67 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se