hajamoto Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred eno uro, DAMI34 pravi: Horenci Jebala vas srbjanščina.......😋 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 Pravkar, hajamoto pravi: Jebala vas srbjanščina.......😋 sedi šus Slovenščina in narečja. (Mona ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred 2 urami, DAMI34 pravi: sedi šus Slovenščina in narečja. (Mona ) Sedi šus, slovenščina se piše z malo začetnico. 😁 DAMI34, pik1 in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 Se pardoniram (opravičujem ) za slovnični zdrs, a bilo je zapisano nalašč, ker v slovničnem pravopisu besede "domol" ni zaslediti, so nam jo pa v osnovni šoli detajlno odvzgojili in posledično ostala v trajnem spominu.😃 Pravilno bi sledilo: domov - prislov - krajevni prislov (kam) = "domov" Podrobneje si lahko, tudi pomagate ob dvomih : https://besana.amebis.si/pregibanje/ Hvala za opozorilo in strpnost! Osti jarej MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 23, 2023 Deli Objavljeno November 23, 2023 pred 1 uro, kaizer pravi: Se pardoniram (opravičujem ) za slovnični zdrs, a bilo je zapisano nalašč, ker v slovničnem pravopisu besede "domol" ni zaslediti, so nam jo pa v osnovni šoli detajlno odvzgojili in posledično ostala v trajnem spominu.😃 Pravilno bi sledilo: domov - prislov - krajevni prislov (kam) = "domov" Podrobneje si lahko, tudi pomagate ob dvomih : https://besana.amebis.si/pregibanje/ Hvala za opozorilo in strpnost! Osti jarej Ah kaj, njega moti samo "domol", mene pa vse te lepe slike, ki jih nisem jaz poslikal . Frenk 67, MiNa, C eagle in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 25, 2023 Deli Objavljeno November 25, 2023 Ob 23. 11. 2023 ob 20:25, kaizer pravi: Se pardoniram (opravičujem ) za slovnični zdrs, a bilo je zapisano nalašč, ker v slovničnem pravopisu besede "domol" ni zaslediti, so nam jo pa v osnovni šoli detajlno odvzgojili in posledično ostala v trajnem spominu.😃 Pravilno bi sledilo: domov - prislov - krajevni prislov (kam) = "domov" Podrobneje si lahko, tudi pomagate ob dvomih : https://besana.amebis.si/pregibanje/ Hvala za opozorilo in strpnost! Osti jarej Važno je, da si ti čil in zdral prišel domol... Ostalo nas je pa mal "fovšija" kot je omenil Darko kaizer, C eagle in Scarabeo 500 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno November 26, 2023 Deli Objavljeno November 26, 2023 Ob 22. 11. 2023 ob 18:47, kaizer pravi: Bog je ustvaril en prav lep dan, n'mal je sicer pihalo Castello di Pinzano luštna mala vasica Navarons Casasola v bregu, pod bregom, pa se ne da skoz vas cesta prekopana po obvozu in serpentinah pridem na vrh prelaza veter je nanesel kar nekaj listja na mokro podlago sem ter tja pa sonce že suši barvito okolje pa sem skoraj na cilju.. panorama jezera in mesteca Barcis po senčni strani na Piancavallo samo še nega čakajo pogled nazaj gor pogled naprej dol v dolino (ravnino) baza Aviano, se jim kar dogaja potem pa v Novo gorico na pizzo čas dolgih senc priganja pa gasa in domol temperature od jutranjih 4+ do 16+v Avianu, (Piencavallo 10+) pa se jih je spet nabralo 4stotke pa še n'mal. Super izkoriščen dan. V Ajdovčini je pa zares pihalo, da bi me z mopeda lahk vrglo, grrrrr... Vse pohvale za pogoste vožnje v hladnejšem delu leta, sem začela še sama gledati za kitajčki, saj iz objav v tej temi izgleda, da so med redkimi, ki se ne grejejo po garažah Bi pa opozorila, da je turistična cesta Pian delle More, torej povezava Polcenigo-Barcis-Piancavallo, zaprta v obdobju od 15.11. do 15.4., ker ni vzdrževana in čez noč zaledeni. Tudi sneg je problem, tako da nemalokrat rešujejo tiste, ki ne upoštevajo prepovedi. Pa še to, od najdbe trupla boge Giulie nekaj dni nazaj je jasno, da ne paničarim brez veze glede cestnih kamer na tem območju, saj je namreč odlično pokrito (beležijo tudi registrske označbe). Kugelschreiber in kaizer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 26, 2023 Deli Objavljeno November 26, 2023 1 hour ago, 3nity said: trupla boge Giulie nekaj dni nazaj Sm ze pomislil da je Coco iz Pozzisa spet urejal kak grob… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno November 26, 2023 Deli Objavljeno November 26, 2023 (popravljeno) pred 42 minutami, Kugelschreiber pravi: Sm ze pomislil da je Coco iz Pozzisa spet urejal kak grob… Če bi Giulia imela enega Coccota, se to ne bi zgodilo. Bi kar Filippo obležal tam "spodaj". Popravljeno November 26, 2023. Popravil 3nity n_majk, Kugelschreiber in Luka66 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 26, 2023 Deli Objavljeno November 26, 2023 14 minutes ago, 3nity said: Če bi Giulia imela enega Coccota, se to ne bi zgodilo. Bi kar Filippo obležal tam "spodaj". V pozzisu sm bil misim da ‘94, 95 ni zneslo, pol pa razpaljotke tam ni blo vec, ker je Coco sedel. Baje je kar na pokopaliscu pokopal svojo prileznico. Ne vem, ce je bilo to vse res, je pa 100% kar dolgo sedel. Ne vem ce je blo tam vse cist kul. Predlani sem bil tam prvic po tistem 94, sm se zacudil da je zaselek zdaj cist ziv, cerkev urejena, in Coco s svojimi oldiji tocno tam kot 28 let nazaj. mal smetiva, kraji in ceste so pa krasni. 3nity in n_majk 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno November 26, 2023 Deli Objavljeno November 26, 2023 pred 4 urami, 3nity pravi: Vse pohvale za pogoste vožnje v hladnejšem delu leta, sem začela še sama gledati za kitajčki, saj iz objav v tej temi izgleda, da so med redkimi, ki se ne grejejo po garažah Bi pa opozorila, da je turistična cesta Pian delle More, torej povezava Polcenigo-Barcis-Piancavallo, zaprta v obdobju od 15.11. do 15.4., ker ni vzdrževana in čez noč zaledeni. Tudi sneg je problem, tako da nemalokrat rešujejo tiste, ki ne upoštevajo prepovedi. Pa še to, od najdbe trupla boge Giulie nekaj dni nazaj je jasno, da ne paničarim brez veze glede cestnih kamer na tem območju, saj je namreč odlično pokrito (beležijo tudi registrske označbe). Oj! Je res od Barcisa na Piancavalo je pri odcepu že tabla z omejitvijo, oranžnih ali modrih stebričkov od Navarons-Barcis-Piancavallo-Aviano nisem zasledil, sta pa dve kameri v Barcisu precej visoko na kandelabrih, Hja, kitajčkov, pravijo , da ni škoda ker so "poceni šrot" pa se kar vozijo in ne špara kot najbolj čislane konje iz bavarke konjušnice😜 Hvala za opozorilo! 3nity in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 10, 2023 Vitamina M mi je manjkalo 😎 RobiRoberto, GregorM, bankir in 11 others 12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno December 15, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 15, 2023 v decathlonu sem nabavil jakno s puhom (forclaz 500mt) in sem sel testirat kako deluje na motorju kot termo podloga. honda je vzgala v trenutku. pripravljena, da se kadarkoli vsedes in odpeljes na drug konec sveta. gume po drugi strani niso bile najbolj zadovoljne po vrhniskem klancu me je pozdravilo sonce. v kopru bi skorajda lahko rekel, da mi je bilo toplo. v ljubljani predvsem nazaj grede me je zeblo. ampak sem vseeno zadovoljen z jakno. dost lahka da te ne ovira v gibanju. za udobje bi si moral navlecti se dezno jakno in nabavit motor z vetrno zascito. Mavti, mladench, PRPY in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno December 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2023 Malo je bilo treba skurit mešanice, da se ne pokvari.... 😁 Malo makadamskega roudanja po prečudovitem Barju. ...in potem naletiš na tole.. ...kjub temu da je nedaelč stran deponija za odpadke, ki je odprta 2x na teden...pa magari bi tam pred mrežo pustil...bi že pospravili v kontejner... ...matr jim volovsko... pik1, RobiRoberto, Buschi in 14 others 15 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2023 Huso preluftal 😁 Luka66, sohen, dolenc100 in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno December 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2023 na MOL-u kofe potem na Primorsko ??? kam? Razdrto, Otošče, Lozice Podnanos levo, Vrabče, (vedno všečna panoramska) Razguri, Štomaž z mlini... z vrha fantastičen panoramski pogled brez meglic, oblačkov Griže Majcni Štorje, Sežana, Orlek brez ta belih kobil ne gre Vilenica, Lokev, Divača, Dolnje ležeče n'mal vojaške nostalgije pasulj z baso še par ovivnkov, pa v Postojno na kofe, pa lagano proti domu. DAMI34, raza, PRPY in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dolenc100 Objavljeno December 16, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 16, 2023 Matr... je blo kr sveže v hribih 😁 IF7, Kugelschreiber, GregorM in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 17, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 17, 2023 Čez vipavski stelvio na kufe 😁 RobiRoberto, sohen, dolenc100 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Loba Objavljeno December 18, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno December 18, 2023 Uf, noro lep dan je bil. Po suhem - kamnitem offroadu cel dan, pa odprte zadrge za luftungo, ker je bilo vroče, spodaj pa nasa Jadranka. Roka v pozdrav je za vse MS člane, da se bomo v naslednjem letu čimveč vozili in se se družili - SREČNO 2024 PRPY, Zivnorc, Joker in 25 others 17 9 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 19, 2023 Deli Objavljeno December 19, 2023 Po novo gumico do Logatca. Na Podkraju 16C. Mlčk je blo vroče 😁 n_majk, PRPY, RobiRoberto in 7 others 8 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno December 20, 2023 Deli Objavljeno December 20, 2023 pred 22 urami, DAMI34 pravi: Po novo gumico do Logatca. Na Podkraju 16C. Mlčk je blo vroče 😁 Moj sin je včeri pršu domov iz Gerlizena. Je reku, da je bla smuka sicer OK, sam da je ful švicu, ker so mel 10-12C na smučišču. 😂 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 22, 2023 Deli Objavljeno December 22, 2023 Cel film sem porabil 😁dokler se ni ena baba (jebemtibabe) odločila zavit kar pred mene. Ma tokrat sem preskočil, ker sem bil tako odločen. Vsem vesele praznike in srečno vožnjo v letu 2024 KARMEN1, Marko P., Zivnorc in 25 others 1 18 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno December 22, 2023 Deli Objavljeno December 22, 2023 (popravljeno) @DAMI34 Je vse v redu s tabo? Popravljeno December 22, 2023. Popravil ftp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 22, 2023 Deli Objavljeno December 22, 2023 pred 3 minutami, ftp pravi: @DAMI34 Je vse v redu s tabo? Najbrž haha dokler nabijam po founu..jutri bo bolelo. Čakam vlečno službo. Pol bom pa potoval domov. Najprej v Gospič kjer mi da avto in domov. Moped pripeljejo jutri Luka66, Zivnorc, MiNa in 7 others 6 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 22, 2023 Deli Objavljeno December 22, 2023 sonce je nizko, ni te videl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se