DAMI34 Objavljeno December 23, 2023 Opozori Objavljeno December 23, 2023 pred 18 urami, Snečer pravi: sonce je nizko, ni te videl videla, videla. Sam je mislila, da se ji bom umaknil na levi pas....nabrž ma čudno kable v glavi povezane
Endlich Objavljeno December 23, 2023 Opozori Objavljeno December 23, 2023 Važno je da si cel. Si moral dobro odreagirat, da si se resil, ker motor je trcil v avto. Pa se cel polno crto je zavila.
DAMI34 Objavljeno December 23, 2023 Opozori Objavljeno December 23, 2023 pred 23 urami, Endlich pravi: Važno je da si cel. Si moral dobro odreagirat, da si se resil, ker motor je trcil v avto. Pa se cel polno crto je zavila. v bistvu po njenem sem slabo odreagiral, ker je mislila da bom šel po levem pasu mimo...svašta pička rodi Tle sem vse zapisal, da ne bom povsod ponavljal. Je pa to del lajfa in prej kot ga bomo sprejeli lažje bo.
Darko3g Objavljeno December 23, 2023 Opozori Objavljeno December 23, 2023 pred 5 urami, DAMI34 pravi: videla, videla. Sam je mislila, da se ji bom umaknil na levi pas....nabrž ma čudno kable v glavi povezane Saj, ko gledaš slike, je cel levi pas fraj. Samo fizika trdi, da to ne gre. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 24, 2023 Opozori Objavljeno December 24, 2023 pred 17 urami, Darko3g pravi: Saj, ko gledaš slike, je cel levi pas fraj. Samo fizika trdi, da to ne gre. če bi se skala valila proti meni bi točno vedel kam gre in zakaj, ter se z lahkoto umaknil, prav tako, če bi na mestu trčenja bil parkiran avto. Ko te pa nekdo z drugega voznega pasu začne "nišanit" , ja pol pa res ne veš kako bo šla fizika vandrovec 1
MARE 65 Objavljeno December 24, 2023 Opozori Objavljeno December 24, 2023 Ob 23. 12. 2023 ob 11:20, DAMI34 pravi: v bistvu po njenem sem slabo odreagiral, ker je mislila da bom šel po levem pasu mimo...svašta pička rodi Tle sem vse zapisal, da ne bom povsod ponavljal. Je pa to del lajfa in prej kot ga bomo sprejeli lažje bo. Ja stari preveč angleško izgledaš DAMI34, MiNa, pik1 in 2 others 1 4
Luka66 Objavljeno December 24, 2023 Opozori Objavljeno December 24, 2023 Ob 1. 1. 2023 ob 16:35, MiNa pravi: Sva vtisnila ene vtise do mesta tradicionalnega vsakoletnega srečanja v Celju. A bo letos tudi kaj......imam občutek, da bi se lahko v poletnem kombinezonu pripeljal..... pili hladno Cocto, ne pa vroč čaj pik1 1
Popularna objava kaizer Objavljeno December 24, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 24, 2023 Danes me Istra zamikala morje na desni mirna je Mirna so bile mokre pa spolzke pa od zemlj rdeče ceste, bljak , pred Limskim zalivom obrnem Vižinada lepo izgleda okolica, cesta NE grem čez in skoz Dragonjo na... končno so cesto uredili...še pozdravit Koštabono tisti prometni znak me obvešča "zgin dam jest" in ubogam... raza, RobiRoberto, Mavti in 10 others 12 1
MiNa Objavljeno December 24, 2023 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2023 pred 3 urami, Luka66 pravi: A bo letos tudi kaj......imam občutek, da bi se lahko v poletnem kombinezonu pripeljal..... pili hladno Cocto, ne pa vroč čaj Seveda kot vedno...
Lipstick Objavljeno December 27, 2023 Opozori Objavljeno December 27, 2023 pa sva šla.....mal okol.... DSC00207.ARWDSC00207.ARW DSC00206.ARW DAMI34 1
Popularna objava PRPY Objavljeno December 29, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2023 Sem rekel da po mesecu in pol bi bilo dobro motor vžgat...tko zarad akumulatorja pa to... no pa sem šel po kruh in mleko... MiNa, dolenc100, Scarabeo 500 in 8 others 10 1
Popularna objava kaizer Objavljeno December 29, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 29, 2023 Za peko sem rabil mal skute, pa menda je Pomurska dobra..., pa sem malce "skrenuo" Mursko sobota jezero, oziroma njihova obvodna "lepota" Ura še ni veliko... tihožitje, vauuu pozdravljeno meni ljubo Goričko no pa skuto pa smetano kislo in maslo sem tudi pripeljal 👍 samo še zamesim pa v ror 😃 Scarabeo 500, DAMI34, snela in 16 others 15 1 3
Popularna objava dolenc100 Objavljeno December 30, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2023 Še zadnjič v tem letu.... srečno vsem 🫡 snela, RobiRoberto, Luka66 in 17 others 18 2
Popularna objava pik1 Objavljeno December 31, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2023 . ... tud jest .... nisem zdržal ... še zadnjič v letošnjem letu sem se dal mal "oplahnt" 😁 ... občutki: mal mokri, čeprav mi tega noben jacuzzi ne odtehta ... mogoče potem edin kakšna minutka savnice paše 🤩 SREČNO IN VARNO 2024 ... VSEM ... ne glede na to, kater moped imate ... nemški, japonski, italijanski, kitajski ... ali kater drug MiNa, Kugelschreiber, MARE 65 in 16 others 15 4
Popularna objava Darko3g Objavljeno December 31, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2023 No, res zadnja letos, prav krasno sonce, potem pa sem zaključil sezono in konzerviral motor (zaklenil zadnjo torbo), da bom lahko jutri šel v Celje in odprl novo sezono. kaizer, MARE 65, Quest in 7 others 10
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno December 31, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2023 Letni vtis. Vandranje po E, I, F, CH, A, BiH, HR, H, RO. Izjemno? Ne. Dobro? Ja. Zelo. @pik1, respect. V petek suha cesta, pa nit minute casa. Dva dni gledam skoz okno in pizdim. Za eno ne prevc prijetno furo do morja, res ni bilo volje zarajhat kompletne opreme in motorja. Ampak. Ti si bols naredu kot jaz. MiNa, Buschi, Guzzuki in 15 others 16 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se