Popularna objava Grut Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 Pa sva bruhnla en krogc ud dobrih 200+ km....😎😎 Kugelschreiber, mladench, vandrovec in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 Te pa greva 😁 RobiRoberto, Kawasaki_rider, Kugelschreiber in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 Muuurjeeee oujeee IF7, n_majk, Luka66 in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Buschi Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 Kmet2, n_majk, Kawasaki_rider in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno April 23, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 200km po bližnji okolici... Takole je pot zabeležil iGO Satao, Kawasaki_rider, Mavti in 20 others 21 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 Čisti kič Grut, Satao, pik1 in 13 others 14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno April 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 23, 2023 (popravljeno) Je treba rit utrdit in kilometre za servis naklepat, pa smo šli izzivat vremensko napoved -plohe od zahoda... Sred poti se je treba podpret, Slaščičarna-picerija Misenplas Na koncu poti od napovedanih kapelj ni bilo nič... Aja... na Soriški je bil spet sneg ob cest... Popravljeno April 23, 2023. Popravil raza Akito, GregorM, solorider in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 23, 2023 Deli Objavljeno April 23, 2023 (popravljeno) 5 hours ago, MiNa said: 200km po bližnji okolici... Kje zivi ta automaton? 4 hours ago, DAMI34 said: Čisti kič Naj traja u nedogled. Popravljeno April 23, 2023. Popravil Kugelschreiber DAMI34 in n_majk 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 24, 2023 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2023 pred 7 urami, Kugelschreiber pravi: Kje zivi ta automaton? V Trbovljah. Točno Tukaj. Kugelschreiber, Akito in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2023 Pozz😁 Včeraj sem naredil prvih 150km in bil zgrožen😂 Načeloma ne jamram a moram dodat, da me je res groza😬 Iz Litije prek Bogenšperka v Kočevje. 90% avtomobilov seka ovinke in to tudi tiste najbolj blage. Da ne pišem o tovornjakih😳 Pa sem sam kar nekaj časa vrtel volan,da se ne bo spet kakšen hud šofer našel😉 Oprostite, če bo kdo post vzel, kot brihtoliranje, toda na motorju sem preživel in preživljam veliko časa in vam samo polagam na dušo... "ČUVAJTE SE!" Ker tisti, ki bi na nas v teh spomladanskih dnevih morali biti še posebej pozorni, "NISO!" In samo čakam spet bz akcije plavih angelov, ki bodo izvajali represijo nad temi groznimi motoristi... Motoristi na mojem včerajšnjem kratkem izletu pa moj poklon. Sedi 5👌 Noben čez sredinsko črto, vse kar sem videl brez objestnosti... kakšen kilometer hitreje na odprti magistralki, to je tudi vse, pa saj smo tudi motoristi ljudje😉 Če povzamem, bodite previdni in srečno ter varno vožnjo. Zdravje je vse kar imamo.... Mavti, RobiRoberto, kaizer in 16 others 16 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalar36 Objavljeno April 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2023 Včeraj sm se po dolgem času peljal z motorjem v nedeljo. Mi je bilo takoj spet jasno zakaj sem se že pred leti odločil, da se vozim samo med tednom. Če se le da v dopoldanskem času. Med tednom so na cesti ljudje, ki vedo kako poteka promet-dobri vozniki. Tud žandarjev ni. Čez vikend na plano prilezejo nedljeljski vozniki. Motorista pred sabo dohitim v ovinku, se pripravim, da ga na ravnini prehitim, pok potegne, izgine pred mano. Cez par trenutkov spet dohitim. Zavijam z očmi pod čelado. Zavijem na stransko cesto pa se vozim po golcih. Spet dohitim motorista. Pelje lepo po prespisih... Ga prehitim... Poglej ga hoče dirkat z mano. Ja nč zavijem na stran, počakam, par minut pa odpeljem svoj tempo. Sicer v prometu nimam težav, razen teh da se je težko peljati v vsej tej gužvi nekako dimnamično v svojem slogu, ob vseh teh "vikend pacijentih". Se pa stalno držim tega, da tudi če imam prednost, ali pravilno vozim, raje odstopim prednost tišastim voznikom, ker mi nč ne pomaga da u bolnici razlagam policistu, da sem jaz imel prav in prednost. mladench, luxsa, Grut in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 24, 2023 Deli Objavljeno April 24, 2023 pred 15 urami, raza pravi: Je treba rit utrdit in kilometre za servis naklepat, pa smo šli izzivat vremensko napoved -plohe od zahoda... v Čepovanu sem srečal podoben motor pa še en siv je bil zadaj, malo pred 13h... raza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 24, 2023 Deli Objavljeno April 24, 2023 (popravljeno) pred 16 minutami, vandrovec pravi: v Čepovanu sem srečal podoben motor pa še en siv je bil zadaj, malo pred 13h... Bo držalo. Ni bilo neke gneče do Solkana. Popravljeno April 24, 2023. Popravil raza vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 24, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 24, 2023 Je padal dež. Smo se igrali duma. Je dež ponehal in sem šel ukul bajte 🤣 zdej mam pa fsran moped. HyperJack, Frenk 67, n_majk in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rdeči Objavljeno April 24, 2023 Deli Objavljeno April 24, 2023 pred 5 urami, Kmet2 pravi: Načeloma ne jamram a moram dodat, da me je res groza😬 Iz Litije prek Bogenšperka v Kočevje. 90% avtomobilov seka ovinke in to tudi tiste najbolj blage. Da ne pišem o tovornjakih Včeraj se peljal po isti poti groza šel sam do Grosuplja potem sem šel raje kar na AC. Tip peljal eno avtomobilsko prikolico sekal ovinke in med vožnjo pil iz pločevinke upam, da ni bil pivo, če bi pripeljal bolj po sredini ali z večjo hitrostjo bi me verjetno snel. Tako sem bil že skrajno za robom, da sem se rešil . Kmalu za tem me gre še en prehitevat pa nisem bi počasen. Mavti, Akito, Rok8 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 24, 2023 Deli Objavljeno April 24, 2023 3 hours ago, DAMI34 said: Je padal dež. Smo se igrali duma. Je dež ponehal in sem šel ukul bajte 🤣 zdej mam pa fsran moped. Neil Armstrong je sel na luno, naredil par fotk. Dami gre pa v Paklenico, pa pet filmov porabi po kosilu. Joker, maxxa, 3nity in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2023 Deli Objavljeno April 24, 2023 pred 12 minutami, krucymucy pravi: Neil Armstrong je sel na luno, naredil par fotk. Dami gre pa v Paklenico, pa pet filmov porabi po kosilu. Neil je mel še tak telefon Še dobru, da ga je v raketo spravu 🤣 tomaz69, GregorM, Akito in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 25, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 25, 2023 Še mal filma mi je ostalo 😎 3nity, Luka66, kaizer in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno April 25, 2023 Deli Objavljeno April 25, 2023 ej @DAMI34, od kdaj Vipava teče v takih barvah?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2023 Deli Objavljeno April 25, 2023 pred 1 uro, tomaz69 pravi: ej @DAMI34, od kdaj Vipava teče v takih barvah?? To so kemistrejli 🤣 tomaz69 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 26, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2023 Spet sem 3 filme porabil. Al jebiga. Prijetnih 20C, na Velebitu pa sneg. 😎 Je bil plan na Kamenjak gledat Vransko jezero, če je res nižje od morja. Ja..pojma nimam, samo razgledi so pa fantastični 😁 In mi žilca ni dala miru, pa sem zabluzil še mal v šoder okrog jezera. Šoder je kul, jezero pa mlaka. Nit ene fotke ni 🤣. Sam tak je če se greš bluzim turista. Še mal do Reslina, pa nazaj okrog Karinskega in novigradskega morja. Neprecenljivo. Frenk 67, Luka66, MiNa in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno April 26, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2023 Če je mus je treba, pa če tudi mal zebe in gre mal med kapljam..... Tist mus je servis konjiča, da dobi novo pamet, pa nov, taprav oljček v ropotulco in zadaj v getribih, pa štempl v buklco. In poj, je ves ta šmorn treba prepluškat, pa sva še do Kompareta skočila... Od Kamnika pa do Velenja skoz nekaj kapljalo in grozilo, nazaj grede isti šit... Slik ni, je drago preveč v prste zeblo....Pa tudi meni se ni dalo ustavljat in pozirat...Od drhtenja bi bile slike stresene. kaizer, Luka66, Scarabeo 500 in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno April 26, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 26, 2023 (popravljeno) pred 8 urami, DAMI34 pravi: ...isti razgledi ...in podobni "pogledi"... Moji lanski septembrski 😊: Popravljeno April 26, 2023. Popravil Akito RobiRoberto, kaizer, MiNa in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 27, 2023 Deli Objavljeno April 27, 2023 pred 6 urami, Akito pravi: ...isti razgledi ...in podobni "pogledi"... Moji lanski septembrski 😊: Sam, a ni lepo? No vsaj meni je. Čisto nekaj posebnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno April 27, 2023 Deli Objavljeno April 27, 2023 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Sam, a ni lepo? No vsaj meni je. Čisto nekaj posebnega. Jp...razgledi so res fenomenalni 😇... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se