Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2023 Na sladoled v Albaneze😇 Akito, Satao, Grut in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno April 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 28, 2023 (popravljeno) vceraj sem sel na jadranko in nisem bil edini motorist s to idejo cilj je bil do splita in nazaj. ze dva tedna motor stoji v garazi z 59k km na stevcu. sem si rekel, koncno mam frej dan grem obrnem na 60k. na zalost se je zaradi guzve na cesti in slabe izbire poti ze do ilirske bistrice zavleklo. jadranka ni bla prazna, ni pa bla tudi polna. se je dalo lepo poeljat. 90% ziher sem, da sem srecal damija na husqvarni, ki je sel v nasprotno stran. na razcepu za zadar zavijem proti notranjosti. zadeva zgleda kot da se da dost offroadat po tem gorovju. me zanima ce se da priti do vrha hidroelektrarne velebit. nujno si moram omisliti en adventure motor v prihodnosti. od sv. roka do vinice po avtocesti in dalje spet po ovinkih do lj. 670 kilometrov. Popravljeno April 28, 2023. Popravil Ragezor kaizer, MiNa, Akito in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 28, 2023 Deli Objavljeno April 28, 2023 jop , včeraj sem se vračal..po mojem edini, vsi so šli dol Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno April 30, 2023 Lokalno Quest, Grut, Mavti in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 30, 2023 Deli Objavljeno April 30, 2023 Ja se zgodi🤪 Če pa bi kdo bral potopis v besedi in sliki boste našli tu😇 VID_20230430_100208.mp4 Satao, Grut, IF7 in 4 others 5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Maj 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2023 Severozahod se mi je zdela še najboljša opcija za nekaj kilometrov, lepih ovinkov in z najmanjšo možnostjo dežja... Brez snega in ledu seveda tudi tokrat ni šlo... n_majk, MiNa, kaizer in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2023 Po vasicah na hribčkih Kugelschreiber, Akito, MiNa in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Maj 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2023 Glede na to, da je bilo včeraj prijetno za vožnjo, je bilo danes čisto nasprotje. Nikakor se ni hotelo ogreti, z nadmorsko višino je pa temperatura neizprosno samo še padala. Beljaška kotlina Zaboj ob cesti, ki ga nihče ni vesel, če je prehiter... Včasih ni dobro biti (pre) hiter na motorju. Temu srnjaku je hitrost pomagala, da je uspel smuknit pod ograjo... kaizer, Mavti, RobiRoberto in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Maj 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2023 Zacetk konca. Vreme se fiži. Vceraj sva udarila ene sorte transfer, iz Calivija v Bonifacio, po glavni. Precej lepe ceste, na zalost se bol spomnim tistih 30% cistih blesavih ravnin, tudi radar sm videl bliskat. Ker sva do hotela prisla suha, sva morala to zajebat, in greva pes v mesto, cca 2,5km. pa nisva bla vec suha. Danes je vreme v hribih se slabse. Upal sem na lepse, pa je blo 10C in dez. V Zonzi se odlocim za spust k obali. 15 min pred ciljem naju spet ujame dez. Vedriva v hotelu, upava da bo jutri dan lepsi, saj je trajekt sele ob 20:00… https://www.relive.cc/view/vwq1RP4mKBv Akito, DAMI34, raza in 8 others 9 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 1, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 1, 2023 Dobim sporočilo od kolega, ki že nekaj dni namaka stare kosti v Moravskih toplicah,da nikakor ne more spit usega piva sam ,da nujno rabi pomoč, ja seveda zato pa smo kolegi vedno na voljo Po kosilu hop na skuter in smer toplice Cerkev v Moravskih toplicah Vzorno urejen kamp Ob prihodu najprej kava pa pivo tud že čaka Potem je pa bilo par ur bla, bla,...nato pa cajt za pot proti domu Evo sem že ven iz mesta Danes pa nič po trgovinah pa tak bi bil cajt za zapravljat No potem sem raje zavil na avtocesto ,ker sem tako mnogo prej doma ampak komaj se dobro zapeljem že stojim ob cesti aja nič ni crknilo samo lulat-scat po naše sem moral nujno it ,tu ne bo več suše edino DARS bo večkrat kosil travo Evo kar nekaj kilometrov je bilo pa pivo sva s kolegom uspešno uničila, za prvi maj kar uredu fura Satao, Joker, Luka66 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Maj 2, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 2, 2023 Letos se bolj malo vozim .. ampak 23.4.23 sem bil pa čisto sam Luka66, Kmet2, kaizer in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Maj 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2023 Popoldanski giro po Zasavskem hribovju 😁 maus, MiNa, Kugelschreiber in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2023 Me je žrebec peljal na Štajersko, čez Jezersko, do čez most desno in potem levo v klanc... a še kdo ne pozna? Magdalensberg (podružnična cerkvica) ventilator se ravno ne vidi najbolje, tudi vrtel se je bolj počasi saj slika ni kaj prida, situacija nadvse zanimiva... takoj za ovinkom pa ohladitev da se ne vozim nazaj sem šel naprej: Radelj pass, nekoč mejni prehod Radlje, pa v dolino Drave, ki postaja dolina zelenega zlata: še postanek v totem našem Mariboru, in siva pot me vodi domov na Gorenjsko spet je šel en tank v maloro, ampak jahat je pa luštno MiNa, Kugelschreiber, Mavti in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Maj 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 4, 2023 V tej vremenski situaciji je treba izkoristiti vsak dan, ki obeta. Oprema zahteva servisne storitve, zato je obisk obisk "čeladmojstra" v Velenju neodložljiv. Sončna zaslonka se nekam zatakne in je treba popravit. Spotoma še v prestolnico po par drobnarij v moto štacune in seveda napast oči ob novitetah. Da nebi bila pot prekratka smo šli okoli riti v žep. 20230430_181225.mp4 Trška gora Sele pod Košuto Scarabeo 500, Kugelschreiber, Mavti in 16 others 17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 19 urami, Luka66 pravi: Popoldanski giro po Zasavskem hribovju 😁 Kako je Gs majhen ob Multistradi...😯 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 1 uro, vandrovec pravi: Kako je Gs majhen ob Multistradi...😯 . .... vsega lepga je enkrat konc ... vidm, da mi bo zdej nehal rast vandrovec, Luka66, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 5, 2023 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Maj 5, 2023 Malo naokoli... vandrovec, DAMI34, raza in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Maj 5, 2023 Deli Objavljeno Maj 5, 2023 pred 6 urami, vandrovec pravi: Kako je Gs majhen ob Multistradi...😯 Malo je optično, ker ima Rally nizko šipco, je pa ta GS res manjši, prava primerjava bi bil ADV in ta MS Rally......meni je položaj kot ulit, ker sem malo višji in sedež na visoki poziciji 89cm ravno prav, na fotpegih dovolj prostora za velike noge, položaj mi je OK, bil že prvič, ko sem jo peljal S izvedenko. Bom pa videl kakšne bodo izkušnje poleti na daljši turi...... pik1, Quest, vandrovec in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Pero75 Objavljeno Maj 6, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2023 Včeraj zjutraj so mi zadišali čevapi. Hop na kobilico pa v Mlin na porcijo. Nazaj pa še v Senj na kavo in domov na lledeno žujo. Pa se je nabralo dobrih 560 km. IMG_5484.mov MiNa, Frenk 67, GregorM in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2023 Tankat sem skoču..do Pakle 😎 zdaj pa lagano domol GregorM, kaizer, Mavti in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snela Objavljeno Maj 6, 2023 Deli Objavljeno Maj 6, 2023 V gužvo na Brezovici pa do Godoviča, Col, izgubljen na Krasu, Col... Quest, IF7, RobiRoberto in 7 others 8 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 6, 2023 Deli Objavljeno Maj 6, 2023 pred 2 urami, snela pravi: V gužvo na Brezovici pa do Godoviča, Col, izgubljen na Krasu, Col... . .... kje si pa ti tole lepo čelado dubu ??? .... upam da ne kje na Brezovci DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 6, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 6, 2023 Danes nisem imel namena nikamor it pa se pripelje mimo kolega na sužbenem motorju (obstajajo službe s službenimi motorji ne morem verjet če bi ne videl) Me je vsa volja minla do dela hop v motocote in grem na en krog cca stošesdeset kilometrov. Ravno grem skozi vrata, ko vidim mojga ata kako obrača glavo in po luftu gleda ,ga vprašam kaj dela pa reče gledam ,če že kaj dež padaJao pri vsem soncu si mislim in grem naprej Ker pa moram izkoristit prijetno s koristnim sem očetu kupil nove škornje, ker je ravno par dni nazaj med pašo ovc ob Savinji ugotovil ,da so stare samo še za suho vreme Pa še naslednji postanek Tam na Trojanah me je dobil dež je padalo kot pri norcih ata moj je pravilno napovedal vreme, stare kosti pa to Tudi doma še dežuje Aja pa pivo sem tud nabavil Preventivno en borovničevec mater je bil dober ,da sem kar dva spil To je to ta danes Kugelschreiber, DAMI34, Quest in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 6, 2023 Deli Objavljeno Maj 6, 2023 16 hours ago, Pero75 said: Včeraj zjutraj so mi zadišali čevapi. Hop na kobilico pa v Mlin na porcijo. Nazaj pa še v Senj na kavo in domov na lledeno žujo. Pa se je nabralo dobrih 560 km. IMG_5484.mov Kje je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pero75 Objavljeno Maj 7, 2023 Deli Objavljeno Maj 7, 2023 6 hours ago, Kugelschreiber said: Kje je to? Mlin Bihać Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se